PDA

View Full Version : Как ви наказват

donika1311
05-11-2016, 10:53
Искам да ви попитам как ви наказват вашите и дали ви бият. Защото мен си ме пошляпват и искам да знам дали и при други е така.

Conflict
05-11-2016, 23:35
Мен никога през живота ми не са ме наказвали. Като лапенце майка ми е удряла няколко шамара, а татко ми е дърпал ушите. След това нищо. А ти колко си голяма, че ти посягат?

solo_
05-12-2016, 09:36
мен си ме пошляпват.

Не те заслужават.

donika1311
05-12-2016, 11:55
15 години съм и се е случвало да ме бият с колан един път една седмица не можех да сядам

а

solo_
05-12-2016, 14:07
15 години съм и се е случвало да ме бият с колан един път една седмица не можех да сядам

а

С колан?! Как може да ти причиняват подобно нещо?

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/326031-%D0%97%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%97%D0%90%D0%9A%D0%A0%D0%98%D0%9B%D0%90-%D0%9D%D0%90-%D0%94%D0%95%D0%A2%D0%95%D0%A2%D0%9E-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0%B8-%D0%B0%D0%B4%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B8-%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B8

kaRamella
05-12-2016, 14:32
Застани до стената с вдигнати ръце и до 5 минутки са ми омаляли и съм заспала в ъгъла йахахха

ДОТА
05-12-2016, 15:33
били са ме по всякви начини
без резултат

MalePan7her
05-12-2016, 16:46
Искам да ви попитам как ви наказват вашите и дали ви бият. Защото мен си ме пошляпват и искам да знам дали и при други е така.

Момичето трябва да се бие от бащата. Да има респект и да си знае мястото. Иначе ще стане к*вра. Радвай се, че ядеш каиша. Аз ако ти бях татко също щях да те дера. Тук сега всички трътли и захарни кралици ще напишат, че баща ти е извратен, но това не е вярно и недей да им се вързваш. Тея пикли, които ще ти отговорят точно това, което казах, те ще са мъжа в семейството. Те и ще пердашат мъжа си с каиш и ще го пердашат по анала със страп он намазан с дурекс лубрикант с алое.

MalePan7her
05-12-2016, 16:46

а

Това даже е възбуждащо, ако е по дупето особено

tori
05-12-2016, 16:57
Съвсем като мъничка ме наказваха с ръцете на стената, после - с компютър, излизане, десерт, пари... Беше голяма драма. :ддд

Иначе съм привърженик на лекия бой (разбирай шамар), когато си в МНОГО голяма грешка, но честите кървави побоища с колани ми идват много. Сигурна ли си, че не говорим за рецидив на домашно насилие? Ако е така, пробвай да говориш с някого, който да ти помогне.

MalePan7her
05-12-2016, 17:00
Какъв рецидив ма торчо! Ще осъди баща си ли или майка си ли? После кой ще я гледа??? Ще живее в ТВУ сигурно. Там викаш е по добре???

Или в кучешки приют. А нали знаеш като се върне у дома след такава жалбичка какво коланче ще има, напрао камшика за добитък.

Тебе щото са те наказвали с ръчичките горе, затва командваш приятеля си. Той толкова влюбен горкия в тебе, че ти ако му кръшнеш (което ще стане понеже ти е заложено да търсиш най-добрия мъжки до края на живота си), той ще си сложи колана на врата и ще скокне от стол в кухнята !!

Ако беше яла каиша щеше да си по-ниска от тревата и щеше да си истинска дама.

Жената трябва да бъде ебана като животно и бита с каишка като мъстия.

MalePan7her
05-12-2016, 17:12
Няма нужда за да вкусвам лайна за да знам, че не са приятни нали? Мангалите, когато са на групичка, най големия простак дори знае, че са недосегаеми. Ти не си срещал истински мангал престъпник ! В гетата даже полиция не смее да влезе !

an7raks
05-12-2016, 17:17
:D
Искаш ли да те разведа лично из което гето ми покажеш? Ако си послушен, ще те пазя. :lol:

MalePan7her
05-12-2016, 17:24
Мноо си ербап обаче. Минавал съм с джипа точно в 2 цигански гета и 20 мангала те заобграждат веднага. И какво ще направиш, ще ги сгазиш ли? Искаш ли аз да те закарам в центъра на нашето смешно гето, което няма нищо общо с пловдивското? Обаче ще им кажа че имаш пари.

an7raks
05-12-2016, 17:32
Дай телефон на лично да ти звънна, като съм си във Варна да ми покажеш тея страшни гета. :D
За Пловдив нямам идея, ама из махалата във Владиславово съм минавал и денем, и нощем, и пеш, и с кола. През максуда и аспаруховската съм минавал само с кола. С кола не обичам, щото винаги може да има някое лекенце, дето да хвърли камък, така че дай пеш, ако искаш. Кажи им, ако щеш, че имам 1кг златни импланти в тялото.

ДОТА
05-12-2016, 19:57
Минавал съм с джипа точно в 2 цигански гета и 20 мангала те заобграждат веднага.

мацка с джип, много ясно, че ще и скачат

tori
05-12-2016, 20:54
Какъв рецидив ма торчо! Ще осъди баща си ли или майка си ли? После кой ще я гледа??? Ще живее в ТВУ сигурно. Там викаш е по добре???

Или в кучешки приют. А нали знаеш като се върне у дома след такава жалбичка какво коланче ще има, напрао камшика за добитък.

Тебе щото са те наказвали с ръчичките горе, затва командваш приятеля си. Той толкова влюбен горкия в тебе, че ти ако му кръшнеш (което ще стане понеже ти е заложено да търсиш най-добрия мъжки до края на живота си), той ще си сложи колана на врата и ще скокне от стол в кухнята !!

Ако беше яла каиша щеше да си по-ниска от тревата и щеше да си истинска дама.

Жената трябва да бъде ебана като животно и бита с каишка като мъстия.
Има си агенция, която се грижи за тия деца. Никой не трябва да живее в подобна неблагоприятна среда.

NomNomNom
05-12-2016, 22:48
били са ме по всякви начини
без резултат

Same, ахахаха
И за наказанията така

MalePan7her
05-13-2016, 05:07
Дай телефон на лично да ти звънна, като съм си във Варна да ми покажеш тея страшни гета. :D
За Пловдив нямам идея, ама из махалата във Владиславово съм минавал и денем, и нощем, и пеш, и с кола. През максуда и аспаруховската съм минавал само с кола. С кола не обичам, щото винаги може да има някое лекенце, дето да хвърли камък, така че дай пеш, ако искаш. Кажи им, ако щеш, че имам 1кг златни импланти в тялото.

Ти бисексуален ако си, аз не съм, няма да ти дам телефона дори на бърза помощ ако умираш ! Казах ти, с теб единствено в залата бих се видял, на официален мач, с видео оператор, иначе не ми се занимава с простотии ! Ако си толкова ербап, аз ще ти кажа точен адрес, една улица, задай си я в ДЖИПИЕСА, иди там и направи видео клип как просто вървиш. Просто вървиш и правиш видео, без да казваш нищо! Аз там няма да отида понеже знам какво е , обаче ти явно не си наясно, затова покажи на нас и на милото си колко си смел мъж !!! Муахахха !!!

Добре, с кола не можеш, нали уж беше много спокойно ??? Как ще ти хвърли камък ! 8-) 8-)

Иди пеш и направи видео, ти каза, че можеш, не аз ! Аз твърдя обратното , аз твърдя, че там не бих стъпал ! Правил съм го преди ! И съм го правил в Столипиново ! Не излиза добре накрая !

MalePan7her
05-13-2016, 05:09
Има си агенция, която се грижи за тия деца. Никой не трябва да живее в подобна неблагоприятна среда.

Торче , има разлика между злобен бой с юмруци, шамари по тялото , лицето. Аз твърдя, че дупето само трябва да се напляска ! Това е унизително, детето или момичето се чувства като лапенце и се слага само на мястото си и то много бързо ! Бил съм момичета по този начин, а на момченца съм дърпал ушите, това също е унизително ! Хващам го за ухото и го вдигам !

Това е достатъчно, няма нужда да се употребява голяма сила. Отиваш и плясваш. Кучета съм гледал и те искат някой шамар, понеже се научават на респект. Ако не си шляпнеш кучето като направи беля, има голям шанс ако е доминантна порода като Ротвайлер да ти разкъса ръката. Но това се прави ако кученцето е от малко твое ! Ако го направиш на пораснало, което е имало друг собственик, има шанс да те изяде. Питай някой развъдчик да видиш ;)

donika1311
05-13-2016, 06:35
Торче , има разлика между злобен бой с юмруци, шамари по тялото , лицето. Аз твърдя, че дупето само трябва да се напляска ! Това е унизително, детето или момичето се чувства като лапенце и се слага само на мястото си и то много бързо ! Бил съм момичета по този начин, а на момченца съм дърпал ушите, това също е унизително ! Хващам го за ухото и го вдигам !

Това е достатъчно, няма нужда да се употребява голяма сила. Отиваш и плясваш. Кучета съм гледал и те искат някой шамар, понеже се научават на респект. Ако не си шляпнеш кучето като направи беля, има голям шанс ако е доминантна порода като Ротвайлер да ти разкъса ръката. Но това се прави ако кученцето е от малко твое ! Ако го направиш на пораснало, което е имало друг собственик, има шанс да те изяде. Питай някой развъдчик да видиш ;)

знаеш ли колко боли

MalePan7her
05-13-2016, 06:36
Само мога да си представя, ако съдя по реакциите, боли да. Обаче разбира се, който се държи добре, няма да му се налага да бъде наказван, нали?

tori
05-13-2016, 07:18
Казах вече - не съм против това едно дете да е изяло някой шамар за беля. Против съм домашното насилие, което не ти дава да си седнеш една седмица на задника. Не съм съвсем против боя - айде лигльото да ми се разтръшка, че иска камионче, а аз да се чудя хляб как да купя. Дали няма да го ударя?!
Ама твоето блъска направо на педофилия...

И бтв не знам откъде ти хрумна, че бия приятеля си или нещо го командвам, ползвайки топките му за обеци.

MalePan7her
05-13-2016, 07:32
7 годишно лапе на познати ми беше казало някаква обида , хванах го за лявото ухо и го вдигнах, отдолу му се цепна ушанката и да видиш другите лапета и той как се усмири на момента ! Отиде каза на баща си само, че не знаеше, че той ще се насере от смях понеже сме приятели ! Ето нямаше нужда от пребиване и психически травми, просто дръпнах ушанката и всичко кротна ! Сега идва и си играем, постоянно за мен говори ! 8-)

Това за теб, което казах, е че прецених по определени начини, че ти си водещата фигура и можеш да си го правиш каквото ти душа иска.

И съм сигурен, че ти решаваш вместо него, понеже изглеждаш по решителна. Това не е комплимент, не започвай като виртуалната ми съпруга дивергента да се хвалиш !

an7raks
05-13-2016, 20:56
Ти бисексуален ако си, аз не съм, няма да ти дам телефона дори на бърза помощ ако умираш ! Казах ти, с теб единствено в залата бих се видял, на официален мач, с видео оператор, иначе не ми се занимава с простотии ! Ако си толкова ербап, аз ще ти кажа точен адрес, една улица, задай си я в ДЖИПИЕСА, иди там и направи видео клип как просто вървиш. Просто вървиш и правиш видео, без да казваш нищо! Аз там няма да отида понеже знам какво е , обаче ти явно не си наясно, затова покажи на нас и на милото си колко си смел мъж !!! Муахахха !!!

Добре, с кола не можеш, нали уж беше много спокойно ??? Как ще ти хвърли камък ! 8-) 8-)

Иди пеш и направи видео, ти каза, че можеш, не аз ! Аз твърдя обратното , аз твърдя, че там не бих стъпал ! Правил съм го преди ! И съм го правил в Столипиново ! Не излиза добре накрая !

:lol:
И кое по-точно би ме накарало да си изгубя един час в обикаляне на място, дадено ми от някакъв форумен батка, дето даже телефон неще да си даде, за да си каже проблемите?

MalePan7her
05-14-2016, 05:28
Няма как на мухльо да си дам телефона за да ми пусне после номера в обявите на олх че продавам бмв м3 за 3000 лв, и да се скъсат да ми звънят. Няма как да си сменя и номера щото ме знаят около 2000 човека, Затова се застреляй и не ме занимавай с циганските си простотии. Още тогава усетих, че живееш закотвен във най помярския квартал на Варна и затова за да не те унижа и да си защитиш застрашеното достойнство започна да си отваряш устата. Аз живея в Галата, а ся мри, изтръпнярев !

Смешното е знаеш ли кое ? Че аз си изразявах мнението за този мръсен мизерен пълен с дроги квартал. Ти нямаш правото да ми пречиш да си изкажа мнението, и честно казано, ако си истински мъжкар, какъвто няма да бъдеш никога, ти щеше да уважиш мнението ми и да не ми отговаряш. Или да не го уважиш и да не отговаряш. Но ти реши веднага да скокнеш. Това показва какъв паляр си !

Аз кога съм скачал на теб из темите, върни ми лентата назад и пусни на останалите и на Тори да видят, какъв мухльо всъщност си. Теб един път не съм те нападнал, бахур!!! Ти идваш и неподготвен и НЕПОКАНЕН решаваш да ми адресираш писанията си нащракани на изцапаната ти с мармалад за 1 лв клавиатура на делукс.

an7raks
05-14-2016, 05:44
Хахах, за това в ОЛХ нямаше да се сетя, ако не беше казал.

Абсолютно съм съгласен, че кварталът е един от най-пропадналите във Варна. Наркоманчета и дилърчета на всеки ъгъл и, ако си просиш, много лесно можеш да си намериш боя, както от цигани, така и от българи. Не твърдя обратното. Казах само, че не е вярна цялата глупост, че едва ли не излизаш вечер и ти скачат 10 човека на бой.

Мен никъде не си нападал, видях просто в няколко теми, че обиждаш безпричинно приятелката ми и ми стана интересно какъв ти е проблемът. Вместо да кажеш, почна да джафкаш. Ако не си поредният идиотски трол, или се поспри, или кажи какъв е проблема и как да го решим.

tori
05-14-2016, 06:35
Аре с тия квартали, голям спор. Ама се сетих за забавна история от преди няколко дни. Вечерта към 21:30-22 слизам до денонощния с една аверка за сайдерчета и сладко и пияницата на орталъка крещи за Герб нещо. И ни говори очевидно на нас. Много революционно се беше развикал, много трябваше да се бунтуваме и естествено САМО ЦСКА! :дд

MalePan7her
05-14-2016, 07:22
Хахах, за това в ОЛХ нямаше да се сетя, ако не беше казал.

Абсолютно съм съгласен, че кварталът е един от най-пропадналите във Варна. Наркоманчета и дилърчета на всеки ъгъл и, ако си просиш, много лесно можеш да си намериш боя, както от цигани, така и от българи. Не твърдя обратното. Казах само, че не е вярна цялата глупост, че едва ли не излизаш вечер и ти скачат 10 човека на бой.

Мен никъде не си нападал, видях просто в няколко теми, че обиждаш безпричинно приятелката ми и ми стана интересно какъв ти е проблемът. Вместо да кажеш, почна да джафкаш. Ако не си поредният идиотски трол, или се поспри, или кажи какъв е проблема и как да го решим.

Нали знаеш че имах голяма внушителна мутренска джипка, с която обикалях на места, на които друг не ходи. Ако искаш подробности питай пантерата или онзи от бургас с трабанта, тях съм ги возил питай ги колко ме слуша главата и откъде минах с колата! Не бях ходил към Владиславово и тръгнах оттам да изляза на север. Минах през маалата Ви и 2-3 малки циганета от къщите изскочиха пред колата ми и ми спряха пътя. Няма как да смажа циганетата сещаш ли се ! Ще наизлизат веднага 50 мангала с брадви примерно. И какво стана, излязоха няколко мангала и се опитоха да ме изкарат тактически от колата, първо пробваха с лошо и с агресия и видяха че не се получи, после вкараха номера бате ай пушим цигарка ! Трябваше да стоя там 10 минути след което си продължих ! Няма как да тръгнеш с лошо към прост мангал ! Той не му е ясно че може да умре, че ще усети болка и т.н. Тва нормален човек ще го помисли, ще си помисли за кариерата, обаче прост мангал как очакваш не знам !

Приятелката ти я закачам още от преди 3 години, и не само нея ! Просто ми харесва и е забавно, форум е. Не трябва да съм идиотски трол за да съм шегаджия нали? Като се дразниш, просто и забрани да пише ! Аз така бих направил. Примерно ако гаджето ми ходи в мола (аналог на форума, понеже и там има много непознати, които ще я бъзикват), и мен не ме кефи, ще и забраня на момента! Забрани ѝ! Недей да забраняваш на мен понеже аз не съм ти никакъв и нямаш контрол над мен ! Plain & simple.

MalePan7her
05-14-2016, 07:24
Аре с тия квартали, голям спор. Ама се сетих за забавна история от преди няколко дни. Вечерта към 21:30-22 слизам до денонощния с една аверка за сайдерчета и сладко и пияницата на орталъка крещи за Герб нещо. И ни говори очевидно на нас. Много революционно се беше развикал, много трябваше да се бунтуваме и естествено САМО ЦСКА! :дд

Тва е доста хитра тактика между другото ! Евала ! Така се излиза от неловка ситуация ! Или примерно, кво пием???

Аз с мангалите излязох със ситуацията, като ми заобградиха джипката, Аре качвай са да ходим. И те КЪДЕ??? Ама такива шокирани, българин който те заобграждат да го изгърбят, им предлага да ги вози. КЪДЕ??? Викам в гората. Как в гората бате ти какъв си??? Викам им военен съм към поделението и сега съм цивилен понеже съм патрул и трябва да патрулирам на около 10 км оттук. Качвай се ще запозная със капитана, мангала аа не бате отиди сам , после ела да разкажеш ! Викам добре, ама или са качвайте или са махайте ! И мангалите направиха път веднага 8-)

ДОТА
05-14-2016, 11:02
Няма как да си сменя и номера щото ме знаят около 2000 човека

и всичките са ти приятели във фейса
и ги познаваш само от там

MalePan7her
05-14-2016, 11:05
Във фейса какво ме ебе че ако имам приятели, той не ми знае фейс той ми иска телефон, галабарник !

Във фейс мога да го блокирам на момента нали се сещаш ! А като ми звънят всеки ден не познати и какво става после ?

Хайде искаш ли да млъкваш защото нападна мой авер а тва не е излиза нищо добре после!

За темплара ти наясно ли си кой е братовчед му ? Явно искаш да получиш посещение

Спри да пишеш докато си още добре !

ДОТА
05-14-2016, 11:06
Хайде искаш ли да млъкваш защото нападна мой авер а тва не е излиза нищо добре после!

За темплара ти наясно ли си кой е братовчед му ? Явно искаш да получиш посещение

Спри да пишеш докато си още добре !

хахахахаха
класика в жанра
само забрави да ми кажеш, че баща ти е боксьор
и ще дойде да ме набие

MalePan7her
05-14-2016, 11:13
Баща ми не е боксьор , ами е гавазин на някой който ти даже не си му чувал името ! 8-)

Няма да те бие , но аз с удоволствие бих си изцапал сеикена с кръвта от носа ти 8-)

ДОТА
05-14-2016, 11:15
ами е гавазин на някой който ти даже не си му чувал името ! 8-)

а страх ли го е от 10 годишни циганчета като теб
ти от него ли се научи да се страхуваш от деца

MalePan7her
05-14-2016, 11:16
Циганчетата всъщност са малката заплаха ! Теб ако те заведа в Африка и те пусна в държава като Сиера леоне няма да се върнеш оттам, от кварталчето пълно с 10 годишни дечица 8-) Които са държали Калаш когато ти си държал ухатката на маика ти ;)

ДОТА
05-14-2016, 11:18
не ми отговори дали от него си наследил тоя голям страх
или баща ти толкова го е срам от теб, че си е сменил фамилията

MalePan7her
05-14-2016, 11:21
Фамилията е същата, дранке ! Ся кво искаш теб ли да подхвана, насран факмен !

ДОТА
05-14-2016, 11:22
много си смел, ако няма деца около теб

an7raks
05-14-2016, 17:54
Нали знаеш че имах голяма внушителна мутренска джипка, с която обикалях на места, на които друг не ходи. Ако искаш подробности питай пантерата или онзи от бургас с трабанта, тях съм ги возил питай ги колко ме слуша главата и откъде минах с колата! Не бях ходил към Владиславово и тръгнах оттам да изляза на север. Минах през маалата Ви и 2-3 малки циганета от къщите изскочиха пред колата ми и ми спряха пътя. Няма как да смажа циганетата сещаш ли се ! Ще наизлизат веднага 50 мангала с брадви примерно. И какво стана, излязоха няколко мангала и се опитоха да ме изкарат тактически от колата, първо пробваха с лошо и с агресия и видяха че не се получи, после вкараха номера бате ай пушим цигарка ! Трябваше да стоя там 10 минути след което си продължих ! Няма как да тръгнеш с лошо към прост мангал ! Той не му е ясно че може да умре, че ще усети болка и т.н. Тва нормален човек ще го помисли, ще си помисли за кариерата, обаче прост мангал как очакваш не знам !

Приятелката ти я закачам още от преди 3 години, и не само нея ! Просто ми харесва и е забавно, форум е. Не трябва да съм идиотски трол за да съм шегаджия нали? Като се дразниш, просто и забрани да пише ! Аз така бих направил. Примерно ако гаджето ми ходи в мола (аналог на форума, понеже и там има много непознати, които ще я бъзикват), и мен не ме кефи, ще и забраня на момента! Забрани ѝ! Недей да забраняваш на мен понеже аз не съм ти никакъв и нямаш контрол над мен ! Plain & simple.
Аз от мутренски джипки не разбирам, ама съм минавал достатъчно много пъти през махалата, за да смея да твърдя, че освен някоя печка да хвърли камък да ти строши стъклото, друго няма да стане. Повечето мангали просто стоят и те следят с поглед като сурикати.

Нямам никакви проблеми някой да се шегува с приятелката ми, ама не да я напада. В няколко теми забелязах, че коментарите ти бяха доста далеч от шеговити и забавни и това ме подразни, та реших да разбера какъв ти е проблема.

Не ми е неприятно някакви типове по магазини и кафенета да я заговарят и бъзикват дори в смисъл на флирт. Разбирам ги - всеки е длъжен да си опита късмета :D, а и няма нищо обидно. Щеше да ме подразни, ако тя се натискаше на някого, което няма изгледи да се случва в скоро време.

Надявам се да сме се разбрали. Айде със здраве!

MalePan7her
05-15-2016, 04:57
Не ми е неприятно някакви типове по магазини и кафенета да я заговарят и бъзикват дори в смисъл на флирт.

Ти няма как да контролираш това понеже доколкото знам сте от други градове. Тя като се разгони и ще си мисли за други. И както знаеш няма нищо сигурно на този свят, и твоята работа не е сигурна. Утре виж си е намерила някой друг. Тогава ще идваш да плачеш във форума. По скоро ще спреш да пишеш всъщност. Така мисля. Вземи я превъзмогни за да не си отровиш живота, като бях малък и аз така бях като теб !

an7raks
05-15-2016, 06:37
А, то превъзмогването след предателство е много лесно... :D
Тъпо е да си с човек, когото си "превъзмогнал" вече. Ако имаш предвид това, че те нападнах, след като видях, че я обиждаш напълно незаслужено, мисля че това е нормалното. Ако за теб е нормално някой да плюе приятелката ти, било то във форум или на живо и ти да не се намесваш, за мен не е. Ако това е да си "под чехъл", да под чехъл съм.
С грешно впечатление си останал като цяло, но както каза, няма как да контролирам какво да си мислиш. ;)

MalePan7her
05-15-2016, 08:01
А, то превъзмогването след предателство е много лесно... :D
Тъпо е да си с човек, когото си "превъзмогнал" вече. Ако имаш предвид това, че те нападнах, след като видях, че я обиждаш напълно незаслужено, мисля че това е нормалното. Ако за теб е нормално някой да плюе приятелката ти, било то във форум или на живо и ти да не се намесваш, за мен не е. Ако това е да си "под чехъл", да под чехъл съм.
С грешно впечатление си останал като цяло, но както каза, няма как да контролирам какво да си мислиш. ;)

А, то превъзмогването след предателство е много лесно...
Всъщност не особено. Поне аз го приемам невероятно тежко и в мене изниква желание за мъст и невероятен гняв. Самият факт, че човека си е позволил по какъвто и повод да излъже ме разярява. Това е чумата на 21 век.

Не е нормално да плюе приятелката ми, аз като имах приятелка много я пазех, и няколко човека щях да усуча, обаче не можеш да си навсякъде, нали така? И просто и забраних да ходи на дадени места. Казах и няма да ходиш тук тук и тук или ще играят шамари по дупето и тя естествено изпълняваше. И както казах контролът не може да е пълен. Отнема енергия. Затова реших да я оставя да прави каквото си иска и прекратих. И други пъти съм правил същото, не обичам да се влача.

За мен не е нормално приятелката ми да си лафи с хора от мъжки пол в мое отсъствие. Затова нямам приятелка и не искам да имам. Имал съм няколко пъти, не ме кефи. Прекалено много нерви, тва което ти сега изпитваш.

an7raks
05-15-2016, 08:23
Не мога да съм навсякъде, да, не се и стремя. Не съм си осиновил 5-годишно, че да я следя неотлъчно. Ако има някакви проблеми, с които не може да се справи сама, ще ме извика. Конкретно за тук нищо не ми е кавала, ама мен ме подразни, щото го видях.
Ако ще й забранявам да ходи някъде или да говори с някого, направо мога да я заключа в мазето да си играе с патканите. :D
После на мен ми казваш, че съм бил несигурен и неуверен? При положение, че теб те е било страх някой да не ти отмъкне гаджето с 5 лафа?
Иначе, че са нерви, нерви са. Всеки си преценява до кога си заслужават.

ДОТА
05-15-2016, 08:38
аз като имах приятелка много я пазех

а сега сигурно си търсиш някоя
която да пази теб
от малки циганчета

haritov
05-18-2016, 07:09
мен са ме наказвали само строги господарки :cool:

baby_baby
05-18-2016, 10:00
Никога не са ме наказвали :д

ДОТА
05-18-2016, 10:22
Никога не са ме наказва ли :д

ми личи си, иначе щеше да бачкаш нещо друго
нещо, което не е свързано с лекия начин на живот
и с мазоли по гърба и коленете

baby_baby
05-18-2016, 10:35
ми личи си, иначе щеше да бачкаш нещо друго
нещо, което не е свързано с лекия начин на живот
и с мазоли по гърба и коленете

Нито е свързано с "лекия начин на живот" нито с мазоли по гърба и коленете

ДОТА
05-18-2016, 10:41
Нито е свързано с "лекия начин на живот" нито с мазоли по гърба и коленете

ХоХоХо
Аз съм Дядо Коледа
беше ли лошо момиче

Lorito_Elina
05-18-2016, 19:37
Ами мен са ме наказвали като например не ме пускат да излизам навън и ми взимат телефона

an7raks
05-18-2016, 21:49
Пък аз съм ял шамари от време - на време, ама никога не са ме наказвали за някакви дни подред без излизане, телефон, компютър или нещо друго... :D

solo_
05-19-2016, 13:24
В интерес на истината, ние момчетата трябва да имаме пистолет.

sofityoy
05-25-2016, 22:09
Мен ме наказваха да си седя вкъщи и понеже много обичам да рисувам преди 5-6години докато съм наказана да не мърдам от нас ми взимаха и нещата,с които рисувах за да ми е още по-гадно.
Иначе са ме били само веднъж,но го помня и имаше резултат,беше за закъснение,когато много се бяха притеснили за мен и къде съм по дяволите :D

KaRiNa.Ni
06-20-2016, 09:37
:D :D Да пошляпват ме сутрин,обед и вечер.

inewton
06-20-2016, 13:42
:D :D Да пошляпват ме сутрин,обед и вечер.

Защото не си пиеш противозачатъчните?

anonymous990763
06-20-2016, 13:50
Не помня да са ме наказвали сериозно.

KaRiNa.Ni
06-20-2016, 14:05
Защото не си пиеш противозачатъчните?

Ти си изпий виаграта и задоволявай жена си че току виж ти изневерила,да няма теми после защо жена ми започна да изневерява?!

inewton
06-20-2016, 14:07
Ти си изпий виаграта и задоволявай жена си че току виж ти изневерила,да няма теми после защо жена ми започна да изневерява?!
Отивай да правиш свирки на таксиджийте за една мизерна двулевка и не се занимавай с мен.

KaRiNa.Ni
06-20-2016, 14:13
Отивай да правиш свирки на таксиджийте за една мизерна двулевка и не се занимавай с мен.

Щом знаеш колко се изкарва ти на младини доста свирки си правил точно на тези таксиджий.Не аз се занимавам с теб а ти с мен има разлика.;)

inewton
06-20-2016, 14:15
Щом знаеш колко се изкарва ти на младини доста свирки си правил точно на тези таксиджий.Не аз се занимавам с теб а ти с мен има разлика.;)

Блудниците се изповядват. Знам по колко пари ви дават. Скверни, гнусни, пъклени гадове, черна пот е избила по тая Земя. С кръвчицата ви трябва да я напоим.

KaRiNa.Ni
06-20-2016, 14:18
Блудниците се изповядват. Знам по колко пари ви дават. Скверни, гнусни, пъклени гадове, черна пот е избила по тая Земя. С кръвчицата ви трябва да я напоим.

Ако трябва да бъдем честни ти си най-голямата курва какво ли не си правил еба ли са те,духал си,лизал си лайна и т.н а пишеш за другите,ти си най-грешния от всички хора на Земята.Така е като истината боли и започваш да се самозащитаваш.

inewton
06-20-2016, 14:19
Ако трябва да бъдем честни ти си най-голямата курва какво ли не си правил еба ли са те,духал си,лизал си лайна и т.н а пишеш за другите,ти си най-грешния от всички хора на Земята.Така е като истината боли и започваш да се самозащитаваш.
Колко си прозорлива...

deitona22
06-20-2016, 14:24
Вече не ме наказва,но като по-малък като всяко дете са ме хахха
Попе,защо нападаш женското?Не виждаш ли че мяза на тролче?

KaRiNa.Ni
06-20-2016, 14:27
Колко си прозорлива...

А ти колко злобно,нещастно,черногледо ,завистливо човече си. С другите лафа може да ти се получава,но с мен не си познал.Този който обижда,като теб е един голям слабак,така че продължавай си с "остроумните и праведни думи" а Бог забавя,но не забравя всеки сам да си прави извода.Повече няма да спамя по темата,нито ще ти отговарям каквато и нападка да ми напишеш,след моя коментар. Приятен ден злобно човечИ;)

Dwyd96
06-20-2016, 14:57

Ква жена :D... Ти тоя пропаднал пастор как го виждаш до жена :D

inewton
06-20-2016, 14:58
Ква жена :D... Ти тоя пропаднал пастор как го виждаш до жена :D

Ето, вече имате общо- и двамата ми завиждате.

Dwyd96
06-20-2016, 15:01
Ето, вече имате общо- и двамата ми завиждате.

И двамата НЕ ТЕ ХАРЕСВАМЕ. Но аз не харесвам никого, така че не се брои

inewton
06-20-2016, 15:03

Единственото сигурно, което мога да кажа е, че не харесваш мен. За нея същото. Така че по това си приличате.

crazyfenka
06-22-2016, 19:04
Мен не ме бият и много рядко ми се карат аз съм добро детенце ! :D

lunacy
06-22-2016, 19:33
не мисля че са ме наказвали някога

solo_
06-23-2016, 10:12
Old Sparky.

Agartha
06-23-2016, 10:36

А си мислих, че с теб имаме бъдеще...

ParadiseCity
07-14-2016, 08:47
Като малка мама ме наказваше, като ми взимаше клавиатурата.. без да знае, че тя не ми е особено нужна :D

dwanewane
07-14-2016, 18:17
Никога не са ме наказвали дейба ся съм на 24 ахах !!! :D :D :D

HellKnight
07-14-2016, 20:21
И мен не са ме наказвали, а никога не съм бягал от училище или трупал повече от 3 неизвинени. Най-много да ми изтрият папката с порно, но поне от 7ми клас знам как да си ползвам въображението.

MrCreeper
07-15-2016, 06:11
И мен не са ме наказвали, а никога не съм бягал от училище или трупал повече от 3 неизвинени. Най-много да ми изтрият папката с порно, но поне от 7ми клас знам как да си ползвам въображението.

Яко пепе врат

deitona22
07-15-2016, 10:15
Помня че ме наказваха да не чета книги,по-точно художествена литература ,тъй като вместо да уча и пиша домашни,четях книга след книга :D

tori
07-15-2016, 10:19
Ти ше излезеш бая начетен, ве!

deitona22
07-15-2016, 10:20
Ти ше излезеш бая начетен, ве!

Е чак пък толкоз.

qkataa_123
07-26-2016, 06:12
Мене в никакъв случай не ме бият но понякога ме наказват ако например съм направила нещо но не ме наказват дълго :)

Staneff
07-30-2016, 14:39
Баа изнасилвачите азз :D

Милев Тодор
08-23-2018, 14:48
Ял съм много бой с колан. На 11 съм и кажиречи всеки ден ме бият. Дали съм направил нещо сериозно или не, няма значение, само като откажа да направя нещо или като имам петица в училище тате си сваля колана и около 5 минути ме бие.

dexofen
08-23-2018, 15:05
Ял съм много бой с колан. На 11 съм и кажиречи всеки ден ме бият. Дали съм направил нещо сериозно или не, няма значение, само като откажа да направя нещо или като имам петица в училище тате си сваля колана и около 5 минути ме бие.

Това ако е сериозно е редно да говориш със 112 или горещата линия за деца - 116111 или поговори с твои близки. Това е много сериозен случай, ако е истина де (което леко ме съмнява към момента :D )

HollyGolightly
08-23-2018, 20:57
Това ако е сериозно е редно да говориш със 112 или горещата линия за деца - 116111 или поговори с твои близки. Това е много сериозен случай, ако е истина де (което леко ме съмнява към момента :D )

Да, щото в детския дом по-малко ще го бият 8-)

dexofen
08-23-2018, 23:00
Да, щото в детския дом по-малко ще го бият 8-)

Е, то както стана ясно, и в детските градини са доста активни. Но тука не е задължително да се стига до детски дом. Просто ако е вярно това написаното, бащата трябва да бъде настанен в друг "дом" за много, много, много дълго време.

HollyGolightly
08-24-2018, 14:28
Е, то както стана ясно, и в детските градини са доста активни. Но тука не е задължително да се стига до детски дом. Просто ако е вярно това написаното, бащата трябва да бъде настанен в друг "дом" за много, много, много дълго време.

В България много ме съмнява това да стане. Най-много баща му като разбере че се е оплаквал да му хвърли още един бой

dexofen
08-24-2018, 17:28
В България много ме съмнява това да стане. Най-много баща му като разбере че се е оплаквал да му хвърли още един бой

О, става, става :D Ама по-бавно. То такъв системен побой, ако е верен (а той вероятно не е) ще може да се докаже със съдебно-медицинска експертиза.

Marinela_D
09-06-2018, 04:22
Да не излизам, да седя в ъгъла на колене с вдигнати ръце с лице към стената, без тв и интернет, но това като малка и за кратко. Сега вече ми говорят и ми става гадно.