Влез

View Full Version : Въпрос към момчетата

Emma_365
05-16-2016, 12:48
Здравейте. Въпросът ми е насочен най-вече към момчетата, защото искам да разбера как те разсъждават по тази тема и съответно така да опитам да си отговоря какво се случи, но естествено бих се радвала да чуя мнения и на момичета. Интересно ми е едно нещо - могат ли момчетата да се целуват и натискат (но говорим без да се стига до секс) с някое момиче, без изобщо момичето да им харесва на външен вид и да не ги привлича?

Питам, защото чувам различни мнения и не знам на кого да вярвам. Случи ми се нещо такова. Натискахме се с едно момче и си прекарахме супер, изглеждаше наистина много доволен, а после ме отряза. И си мисля, че по-скоро не е заради характера или качествата ми, защото не се познавахме много добре и едва ли може да е това. Затова си мисля, че явно е нещо заради външния вид. Пък в същото време се питам - ако не съм му се струвала привлекателна, защо изобщо тръгна да ме целува - той пое инициативата?

Не го правя това на голяма драма, не се получиха нещата, гадно ми стана, ама каквото - такова. Просто ми е интересно - той не пожела да каже какъв точно е проблемът, каза след време вече, че май не сме един за друг, не съм негов тип. Но при все, че не пожела да ме опознае и знаехме малко един за друг, си мисля, че е външен вид. Благодаря ви, че отделяте време.

an7raks
05-16-2016, 12:58
Натискахме се с едно момче
....
не се познавахме много добре

Най-вероятно е заради това. ;)
Малко са хората, които биха искали нещо по-сериозно от момиче, с което са се натискали преди да се познават.

Emma_365
05-16-2016, 13:04
И за това се замислих, но пък като цяло, като знам бившите му приятелки са доста по-разкрепостени от мен, както и компанията му. Затова се чудя дали такова нещо може да е и дори в момента да не иска да сме в някакви нормални отношения (познати), и да не се поздравяваме като се засечем някъде. :Д

DarkTemplar
05-16-2016, 17:06
Има някакъв друг проблем, със сигурност не е външният ти вид.

Emma_365
05-16-2016, 17:52
Тоест по-скоро е нещо от характера ми? Възможно е. Аз се съмнявах, че е нещо такова, тъй като не успяхме да се опознаем добре и не знам как толкова бързо е направил заключение. Даже по-скоро сме чували неща един за друг от общи познати май :D А странното е, че в тази вечер, в която се занимавахме, той дори ми направи комплимент точно за характера - каза ми нещо от сорта на - не много често виждам хора като теб, по-скромни. Каза и че съм му била интересна :D Ама и аз съм за бой- да вярвам на думи :D Затова си помислих, че би трябвало да е от външния вид. Ама сега като се замисля, ако беше външния вид нямаше пък да има против поне да се поздравяваме и да разменяме по 1-2 думи като се срещнем хмм :?

Загадка сте момчетата :D

DarkTemplar
05-16-2016, 20:09
Жените имате навика да се увличате по непостоянни и незаинтересовани момчета/мъже. Там е драмата.

Зайче..
05-16-2016, 20:10
Малко са хората, които биха искали нещо по-сериозно от момиче, с което са се натискали преди да се познават.

Подкрепям.
Най-често момичето, с което се е натискал еди си коя вечер не е същото момиче, с което иска да има по-сериозни отношения, което и да е момче. Мисля, че цялата работа не е заради външия ти вид, дори и не е изцяло заради характера ти(защото иначе може да си много готин човек, обаче той не е видял първо това от теб), а заради тази черта от него.
Подхода ти е бил доста лекомислен, така че държанието му според мен е напълно нормално и очаквано (т.е. трябвало е да очакваш такъв ответ след въпросната вечер).

Emma_365
05-16-2016, 20:36
Добре де, аз пък това най-много го изключих като вариант, макар че първоначално и аз се замислих, ама някакси не върви. В смисъл такъв, чувала съм от общите ни приятели точно за последната му връзка, че е започнала на някакъв купон, забили се с едно момиче, преспали на същата вечер и после са ходили известно време. И за още една негова бивша знам - в смисъл с нея не им знам историята как се е получило, но за самата нея знам, че е имала бая партньори и хич не се поплюва. Даже аз точно това се замислих, че сигурно е свикнал с по- хммм, разкрепостени може би, хора от мен..

Освен това една от най-близките и доверените му приятелки (говорим за приятелство наистина) също я познавам много добре, и тя за възрастта си (21г.) е имала интимни отношения с доооста момчета. Пък той много си я уважава. И тъй, затова ми се вижда, че няма много логика да е това. На фона на тези неща, натискането не знам... Може да е леко прибързано, ама пък като му знам другите истории ми се губи логиката да смята така.

Аз май забравих да кажа, че това се случи на втората ни среща де, дори не е била първа. :D

MalePan7her
05-16-2016, 20:37
Интересно ми е едно нещо - могат ли момчетата да се целуват и натискат (но говорим без да се стига до секс) с някое момиче, без изобщо момичето да им харесва на външен вид и да не ги привлича?

Повечето загорели типчета ще го направят. Аз лично не мога да си жертвам достойнството и да се натискам с прасье или грозофилье. Отговорът е не.

Seattle
05-17-2016, 00:43
Някой/я е наговорил куп глупости за теб и той се е вързал. На това ми прелича.

sladura89
05-17-2016, 23:41
Може да е нямало привличане(химия) може да е бил пийнал и да е направил грешен избор, може да не му е станал, може да е нерешителен, вариантите може да са много, не познавам нито него нито теб за да имам по-близък отговор до истината, нито знам докъде точно сте стигнали! Надявам се да съм бил полезен! :)

sladura89
05-17-2016, 23:45
Загадка сте момчетата :D
Аз пък мисля, че момичетата са загадката! :)

той пое инициативата?
Няма как да е иначе, момичетата никога не поемате инициативата! Или поне, ако някоя я поеме е една на 200! ;)

Emma_365
05-18-2016, 07:18
Амии само натискане си беше. Аз и не исках да се стига до друго, именно защото беше втора среща. И той сякаш не ми е правил намеци, че иска да стигнем по-далеч тогава. Но пък се държа супер мило и сладко, говори ми сума ти и комплименти и хубави неща и затова се зачудих. Кое го накара да промени решението си..

И аз се замислих, че може пък някой нарочно да му е казал нещо лошо за мен. Защото и на мен ми говориха някои не мн. добри неща за него, общите ни приятели, но аз все пак исках да го опозная още по-добре и сама да преценя какъв е.

Всички сте полезни, благодаря ви.

haritov
05-18-2016, 07:24
Амии само натискане си беше. Аз и не исках да се стига до друго, именно защото беше втора среща. И той сякаш не ми е правил намеци, че иска да стигнем по-далеч тогава. Но пък се държа супер мило и сладко, говори ми сума ти и комплименти и хубави неща и затова се зачудих. Кое го накара да промени решението си..

И аз се замислих, че може пък някой нарочно да му е казал нещо лошо за мен. Защото и на мен ми говориха някои не мн. добри неща за него, общите ни приятели, но аз все пак исках да го опозная още по-добре и сама да преценя какъв е.

Всички сте полезни, благодаря ви.

ми да бяхте стигнали до друго

Starless
05-20-2016, 11:34
Тоест по-скоро е нещо от характера ми? Възможно е. Аз се съмнявах, че е нещо такова, тъй като не успяхме да се опознаем добре и не знам как толкова бързо е направил заключение. Даже по-скоро сме чували неща един за друг от общи познати май :D А странното е, че в тази вечер, в която се занимавахме, той дори ми направи комплимент точно за характера - каза ми нещо от сорта на - не много често виждам хора като теб, по-скромни. Каза и че съм му била интересна :D Ама и аз съм за бой- да вярвам на думи :D Затова си помислих, че би трябвало да е от външния вид. Ама сега като се замисля, ако беше външния вид нямаше пък да има против поне да се поздравяваме и да разменяме по 1-2 думи като се срещнем хмм :?

На колко сте? Не е станало нищо - окей, но защо сте в лоши отношения, не поговори ли с него?

Жените имате навика да се увличате по непостоянни и незаинтересовани момчета/мъже. Там е драмата.

Явно сме заобиколени от такива. Интересно къде са другите...

Няма как да е иначе, момичетата никога не поемате инициативата! Или поне, ако някоя я поеме е една на 200! ;)

Ами не съм съгласна. Просто може би я поемаме с грешните.

sladura89
05-21-2016, 00:50
Явно сме заобиколени от такива. Интересно къде са другите...
Ами аз примерно съм от другите, за съжаление обаче не помня някога да ми се е дало шанс да го покажа, някое момиче да е изявила интерес да ме опознае, да стигна може би по-далеч от френд зоната, просто имам чувството, че никоя не ме оценява и не вижда качествата, които притежавам, ако пък аз се пробвам да действам все удрям на камък или все едно си говоря със стената! Винаги казват, че търсели някой, който да е добър, мил, интелигентен да ги уважава и дрън, дрън, но това е за пред хората истината е, че си падат по лошите момчета по някой дето може да не е особено умен или да не ги уважава грам, но за сметка на това или има голям бицепс или голяма пачка в портофела! ;)

Ами не съм съгласна. Просто може би я поемаме с грешните.
Мхм, интересно до сега не ми се е случвало момиче да направи първата крачка! Иначе всички твърдят, че има такава вероятност, ама май си остава една от многото легенди! А дори и аз да я направя и да покажа интерес пак оставам отсвирен и неразбран! :)

Starless
05-21-2016, 20:53
Ами аз примерно съм от другите, за съжаление обаче не помня някога да ми се е дало шанс да го покажа, някое момиче да е изявила интерес да ме опознае, да стигна може би по-далеч от френд зоната, просто имам чувството, че никоя не ме оценява и не вижда качествата, които притежавам, ако пък аз се пробвам да действам все удрям на камък или все едно си говоря със стената! Винаги казват, че търсели някой, който да е добър, мил, интелигентен да ги уважава и дрън, дрън, но това е за пред хората истината е, че си падат по лошите момчета по някой дето може да не е особено умен или да не ги уважава грам, но за сметка на това или има голям бицепс или голяма пачка в портофела! ;)

Мхм, интересно до сега не ми се е случвало момиче да направи първата крачка! Иначе всички твърдят, че има такава вероятност, ама май си остава една от многото легенди! А дори и аз да я направя и да покажа интерес пак оставам отсвирен и неразбран! :)

Такива ги намираш. Кифли, гледащи единствено външния вид и портфейла. Един интелигентен човек, търси интелигентна половинка, следователно нацелваш от другите, щом това не е от значение за тях.
Аз съм я правила. Иначе тук идва момента, в който другата страна няма интерес.. и тогава просто няма значение какво правиш или не правиш.

sladura89
05-23-2016, 02:56
Такива ги намираш. Кифли, гледащи единствено външния вид и портфейла. Един интелигентен човек, търси интелигентна половинка, следователно нацелваш от другите, щом това не е от значение за тях.
Аз съм я правила. Иначе тук идва момента, в който другата страна няма интерес.. и тогава просто няма значение какво правиш или не правиш.

Да възможно е да попадам на кифли, ама може и да попадам на интелигентни момичета, които обаче не са заинтересовани, не си търсят никого или просто се правят на недостъпни! Иначе е похвално, че си поемала инициатива малко са момичетата, които го правят според мен! :)

Emma_365
05-24-2016, 14:33
Аз - 21, той - 23 г. Не знам, като се опитах да говоря с него, ми каза, че не обича да се обяснява за такива неща.. Каза си сам, че е идиот! :D и че не съм негов тип. И отначало се държеше що-годе нормално, поздравявахме се. После все едно не се познаваме, и някак ако трябваше нещо да ми каже - беше с неприязън и кисело. Случва се и да се заяжда. Сега все едно съм му страшно антипатична. И аз не знам какво да мисля :Д

Starless
05-26-2016, 21:26
...че не обича да се обяснява за такива неща..

Позната история. Оставам с впечатлението, че момчетата не обичат да говорят на такива теми и правят всичко възможно да ги избягват. При тях или се действа, или не. Не се говори. Точка.
Иначе много глупаво поведение, особено ако няма причина. Не сте по на 15, че да се отбягвате, още повече, че не е станало нещо кой знае какво, че да ви развали отношенията... Съветът ми е да не се занимаваш, увлечението ще ти мине, не си го слагай много. Вероятно просто не знае какво иска. Между другото от преди въпросната случка ли се познавате или тогава сте се запознали?

sladura89
05-26-2016, 23:35
Оставам с впечатлението, че момчетата не обичат да говорят на такива теми и правят всичко възможно да ги избягват. При тях или се действа, или не. Не се говори. Точка.

Интересното е пък, че аз говоря на всякакви теми и за мен не е проблем, аз съм повече по разговорите, разбира се, ако самият човек ме предразполага, понеже съм малко особен характер! :)

sladura89
05-26-2016, 23:37
И отначало се държеше що-годе нормално, поздравявахме се. После все едно не се познаваме, и някак ако трябваше нещо да ми каже - беше с неприязън и кисело.

Може да е получил амнезия, опита ли се пак да се запознаеш с него???

Starless
05-27-2016, 14:30
Интересното е пък, че аз говоря на всякакви теми и за мен не е проблем, аз съм повече по разговорите, разбира се, ако самият човек ме предразполага, понеже съм малко особен характер! :)

Адмирации за което. Предполагам, че в някои случаи това може да се дължи и на неудобство и срам, но като цяло е дразнещо. Като видиш на къде вървят нещата обясни деликатно, че нямаш интерес и толкова. Няма нужда да се правим на глупави и неразбрали.
Доста хора твърдят, че момчетата не разбират от намеци.. започвам да се чудя до колко е вярно.

sladura89
05-28-2016, 00:17
Адмирации за което. Предполагам, че в някои случаи това може да се дължи и на неудобство и срам, но като цяло е дразнещо. Като видиш на къде вървят нещата обясни деликатно, че нямаш интерес и толкова. Няма нужда да се правим на глупави и неразбрали.
Доста хора твърдят, че момчетата не разбират от намеци.. започвам да се чудя до колко е вярно.

Може и това да е причината, може и гордостта да им пречи на някои или това винаги да се представят в добра светлина! Аз също съм за нещата да се казват директно в прав текст, ама явно на някои хора не им е толкова лесно и аз понякога се притеснявам де, защото не знам след като изкажа нещо какво би последвало и каква примерно би била реакцията на момичето! Понякога обаче да си играете на котка и мишка е забавно и възбуждащо, стига обаче да не продължи прекалено дълго, че понякога може и да се загуби интерес! :)
Някои разбират мисленето на жените, жестове, намеци и всичко! Аз определено не съм от тях, бих разбрал може би само намек, който е прекалено очевиден и няма как да се сбърка, за това и предпочитам директността особено спрямо мен и за това не обичам примерно лицемерието! Даже имам много случаи като попитам момиче нещо да получа мълчание или да се прави, че не го е чула или видяла, което поне за мен е доста объркващо и си нямам на идея защо се държи така! :)

Emma_365
05-28-2016, 16:45
Да, запознахме се преди тази случка - едно общо излизане с приятели, на което той се държа много мило с мен, но тогава само си говорихме и накрая ме гушна за чао и това беше тогава. Вече на втория път като се видяхме стана това с натискането и забивката.

Наистина не мисля, че съм му направила нещо, за да се отнася така вече с мен. Дори за всеки случай разпитах нашите общи познати дали не са забелязали аз да съм направила нещо нередно, без да съм усетила или той да е споделил за нещо такова с тях, но всички ми отговарят отрицателно.

Да, не искам да го взимам навътре. Просто ми беше любопитно, защото съм имала дооста по-лошо протекли срещи с момчета, и те пак са ми се обаждали след това. С него отначало всичко изглеждаше перфектно...и накрая нищо :D