PDA

View Full Version : Опит за връзка



nqkoisiii
05-13-2016, 21:02
Здравейте,

Малко съм минал вече възрастта за тийн, но имам проблем с едно момиче, който искам да споделя и може би ще има някой минавал по моя път с възможност да даде съвет.

Накратко от 2 месеца излизам с едно момиче, което наистина много харесвам. Преди нея съм имал доста приятелки, както и краткотрайни взаимоотношения с жени. Проблема е там, че тя е имала връзка около 4 години, и както е ясно на много хора следващия поема всичко. Отначало се държах много дръпнато с нея и и беше явно доста интересно, но в следствие наистина видях в нея нещо и малко по малко почнах да се привързвам към нея. Не мога да кажа, че не се държи и тя добре с мен, но честно казано много често си сменя настроенията и то изключително бързо. Буквално за секунди, както всичко е наред после всичко отива на другия полюс. Настроението и се променя толкова бързо, че просто се виждам в чудо. Да не говорим, че като не е в настроение направо не мога да комуникирам с нея нормално и дори да я попитам как е или какво има и се почват едни глупости от рода на "офф нищо няма", "стига си мисли, че все нещо трябва да има", а аз просто се притеснявам за нея и наистина искам да знам какво има. Не сме от хората, които сме залепени един за друг и излизаме постоянно. До сега не е да не съм имал връзки, но в такова чудо като с нея не съм попадал, а наистина я харесвам супер много и искам да съм с нея, иначе до сега да съм сложил края. Тя е на 23 аз съм на 26, отдавна сме минали тийн годините, но знам че в този форум пишат и хора дори и по-големи от мен и все някой може да даде съвет как се е справял с подобно нещо, ако е минавал по моя път. Аз съм от хората, които ценят приятелката си и винаги искам на нея да и е добре и давам всичко от себе си, и когато нещо не и е наред или не мога да проведа свестен разговор заради променливите и настроение, то и моето настроение се скапва и не се чувствам добре.

Благодаря предварително.

M****
05-13-2016, 21:43
^ Да не ти слага рога с бившия ѝ приятел?

nqkoisiii
05-13-2016, 21:46
Не той дори не е в същия град. А и тя винаги ми казва къде отива. В това не се съмнявам, проблемен ми е характера и.

divergent
05-14-2016, 20:17
Евала, че го търпиш това променливо поведение, признавам, че сме отвратителни като се държим така. :D Другия път като ти се изрепчи като я питаш какво ѝ е, ѝ кажи, че го правиш защото си загрижен. Сподели ѝ, че като е сдухана без да ти казва защо, скапва и твоето настроение. Общо взето кажи си всичко, ако оцени привързаността и загрижеността ти, може и да промени държанието си. А може и просто да си е такава сприхава и да трябва да я търпиш такава. Най-възможният вариант е да не е сигурна дали иска нова сериозна връзка след последната и фактът, че не знае какво иска я изнервя допълнително.

snatural
05-15-2016, 08:22
Неща се обощи проблема. Харесваш много дадено момиче, но не си сигурен дали връзката ти с нея ще ти хареса. Лично аз бих опитала, ако имах някакви силни чувства. Няма смисъл да гадаеш отсега кое как би се развило. Ако не стане, не стане. Важното е, че си опитал. После можеш да съжаляваш, че заради такава дребна причина не си пробвал с момичето.
А и тя може да не иска да бъде с теб. По-добре пробвай.

sladura89
05-15-2016, 22:37
Приятелката ти да не е зодия Рак? За тях е характерно принципно честа смяна в настроенията! :)