Влез

View Full Version : Как да оправя нещата с приятелката ми и да продължа да излизам с него?

A_e_s_and
05-13-2016, 14:35
Здравейте,
Случайно се запознах с едно момче, той е една година по-голям от мен.
Бях си боядисана косата със син цвят и в училище докато ходихме от единият кабинет в другият той се блъсна в мен и възкликна ,,Баа, с кво си си намазала косата ма" до мен беше една приятелка, спогледахме се и зопочнахме да се хилим. Мислих си, че е някво ,,гъменче" и не му обърнах много внимание. Но следващият път когато се срещнахме той ми каза ,,Здрасти". Аз не му обърнах внимание, а той каза ,,Еее, аз ти казвам здрасти, а ти ме подминаваш". След това почнахме да си викаме ,,Здрасти-здрасти". Той постоянно когато ме видеше почваше да ми говори нещо по коридора в училище. Когато говореше с мен ме наричаше момиченце. Аз му казах да спре да ме нарича момиченце защото ме дразни. Тогава ме попита как да ме нарича и аз му казах някакво име, не моето. Впоследствие се оказа че неговото име е същото като това което му казах. После той разбра и истинското ми име. Веднъж когато се разхождахме се една приятелка го срещнахме беше доста збавн докато не почна да обижда приятелката ми, че е дебела ( защото тя е малко пълничка). Той се шегуваше, но тя наистина му се връзваше, тя си тръгна и останахме заедно с някви негови приятели.Той отиде до магазина отсреща и ми каза ,, ти няма да си тръгваш нали."Някъде след седмица той ме покани да излезем аз приех, но не бяхме сами. Бяхме с приятели беше приятно за мен, той се шегуваше с тази приятелка, с която го бяхме срещнали, а също и с най добрата ми приятелка, която не е много висока и й казваше че е ниска аз го помолих да спре и той спря. Но с приятелката ми, която е по-пълна започнахме да се караме доста често.После продължихме да излизаме и все още си излизаме (с приятели разбира се , не сами). Но с приятелката ми още се караме и тя не удобрява, че всички излизаме с него
Аз не знам дали го харесвам, но искам да ви попитам 2 неща. Дали той ме харесва и как да оправяа нещата с моят приятелка
П.С. сори за правописните грешки

Amorenvivo
05-13-2016, 21:11
Това момче е пълен комплексар! И ако си готова да загубиш приятелите си за такъв загубеняк,като него дето е радостен от факта че винаги когато обижда,хората се засягат тоест се храни от злобата си...ми хайде ходи с него и му обръщай внимание! Ще тръгнете,като гаджета с него и какво ще те обижда и теб и ще ти се извинява,уж че го е направил неосъзнато,а ти ще си със смачкано самочувствие,ако те е грижа и за себе си ще стоиш надалеч от такива хора,като него! А отностно дали те харесва не мисля така това че излизате заедно в една компания,не значи нищо докато той сам не ти каже или намекне!

Seattle
05-14-2016, 19:07
Да губиш приятели заради човек който не познаваш и си прави ебавки с хората около теб, някак си не ми се връзва.

poorArya.
05-15-2016, 19:59
Ако евентуално се получи нещо между вас, което е много възможно според мен те харесва, но повечето момчета(особено такива като него) на тази възраст са съгласни на всяко що годе добре изглеждащо момиче, което им върже. Та когато се разделите (а с такива комплексари слабо да се задържи някое момиче повече от 1-2 месеца), 100% и за теб ще започне да говори глупости на хората и да те обижда, за да се изтъкне като нещо повече, както прави като поема всяка възможност да обиди някого, че нещо му куца и е по- зле от него. Напълно съм убедена, че ще те храни и то грубо, защото да наричаш някакво момиченце дебела е доста жестоко според мен. Очевидно не го е*е за чувствата на хората, което значи, че и с момичетата просто си играе, а не търси истинско привързване. Извини се на приятелката си според мен и го зае*и. Нито връзка, нито истинско приятелство не може да очакваш от такова незряло комплексирано момче!

blossombay
05-17-2016, 17:50
Според мен този е пълен лигльо..въобще не се захващай с него!Ако поне малко уважаваше жените въобще нямаше да говори така за твоите приятелки!Ако искаше да те спечели със сигурност нямаше да обижда приятелите ти...пък и дори да станете гаджета,ако продължава така да говори на теб хич няма да ти е приятно.Ще се чувстваш винаги зле и после като се разделите,само ще съжаляваш,че си била с такъв тип.Не ти ли е гадно,че си скарана с приятелката си?Дори да си оправите с нея отношенията,ако продължиш да излизаш с тоя пак ще се скарате най-вероятно.Приятелите винаги са по-важни от гаджетата.

KaRiNa.Ni
06-08-2016, 20:22
Това момче е пълен комплексар! И ако си готова да загубиш приятелите си за такъв загубеняк,като него дето е радостен от факта че винаги когато обижда,хората се засягат тоест се храни от злобата си...ми хайде ходи с него и му обръщай внимание! Ще тръгнете,като гаджета с него и какво ще те обижда и теб и ще ти се извинява,уж че го е направил неосъзнато,а ти ще си със смачкано самочувствие,ако те е грижа и за себе си ще стоиш надалеч от такива хора,като него! А отностно дали те харесва не мисля така това че излизате заедно в една компания,не значи нищо докато той сам не ти каже или намекне!

+