View Full Version : Моля ви за съвет не знам какво да правя
gergana9430
05-19-2016, 19:53
Здравейте , преди 1 година започнах да се виждам с мъж,който много ме харесваше,но аз исках само секс(тъй като си имах приятел и не знаех какво искам).Той постоянно ме питаше какво мисля да правя няма ли да оставя приятеля си и аз все казвах не знам сложно е(не беше трябваше ми само една негова дума и бих оставила всичко).След половин година така се влюбих безусловно в него и се опитах да му го покажа с смс-и от сорта ''не мога да спра да мисля за теб'' и т.н. , но без отговор.След това го попитах дали всичко е само секс за него, а той отговори ''ти самата каза,че е само това''.Така спряхме да се виждаме.Изминаха 2 месеца тежки за мен и той започна да ми пише да се видим аз отказах няколко пъти.Накрая една вечер , в която бях пийнала повече му писах ''искам само теб''.На сутринта ми отговори ''и аз искам само теб''.Започнахме да се чуваме с часове. Шегувах се един ден и го попитах дали познава друга като мен ''умна и красива'' и той отговори ''Не!".Това беше знак за мен , но след това когато му казах да се видим все го отлага.Той ме попита какво става с мен дали съм с някой и аз му отговорих , че излизам с един човек.Не знам какво да правя и не мога да разбера какво иска от мен.Иска само секс или нещо повече?
той си знае че си фурнаджийска лопата и гледа да не се опари
snatural
05-19-2016, 20:13
Според мен те търси като му се доправи секс. Той ако иска да е с теб щеше да ти отговори на есемеса или щеше да те потърси след като сте го направили вече. Ти си прецени вече дали си съгласна само на секс с него. Само да не останеш наранена накрая, защото ти почваш да го обичаш все повече и повече, а той не откликва на чувствата ти. От друга страна можеш да си "поиграеш" с него. Както всеки човек предполагам и той иска забраненото, тръпката, желанието. Имаш варианти.
baby_baby
05-19-2016, 21:08
Не очаквай от един смс да ти повярва на думите трябва да действаш
Според мен те харесва и иска да е с теб
LoadRunner
05-19-2016, 21:14
Не очаквай от един смс да ти повярва на думите трябва да действаш
Според мен те харесва и иска да е с теб
помийна ямо на тебе ти е забранено да даваш съвети
бот
HollyGolightly
05-20-2016, 03:30
Тя не знаела какво иска той, при все, че тя го върти от година насам. Бих ти казала да оставиш този "мъж" на мира, ама и той е тъп да се занимава с такава като теб, та си го заслужава.
Излиза с един, друг я оправя, а тя след това си оправя помиите с СМСи
http://i.imgur.com/FidZknJ.gif
TROLLDADLOLCAKE
05-23-2016, 19:37
Първо искате само секс, а после ни съдите,че ви използваме само за секс.За пореден път се убеждавам,че във вас жените няма капка логика.
KaRiNa.Ni
06-08-2016, 20:21
Объркано момиче си докато четох написаното се изгубих между редовете.