Влез

View Full Version : Първият ми път

Maria_123
05-25-2016, 06:58
Здравейте аз съм момиче на 15 ненавършени години. Когато бях на 13 най-добрият ми приятел искаше да го направим, но аз му отказах, защото нямахме чувства един към друг и най добрата ми приятелка беше влюбена в него. Имах му доверие знаех, че няма да ме нарани и се колебаех, но на края реших да изчакам да се появи някой ”подходящ”. Сега срещнах Ангел, който е на 14 и вече го е правил. Бяхме заедно, но се разделихме...от както го познавам иска да му пусна...когато бяхме гаджета се сърдеше и ревнуваше от най-добрия ми приятел, защото му разказах всичко...аз още го обичам(Ангел) и онзи ден като говорих с него видях, че нещо не е наред и той ми сподели, че много искал да го направи с мен и му е тъпо, че не му давам и си мисли, че ако най-добрият ми приятел ми предложи съм щяла да му пусна, а на ангел не пускам, което не е така, въпросът е, че въпреки, че не сме заедно той още ревнува, което означава, че му пука...питах го дали има чувства към мен и той ми каза, че има...може би ви се струва, че ме използва...но дори да е така аз искам първият ми път за бъде с него. Обичам го, имам му доверие нито ще ме нарани нито ще разказва напред назад. Той (Ангел) вече ме е отворил с пръсти...мисля да му пусна, мисля че съм готова и мисля, че той е човекът. Моля за вашето мнение и моля без хейт знам, че сме малки и т.н. Благодаря ви предварително :-)

tori
05-25-2016, 07:52
Ако наистина искаш да спиш с него, давай. Така или иначе ще го направиш, щом си решила. Аз лично не бих се занимавала с бивш, ако ще не чувства, а не знам кво да има към мен.
Струва ми се, че Ангел те лъже и няма реални чувства, както и че те е лъгал за тва, че е правил секс вече. Защо? Вероятно иска да се докаже като пич, който чука бившата си. Мисля, че си малка на акъл, а не на години, за да се вържеш на подобни неща. Мисля, че си наивна и се принуждаваш на секс, за да предизвикаш истински чувства у този Янгел и връзка след тях. Мисля, че не си наистина готова да понесеш последствията, ако нещо се обърка. Но щом искаш, спи с него - никой не може да те спре.

Pug_306
05-25-2016, 10:21
Абе на 15 години му пусни Азис и не се занимавай с простотии !

mikity_sladky
05-25-2016, 11:21
Този Ангел му се иска само да те изчука. Той е на 14 все пак и едва ли има тоооолкова големи чувства към теб. И понеже много искал, пък вие сте били гаджета - вече не сте. Той обаче те е отворил с пръсти ....и мислиш да му пуснеш?!?! Обичаш го, но имаш май друг приятел ....?!? Май не знаеш кой искаш, но очевидно много искаш някое да те нае*е. Еми давай с Ангел...

snatural
05-25-2016, 12:00
"..мисля да му пусна, мисля че съм готова и мисля, че той е човекът." сама си си отговорила. Според мен сте малки и ви бушуват хормоните за това всичко е толкова драматично. Ако искаш го направи.

deitona22
05-25-2016, 12:38
Вече и от 13 ли почват да го правят? Б*аси работата

sladura89
05-25-2016, 13:47
Вече и от 13 ли почват да го правят? Б*аси работата

Верно от доста малки аз като се сетя кога и си викам, че бая съм позакъснял! :)
Не, че не ми се е искало още от 14-15 годишен, ама все пак трябва и да има с кого иначе не става! :)

deitona22
05-25-2016, 15:00
Верно от доста малки аз като се сетя кога и си викам, че бая съм позакъснял! :)
Не, че не ми се е искало още от 14-15 годишен, ама все пак трябва и да има с кого иначе не става! :)

Бе то и аз може да съм искал тогава,ама както казваш нямаше с кой,пък и не е било на дневен ред хах.Сравнение с хората около мен и аз май май бях закъснял

sofityoy
05-25-2016, 21:50
Щом мислиш,че той е подходящ и твърдиш,че го обичаш направи го с него.

mikity_sladky
05-26-2016, 07:49
Бе то и аз може да съм искал тогава,ама както казваш нямаше с кой,пък и не е било на дневен ред хах.Сравнение с хората около мен и аз май май бях закъснял

Включвам се към отбора на "позакъснелите" ... :)

baby_baby
05-26-2016, 09:53
Според мен си му само за секс и ще те използва но щом искаш да си на някой играчка го направи ама после да не съжаляваш

deitona22
05-26-2016, 16:13
Включвам се към отбора на "позакъснелите" ... :)

Много правилно в кавички хах.
По темата,подкрепям baby_baby

denidimitrova
05-27-2016, 10:07
Лелееееее от сега с такива дилеми и драми.....Направо не ми се мисли след 5 години какво ще става с вас....

deitona22
05-27-2016, 13:35
Лелееееее от сега с такива дилеми и драми.....Направо не ми се мисли след 5 години какво ще става с вас....

Николетки,Златки и тем подобни

Amorenvivo
05-30-2016, 21:16
Не само чалгата е виновна,за подрастващото поколение а и самите родители те ги отглеждат и възпитават! Това че си на 12-15 години и имаш гърди колкото на майка ти че даже и по-големи и си пораснала на височина и в лице изглеждаш на 20 не значи че си готова да водиш полов живот а най-вече да водиш такива дилеми да му пусна ли или да не му пусна! Малките взимайте да учите и да се изградите като личностни хора,а не да се занимавате с глупости,които едва когато станете на 18 ще ви интересува!