View Full Version : Секс с началник(лидер)
Мисля,че началничката ми ме желае...на 24 съм и не съм го правил с по-възрастнна..Тя е на 40,но изглежда на по-малко,руса със сини очи и хубави гърди...Много пъти си правем намеци и след няколко месеца тя ми поиска номера и ще излизаме на кафе..та дали иска секс или нещо друго .....
Тази си иска полагаемото. Изчукай я, момче!
моята шефка поиска да се чукаме още първия ден
не ми поиска телефон, а адреса
щото шефовете нормално ти знаят телефонът
дойде с цветя и кутия Мерси
сега се чудя как да я изгоня
RapExotic
05-22-2016, 21:04
Да не останеш без работа заради твойте секс фантазии..
baby_baby
05-22-2016, 21:07
Едва ли е за секс по скоро иска да говори с теб за нещо друго
TROLLDADLOLCAKE
05-23-2016, 19:41
Еби,че после ще съжаляваш! ;)
Едва ли е за секс по скоро иска да говори с теб за нещо друго
Да, да.
linoleum
05-30-2016, 06:08
за жените флирта е като лова за мъжете, дъ чейс из бетър тен а кач ...особено за каки прехвърлили 25-30 годинки.
сеш ли се? могат да флиртуват нон-стоп съзнавайки, че те удървят, но това просто ги забавлява,
без да искат нещо конкретно.
трябва да чакаш иначе мое се окаже, че шефката щи бие шута бързо :)
Иска да ходим на екскурзия в чужбина за няколко дни...Едва ли ще иска само да се разкараме :D
Fisherman
05-31-2016, 05:56
тоя форум е смешен,фейк ацц пускат изкуствени теми и някакви хора губят време от живота си да отговарят на тролове
Setaabrat
05-31-2016, 07:27
тоя форум е смешен,фейк ацц пускат изкуствени теми и някакви хора губят време от живота си да отговарят на тролове
Всичките теми са фейк и "умниците" на форума се разписват да има там мнение :D
Абе ей измислени хейтъри..това си е истинска история,за какво да си измислям
Аз само незнам защо изобщо си я пуснал тази тема - началничката като иска, много ясно ще и пуснеш. Какво има да се чудиш ?? Е сега, ако е някоя шибната с тухла четворка, може да и откажеш :)
KaRiNa.Ni
06-07-2016, 16:23
Marko спокойно дишай,да не получиш нещо. Щом те желае пускай котвата,не се замисляй...
Разправя на най-добрата си приятелка за мен и иска да ме запознае с нея...това как да го тълкувам?
KaRiNa.Ni
06-09-2016, 06:52
Тълкуването ти до сега и писането ти на тази тема е било грешно...щом иска да те запознава с най-добрата си приятелка иска да ви сгаджоса,просто и прави услуга,като и намери подходящ партньор.
Не мисля,защото тя е омъжена
Е какво от това ? То за единия секс не е казано, че трябва да си несемеен
candyQueen
06-10-2016, 11:29
Ако наистина държи да те запознае с най-добрата си приятелка, по-скоро наистина иска да ви сватосва :Д Аз друга логика невиждам - тройката ми се струва малко вероятна, но знае ли човек
Ако наистина държи да те запознае с най-добрата си приятелка, по-скоро наистина иска да ви сватосва :Д Аз друга логика невиждам - тройката ми се струва малко вероятна, но знае ли човек
стискам палци да е тройка
поне следващата му тема ще е интересна
candyQueen
06-10-2016, 12:00
Ахахах, може би и той тайничко за това стиска палците :D
DarkTemplar
06-10-2016, 16:32
Всеки мъж стиска палци за тройка.
KaRiNa.Ni
06-11-2016, 11:39
Marko не си прави тука лаф,ами оправи двете жадни за секс жени :D
Хаха..ще оправя едната зажадняла със сигурност,но е сложно защото няма терен,а и двамата не сме толкова директни за хотел примерно
michaelis
11-25-2016, 08:48
Мисля,че началничката ми ме желае...на 24 съм и не съм го правил с по-възрастнна..Тя е на 40,но изглежда на по-малко,руса със сини очи и хубави гърди...Много пъти си правем намеци и след няколко месеца тя ми поиска номера и ще излизаме на кафе..та дали иска секс или нещо друго .....
има една максима : " Където живееш и където работиш да не си го вадиш и на приятел момичето да не пипаш !!!" да нема после олеле. Ако си някъде навънка направо ще уволнят ич нема шапка да ти кроят. Незнам що за олигофрения в България всеки да се пере с всеки после във фирмата фамилиарничене, другите работници във фирмата ше те гледат леко на криво, защото шефката ти винаги ще е "благосклонна" към тебе тъй като другите ще им се налага да вършат и твоята работа и т.н. откажеш ли и някога да се чешате е тогава става интересно ...
Сега ще ти го нарисувам малко-по цветно : пердашите се ок всичко е наред става така че като и писнеш на тая кощрамба и си намери друг тъпкач си изгорял, може да е някой на твойта възраст и веднага се намираш на улицата без работа. Или другия по-вероятен сценарий намираш си ти някво гадже искате да живеете заедно да градите нещо си / или дъртата не те кефи повече след време, обаче шефката ти свикнала вече с тебе разбира, че трябва да те дели с няква "пикла" и ела да видиш тогава кво стаа, сцени на ревност на работа, чанч, за всичко във фирмата ще си виновен ТИ дори и да не е така, ако си зависим от тая работа щи се види света тесен. Или следния сценарий пердашите се с шефката намираш си гадже за шефката ти нема ядове да те дели, обаче в един момент ако гадето ти те надуши и я обичаш си изгорял, писва ви и на двамата с шефката ти от тоя цирк и пак си на улицата без работа. С две думи при всеки един случай гориш, за тва погледни неписаните закони по-горе
VinDiesel
11-25-2016, 13:41
има една максима : " Където живееш и където работиш да не си го вадиш и на приятел момичето да не пипаш !!!" да нема после олеле. Ако си някъде навънка направо ще уволнят ич нема шапка да ти кроят. Незнам що за олигофрения в България всеки да се пере с всеки после във фирмата фамилиарничене, другите работници във фирмата ше те гледат леко на криво, защото шефката ти винаги ще е "благосклонна" към тебе тъй като другите ще им се налага да вършат и твоята работа и т.н. откажеш ли и някога да се чешате е тогава става интересно ...
Сега ще ти го нарисувам малко-по цветно : пердашите се ок всичко е наред става така че като и писнеш на тая кощрамба и си намери друг тъпкач си изгорял, може да е някой на твойта възраст и веднага се намираш на улицата без работа. Или другия по-вероятен сценарий намираш си ти някво гадже искате да живеете заедно да градите нещо си / или дъртата не те кефи повече след време, обаче шефката ти свикнала вече с тебе разбира, че трябва да те дели с няква "пикла" и ела да видиш тогава кво стаа, сцени на ревност на работа, чанч, за всичко във фирмата ще си виновен ТИ дори и да не е така, ако си зависим от тая работа щи се види света тесен. Или следния сценарий пердашите се с шефката намираш си гадже за шефката ти нема ядове да те дели, обаче в един момент ако гадето ти те надуши и я обичаш си изгорял, писва ви и на двамата с шефката ти от тоя цирк и пак си на улицата без работа. С две думи при всеки един случай гориш, за тва погледни неписаните закони по-горе
А къде забрави варианта, да не откликне на желанията на шефката и пак да е виновен, за всичко във фирмата? Пак може да бъде изгонен от фирмата с отказа си.
Темата така или иначе е стара, но все пак да ти кажа, че и тоя вариант го има.
michaelis
11-25-2016, 16:46
А къде забрави варианта, да не откликне на желанията на шефката и пак да е виновен, за всичко във фирмата? Пак може да бъде изгонен от фирмата с отказа си.
Темата така или иначе е стара, но все пак да ти кажа, че и тоя вариант го има.
а то темата кво като е стара, това си е класика и важи както за момчета така и за момичета със същата сила. Разбира се, че го има и това откаже и сега и пак греда или пък може пък да се харесат и да се вземат и да заживеят дълго и щастливо само дет с 15йска разлика пак нема да изкарат много много дълго :D Отначало всичко винаги е топ шефката яка, запазена, секса лудница, напред назад, изживявания едно друго, ама като дойде време разделно и да тряя да се "плаща" ееее тогава всичко с лихвите :D
VinDiesel
11-25-2016, 18:34
Че да не е женен за тая работа?
Млад е, ще си намери друга.
И шефките не винаги са секси, зависи в каква сфера си, в някои държат много на визия.
michaelis
11-25-2016, 19:24
Че да не е женен за тая работа?
Млад е, ще си намери друга.
И шефките не винаги са секси, зависи в каква сфера си, в някои държат много на визия.
да и това го има, но от фирма до фирма има разлика, ако е няква си счетоводна къща състояща се от 5 човека нема ядове, но ако е в малко по-сериозна фирмица с 3000 човека вече залога е по-голям, пари, отговорност, кариера etc.
divergent
11-25-2016, 19:28
Аз не знам какво си напъвате мозъка за такива дълги мнения относно тролска тема.
michaelis
11-25-2016, 19:50
Аз не знам какво си напъвате мозъка за такива дълги мнения относно тролска тема.
просто си лаем месеца да се намираме на приказка ако не друго, е кво толко сипи ако нема донеси - cheers :D
VinDiesel
11-25-2016, 20:45
Тролска е може би, но аз също съм бил в подобна ситуация, по-скоро съм склонен да вярвам, че човека е написал истината...
divergent
11-25-2016, 20:46
Тролска е може би, но аз също съм бил в подобна ситуация, по-скоро съм склонен да вярвам, че човека е написал истината...
аз не твърдя, че не може да се случи, ама за този конкретно си е чиста тролска тема.
divergent
11-25-2016, 20:47
просто си лаем месеца да се намираме на приказка ако не друго, е кво толко сипи ако нема донеси - cheers :D
да трупаш мнения викаш... :д
michaelis
11-25-2016, 20:57
ааа не бе - не питай старило, а питай патило :D:D:D:D
michaelis
11-25-2016, 20:59
да трупаш мнения викаш... :д
да има комуникация, че единствения разединен народ в света сме ние, тряя сме единни кат Римската Империя :)
VinDiesel
11-25-2016, 21:05
аз не твърдя, че не може да се случи, ама за този конкретно си е чиста тролска тема.
И все пак, поне има реализъм и съпоставка в живота на много мъже.
divergent
11-25-2016, 21:10
да има комуникация, че единствения разединен народ в света сме ние, тряя сме единни кат Римската Империя :)
ти ако очакваш, че във форума ще откриеш единство, направо бегай още сега хахах.
divergent
11-25-2016, 21:11
И все пак, поне има реализъм и съпоставка в живота на много мъже.
Принципно съм съгласна, ама пак ще опонирам. :D
Що само мъже, бе? Ква е тай дискриминация? Се1 шефовете не се пробват с яките служителки.
michaelis
11-25-2016, 21:13
ти ако очакваш, че във форума ще откриеш единство, направо бегай още сега хахах.
да това го виждам във всеки български форум, но stay together ;)
Що само мъже, бе? Ква е тай дискриминация? Се1 шефовете не се пробват с яките служителки.
ами аз не съм шеф, но имам една много яка колежка, сини очи черна дълга коса, въобще класика, да но пипна ли пипката ше ме хване после, защото съм горял :D
VinDiesel
11-25-2016, 21:16
Е жените никога не се дърпат в такава ситуация. :D
Шегувам се... Абе я, не се шегувам. :D
dako0007
12-23-2016, 09:00
Правилно себе си е сех
NomNomNom
12-25-2016, 09:00
не те желае; флиртува с теб за да те кара после да работиш извънреден труд, затова ти е взела телефона
бтв моя "шеф" ми нямаше телефона поне година