Влез

View Full Version : 7 клас..предстоящи изпити

mi4i55
05-11-2016, 16:14
Здравейте! Аз съм 7 клас и след една седмица са изпитите (нво) по бг и математика. Била съм на много пробни, но за истинските се притеснявам супер много и ме е страх от притеснение да не забравя всичко...добре ни готвят в дск (от математическа съм) ии на пробните съм нямала по-малко от 85т. (от 100). Искам пак да вляза в ПМГ ..но мн се притеснявам да не се изложа на изпитите..вие пртеснявахте ли се в 7 клас и според вас лошо ли е да преговарям вечерта преди изпита?

Amorenvivo
05-11-2016, 16:56
Когато аз бях в 7 клас имаше изпити но аз не отидох на тях понеже не ми беше най-силната година,и след 8-ми клас когато си подобрих успеха отидох в една от най-елитните гимназии! Но тогава изпитите ни след 7-клас не бяха задължителни,сега не знам дали е така,но на матурите в 12 клас много се притеснявах,макар че бях учила много! Даже не ми се искаше да проверявам в сайта на инспектората,но с треперещи ръце проверих и се оказа че съм се справила отлично,тогава бях на седмото небе! А на теб УСПЕХ на изпитите!

A Lone Wolf
05-13-2016, 19:07
Вече изпитите са задължителни. Аз също съм 7-ми клас. Моят съвет (поне аз смятам така да постъпя) е да не преговаряш вечерта преди изпитите, защото ще блокираш. Преговаряй до Вторник (т.е. 17 Май) през деня, а на 18 (деня за матурата) иди свежа (като краставичка :D ) и според мен ще се справиш. Не се притеснявай, защото притеснението може да ти изиграе лоша шега. Пожелавам ти УСПЕХ!

antigei
05-14-2016, 15:35
И закво си се притеснил. Когато кандидатсваш във вуз тогава се притеснявай.