Здравейте казвам се петър от град Ямбол харесах си едно момиче ние се виждаме само когато си отида на село запознаха ни преди 4 седмици ,а искам даи предложа но не знам тя дали ме харесва досега не съм предлагал само 1път и той беше по фейсбок кажете какво да и кажа примерно ако я изпратя до тях и примерно да я заговоря и да я целуна по най подходящия момент но ако ме отблъсне какво моля помогнете. Благодаря предварително
Ма нали ви казвам не съм сигурен дали и тя ме харесва и незнам какво да правя защото като и предложа може и да ме отреже
Amorenvivo
05-17-2016, 18:11
Здравейте казвам се петър от град Ямбол харесах си едно момиче ние се виждаме само когато си отида на село запознаха ни преди 4 седмици ,а искам даи предложа но не знам тя дали ме харесва досега не съм предлагал само 1път и той беше по фейсбок кажете какво да и кажа примерно ако я изпратя до тях и примерно да я заговоря и да я целуна по най подходящия момент но ако ме отблъсне какво моля помогнете. Благодаря предварително
Най-добре си е да пишеш на латиница! Като четях написаното направо се чудя на учителите,какво блеят и искат високи заплати,а учениците на нищо не ги учат! Имаш два варианта: Първият е да и правиш намеци,не да я целунеш а да и хванеш ръката,както влюбена двойка се хваща,и ако си дръпне ръката или каже нещо негативно явно не иска нищо от теб и те харесва само като познат (приятел)! Втория вариант е да кажеш направо,това което искаш и което ти е на сърце,просто да караш направо без овъртания и така пак ще разбереш,дали изобщо те харесва УСПЕХ!