View Full Version : ''Обарване''?
JizasKrais
05-17-2016, 18:31
Здравейте,аз съм момиче под 18 и си имам приятел под 18,не желая да казвам години или каквото и да било. От друг град е,и се виждаме 1 седмично,2 пъти понякога,и идва ваканциите за по 1,2 седмици в моя град,при мен. Ходим от има-няма шест месеца. Обаче като се видим става едно обарване..Казала съм му,че след 2,3 години ще съм готова за секс,и той е приел,и сме съгласни. А като си пишем,ми казва какво щял да ми прави,как щял да ме чука след 2 години,Как съм щяла да му духам като се видим и подобни .. Смисъл,още на гарата като се целунем се е възбудил и 8 часа не спада,и посоянно ме натиска,я да ме обара,да си пъхне ръката.. Абе всякакви перверзни неща си пише(м). И дори от чата се възбужда,смисъл,не го намирам за много нормално като си с приятеля си,само да се обарвате,целувате..Доказва ми е че ме обича много пъти,не е някой играч,не ме използва,просто някак си е нелепо .. Мнения? Вие какво правите с гаджето си,ако сте под 18 ?
Amorenvivo
05-17-2016, 22:30
Хормоните му избиват,и ако ти не му пуснеш по-скоро от 1,2 години това което ти пише в чата ще го прави на някоя друга! Като малка и аз имах подобно "гадже" той даже още в началото на първия ни месец правеше така както приятеля ти а аз също не бях готова пък и по тези маниери разбрах що за стока е и го зарязах на мига! Момчетата не чакат толкова,най-много до 6 месеца ама и това за тях е много,освен ако момчето не е влюбено разбира се тогава не 1,2 ами и 5 години ще чака! Гаджето ти те използва,натиска те за да може да се размекнеш и да му пуснеш,там каквото иска и когато го получи след месец,два ще си му безразлична и ще си търси следващата! Гаджета не означава само да се чука една двойка,а да има разбиране,подкрепа,всеотда еност и т.н но малко са хората които го разбират! А на теб ти пожелавам да срещнеш подходящият за теб и не да те гледа,само като парче месо а да е готов на всичко за теб и най-вече да те цени,както твоите желания така и самата теб УСПЕХ!
С моя се чакахме 1 година :lol:
Но съм имала опит с момче като това на авторката. Първо, че изобщо няма да те чака, това не го вярвай Първо ще е ок с положението, после ще почне да не издържа и да се дразни, ще те опипва още повече и ще се дразни, когато се дърпаш. После ще почне да ти насажда вина, да се опитва да те убеди колко е хубав секса и как твоето мнение е грешното. Примерно 'Оооо, Х има такова яко тяло, само със секс го е постигнала' или 'Виж се ти каква си, всичките ми приятели правят редовно секс само аз съм на сухо' и всякакви такива малоумщини.
И когато най - сетне ти е писнало и явно си захвърлила принципите си, защото си наивна и вече си мислиш, че първия път не е нищо особено, а него го обичаш ТОООООЛКОВА много, ще се окаже, че тоя мачо е абсолютно сакат в секса и всичките неща, които ти ги е писал и се е надъхвал той не може да ги направи, защото в тъжната реалност е подвижен колкото стар кон пред умиране.
nIkEnCeTy_bE
05-18-2016, 08:09
И когато най - сетне ти е писнало и явно си захвърлила принципите си, защото си наивна и вече си мислиш, че първия път не е нищо особено, а него го обичаш ТОООООЛКОВА много, ще се окаже, че тоя мачо е абсолютно сакат в секса и всичките неща, които ти ги е писал и се е надъхвал той не може да ги направи, защото в тъжната реалност е подвижен колкото стар кон пред умиране.
Дададададададада ;д
Значи и аз бях като теб много принципна и така нататък, и тези обарвания ми бяха too much, ама да ти кажа няма за какво да чакаш. Знам, че си представяш да си влюбена и тогава секса ще е нещо повече, но първия път не е кой знае какво. Ще имаш много приятели и секса ще става все по-хубав. Ако искаш да го направиш, ако си любопитна - давай. Отпусни се и просто го направи. Знам колко ума ти не го побира и как искаш да чакаш, но недей. Ако е обвързано със семейни ценности и т.н - да, изчакай. Но сега просто се отпусни, използвай, че имаш момче, което поне ще те предразположи и не мисли дали го правиш с чувства или без. Не се обвинявай.
King_SeX
05-18-2016, 08:17
Е то на тея години е така...Като станете на по 40 няма и да те закача спокс :D ... просто е нормално това всичкото.Естественно ,че ще те обарва все пак те хареса и е мъж.Това е присъщо за нас.С всеки ще си така.Дори и да не е той следващия пак ще те обарва.
L.Morningstar
05-18-2016, 08:39
Здравейте,аз съм момиче под 18 .........Казала съм му,че след 2,3 години ще съм готова за секс
Малко са 2-3 години, чакай 7-8....а ако издържиш до 15 години печелиш.
Дададададададада ;д
Значи и аз бях като теб много принципна и така нататък, и тези обарвания ми бяха too much, ама да ти кажа няма за какво да чакаш. Знам, че си представяш да си влюбена и тогава секса ще е нещо повече, но първия път не е кой знае какво. Ще имаш много приятели и секса ще става все по-хубав. Ако искаш да го направиш, ако си любопитна - давай. Отпусни се и просто го направи. Знам колко ума ти не го побира и как искаш да чакаш, но недей. Ако е обвързано със семейни ценности и т.н - да, изчакай. Но сега просто се отпусни, използвай, че имаш момче, което поне ще те предразположи и не мисли дали го правиш с чувства или без. Не се обвинявай.
Изобщо не съм съгласна с това.
YoungBloodZ
05-18-2016, 09:01
Дададададададада ;д
нека перифразирам: "няма какво да чакаш чукай се възможно най-скоро с първия срещнат" :razz: :razz:
L.Morningstar
05-18-2016, 09:10
нека перифразирам: "няма какво да чакаш чукай се възможно най-скоро с първия срещнат" :razz: :razz:
Не е съвсен така. Ако като бях аз на 18 и приятелката ми каже че трябва да я чакам 2-3 години ще и се измея и ще си тръгна. Аз не знам след 2-3 години дали ще съм жив, пък ще чакам толкова време за секс :D. А и в случая секс няма, но 100% има айде да ходим еди къде си, хайде да ми вземеш нещо, подаръци за годишнините, внимание...и т.н. Всички нападнахте момчето за това че си е намерил несигурна и незнаеща какво иска приятелка. Пък и ако не го правиш на 18 години кога ще го правиш като си на 40.....Сега му е времето.
Peace! Out!
YoungBloodZ
05-18-2016, 09:27
Не е съвсен така. Ако като бях аз на 18 и приятелката ми каже че трябва да я чакам 2-3 години ще и се измея и ще си тръгна. Аз не знам след 2-3 години дали ще съм жив, пък ще чакам толкова време за секс :D. А и в случая секс няма, но 100% има айде да ходим еди къде си, хайде да ми вземеш нещо, подаръци за годишнините, внимание...и т.н. Всички нападнахте момчето за това че си е намерил несигурна и незнаеща какво иска приятелка. Пък и ако не го правиш на 18 години кога ще го правиш като си на 40.....Сега му е времето.
Peace! Out!
Здравейте,аз съм момиче под 18 и си имам приятел под 18
Луцифер плс
L.Morningstar
05-18-2016, 09:39
Луцифер плс
Oпа, добре признавам че съм прочел грешно мислих си, че е на 18 :D, ама ако е на 15 ок, да чака. :)
baby_baby
05-18-2016, 09:50
Просто това е от пубертета нормално е да мисли само за секс
Хормоните му избиват,и ако ти не му пуснеш по-скоро от 1,2 години това което ти пише в чата ще го прави на някоя друга! Като малка и аз имах подобно "гадже" той даже още в началото на първия ни месец правеше така както приятеля ти а аз също не бях готова пък и по тези маниери разбрах що за стока е и го зарязах на мига! Момчетата не чакат толкова,най-много до 6 месеца ама и това за тях е много,освен ако момчето не е влюбено разбира се тогава не 1,2 ами и 5 години ще чака! Гаджето ти те използва,натиска те за да може да се размекнеш и да му пуснеш,там каквото иска и когато го получи след месец,два ще си му безразлична и ще си търси следващата! Гаджета не означава само да се чука една двойка,а да има разбиране,подкрепа,всеотда еност и т.н но малко са хората които го разбират! А на теб ти пожелавам да срещнеш подходящият за теб и не да те гледа,само като парче месо а да е готов на всичко за теб и най-вече да те цени,както твоите желания така и самата теб УСПЕХ!
+++
toni1000
05-18-2016, 18:59
Или му пусни или го брой, че те е зарязал след 1-2 месеца. Той да не е от желязо човека.
snatural
05-18-2016, 19:11
Нормално, явно сте на по 13-14 години. И аз съм имала подобни истории както и мои приятели :D Но не си казвай, кога ще си готова. Просто никой не може да предвиди, кога си готов за секс. Едни мои приятели тръгнаха 9ти клас и не бяха готови за секс, естествено главно момичето не беше. Но след година (те ходиха 3 години) почна да ми споделя как иска да го направи... Също така може да се окаже, че си готова, но няма с кого, или си имаш приятел, но не искаш да го направиш с него и т.н.
Според мен ако ти харесва момчето и ти харесват тези "мръсотии", които ти говори няма за какво да се притесняваш. Просто не го прави с него само, защото той иска или просто защото ще те остави..
ако момчето не е влюбено разбира се тогава не 1,2 ами и 5 години ще чака!:D
Трябва да намалиш гледането на романтични комедии 8)!
да се опитва да те убеди колко е хубав секса...Нима това не е истина :shock:?
'Виж се ти каква си, всичките ми приятели правят редовно секс само аз съм на сухо'...Това си е напълно основателна причина да я зареже! За какво му е на мъж връзка без секс?
...ще се окаже, че тоя мачо е абсолютно сакат в секса и всичките неща, които ти ги е писал и се е надъхвал той не може да ги направи, защото в тъжната реалност е подвижен колкото стар кон пред умиране.Явно имаш огромна база за сравнение :D!
Дададададададада ;д
Значи и аз бях като теб много принципна и така нататък, и тези обарвания ми бяха too much, ама да ти кажа няма за какво да чакаш. Знам, че си представяш да си влюбена и тогава секса ще е нещо повече, но първия път не е кой знае какво. Ще имаш много приятели и секса ще става все по-хубав. Ако искаш да го направиш, ако си любопитна - давай. Отпусни се и просто го направи. Знам колко ума ти не го побира и как искаш да чакаш, но недей. Ако е обвързано със семейни ценности и т.н - да, изчакай. Но сега просто се отпусни, използвай, че имаш момче, което поне ще те предразположи и не мисли дали го правиш с чувства или без. Не се обвинявай.Евала :)!
Изобщо не съм съгласна с това.С кое не си съгласна и защо :D? Сексът е просто една физическа потребност - нищо повече!
Ако като бях аз на 18 и приятелката ми каже че трябва да я чакам 2-3 години ще и се измея и ще си тръгна. Аз не знам след 2-3 години дали ще съм жив, пък ще чакам толкова време за секс :D... Пък и ако не го правиш на 18 години кога ще го правиш като си на 40.....Сега му е времето.Много ясно 8)!
snatural
05-18-2016, 20:54
Грозния, напълно адекватни коментари :D
Грозни, не ми се обяснява. Само ксто видя, че курвето те подкрепя и знам, че е загубена кауза.
Amorenvivo
05-19-2016, 08:02
Грозни, не ми се обяснява. Само ксто видя, че курвето те подкрепя и знам, че е загубена кауза.
Изобщо не трябва да му се обръща внимание на този интернет ТРОЛ-Грозния! Коментарите му са толкова прости,че няма смисъл да му се обръща внимание! Грозния+snatural= Лика прилика!
snatural
05-19-2016, 08:13
По-скоро вие сте смешни как лепвате етикети на хора само от една тема. Искрено се забавлявам с вас :D
YoungBloodZ
05-19-2016, 08:15
По-скоро вие сте смешни как лепвате етикети на хора само от една тема. Искрено се забавлявам с вас :D
наистина се надявам темата ти да е тролска
защото ако не е забавлението и смеха са за твоя сметка
Взаимно е, спокойно. Ти ако си мислиш, че в живота няма да ти лепнат тоя етикет явно много се залъгваш. Да си беше прочела "Гераците" поне да знаеше защо ми напомняш на Павел.
loram.99
05-19-2016, 09:22
Хора моля ви се. Първия път е важен, само толкова, колкото ти си го направиш в главата.
Мъжете обожават секса , жените също. Това, че ти не си готова не значи, че момчето не е.
Като тръгнах със сегашния си приятел не бях девствена, имах само един полов приятел и беше пълна скръб, със сегашния едвам дочакахме месец и то защото той не искаше да бърза. Заедно сме от година и половина и дори живея у тях.
Секса си е секс и ако не си правила с точното момче все ще мислиш, че си подранила. Да, ама не. Трябва ти да си активна, не само той. Няма нещо като "готова съм" . Или рискуваш или не. Който и да ти е първи, щом скъсате и тръгнеш с друг ще проклинаш, че е бил бившия ти. Не можеш да си сигурна, това не е накакво съкровище да го пазиш цял живот.
nIkEnCeTy_bE
05-19-2016, 09:28
Ама вие тука как ми изопачихте думите, а дори не знаете кога аз съм го направила. Доста късно с днешните представи. Това, че й казвам да не чака, не означава, че трябва да си ляга с първия срещнат и да прави секс като на умряло. Айде, моля ви се. Всеки си има гледна точка, аз не й налагам мнение. Да не говорим колко теми има за първия секс и колко момичетата сме се колебали, само ние си знаем. Нека да го направи, когато е готова. Това твърдя и аз. Но едно е тялото ти да не е готово, друго е да навиваш акъла си, че е най-добре да чакаш принца на белия кон и като стане на 22 ще се депресира, че не го е направила. Има разлика да се водиш по акъла на стадото, друго е да мислиш малко разумно и да се пречупиш, за да осъзнаеш, че секса ще става все по-добър и че вярването в розовото, че трябва първият път да е с приятеля ти, който те чака от 2 години, не е най-добрия вариант.
JizasChrist
05-19-2016, 17:45
Здравейте,aз съм авторката,обаче нещо ми е неактивиран акаунта и не мога да влизам. Така,момчето е доказвало по много различни начини,че ме обича,не ме използва,аз съм му най-близкия човек,на мен казва и споделя всичко. Понякога си имаме скандали,нормално е,но ми е обещал да ме чака. Смисъл,мога да го направя и на моята възраст,обаче майка ми е много стриктен човек,и ако разбере..А плюс това,мен ме е срам,и самото ми тяло не е готово за това. Заедно сме от 6 месеца,просто не е някой играч,който като му се до*бе ще си търси друго момиче. Според мен си е яко влюбен .. :D :D :D Прсто го познавам от 2 години,и не е такъв,който ще почне да ми присажда вина,ще ме изчака.
Грозни, не ми се обяснява.Няма нужда - ясна си като отворена... книга :D!
Само ксто видя, че курвето те подкрепя и знам, че е загубена кауза.Какво разбираш под "курва"? Жена която е разкрепостена, знае какво иска в секса и го прави за удоволствие ли? Не мила 8)! Това просто е жена без предразсъдъци.
А каква е жена, която не прави секс за удоволствие, а смята секса за лична жертва и го използва като разменна монета за да постигне нещо друго? А :D? Опааа... май това си ти :razz: !!!
П.С. Не ми отговаряй, въпросът ми е риторичен, знам че те е срам да ни го кажеш, но ние и без това го знаем 8)!
Разменна монета... аз да не съм ти Церсей Ланистър? :lol:
Изобщо не трябва да му се обръща внимание на този интернет ТРОЛ-Грозния! Коментарите му са толкова прости,че няма смисъл да му се обръща внимание! Грозния+snatural= Лика прилика!
Ти знаеш ли коя е Грозния? Първо разбери коя е, после ела и говори, Amorevivo.
YSMF, изглежда си натрупала малко злоба? Ти си толкова хубава (и миловидна), а понякога ставаш груба и лоша. На какво се дължи това? Злоба ли си натрупала?
Всички се изкарват света вода ненапита (не говоря за определен човек) http://i.imgur.com/4KXArwk.gif ... Няма безгрешни хора.
YSMF, изглежда си натрупала малко злоба? Ти си толкова хубава и миловидна, а понякога ставаш груба и лоша. На какво се дължи това? Злоба ли си натрупала? Това най-често се дължи на липсата на секс :D!
Това най-често се дължи на липсата на секс :D!
Ти не спираш да говориш колко си самотен и загорял...
Защо не се срещнете?
http://i.imgur.com/vmYNkoc.png
JizasChrist
05-19-2016, 18:42
Моля,не ми спамете темата,важно ми е..
YSMF, изглежда си натрупала малко злоба? Ти си толкова хубава и миловидна, а понякога ставаш груба и лоша. На какво се дължи това? Злоба ли си натрупала?
По - скоро нетърпимост срещу някой тип хора. 8-)
Абе Грозни, отчет ли трябва да ти давам кога правя секс :lol: Сигурно и в каква поза, къде е свършил, колко пъти, ала бала?
snatural
05-19-2016, 19:25
Здравейте,aз съм авторката,обаче нещо ми е неактивиран акаунта и не мога да влизам. Така,момчето е доказвало по много различни начини,че ме обича,не ме използва,аз съм му най-близкия човек,на мен казва и споделя всичко. Понякога си имаме скандали,нормално е,но ми е обещал да ме чака. Смисъл,мога да го направя и на моята възраст,обаче майка ми е много стриктен човек,и ако разбере..А плюс това,мен ме е срам,и самото ми тяло не е готово за това. Заедно сме от 6 месеца,просто не е някой играч,който като му се до*бе ще си търси друго момиче. Според мен си е яко влюбен .. :D :D :D Прсто го познавам от 2 години,и не е такъв,който ще почне да ми присажда вина,ще ме изчака.
А защо майка ти трябва да знае? Даже най-вероятно си мисли, че не си девствена. Все пак ходите от 6 месеца. Просто се замисли дали ти го искаш. Дали това е момчето, с което искаш да го направиш. После може да искаш да го направиш, но да няма с кого или да го направиш с пълен кретен :D
DarkTemplar
05-19-2016, 20:16
Авторке, ти някаква фенка на Благо Георгиев ли си?
Amorenvivo
05-19-2016, 21:13
[QUOTE=solo_;11446173]Ти знаеш ли коя е Грозния? Първо разбери коя е, после ела и говори, Amorevivo. [/QUO
Първо соло ли си там какъв си не те знам ама айде недей на всяка манджа меродия! И не говоря,а пиша има разлика! И ще си пиша каквото искам не е нужно да познавам някого,то от писането му си личи!
не е нужно да познавам някого,то от писането му си личи!
същото може да се отнесе
и към теб
[QUOTE=solo_;11446173]Ти знаеш ли коя е Грозния? Първо разбери коя е, после ела и говори, Amorevivo. [/QUO
Първо соло ли си там какъв си не те знам ама айде недей на всяка манджа меродия! И не говоря,а пиша има разлика! И ще си пиша каквото искам не е нужно да познавам някого,то от писането му си личи!
Ти как мислиш? Тя е психоложка. Може да те накара да вярваш в най-различни неща. И да ти кажа, много е сложно, тъй че би било трудно да ти го обясня. - Вярвай, че "Грозния" е мъж. Ха, ха, ха!
YoungBloodZ
05-19-2016, 21:43
я. - Вярвай, че "Грозния" е мъж. Ха, ха, ха! [/B]
В интернет всеки е потенциален мъж до доказване на противното
Amorenvivo
05-20-2016, 06:15
[QUOTE=Amorenvivo;11446307]
Ти как мислиш? Тя е психоложка. Може да те накара да вярваш в най-различни неща. И да ти кажа, много е сложно, тъй че би било трудно да ти го обясня. - Вярвай, че "Грозния" е мъж. Ха, ха, ха!
Не ме интересува кой е мъж и кой е жена за такива деградирали хора като вас,дето се крият,зад някакви си профилчета,и висят цял ден по форуми използвам само два рода той и то така че не ме вълнува,да ви познавам кой какъв е!
Setaabrat
05-20-2016, 06:18
:D :D:D Те не заслужават и в този род да са
Представям си на живо кви са уроди
Ама иначе всеки е много смел зад PC-то
YoungBloodZ
05-20-2016, 06:26
Не ме интересува кой е мъж и кой е жена за такива деградирали хора като вас,дето се крият,зад някакви си профилчета,и висят цял ден по форуми използвам само два рода той и то така че не ме вълнува,да ви познавам кой какъв е!
:D :D:D Те не заслужават и в този род да са
Представям си на живо кви са уроди
Ама иначе всеки е много смел зад PC-то
защо пишеш от два акаунта?
Setaabrat
05-20-2016, 06:33
Майка ти пише от два акаунта Елза Парини :)
YoungBloodZ
05-20-2016, 06:37
https://whisperingabout.files.wordpress.com/2013/05/watch-out-guys-we-got-a-badass-over-here.jpg
Setaabrat
05-20-2016, 06:41
https://whisperingabout.files.wordpress.com/2013/05/watch-out-guys-we-got-a-badass-over-here.jpg
Да внимават от твойта майка
както и от трите ти профилчета в темата
да ми лижеш гъза и патката:)
YoungBloodZ
05-20-2016, 06:42
Да внимават от твойта майка
както и от трите ти профилчета в темата
да ми лижеш гъза и патката:)
я я тук става интересно
кажи кои са ми другите профилчета в темата? :razz:
Setaabrat
05-20-2016, 06:47
я я тук става интересно
кажи кои са ми другите профилчета в темата? :razz:
Ти си ги знаеш гъзолизецо:)
Имам по - важна работа сеа
от колкото
да се занимавам с тебе
после ще ти звънна
да дойдеш
да ми дооближеш и топките:)
Ти си ненормален.
YoungBloodZ
05-20-2016, 14:54
Ти си ненормален.
ти щото си най-нормалния във форума... :razz: :razz:
ти щото си най-нормалния във форума...
Какво ненормално виждаш в мен?
Setaabrat
05-20-2016, 17:03
YoungBloodZ много добре ги правиш тия свирки и лизания ще те препоръчам и на други мой фр и те да ти се източат в устата и на лицето:)
qkiq_metal
05-20-2016, 17:51
Гледай един филм казва се 40 годишен девственик.
theodorejoyce
09-16-2022, 02:58
Здравейте,aз съм авторката,обаче нещо ми е неактивиран акаунта и не мога да влизам. Така,момчето е доказвало по много различни начини,че ме обича,не ме използва,аз съм му най-близкия човек,на мен казва и споделя всичко. Понякога си имаме скандали,нормално е,но ми е обещал да ме чака. Смисъл,мога да го направя и на моята възраст,обаче майка ми е много стриктен човек,и ако разбере..А плюс това,мен ме е срам,и самото ми тяло не е готово за това. Заедно сме от 6 месеца,просто не е някой играч,който като му се до*бе ще си търси друго момиче. Според мен си е яко влюбен .. :D :D :D woodoku (https://woodoku.io) Прсто го познавам от 2 години,и не е такъв,който ще почне да ми присажда вина,ще ме изчака.
помислете малко по-усилено и се разбийте, за да осъзнаете, че сексът ще става все по-добър и по-добър и вярвайте в розовото, което трябва да бъде с гаджето ви за първи път,