View Full Version : Как да постъпя?
Victoria1997
05-19-2016, 16:46
Добър ден!Пиша защото трябва да взема важно решение и се нуждая от помощ.Обичам момче!Много го обичам!На 19 години съм и не мога да повярвам колко го обичам!Познаваме се отдавна ,той е от друг град,а сега е и още по-далеч,тъй като учи!Нямам проблем със разстоянието,а дори и аз заминавам след няколко месеца за Англия да уча.В началото не му обръщах много внимание ,но лятото нещата станаха сериозни.От тогава се виждаме често,аз ходя при него и той при мен идва ,когато може.Януари дойде за първи път и от тогава сме заедно.И той ме обича или поне обичаше,защото правеше много неща за мен.Правила съм много грешки ,но той-също и много пъти сме се разделяли и събирали,но сега сякаш е различно.Последния път ,когато бях с него 2 пъти ме покани да изляза с него и приятелите му ,но аз отказах,за което той ме накара да съжалявам,макар че още не мисля че съм виновна.1 седмица бях там и половината време бяхме скарани.Последната вечер го напсувах и после му тръшнах вратата-нещо за което отново не съжалявам,обаче накрая пак аз се извинявах.Простихме си и всичко беше окей!Минаха няколко седмици и усетих че за цяла седмица си бяхме писали и говорили,толкова колкото за ден го правихме преди!Казах му че съм пас ,защото не знае как да задържи гаджето си.Оправда ми се че е имал изпити и затова,но също така ми натякваше за миналите ми грешки и каза,че ако го обичам ще направя компромис.Забравих за случилото се.Минаха няколко дена и направи същото.Излезе ,дори не ми каза,не ми писа а аз супер много се притеснявах обаче на сутринта бях адски ядосана.Той ми каза че съм инат,отново ми натякваше за всички грешки ,които аз съм направила,каза ми че просто е релаксирал след многото учене ,като е бил просто на рожден ден и че не искал да става асоциален.Звънна ми и ми каза че никой не му е казвал къде да ходи и сега също няма никой да го прави,а аз дори не съм го спирала.Казах му ,че от сега нататък ще го накарам той да се бори за тази връзка,а не само аз, а той ми каза да си намеря по добър от него.Само че такъв няма и той го знае.Въпреки всичко за мен той е единствения и е супер готин,дори и след многото му грешки,защото и аз много съм грешила и съм се напивала и съм говорила и какво ли още не.Затворих му телефона преди малко и не знам какво да правя.Знам че той много говори неща ,които не мисли,но не винаги съжалява за тях.Не мога да го оставя просто така,защото това ще провали и бала ми и изпитите.Ако чакам не знам дали нещо ще се случи,а ако го потърся отново ще излезе че само аз се боря за връзката,а го обичам много.Искам съвет какво да направя,но единственото което не искам е да свърши всичко по този глупав начин.Бих направила много неща за него ако не всичко, той също за мен,но си мисля че скоро нищо няма да ми каже,ама аз не мога да чакам???
blossombay
05-19-2016, 17:37
Мммм искам да те питам нещо..откъде си толкова сигурна,че той те обича и дава всичко за теб?От нещата,които си написала отникъде не разбирам,че той въобще се интерусува от теб или иска да е с теб?Постоянно се карате,постоянно се разделяте и сдобрявате...и винаги ти си тази,която се бори.Щом ти е казал,да си немериш по-добър,от това какво разбираш?Ако наистина искаше да бъде с теб,не мисля,че щеше такова нещо да ти каже...и ако наистина ти беше простил за всики грешки,нямаше да ти ги натяква отново и отново.Според мен връзката се е изчерпала..дали е от разстоянието,дали е заради караниците не знам,но ти самата виждаш,че всичко е различно
sofityoy
05-19-2016, 19:07
Ти сама казваш,че си единствената,която се бори за тази връзка,но въпреки това твърдиш,че той те обича?Наистина не иска да съм груба,а и все пак ти си го познаваш най-добре,но от това,което си написала изобщо не личи той да те обича по някакъв начин.
Според мен трябва да се откажеш от него веднъж за винаги.Предстоят ти бал и учене в една наистина страхотна държава,това според мен ще промени супер много светогледа ти и ще си толкова заета с учене и адаптиране към новата среда и сблъсака с изграждането си на нов живот,че ще го преживееш лесно.Така че моят съвет е : Горе главата,стегни се,осъзнай си приоритетите,дай си малко повече воля и ще го преживееш с помоща на чудесните неща,които ти предстоят!И както един мой добър приятел казва: „Спокойно,риби в морето-мнгоо"
snatural
05-19-2016, 19:43
На мен ми се струва, че му писва от женските драми и точно, когато му направиш скандал, не му се занимава с теб. По-малко драми и караници-по-добре е за теб, за него и за връзката ви. След като се обичате много, както твърдиш, бъди с него докато не заминеш за Англия и гледай последните ви моменти заедно да са предимно положителни.
HollyGolightly
05-20-2016, 03:36
Разделяли сте се и сте се карали много пъти, а сте заедно от няма и година? 8-) Зарежи тая работа, а и ще заминаваш скоро, няма смисъл да се тормозиш, че и него да тормозиш. Вие сега сте просто в различни градове и се карате постоянно, а представи си какво ще е като се виждате 1-2 пъти годишно.
TROLLDADLOLCAKE
05-20-2016, 14:29
Факта,че ти заминаваш за Англия да учиш, говори сам по себе си,че вие нямате бъдеще.Само ще го объркаш и после ще седи "вързан" в България..
Amorenvivo
05-23-2016, 11:49
Добър ден!Пиша защото трябва да взема важно решение и се нуждая от помощ.Обичам момче!Много го обичам!На 19 години съм и не мога да повярвам колко го обичам!Познаваме се отдавна ,той е от друг град,а сега е и още по-далеч,тъй като учи!Нямам проблем със разстоянието,а дори и аз заминавам след няколко месеца за Англия да уча.В началото не му обръщах много внимание ,но лятото нещата станаха сериозни.От тогава се виждаме често,аз ходя при него и той при мен идва ,когато може.Януари дойде за първи път и от тогава сме заедно.И той ме обича или поне обичаше,защото правеше много неща за мен.Правила съм много грешки ,но той-също и много пъти сме се разделяли и събирали,но сега сякаш е различно.Последния път ,когато бях с него 2 пъти ме покани да изляза с него и приятелите му ,но аз отказах,за което той ме накара да съжалявам,макар че още не мисля че съм виновна.1 седмица бях там и половината време бяхме скарани.Последната вечер го напсувах и после му тръшнах вратата-нещо за което отново не съжалявам,обаче накрая пак аз се извинявах.Простихме си и всичко беше окей!Минаха няколко седмици и усетих че за цяла седмица си бяхме писали и говорили,толкова колкото за ден го правихме преди!Казах му че съм пас ,защото не знае как да задържи гаджето си.Оправда ми се че е имал изпити и затова,но също така ми натякваше за миналите ми грешки и каза,че ако го обичам ще направя компромис.Забравих за случилото се.Минаха няколко дена и направи същото.Излезе ,дори не ми каза,не ми писа а аз супер много се притеснявах обаче на сутринта бях адски ядосана.Той ми каза че съм инат,отново ми натякваше за всички грешки ,които аз съм направила,каза ми че просто е релаксирал след многото учене ,като е бил просто на рожден ден и че не искал да става асоциален.Звънна ми и ми каза че никой не му е казвал къде да ходи и сега също няма никой да го прави,а аз дори не съм го спирала.Казах му ,че от сега нататък ще го накарам той да се бори за тази връзка,а не само аз, а той ми каза да си намеря по добър от него.Само че такъв няма и той го знае.Въпреки всичко за мен той е единствения и е супер готин,дори и след многото му грешки,защото и аз много съм грешила и съм се напивала и съм говорила и какво ли още не.Затворих му телефона преди малко и не знам какво да правя.Знам че той много говори неща ,които не мисли,но не винаги съжалява за тях.Не мога да го оставя просто така,защото това ще провали и бала ми и изпитите.Ако чакам не знам дали нещо ще се случи,а ако го потърся отново ще излезе че само аз се боря за връзката,а го обичам много.Искам съвет какво да направя,но единственото което не искам е да свърши всичко по този глупав начин.Бих направила много неща за него ако не всичко, той също за мен,но си мисля че скоро нищо няма да ми каже,ама аз не мога да чакам???
Връзката ви изобщо не върви и е по-добре да се освободите един от друг! Връзката от разстояние е невъзможна! Вие нямате пълноценна връзка каквато имат останалите двойки,които са от един и същи град! Те се забавляват често,излизат си заедно когато си поискат а вие?! Не отговаряй това е риторичен въпрос! А и връзка в която има само караници,обиждане и т.н това не е никаква връзка! В една връзка няма ли разбиране,подкрепяне и обич майната му! На 19 години си а си много наивна порасни момиче!!!
qkiq_metal
05-24-2016, 07:06
Заплаши го с газов пистолет и му кажи да дойде за Англия и да си спре ученето.
baby_baby
05-24-2016, 10:48
Вие просто не сте един за друг само късате и се събирате това е тъпо остави го и повече не се занимавай с него
KaRiNa.Ni
06-11-2016, 16:46
Заплаши го с газов пистолет и му кажи да дойде за Англия и да си спре ученето.
+:D