View Full Version : След орален секс
Как се освежате след орален секс? Темата е за пичове - лизачи и пички - духачки :D :D :D
Това на аватара ти ли си? По темата те познах.
По темата: Има дъвки.
sladura89
05-21-2016, 21:43
Е пък за какво ти е да се освежаваш, то ако ти е гадно да го правиш, по-добре не го прави трябва все пак да има и някаква хигиена, този на който го правиш, а не примерно да не се е къпал от месец и да е като джунгла отдолу! :D
dibela_manivela
05-22-2016, 13:58
Е пък за какво ти е да се освежаваш, то ако ти е гадно да го правиш, по-добре не го прави трябва все пак да има и някаква хигиена, този на който го правиш, а не примерно да не се е къпал от месец и да е като джунгла отдолу! :D
Може да има сиринье? някои жени аресват
Хигиената е на мода в тоя форум! Ама само думата "хигиена" май!?
sofityoy
05-25-2016, 20:21
По темата: Има дъвки.
+
Ако сте вкъщи-няма проблем и да си измиете зъбите(с приятеля ми поне така правим)
baby_baby
05-26-2016, 09:55
Как ги измисляте тея теми :lol:
sladura89
05-26-2016, 23:40
Може да ги написват на листчета, сгъват ги в една кутия, теглят и каквото се падне! :lol:
mikity_sladky
05-27-2016, 07:00
Може да ги написват на листчета, сгъват ги в една кутия, теглят и каквото се падне! :lol:
Може да направим референдум с няколко въпроса от кутията.... :D
deitona22
05-27-2016, 07:49
Вече не знам какво да очаквам :D Добре че са редовните посетители на форума,та да има нормални теми хах.Не че тази не е ,донякъде :D
deitona22
05-27-2016, 07:50
Когато на човек му е скучно,мозъка ражда какво ли не :D
Темата е за пичове-лизачи и пички-духачки хаххахах а пичове-духачи нямат ли право да изразят мнение :D
deitona22
05-27-2016, 13:32
Темата е за пичове-лизачи и пички-духачки хаххахах а пичове-духачи нямат ли право да изразят мнение :D
Точно това не бих го чел,но обикновенно solo_ ръси някакви такива хомо-неща
Точно това не бих го чел,но обикновенно solo_ ръси някакви такива хомо-неща
Голям игривко си, deitona. :oops:
deitona22
05-27-2016, 15:05
Голям игривко си, deitona. :oops:
Вече ти казах че съм хетеро! Ще почнат да говорят другите,като прочетат това
Вече ти казах че съм хетеро!
Искаш ли да го променя?
deitona22
05-27-2016, 15:16
Искаш ли да го променя?
Баси,не мога да загрея дали се ебаваш или верно си на другия бряг
Баси,не мога да загрея дали се ебаваш или верно си на другия бряг
Само се вживявам.
Yoo reTo G
05-30-2016, 14:41
solo_ какво правиш с живота си?
solo_ какво правиш с живота си?
Играем си.
Аз не се освежавам, дори после плюя, докато говоря и то в близост до отсрещния. Нека му е зле.
KaRiNa.Ni
06-07-2016, 15:45
Ми то ако си лизал или духала и след това се освежаваш,все едно нищо не си правил...
Ми то ако си лизал или духала и след това се освежаваш,все едно нищо не си правил...
мухахах