View Full Version : Хора как си обезкосмявате газа?
Бабадук4 каза с горелка да му вярвам ли?
Купи си депилиращ крем на Veet.
baby_baby
05-24-2016, 08:11
Ще спрете ли с тези тъпи теми?
Ами ти с тези снимки?
deitona22
05-25-2016, 12:33
Не влизай в тези теми и готово.Има къде къде по-смислени ако погледнеш.
П.С. Аз влезнах,защото видях че solo_ e коментирал.
Не влизай в тези теми и готово.Има къде къде по-смислени ако погледнеш.
П.С. Аз влезнах,защото видях че solo_ e коментирал.
Специално заради мен? http://i.imgur.com/4KXArwk.gif
deitona22
05-25-2016, 12:51
Специално заради мен? http://i.imgur.com/4KXArwk.gif
Да,ама само не ми налитай,нали? Хетеро съм си!!
Rosstopher
06-03-2016, 14:52
А ти мъж или жена си?
А ти мъж или жена си?
Трол е.
Аз си го скубя ръчно едно по едно.
prosto_chovek
06-04-2016, 10:51
Един много изпитан метод знам от едно цигане, авторе. Значи всичко се корени в следното. Чакаш навън да стане над 22 градуса и да има слънце. След това сядаш на балкона и дефекираш в собствените си гащи. Търпеливо изчакваш да изсъхне дотолкова, че да се образува твърда коричка. След което дърпаш рязко коричката и космите ти вече са в миналото (в коричката). За да бъде безболезнен този метод ти препоръчвам преди да дръпнеш, да пийнеш малко от оная синята газ, дето дядо ти си пали кюмбето с нея, тъй като, както знаеш, с газ се убиват въшки по косата и като пръднеш след този коктейл освен, че ще бъдеш обезболен, ще бъдеш и обезпаразитен. Ефектът гарантирано ще се подсили ако запалиш и една цигара непосредствено след отпиването на газта.
Друг интересен метод за обезкосмяване на ректалната област можеш да реализираш по научен път. Взимаш два пирона и бъркаш в контакта. Най - добре е ако контактът е трифазен, а ти си стъпил в локва с вода. След около 15 секунди процедура, космите ти навсякъде ще са толкова настръхнали, а ти ще си толкова изтръпнал, че и с комбайн да те минат, няма да усетиш никаква болка. Бонус към процедурата е, че е силно вероятно да получиш загар, за който всички актьори се борят и дават сума ти пари в солариумите.
Друг, малко болезнен, но като става дума за трайно обезкосмяване, безболезни методи няма, е следният. Взимаш едно електрическо котлонче и го включваш. Чакаш да загрее хубаво. Сваляш си гащите и сядаш на него, като хубаво разтваряш гъзеца, за да може да се обхване максимална площ. Седиш около 30 секунди, след което косми няма да имаш, вероятно, никога повече. Дерзай! :)
sladura89
06-04-2016, 21:07
Е как много ясно, че газта трябва да е с противогаз! ;) :)
KaRiNa.Ni
06-07-2016, 15:57
Дилемата с косми или без...