PDA

View Full Version : Какво става с нея. Дали има друг?

Onlyproblemss
05-21-2016, 20:50
Ходим 4 мес. тя е с 1год по голяма и до скоро беше добре но сме от различни градове и имаме общо село и всяка ваканция сме заедно и си правехме секс и то качествен обаче сега тази ваканция имахме много шансове да го направим но тя не иска изреди ми много причини защо не иска и това не е всичко първите 2 дена се държа много дръпнато и даже искаше да скъсаме защото я нямало тръпката и докато искаше да късаме почна мн да се мазни така да кажа но пак не искаше секс и уж щеше да стои до края на ваканцията но изведнъж реши да ходела да гледа баловете дори най добрата и приятелка не може да я накара да остане. Та въпроса ми е какво ли става с нея как да я накарам да ми каже или пък има друг? Според вас?

Amorenvivo
05-21-2016, 20:59
От прочетеното виждам,че ти си мислиш че ходите,а всъщност не е така! Когато се виждате рядко,така става тя може би е срещнала друго момче,с него е щастлива! Или е срещнала момче,за редовен секс а с теб и е омръзнало,няма желание вече дори и за секс,ама то всичко не се върти около секса! Една двойка каквато не сте вие трябва,да прекарва повече време заедно,да си общуват очи в очи,да се забавляват заедно,а не само да правят секс! Секса е моментно,нещо а чувствата не са! Това ви е липсвало! Успех с намирането на истинско гадже!

snatural
05-22-2016, 18:44
Просто си й писнал. Може и да няма друг. Не е задължително. Питай я дали все още иска да бъдете заедно, макар че почти съм сигурна какъв ще е отговора.

GuardianAngel
05-22-2016, 19:38
Играла си е с теб ,ако не си го разбрал значи си глупав.Ако сте имали няква ''връзка'' то тя е била чисто консуматорска.

baby_baby
05-22-2016, 21:22
Просто вече не те иска ясно ги го е казала

Грозния
05-22-2016, 22:12
как да я накарам да ми каже или пък има друг?Няма смисъл - и скандал да направиш, тя пак няма да ти каже. Както и другите ти казаха, била ти е шута, приеми го, спри да я търсиш и продължавай напред. Успех :)!

SlowDownBaby
05-23-2016, 03:26
Като започнеш да ползваш запетайки и точки. Измъчих се докато го прочета това нещо...

KaRiNa.Ni
06-07-2016, 21:13
На момичето и е омръзнало и иска някаква нова тръпка,която да я държи на вълната явно пич ти не си от тези хора съжалявам че ти го казвам ама си бита карта.