View Full Version : Харесвам грозно момиче
alpinab2.5
05-13-2016, 14:27
Здравейте ,от една година имам проблем,че харесвам момиче ,което не е красиво но пък искам да бъда с нея.Всеки път когато я видя отказвам да я заговоря,защото си казвам "точно тая ли избрах",след което се ядосвам ,че не съм пристъпил към първата крачка.Имали ли сте подобни изживявания и дайте ваша гледна точка с решение на проблема.
Може да има смотан характер и всичките ти детински драми да се окажат безсмислени. Пробвай!
Amorenvivo
05-13-2016, 21:01
За всеки влак си има пътници,а ти не заслужаваш момичето щом я наричаш грозна!!! Няма грозни хора има грозни хора отвътре,а ние сме се превърнали в ужасни завистливи,комплексирани,з лобни и невъзпитани хора от това се погрознява много! Когато харесваш или обичаш някого няма значение,как изглежда за теб ще бъде най-красивият човек на земята за теб и никога няма да си позволиш да го обидиш с такива пошли неща,като грозен си,отвратителен си ама не знам и аз защо съм с теб! Момче погледни първо себе си тогава съди другите,убедена съм че и ти не си красавец,и за теб някои хора казват че си грозен и какво това прави ли те по-малко човек въпроса е риторичен!
Здравейте ,от една година имам проблем,че харесвам момиче ,което не е красиво но пък искам да бъда с нея.Всеки път когато я видя отказвам да я заговоря,защото си казвам "точно тая ли избрах",след което се ядосвам ,че не съм пристъпил към първата крачка.Имали ли сте подобни изживявания и дайте ваша гледна точка с решение на проблема.
Това подигравка към мен ли е?
-Може и да не е...
Може ли снимка?
По темата: Щом те привлича, бъди с нея!
alpinab2.5
05-15-2016, 13:27
За съжаление въпросното момиче си има приятел.Днес го разбрах и ми стана много неприятно.Една година мечти и нищо не се получи.
За съжаление въпросното момиче си има приятел.Днес го разбрах и ми стана много неприятно.Една година мечти и нищо не се получи.
Живота е пълен с разочарования...
След време ще си харесаш друго момиче.
baby_baby
05-15-2016, 14:52
Няма как да харесваш момиче което за теб е грозно :д
За всеки влак си има пътници,а ти не заслужаваш момичето щом я наричаш грозна!!! Няма грозни хора има грозни хора отвътре,а ние сме се превърнали в ужасни завистливи,комплексирани,з лобни и невъзпитани хора от това се погрознява много! Когато харесваш или обичаш някого няма значение,как изглежда за теб ще бъде най-красивият човек на земята за теб и никога няма да си позволиш да го обидиш с такива пошли неща,като грозен си,отвратителен си ама не знам и аз защо съм с теб! Момче погледни първо себе си тогава съди другите,убедена съм че и ти не си красавец,и за теб някои хора казват че си грозен и какво това прави ли те по-малко човек въпроса е риторичен!
То и за влакчето на ужасите има пътници...
YoungBloodZ
05-15-2016, 15:00
Момче погледни първо себе си тогава съди другите,убедена съм че и ти не си красавец,и за теб някои хора казват че си грозен и какво това прави ли те по-малко човек въпроса е риторичен!
той може вече да е осъзнал че е грозен и затова да е започнал да съди другите :lol:
poorArya.
05-15-2016, 19:43
Е, не :Д Глупаво е да сверяваш собствените си представи за красота с общо приетите, не може да съобразяваш личния си вкус и цели с това на масата, така винаги ще съжаляваш за изборите си, защото те дори няма да са твои.
KaRiNa.Ni
06-13-2016, 12:44
Комплексарче така ти се пада хайде сега реви и се затвори в себе си щом "грозно" момиче не те харесва,да не говорим за хубавите момичета.:)
alpinab2.5
06-13-2016, 18:52
Кой е казал ,че не ме е харесала като аз не съм говорил с нея?Недей да обиждаш и измисляш празни съчинения!Те заради такива като теб стават проблеми,скандали,боища....
KaRiNa.Ni
06-14-2016, 10:00
Кой е казал ,че не ме е харесала като аз не съм говорил с нея?Недей да обиждаш и измисляш празни съчинения!Те заради такива като теб стават проблеми,скандали,боища....
Ти сам се обиждаш. И ако това е измислено аз летя и имам крила голям филмар си между другото.Истината е че си сдухано момче,което и една дума не може да обели на живо смятай колко си зле щом не си говорил с въпросното "грозно" момиче.
alpinab2.5
06-15-2016, 06:38
Имаш съобщение.
Chernorizec
06-16-2016, 18:24
Щом я харесваш не е грозна.
teodora787878
06-19-2016, 20:59
Значи не я харесваш достатъчно. :)