Влез

View Full Version : Защо все става така???

sladura89
05-21-2016, 01:03
Ето дойде ред и на моят въпрос! Питам се постоянно и отговор не намирам, защо с колкото и момичета да се запозная и да си говорим за какво ли не никога с никоя не се стига до нещо повече, винаги си оставам във френд зоната, излъчване ли ми липсва, подход ли, момичетата с които се запознавам не се интересуват от секс ли? И аз вече се чудя къде е проблема и какво да правя, определено си личи че не са заинтересовани, поне не и за нещо повече: секс, силни изживявания и т.н.!!!

baby_baby
05-21-2016, 08:06
Просто не те харесват и не ги привличаш едва ли ще тръгнат да правят секс с човек , който не ги привлича но спокойно ще си намериш точното момиче

Грозния
05-21-2016, 09:02
...защо с колкото и момичета да се запозная и да си говорим за какво ли не никога с никоя не се стига до нещо повече, излъчване ли ми липсва, подход ли, момичетата с които се запознавам не се интересуват от секс ли?Пари ти липсват - какво друго :D?! Освен това, повечето жени не искат да правят секс заради самият секс - те искат и нещо друго. За повечето жени сексът е средство, а не цел, както при нас. Схващаш ли разликата?

Просто не те харесват и не ги привличаш едва ли ще тръгнат да правят секс с човек , който не ги привлича...И това!

sladura89
05-21-2016, 10:26
Просто не те харесват и не ги привличаш едва ли ще тръгнат да правят секс с човек , който не ги привлича но спокойно ще си намериш точното момиче

Е да не превличам 2-3, 5 или 10 е едно, ама да не привличам нито една е малко прекалено! Освен това пък, ако съм им безразличен нямаше и да разговарят с мен или да се държат приятелски явно нещо друго има! :)

sladura89
05-21-2016, 10:29
Освен това, ако едно момиче попадне във френд зоната на някого, то за момчето не би било проблем да се стигне и до нещо повече, ако обаче се случи обратното момче да е във френд зоната на момиче, забрави за нещо повече! А все пак дори и да искате нещо повече то, ако първо станете приятели и след това опитате нещо, то връзката би била по-добра, по-стабилна, по-хубава или поне така смятам, от колкото, ако се хванете с някой, който хич не познавате! :)

П.П. Благодаря иначе за отговорите! :)

qkiq_metal
05-21-2016, 10:30
Трудно ми е да ти го кажа но ако ходиш с тях по молове и там подобни те възприемат като обратен.

LoadRunner
05-21-2016, 10:34
Пари ти липсват - какво друго :D?! Освен това, повечето жени не искат да правят секс заради самият секс - те искат и нещо друго. За повечето жени сексът е средство, а не цел, както при нас. Схващаш ли разликата?
И това!

ти си тъп и затова си измисляш невъзможни уж качества за да си прикриеш комплексите
та, тъп си и затова не можеш да разговаряш нито с жени нито с мъже
нека да разгледаме следната ситуация, отиваш в парка, виждаш много яка и изпъната женска да тренира, ти си пълен с кинти ма си сам в момента, имаш си само грозната физиономия, маратонките, шортите, и тениската щото е лято
И КО ПРАЙМ СА? а паралията, ко прайм, ми аз щи кажа, гледаш от страни, щото си грозен и тъп и не можеш да разговаряш с хора
точка
и ко си мислиш че ще постигнеш с тия филии с лютеница за закуска, започвай с овесените ядки
и къф е тоя 3дневен сплит, направи го 5дневен

LoadRunner
05-21-2016, 10:38
Е да не превличам 2-3, 5 или 10 е едно, ама да не привличам нито една е малко прекалено! Освен това пък, ако съм им безразличен нямаше и да разговарят с мен или да се държат приятелски явно нещо друго има! :)

опиши максимално тоно някоя ситуация с детайли че нищо не може да ти се разбере
освен ако не си направил темата само за да се оплачеш
иначе от тва дето си писал е ясно че не си привлекателан, т.е. си абсолютна 0 а и не можеш да ги разсмиваш
не си ли смешен или убав за нищо не ставаш, парите не са важни не го слушай тоя комплексиран чехъл
парите играят роля само за твоето лично успокоение и самочувствие в случай че нямаш никакви други качества с които да изпъкнеш пред другите хора

sladura89
05-21-2016, 10:41
Трудно ми е да ти го кажа но ако ходиш с тях по молове и там подобни те възприемат като обратен.

И аз каква вина имам за това, че те имат грешни възприятия за нещата! Много съм си хетеро даже! Не знам, защо обаче, когато някой е по-добър, мил, чувствителен, уважава ги, притеснителен е и т.н. веднага решават, че е обратен! Все пак хората са различни не може всеки да е еднотипен да сяда пред телевизора с ракия и салата, да гледа футбол, да псува примерно жена си и да я хваща за гъза, да не се притеснява от нищо и никой и това трябва да е пример за мъжкарство, а това по-скоро те приближава повече до животинското в теб! :D
Много момчета съм виждал с приятелките си или с момичета по моловете, ама това не ги прави педали нали? :)

sladura89
05-21-2016, 10:48
опиши максимално тоно някоя ситуация с детайли че нищо не може да ти се разбере
освен ако не си направил темата само за да се оплачеш
иначе от тва дето си писал е ясно че не си привлекателан, т.е. си абсолютна 0 а и не можеш да ги разсмиваш
не си ли смешен или убав за нищо не ставаш, парите не са важни не го слушай тоя комплексиран чехъл
парите играят роля само за твоето лично успокоение и самочувствие в случай че нямаш никакви други качества с които да изпъкнеш пред другите хора

Принципно случаите са много, и през живота си съм имал много подобни и ми е трудно да хвана точно конкретен пример, знам че парите не са фактор, като имаш пари си правиш платен секс, ама не е същото усещането! Вече ми е нужно нещо по-истинско, по-различно! Принципно съм си привлекателен и съм забелязвал доста мадами да се заглеждат по мен, но това е само отначало, после явно нещо се обърква, колкото за забавен понякога ми идват какви ли не простотии и определено съм ги разсмивал, ама това не става винаги само когато нещо съм се вдъхновил, или ме избие на простотия! :)

qkiq_metal
05-21-2016, 10:49
И аз каква вина имам за това, че те имат грешни възприятия за нещата! Много съм си хетеро даже! Не знам, защо обаче, когато някой е по-добър, мил, чувствителен, уважава ги, притеснителен е и т.н. веднага решават, че е обратен! Все пак хората са различни не може всеки да е еднотипен да сяда пред телевизора с ракия и салата, да гледа футбол, да псува примерно жена си и да я хваща за гъза, да не се притеснява от нищо и никой и това трябва да е пример за мъжкарство, а това по-скоро те приближава повече до животинското в теб! :D
Много момчета съм виждал с приятелките си или с момичета по моловете, ама това не ги прави педали нали? :)

Аз не съм казал че това те прави пълен педал но просто първото впечатление на жените може да е такова не знам.

sladura89
05-21-2016, 10:49
Може би това, че съм малко по-притеснителен, или нямам достатъчно самочувствие сигурно също играе някаква роля, макар, че напоследък тези неща се попромениха донякъде, но пак няма резултат! :)

qkiq_metal
05-21-2016, 10:51
Може би това, че съм малко по-притеснителен, или нямам достатъчно самочувствие сигурно също играе някаква роля, макар, че напоследък тези неща се попромениха донякъде, но пак няма резултат! :)

Не те познавам и не мога да вадя изводи но защо си се кръстил сладура89 :D поне да беше 69.

LoadRunner
05-21-2016, 10:58
определено не си сладур щото си падат по сладури

sladura89
05-21-2016, 11:21
Не те познавам и не мога да вадя изводи но защо си се кръстил сладура89 :D поне да беше 69.

Ами, защото този ник си ми е доста отдавна, когато си правех профил в sladur.com и така си го бях измислил, а 89 ми е годината та за това! :)

sladura89
05-21-2016, 11:21
определено не си сладур щото си падат по сладури

Това вече срещуположния пол трябва да реши! :)

qkiq_metal
05-21-2016, 11:30
Ами, защото този ник си ми е доста отдавна, когато си правех профил в sladur.com и така си го бях измислил, а 89 ми е годината та за това! :)
Ок.

LoadRunner
05-21-2016, 11:40
Това вече срещуположния пол трябва да реши! :)

явно противоположния пол го е решил това щом пускаш такива теми
тцтц

dibela_manivela
05-21-2016, 12:00
имаш ли бенве?

divergent
05-21-2016, 12:31
Пари ти липсват - какво друго :D?!
Ще доживея ли ден, в който ще среща едно смислено и вярно мнение от теб във форума? Не искам никого да обиждам, ама наистина както ти казаха вече си бая комплексиран и ограничен. Това, че на теб никоя не ти връзва, не е задължително да е защото не си тъпкан с пари (примерно). Даже и затова да е, пак не означава, че на всички затова не им се получава. Не казвам, че няма златотърсачки, всъщност са доста, обаче пак правите еднакви заключения за различните хора и пишете простотии. Защото може да му липсват пари и пак да има много фенки, не опира всичко до тъпите хартийки. Тоест и ти трябва да потърсиш причината за девствеността си някъде другаде.

divergent
05-21-2016, 12:41

Като не те познавам не мога да кажа със сигурност каква е причината, но действително самочувствието е много важно за излъчването и привличането на срещуположния пол. Не трябва да се притесняваш, а да излъчваш увереност. Никой няма да хареса сухара в ъгъла, който е свил рамене и си мълчи, колкото и да е сладък. Вниманието и интереса привличат мъжете с изправена фигура, излъчваща самоувереност, но не трябва да се прекалява и да се стига до превзетост и надуто поведение. Строгият поглед също не е плюс, трябва да изглеждаш приятелски настроен. Хубаво е, че си започнал промяна, но явно трябва да я завършиш, за да има резултат. Рано или късно и твоето момиче ще се появи. :)

the dreamer
05-21-2016, 12:58
Ето дойде ред и на моят въпрос! Питам се постоянно и отговор не намирам, защо с колкото и момичета да се запозная и да си говорим за какво ли не никога с никоя не се стига до нещо повече, винаги си оставам във френд зоната, излъчване ли ми липсва, подход ли, момичетата с които се запознавам не се интересуват от секс ли? И аз вече се чудя къде е проблема и какво да правя, определено си личи че не са заинтересовани, поне не и за нещо повече: секс, силни изживявания и т.н.!!!
Защото, приятелю, не ''напредваш'' в сексуален план. Ако си говорите само общи приказки или си споделяте САМО семейни проблеми или кой какво кога е направил, нищо няма да се получи. Когато говориш с момичета трябва да сведеш разговора до ниво ''ние' (ако ме разбираш). Тогава почваш с докосванията - първо приятелски, после по-интимни, възбуждащи...почваш да флиртуваш така че да има заигравка...може дори да си говорите за секс за по-голям ефект...
Сега нямам време да пиша, но може да ми пишеш на ЛС и да ти обясня повече за тия работи.

deitona22
05-21-2016, 16:18
При мен е абсолютно същото.С което и момиче да се запозная,ставаме или приятели(тя ме френдзоунва) или изобщо спираме всякакъв контакт.Може би проблема донякъде ,е че се държим прекално приятелски за по-дълго време през само запознаване/опознаване и в един момент момичето вече си мисли че искаме да сме само приятели.Така си остава или пробваш да направиш нещо,прави се на недостъпна и до там.А не е като да не показвам какво искам с конкретно момиче,но пак не се получава.Едно 95% от момичетата към които съм имал някакви симпатии,иначе казано съм я харесвал,са ме френдзоунвали.

divergent
05-21-2016, 17:03
Може би проблема донякъде ,е че се държим прекалено приятелски за по-дълго време през само запознаване/опознаване и в един момент момичето вече си мисли че искаме да сме само приятели.

Едва ли е заради това. Как да се държиш освен приятелски? :D Просто нещата си стават от само себе си ако има взаимно привличане, химия и тн.

golemiq_korab_minava
05-21-2016, 17:36
Едва ли е заради това. Как да се държиш освен приятелски? :D Просто нещата си стават от само себе си ако има взаимно привличане, химия и тн.

Точно това си е. Жените искате мъжете да са по-груби и напористи с вас, да ви обладяват, да си искат..

Казах.

LoadRunner
05-21-2016, 17:43
Сега нямам време да пиша, но може да ми пишеш на ЛС и да ти обясня повече за тия работи.

хахаххаха
пиши му бе, сладур, пиши му едно лс на тоа дон жуан да ти каже как стоят нещата

the dreamer
05-21-2016, 17:46
хахаххаха
пиши му бе, сладур, пиши му едно лс на тоа дон жуан да ти каже как стоят нещата
?

the dreamer
05-21-2016, 17:52
При мен е абсолютно същото.С което и момиче да се запозная,ставаме или приятели(тя ме френдзоунва) или изобщо спираме всякакъв контакт.Може би проблема донякъде ,е че се държим прекално приятелски за по-дълго време през само запознаване/опознаване и в един момент момичето вече си мисли че искаме да сме само приятели.Така си остава или пробваш да направиш нещо,прави се на недостъпна и до там.А не е като да не показвам какво искам с конкретно момиче,но пак не се получава.Едно 95% от момичетата към които съм имал някакви симпатии,иначе казано съм я харесвал,са ме френдзоунвали.
Нормално е да се прави на недостъпна, почти във всички случаи с момичета идва един момент в който момичето почва да се държи по-грубо и наистина е сложно да я разбереш. Истината е, че в повечето случаи, това е само тест - това не трябва да ти разваля насторението, все едно всичко си е наред, нищо не се е променило...и като види, че не си като другите, които лесно се предават, ще минеш теста и ще се сближите още повече. Успех с дамите !

the dreamer
05-21-2016, 17:55
ти си тъп и затова си измисляш невъзможни уж качества за да си прикриеш комплексите
та, тъп си и затова не можеш да разговаряш нито с жени нито с мъже
За Грозния всеки знае, той сам се унижава достатъчно, няма смисъл и ти да го правиш.

solo_
05-21-2016, 18:00
Ще доживея ли ден, в който ще среща едно смислено и вярно мнение от теб във форума? Не искам никого да обиждам, ама наистина както ти казаха вече си бая комплексиран и ограничен. Това, че на теб никоя не ти връзва, не е задължително да е защото не си тъпкан с пари (примерно). Даже и затова да е, пак не означава, че на всички затова не им се получава. Не казвам, че няма златотърсачки, всъщност са доста, обаче пак правите еднакви заключения за различните хора и пишете простотии. Защото може да му липсват пари и пак да има много фенки, не опира всичко до тъпите хартийки. Тоест и ти трябва да потърсиш причината за девствеността си някъде другаде.

Я не я нападай! Нито и се карай, нито разговаряй с нея. Аз съм този, който ти го забранява!

deitona22
05-21-2016, 18:04

Еми както каза "golemiq_korab_minava',искате да сме по-напористи,но това пък от друга страна може да е нахално и хептем да се откажете.Имал съм и такъв случай,където има/ше прибличане и т.н. и бях по-напорист и пак същото

deitona22
05-21-2016, 18:08
Нормално е да се прави на недостъпна, почти във всички случаи с момичета идва един момент в който момичето почва да се държи по-грубо и наистина е сложно да я разбереш. Истината е, че в повечето случаи, това е само тест - това не трябва да ти разваля насторението, все едно всичко си е наред, нищо не се е променило...и като види, че не си като другите, които лесно се предават, ще минеш теста и ще се сближите още повече. Успех с дамите !

Последния случай който имах с момиче което ме френдзоуна ,горе долу стана така както казваш ти.Един вид ме подложи на тест,но вложи и други елемти които са дълги и не ми се обяснява на пост.Та се надявам по някое време да мина този "тест" и да се получат нешата,но както се познавам,накрая ще сме приятели и това е.

solo_
05-21-2016, 18:09
Еми както каза "golemiq_korab_minava',искате да сме по-напористи,но това пък от друга страна може да е нахално и хептем да се откажете.Имал съм и такъв случай,където има/ше прибличане и т.н. и бях по-напорист и пак същото

На сегашните мъже им липсва кураж, смелост и решителност, deitona22. Без тия две неща... няма какво да говорим...

divergent
05-21-2016, 18:09
Не знам, момчета, прекалено е относително. Няма място за обсъждане на общите стандарти и очаквания, всичко е индивидуално. Едни искат грубост и да сте напористи, други искат романтика и добро отношение, зависи си от човека.

the dreamer
05-21-2016, 18:41
Последния случай който имах с момиче което ме френдзоуна ,горе долу стана така както казваш ти.Един вид ме подложи на тест,но вложи и други елемти които са дълги и не ми се обяснява на пост.Та се надявам по някое време да мина този "тест" и да се получат нешата,но както се познавам,накрая ще сме приятели и това е.
По-добре приятели, отколкото нищо. А и винаги можеш да излезеш от френдзоната ;) !
Бих искал да чуя случката ти.

the dreamer
05-21-2016, 18:47
Не знам, момчета, прекалено е относително. Няма място за обсъждане на общите стандарти и очаквания, всичко е индивидуално. Едни искат грубост и да сте напористи, други искат романтика и добро отношение, зависи си от човека.
Аз мисля, че всяко момче може да ''свали'' всяко момиче, стига да знае как.
Също така и мисля, че всички момичета харесват едни и същи мъжки качества и няма нещо индивидуално, а и да има, това са изключения.

deitona22
05-21-2016, 18:57
На сегашните мъже им липсва кураж, смелост и решителност, deitona22. Без тия две неща... няма какво да говорим...

Признавам си..на мен ми липсва смелостта,но и съм срамежлив доста,което играе доста голяма роля.Иии да знам,няма от какво толкова да ме е срам,но...

solo_
05-21-2016, 18:57
Признавам си..на мен ми липсва смелостта,но и съм срамежлив доста,което играе доста голяма роля.Иии да знам,няма от какво толкова да ме е срам,но...

От какво те е срам?

Има разлика между смелост и скромност.

deitona22
05-21-2016, 18:59
По-добре приятели, отколкото нищо. А и винаги можеш да излезеш от френдзоната ;) !
Бих искал да чуя случката ти.

Накратко казано е,избързах със поканата за втора среща и един вид дадох зор,въпреки че самото момиче има симпатии към и т.н.Не се усетих,че прибързвам и сега съм там някъде в пространството между фред-зоната и зоната-нещо повече от приятел.

divergent
05-21-2016, 19:02
Също така и мисля, че всички момичета харесват едни и същи мъжки качества и няма нещо индивидуално, а и да има, това са изключения.

Не съм на същото мнение. Интересно защо изключенията са около 50 процента.

deitona22
05-21-2016, 19:03
От какво те е срам?

Има разлика между смелост и скромност.

Ако кажа ще съм скромен,ще излезе че имам голямо самочувстие (май това е думата).
Иначе винаги съм си бил срамежлив,не знам какво го поражда.Като съм около момиче/си пиша към/с което имам симаптии винаги говоря глупости и оплесквам нещата както и последния път.

Леко се отплеснхаме от човека който пусна темата,sladura,не се сърди ;)

the dreamer
05-21-2016, 19:04
Накратко казано е,избързах със поканата за втора среща и един вид дадох зор,въпреки че самото момиче има симпатии към и т.н.Не се усетих,че прибързвам и сега съм там някъде в пространството между фред-зоната и зоната-нещо повече от приятел.
Кофти. И на мен ми се е случвало. В такива случаи, мисля че е най-добре да спреш малко контактите с нея и след време пак да почнеш, все едно наново. Би трябвало да помогне. Това е единственият съвет който мога да дам за тази ситуация.

solo_
05-21-2016, 19:05
Ако кажа ще съм скормен,ще излезе че имам голямо самочувстие (май това е думата).
Иначе винаги съм си бил срамежлив,не знам какво го поражда.Като съм около момиче/си пиша към/с което имам симаптии винаги говоря глупости и оплесквам нещата както и последния път.

Леко се отплеснхаме от човека който пусна темата,sladura,не се сърди ;)

Глупости, а? Трябва да умееш да ги изслушваш. И не се налага да се притесняваш, че може да те изрежат.

deitona22
05-21-2016, 19:05
Кофти. И на мен ми се е случвало. В такива случаи, мисля че е най-добре да спреш малко контактите с нея и след време пак да почнеш, все едно наново. Би трябвало да помогне. Това е единственият съвет който мога да дам за тази ситуация.

Ами спрял съм ги доколкото мога,защото тя ми е колежка в университета и все ни се налага да общуване поради една или друга причина,но момента в който иизбързах,не съм намеквал за нищо.

deitona22
05-21-2016, 19:07
Глупости, а? Трябва да умееш да ги изслушваш. И не се налага да се притесняваш, че може да те изрежат.

Толкоз вече ме са ме рязали,че донякъде съм свикнал хах.Добър слушател съм,то и за това съм все във френд-зоната..

solo_
05-21-2016, 19:09
Толкоз вече ме са ме рязали,че донякъде съм свикнал хах.Добър слушател съм,то и за това съм все във френд-зоната..

Не спирай да търсиш!

deitona22
05-21-2016, 19:12
Не спирай да търсиш!

Като се замисля ,че преди като търсех все не намирах и накрая като не търсех,бившата (вече) ме намери и се получи донякъде хуава връзка,ще взема да почакам.Макар че,както виждаш от това което пиша на the dreamer,не съм спрял ха

solo_
05-21-2016, 19:14
Като се замисля ,че преди като търсех все не намирах и накрая като не търсех,бившата (вече) ме намери и се получи донякъде хуава връзка,ще взема да почакам.Макар че,както виждаш от това което пиша на the dreamer,не съм спрял ха

А на колко си години?

deitona22
05-21-2016, 19:16
А на колко си години?

Май ми пише във профила,но съм на 20,а скоро остарявам с още 1 година ;д

solo_
05-21-2016, 19:21
Май ми пише във профила,но съм на 20,а скоро остарявам с още 1 година ;д

За къде бързаш? Живей си живота.

deitona22
05-21-2016, 19:42
За къде бързаш? Живей си живота.

Живея го ха

the dreamer
05-21-2016, 20:02
Ами спрял съм ги доколкото мога,защото тя ми е колежка в университета и все ни се налага да общуване поради една или друга причина,но момента в който иизбързах,не съм намеквал за нищо.
Само да не вземеш да се откажеш. Щом мислиш, че наистина си заслужава за нея, давай смело. Само ако наистина си заслужава.

deitona22
05-21-2016, 20:24
Само да не вземеш да се откажеш. Щом мислиш, че наистина си заслужава за нея, давай смело. Само ако наистина си заслужава.

Не съм се отказал.Точно защото си заслужава,затова продължавам.Пък дай Боже след време да разбера дали си е заслужавало.

LoadRunner
05-21-2016, 20:36
Толкоз вече ме са ме рязали,че донякъде съм свикнал хах
хахахах
ей това е истината

deitona22
05-21-2016, 20:54
хахахах
ей това е истината

МАлко е в кръга на шегата,но има доза истина;д

sladura89
05-21-2016, 21:57

Ти конкретно кое предпочиташ? Първото или второто? :)

sladura89
05-21-2016, 22:04
Брей не съм очаквал толкова да се разрастне темата, до сега като пусна тема винаги има 1, 2 коментара отдолу и до там и замира! Няма никакъв проблем, че се отклонявате от темата, даже по-скоро си пишете по нея като гледам! Така, че пишете няма проблем! ;)

sladura89
05-21-2016, 22:05

Тук с теб сме на едно мнение! :)

sladura89
05-21-2016, 22:15
Като не те познавам не мога да кажа със сигурност каква е причината, но действително самочувствието е много важно за излъчването и привличането на срещуположния пол. Не трябва да се притесняваш, а да излъчваш увереност. Никой няма да хареса сухара в ъгъла, който е свил рамене и си мълчи, колкото и да е сладък. Вниманието и интереса привличат мъжете с изправена фигура, излъчваща самоувереност, но не трябва да се прекалява и да се стига до превзетост и надуто поведение. Строгият поглед също не е плюс, трябва да изглеждаш приятелски настроен. Хубаво е, че си започнал промяна, но явно трябва да я завършиш, за да има резултат. Рано или късно и твоето момиче ще се появи. :)

Да тия неща принципно са ми ясни, че за да привличаш, трябва самочувствие, увереност, смелост, решителност и т.н. , но е трудно човек да се промени от днес до утре изисква си се време и работа по въпроса! Надутото поведение и аз не го обичам, нито кифленското поведение, което е горе долу същото, то и за това няма как аз да започна да се държа така внимавам естествено да не прекаля! ;)
Винаги съм позитивен и приятелски настроен, давам шанс на всеки да е с мен в добри отношения, но някои хора просто нямат желание! Ми надявам се да се появи, но дори и да се появи, ако откаже да комуникира с мен как ще разбера, комуникацията все още е двустранен процес, а много момичета като им пишеш или говориш обичат да си мълчат и да се спотайват, или да те блокират без причина и без да си бил нахален и т.н. понеже аз не съм от нахалните! :)

sladura89
05-21-2016, 22:17
Точно това си е. Жените искате мъжете да са по-груби и напористи с вас, да ви обладяват, да си искат..

Казах.

За съжаление не всички сме такива, има и момчета по-добри, по-скромни, по-притеснителни и значи ли това, че те трябва да са лишени от женско внимание! Има и момчета, на които им харесват по-доминиращи момичета, ама като гледам поне в България не срещам много такива! В другите страни може би има, ама тук едва ли??? :)

sladura89
05-21-2016, 22:20

Ем то ти си същия като мене едно към едно! :D
И аз се чудя значи момчета и момичета си говорят все едно на различни езици и има момчета, които разбират и езика на жените, такива момчета обикновено ги наричат женкари и са като магнит за момичетата! Ние явно не разбираме езика на момичетата и така! Много ми е чудно толкова ли е трудно момчето и момичето да си поговорят открито и да поставят картите на масата, ами единия си мисли, че другия си мисли, че той си мисли и става толкова сложно, че не ми се мисли вече! :)

sladura89
05-21-2016, 22:34

Ем най-лесният начин за който се сещам е с паве или с тухла четворка! :lol:

sladura89
05-21-2016, 22:41

То и аз съм добър слушател! Уж казват, че искат мъжа до тях да ги изслушва, да ги разбира, а като намерят такъв веднага отива във френд зоната, или пък хич не се сещат да си пишат с него или не му отговарят, ако им пише! Мен горе, долу не са ме рязали поне не и в прекия смисъл, да са ме игнорирали в чата е едно, ама да ме режат ми е трудно да го понеса може би и за това се притеснявам страх ме е от отхвърляне или рязане! :D

Грозния
05-22-2016, 11:02
Е да не превличам 2-3, 5 или 10 е едно, ама да не привличам нито една е малко прекалено!И аз мисля, че е прекалено, но такъв е животът :( ! Бих ти казал да опиташ да свикнеш, но знам от опит, че това не помага.

Освен това пък, ако съм им безразличен нямаше и да разговарят с мен или да се държат приятелски явно нещо друго има! :)Това нищо не значи! Просто убиват време или си помпат самочувствието, като говорят или флиртуват с някакъв мъж.

...момиче попадне във френд зоната на някого, ... момче да е във френд зоната на момиче...Стига с тия зони и т.н. - или има сексуално привличане или няма, просто е 8)!

нека да разгледаме следната ситуация, отиваш в парка, виждаш много яка и изпъната женска да тренира, ти си пълен с кинти ма си сам в момента, имаш си само грозната физиономия, маратонките, шортите, и тениската щото е лято
И КО ПРАЙМ СА? а паралията, ко прайм, ми аз щи кажа, гледаш от страни, щото си грозен и тъп и не можеш да разговаряш с хора Паралиите ходят да свалят мацки в парка, а не на работното място или в скъпи заведения :shock: !? Извинявай, не знаех :D!
За да ти помогнат парите в свалка, трябва да ги демонстрираш 8)! Колата, дрехите, телефона, поръчките в заведенията - трябва да се забележат! Иначе няма смисъл! По маратонки, шорти и тениска в парка :shock:?! Ти чуваш ли се :D?!

парите не са важниОтлична логика :D!
http://i269.photobucket.com/albums/jj80/Gabriel_Bucket_2008/3-3.gif

Не знам, защо обаче, когато някой е по-добър, мил, чувствителен, уважава ги, притеснителен е и т.н. веднага решават, че е обратен!И без да си обратен, жените не харесват такива мъже!

определено не си сладур щото си падат по сладуриНе си падат по "сладури"! На женски жаргон, "сладур" значи "почти симпатичен недорасъл смотльо" :D!!! Просто обърнете внимание за какви мъже жените казват "сладури" и за кои казват, че са "секси"! Това са две различни категории!

Ще доживея ли ден, в който ще среща едно смислено и вярно мнение от теб във форума? Неудобство от истината ли изпитваш :D? Да не би това за парите, лично ли те засяга, защото ти самата точно това търсиш в мъжете 8)?

Това, че на теб никоя не ти връзва, не е задължително да е защото не си тъпкан с пари (примерно). Даже и затова да е, пак не означава, че на всички затова не им се получава. ...Защото може да му липсват пари и пак да има много фенки, не опира всичко до тъпите хартийки. Тоест и ти трябва да потърсиш причината за девствеността си някъде другаде.Да, освен че нямам пари съм и грозен :(! Кофти комбинация, от която няма измъкване.

(тя ме френдзоунва) или изобщо спираме всякакъв контакт....,са ме френдзоунвали.Кажи си, че са те отрязвали, стига с тия простотии :D!

Казах.Точно това е... освен парите и външният вид!

Истината е, че в повечето случаи, това е само тест...Тест... или отказ :D?!

Аз мисля, че всяко момче може да ''свали'' всяко момиче, стига да знае как.Само някой девствен наивник може да дрънка такива глупости :razz:!

the dreamer
05-22-2016, 11:34
Ем най-лесният начин за който се сещам е с паве или с тухла четворка! :lol:
:lol: :D

the dreamer
05-22-2016, 11:41
Тест... или отказ :D?!
Само някой девствен наивник може да дрънка такива глупости :razz:!
Ти си едно доста комплексирано копеле, което не само не помага на хората, не разбира, но и се подиграва и излъчва негативна енергия отвсякъде.
И едни полезен съвет не си давал досега.
Парите са до някъде. С пари можеш за задържиш момиче само донякъде, след това като разбере какъв сухар, жалкар и негодник си, ще те остави и ще тръгне с може би не толкова богатия, но интересния пич. Не мога да разбера защо толкова много възвеличаваш тия пари.

divergent
05-22-2016, 12:55
Ти конкретно кое предпочиташ? Първото или второто? :)

по-скоро второто. не искам грубо отношение, а уважение. прекалено самоуверени, дето са сигурни, че ще им вържа, просто отпадат от класацията автоматично. срамежливите също не ме кефят, искам нещо по средата. трябва да имаш самочувствие, но не да си фукня и да ми се хвалиш, че можеш да имаш всяка, ама си избрал мен и няма как да ти откажа или нещо от сорта. а момиче, което не обича романтичните жестове от време на време няма. просто за едните романтиката е в скъпите подаръци, а за другите (и аз съм тук) е в дребните неща. и това не означава, че ще върна колата или вилата, разбира се, че ще им се кефя, но дребните неща сякаш са по-важни и идват от сърцето, а не от джоба.

dibela_manivela
05-22-2016, 14:03
И аз мисля, че е прекалено, но такъв е животът :( ! Бих ти казал да опиташ да свикнеш, но знам от опит, че това не помага.
Това нищо не значи! Просто убиват време или си помпат самочувствието, като говорят или флиртуват с някакъв мъж.
Стига с тия зони и т.н. - или има сексуално привличане или няма, просто е 8)!
Паралиите ходят да свалят мацки в парка, а не на работното място или в скъпи заведения :shock: !? Извинявай, не знаех :D!
За да ти помогнат парите в свалка, трябва да ги демонстрираш 8)! Колата, дрехите, телефона, поръчките в заведенията - трябва да се забележат! Иначе няма смисъл! По маратонки, шорти и тениска в парка :shock:?! Ти чуваш ли се :D?!
Отлична логика :D!
http://i269.photobucket.com/albums/jj80/Gabriel_Bucket_2008/3-3.gif

И без да си обратен, жените не харесват такива мъже!
Не си падат по "сладури"! На женски жаргон, "сладур" значи "почти симпатичен недорасъл смотльо" :D!!! Просто обърнете внимание за какви мъже жените казват "сладури" и за кои казват, че са "секси"! Това са две различни категории!
Неудобство от истината ли изпитваш :D? Да не би това за парите, лично ли те засяга, защото ти самата точно това търсиш в мъжете 8)?
Да, освен че нямам пари съм и грозен :(! Кофти комбинация, от която няма измъкване.
Кажи си, че са те отрязвали, стига с тия простотии :D!
Точно това е... освен парите и външният вид!
Тест... или отказ :D?!
Само някой девствен наивник може да дрънка такива глупости :razz:!

Най-лесния начин да се свали момиче с една реплика е : "извиньети, таз кърпичка мириши ли ви на хлороформ?"

deitona22
05-22-2016, 14:37
То и аз съм добър слушател! Уж казват, че искат мъжа до тях да ги изслушва, да ги разбира, а като намерят такъв веднага отива във френд зоната, или пък хич не се сещат да си пишат с него или не му отговарят, ако им пише! Мен горе, долу не са ме рязали поне не и в прекия смисъл, да са ме игнорирали в чата е едно, ама да ме режат ми е трудно да го понеса може би и за това се притеснявам страх ме е от отхвърляне или рязане! :D

Бе и на мен ми беше трудно първите 6-7 пъти,но след това някакси леко почваш да свикваш и да ти е все тая.Продължаваш напред ;д

GuardianAngel
05-22-2016, 16:56
Истината е в привличането...ако не привличаш даден човек гориш.
Привличането е първо физическо.Ако не те харесва срещуположният човек не се стига дори до разговор,само се смее на опитите ти.Дори да си готин или сладур няма никакво значение.Повечето хора имат някъв стереотип и представа в главата си ако не отговаряш на образа също гориш.
Второ привличането е интелектуално..ее да нивото не винаги е високо...но понякога разговорът може да е много секси.Ако не сте на едно ниво не се получава разговор воъбще.
И трето ако си почнеш напористо може да не допадне на момичето,но пък ако много чакаш отиваш във френд зоната...но моят съвет е рискувай по-често за да не си губиш времето.
Мога да добавя ,че повечето пъти момичета когато са сами или страдат по някой бивш и не искат друг човек около тях,или харесват някои които ги отблъсква и те преследват целта до край..и просто не искат да те видят в тоя момент дори да си най-готиният.И не забравяй че момичета си имат техните настроения,могат за едното нищо да те изядят с парцалите.Дрои в този момент да се опитваш да им помогнеш и да ги подкрепиш пак си е опасно :)

solo_
05-22-2016, 17:03
Стига, стига, бе. Трябва да ядете много целина, защото съдържа феромони.

sladura89
05-22-2016, 17:59
по-скоро второто. не искам грубо отношение, а уважение. прекалено самоуверени, дето са сигурни, че ще им вържа, просто отпадат от класацията автоматично. срамежливите също не ме кефят, искам нещо по средата. трябва да имаш самочувствие, но не да си фукня и да ми се хвалиш, че можеш да имаш всяка, ама си избрал мен и няма как да ти откажа или нещо от сорта. а момиче, което не обича романтичните жестове от време на време няма. просто за едните романтиката е в скъпите подаръци, а за другите (и аз съм тук) е в дребните неща. и това не означава, че ще върна колата или вилата, разбира се, че ще им се кефя, но дребните неща сякаш са по-важни и идват от сърцето, а не от джоба.

Ми аз съм горе долу по средата поне на този етап, даже не знам дали съм достигнал средата, но определено в никакъв случай не бих се превърнал в някоя надувка, дето си мисли, че може да има всяка или да си живее в измислен свят! :)
По-важни наистина са жестовете, уважението, приятелството и много неща, които с пари не можеш да си купиш, може да се опиташ да ги заместиш, но няма да се получи за това има толкова богаташи, които са нещастни, защото с пари няма как да си купиш щастие или да си удовлетвориш желанията! :)

sladura89
05-22-2016, 18:07
Привличането е първо физическо.Ако не те харесва срещуположният човек не се стига дори до разговор,само се смее на опитите ти.Дори да си готин или сладур няма никакво значение.Повечето хора имат някъв стереотип и представа в главата си ако не отговаряш на образа също гориш.
Второ привличането е интелектуално..ее да нивото не винаги е високо...но понякога разговорът може да е много секси.Ако не сте на едно ниво не се получава разговор воъбще.
И трето ако си почнеш напористо може да не допадне на момичето,но пък ако много чакаш отиваш във френд зоната...но моят съвет е рискувай по-често за да не си губиш времето.
Мога да добавя ,че повечето пъти момичета когато са сами или страдат по някой бивш и не искат друг човек около тях,или харесват някои които ги отблъсква и те преследват целта до край..и просто не искат да те видят в тоя момент дори да си най-готиният.И не забравяй че момичета си имат техните настроения,могат за едното нищо да те изядят с парцалите.Дрои в този момент да се опитваш да им помогнеш и да ги подкрепиш пак си е опасно :)

Да така са си нещата привличането е химия, страст, ама в доста случаи, ако я има при единия, може да липсва при другия, но дори и да я има при двамата, момичето ще чака момчето да действа и, ако не действа пак нищо няма да се случи! "И трето ако си почнеш напористо може да не допадне на момичето,но пък ако много чакаш отиваш във френд зоната" Мхм интересното в случая е, че момичето винаги чака ти да действаш, и ако не действаш попадаш във френд зоната, това означава и, че ѝ е грешна предценката, защото, ако например не те чака, а действа тя ще разбере, че съвсем не си за френд зоната, или че си за приятел с привилегии! :D

sladura89
05-22-2016, 18:10
Мога да добавя ,че повечето пъти момичета когато са сами или страдат по някой бивш и не искат друг човек около тях,или харесват някои които ги отблъсква и те преследват целта до край

Интересно не съм попадал до сега на такова момиче, което то да си изисква или да ме преследва и се питам има ли наистина такива или това е само легенда! :)
П.П. Обикновено дори тя да направи първата крачка, което се случва сигурно 1 на 1000 момичета, ако последва отказ от теб се съмнявам, че изобщо ще продължи! Явно и момичетата много трудно приемат рязането за това се страхуват те да направят първата крачка и чакат момчето да я направи! :)

golemiq_korab_minava
За нещастие парите не са всичко, но са основа, която определя завършека. Защото каквото и да си говорим, една заможна жена няма да тръгне с един бояджия. Освен в редки случаи. Хората искат сигурност.

deitona22
Ми аз съм горе долу по средата поне на този етап, даже не знам дали съм достигнал средата, но определено в никакъв случай не бих се превърнал в някоя надувка, дето си мисли, че може да има всяка или да си живее в измислен свят! :)
По-важни наистина са жестовете, уважението, приятелството и много неща, които с пари не можеш да си купиш, може да се опиташ да ги заместиш, но няма да се получи за това има толкова богаташи, които са нещастни, защото с пари няма как да си купиш щастие или да си удовлетвориш желанията! :)

Баси,все 1 слушам себе си :D Чак се плаша

deitona22
05-22-2016, 18:11
Интересно не съм попадал до сега на такова момиче, което то да си изисква или да ме преследва и се питам има ли наистина такива или това е само легенда! :)

Има има.Бившата ми беше такава,но май по-скоро беше от това че бях първата й и голямата ли любов,та за това ме преследваше.

sladura89
05-22-2016, 18:27
Стига, стига, бе. Трябва да ядете много целина, защото съдържа феромони.

Абе целина, яжте лук, яжте магданоз яко засилва потентността и постоянно ви се иска да се чукате! :D

sladura89
05-22-2016, 18:30
Има има.Бившата ми беше такава,но май по-скоро беше от това че бях първата й и голямата ли любов,та за това ме преследваше.

Абе сещам се за една от "Двама мъже и половина" Роуз се казва, ама иначе други такива не съм срещал поне аз само съм виждал такива по филмите! :D

sladura89
05-22-2016, 18:33
Баси,все 1 слушам себе си :D Чак се плаша

Ми вярно много си приличаме като ти чета понякога коментарите се чудя дали не съм ги писал аз? :D
Може да вземем да се запознаем да видим дали наистина си приличаме или е само във форума! :)

LoadRunner
05-22-2016, 18:36
мисля че тука е подходящо да питам
ко мислите и легално ли е да правиш секс с 15 годишна
ако ти си да кажем 10 години по-голям

deitona22
05-22-2016, 18:43

Ако питаш сериозно:по-загорял си от sladura и от мен взети заедно.
Нали знаеш,възрастта е само число,а затвора е само сграда ;д

sladura89
05-22-2016, 18:50

Според промените в законодателството ни мисля, че ако е над 14 е легално, друг е въпроса дали е морално, защото тя още е с детско мислене, принципите ми обикновено са да има поне 18, стига да не излъже за годините си де, че тогава трудно може да се провери има 16-17 годишни дето изглеждат като 20 годишни! :)

the dreamer
05-22-2016, 18:50
Легално е ако го правят по нейно съгласие и желание.
Иначе си пада малко педофилско.

sladura89
05-22-2016, 18:57
Легално е ако го правят по нейно съгласие и желание.
Иначе си пада малко педофилско.

Много ясно, тя ако ще и да е на 30, ако не е по нейно съгласие си е престъпление! :)

LoadRunner
05-22-2016, 19:07
пхахах без нейното съгласие
то и без съгласието на 50 годишна пак май си е престъпление

deitona22
05-22-2016, 19:28
Ми вярно много си приличаме като ти чета понякога коментарите се чудя дали не съм ги писал аз? :D
Може да вземем да се запознаем да видим дали наистина си приличаме или е само във форума! :)

Бе може и да е само във форума,заради темите,ама де да знам.

Абе сещам се за една от "Двама мъже и половина" Роуз се казва, ама иначе други такива не съм срещал поне аз само съм виждал такива по филмите! :D

Да се радваш или да се плашиш ако се появи така хаха.Ако е като Роуз,бягай надалеч

deitona22
05-22-2016, 19:28

Сега ДАНС ще те следят :D

LoadRunner
05-22-2016, 19:40
данс ли, що данс да ме следи
с горния си пост просто казах че сте малко (малко ли?) глуповати

deitona22
05-22-2016, 20:11
данс ли, що данс да ме следи
с горния си пост просто казах че сте малко (малко ли?) глуповати

Епа нали "без нейното съгласие" ,намек за друго нещо.А що гледаш толкоз малки,няма ли някоя наборка?

LoadRunner
05-22-2016, 20:13
аз не знам кой е казал без нейно съгласие
аз не знам къде съм писал че ще съгрешавам с 15ка а дали е легално или не

the dreamer
05-22-2016, 20:14
Много ясно, тя ако ще и да е на 30, ако не е по нейно съгласие си е престъпление! :)

Да, то ясно, както казахте :lol:
Може и по принуда...знам ли аз...
Нали ги знаете ония от по-изостаналите морално страни как омъжват 12 годишни момиченца със 70-80 годишни чичковци и на това отгоре правят секс...е това според вас по желание на детето ли е ?
Също така съм чувал и за случки в които малко дете на 11-12 години(не съм сигурен, но детето не е по-голямо от 12г.) са омъжили за 80 годишен дядка...детето не е доживяло до сутринта...

deitona22
05-22-2016, 20:46
Нали ги знаете ония от по-изостаналите морално страни как омъжват 12 годишни момиченца със 70-80 годишни чичковци и на това отгоре правят секс...е това според вас по желание на детето ли е ?
Също така съм чувал и за случки в които малко дете на 11-12 години(не съм сигурен, но детето не е по-голямо от 12г.) са омъжили за 80 годишен дядка...детето не е доживяло до сутринта...

Малкълм, и аз съм чувал за тези неща.Даже един път в часа по география преди няколко години,докато бях още в у-ще,точно за първите които каза ни разказваше госпожата.За някъде ис Афганистан става въпрос,ако не се лъжа.

Грозния
05-22-2016, 21:54
Парите са до някъде. С пари можеш за задържиш момиче само донякъде, след това като разбере какъв сухар, жалкар и негодник си, ще те остави и ще тръгне с може би не толкова богатия, но интересния пич. Точно обратното е пич - колкото и да си интересен, ако нямаш кинти, рано или късно ще те зареже, заради друг по-"интересен" или направо заради някой с повече пари 8)! Аз съм реалист, а ти си най-обикновен наивник, най-вероятно и девствен :D.

Не мога да разбера защо толкова много възвеличаваш тия пари.:razz:

Второ привличането е интелектуално..ее да нивото не винаги е високо...но понякога разговорът може да е много секси.Ако не сте на едно ниво не се получава разговор воъбще.Поклон :)!

За нещастие парите не са всичко, но са основа, която определя завършека. Защото каквото и да си говорим, една заможна жена няма да тръгне с един бояджия.Работата е че бояджийка също не би тръгнала с бояджия - тя иска някой меринджей поне :D!

това не означава, че ще върна колата или вилата, разбира се, че ще им се кефя, но дребните неща сякаш са по-важни и идват от сърцето, а не от джоба."Сякаш" :D?! Айдйе бийе :shock:?!

има толкова богаташи, които са нещастниНе са толкова много, колкото си мислиш! Повечето богати хора са доволни от живота и това което са!

защото с пари няма как да си купиш щастие или да си удовлетвориш желанията! :)Аре да се хванем на бас, че може 8) !? Поне посочи нещо, което не може да се купи с пари? Само не ми излизай със здравето (за което не говорим в момента и повечето хора го възприемат за даденост) или за "либоФта" :D!

Баси,все 1 слушам себе си :D Чак се плашаПлашещо си е да ти кажа...и то с основание!

sladura89
05-23-2016, 03:06
Да се радваш или да се плашиш ако се появи така хаха.Ако е като Роуз,бягай надалеч
Ако си е нормална и те преследва ще се радвам разбира се, а ако е шестица като Роуз дето не я слуша главата много ясно, че ще бегам! :D

sladura89
05-23-2016, 03:09
Да, то ясно, както казахте :lol:
Може и по принуда...знам ли аз...

Това за мене са психично болни хора, дето го правят това! Жалко, че в тия страни лудите са на свобода! :) :lol:

sladura89
05-23-2016, 03:23
Аре да се хванем на бас, че може 8) !? Поне посочи нещо, което не може да се купи с пари? Само не ми излизай със здравето (за което не говорим в момента и повечето хора го възприемат за даденост) или за "либоФта" :D!
Ами много са нещата, може да имаш пари, ама да не се чувстваш щастлив вътрешно, може да си мислиш, че имаш много истински приятели, но те да са с теб не заради теб самия, а само заради парите ти и, ако утре останеш без пари да те зарежат, една жена като е с теб няма да знаеш дали е харесала теб или парите ти, може примерно да имаш някаква душевна празнина, но да не знаеш от какво е и каквито и пари да имаш няма да ти помогнат, може да не можеш да спиш, може да си далеч от близките си или да загубиш някой приятел и парите примерно няма как да го върнат от онзи свят, парите са средство измислено от група хора за контрол на масата от хора, те помагат за някои неща но са средство и много неща не можеш да промениш каквито и пари да имаш! За това обикновено ценните хора са тези, които не може да ги купиш с пари, които не мислят само за пари или, че всичко е пари, виждат в теб това което си и потенциала ти, а не наличността ти в дебитната карта! Ще ти дам и друг прост пример: Пращат те да живееш на безлюден остров и ти дават 10 милиона долара примерно в куфарче, но на острова нямаш нито телефон, нито лодка, нито храна, нито питейна вода как например тези пари ще ти помогнат да оцелееш там??? Сега има го момента и със болестите примерно лекарите не са толкова напреднали и не знаят как да излекуват дадена болест или пък си плащаш за някаква операция, ама примерно е неуспешна и какво като имаш много пари няма да ти помогнат! Нито парите могат да те накарат да се чувстваш желан, може при теб да дотърчи някоя златотърсачка, но ти ще знаеш, че е с теб заради пари, а не заради теб самия и пак няма да се чувстваш желан и обичан! А има и момичета, които са достатъчно израстнали духовно или имат достатъчно себеуважение(не се смятат за вещ или предмет) и не биха се продали за пари и ти дори да имаш всички пари на земята пак няма да бъдат с теб как ще си ги купиш? :)

sladura89
05-23-2016, 03:28
А има и друга тънка подробност, че като имаш много пари може да изпаднеш в някаква параноя постоянно да те е страх някой да не ти ги открадне, да не отвлекат някой твой близък в замяна на откуп и т.н. Така, че да имаш много пари е нож с 2 остриета както може да е хубаво, така може и да е кофти понякога! За това аз съм на принципа да имаш пари колкото да ти стигат за нормален живот или съвсем лек лукс, не прекалено! Ако имам много в излишък просто бих помагал на другите, а не да се чудя как да ги скатая! :)

Грозния
05-24-2016, 17:54
...Извинявай брат, но всичко това на 80-90% е доста наивно и повърхностно.

Първо кой те излъга, че парите са измислени за да се контролират хората? Това не е точно така, но и без това не говорим за съвременната банкова политика (която вероятно също не разбираш), а за отношенията между сравнително обикновени хора.

Това с острова е тъп пример, защото парите са ценни само тогава, когато можеш да ги размениш за други неща по твой избор. Когато те не могат да бъдат разменени за стока или престанат да са стока сами по себе си, те престават да бъдат и пари!

Когато имаш пари, ставаш привлекателен заради вещите и преживяванията, които можеш да осигуриш с тях, за теб или за приятелката ти. И не само - това че имаш пари е доказателство че си успял в нещо и това също привлича жените!

Не ми дрънкай как някоя била с някой само заради парите. Това е нещо нормално и се случва много по-често, отколкото подозираш! Обикновено ако един мъж фалира или загуби парите си по някаква причина, жена му/приятелката му го напуска! Факт! А докато е имал пари, не е била с него заради тях :D! Айде стига глупости 8)!

А има и момичета, които са достатъчно израстнали духовно или имат достатъчно себеуважение(не се смятат за вещ или предмет) и не биха се продали за пари и ти дори да имаш всички пари на земята пак няма да бъдат с теб как ще си ги купиш? :)Този частен случай е изключителна рядкост и ако имаш достатъчно пари, за какво ти е да си "купуваш" точно такава, като можеш да избираш и да си купиш измежду 1000 други 8)?

А има и друга тънка подробност, че като имаш много пари може да изпаднеш в някаква параноя постоянно да те е страх някой да не ти ги открадне, да не отвлекат някой твой близък в замяна на откуп и т.н.Това също се случва доста рядко, а ти го даваш за пример? Защо?

П.С. Нямам нищо против теб брат, знам че си в почти толкова лошо положение като мен, но наивността не е помогнала на никого!

deitona22
05-24-2016, 17:59
Когато имаш пари, ставаш привлекателен заради вещите и преживяванията, които можеш да осигуриш с тях, за теб или за приятелката ти. И не само - това че имаш пари е доказателство че си успял в нещо и това също привлича жените!

П.С. Нямам нищо против теб брат, знам че си в почти толкова лошо положение като мен, но наивността не е помогнала на никого!

Бившата ми приятелка изобщо не се интересуваше от това колко пари имам и некви такива.Дори в първата година,нямах кола и беше по-трудно да се виждаме.Рядко има момичета които да не се интересуват от парите.
П.С. Бившата ми е станала както масата момичета-търси мъже с пари и по възможност БМВ-та и Мерцедеси...както се казва "златотърсачка"...

Грозния
05-24-2016, 19:27
Бившата ми приятелка изобщо не се интересуваше от това колко пари имам и некви такива.Дори в първата година,нямах кола и беше по-трудно да се виждаме.Рядко има момичета които да не се интересуват от парите.
П.С. Бившата ми е станала както масата момичета-търси мъже с пари и по възможност БМВ-та и Мерцедеси...както се казва "златотърсачка"...На колко години беше тя, когато бяхте заедно? Сигурно на не повече от 15-16, а?

После явно е еволюирала, а теб те е сменила с по-добър модел :D! Всъщност това което казваш, само потвъждава думите ми 8)!

deitona22
05-24-2016, 19:31
На колко години беше тя, когато бяхте заедно? Сигурно на не повече от 15-16, а?

После явно е еволюирала, а теб те е сменила с по-добър модел :D! Всъщност това което казваш, само потвъждава думите ми 8)!

И двамата бяхме на 18 като тръгнахме.И в същност аз я зарязах,ама то нашето е многоо дълга история..Може да се каже че зарад мен стана такава.

sladura89
05-25-2016, 01:05

Просто двамата имаме различен поглед за живота и различни гледни точки аз си имам моите, ти твоите и няма смисъл да спорим! Всеки си е прав за него си! Колкото до политиката на банките, повярвай ми изчел съм много статии и книги и съм доста по-запознат от теб! Питаш защо ти е да купиш такова момиче, ами може точно тя да ти е харесала много и другите вече да не са ти толкова интересни! Може и да я спечелиш по някакъв начин с качества, а не с пари! И не винаги, когато мъжът остане без пари жената го напуска, ако го обича заради него самия ще остане! :)
П.П. Друго нещо също се чудя, когато един мъж е богат няма никакъв проблем да си вземе жена, която не е богата понеже я е харесал! Ако една жена е богата задължително ще търси богат мъж, а не беден, това е много странно и нелогично! :)