Влез

View Full Version : Не ми стана.. Помогнете.

georgi22_00
05-25-2016, 08:12
Здравейте. Моля за помощ. На 22 съм, не съм правил секс. Скоро си хванах приятелка и всичко е ОК с нея, много е добра,
възбужда ме. Скоро бяхме у нас, целувахме се, притесних се, че няма да ми стане и бях взел виагра, но тя не помогна.
Стана ми много гадно, сринах се психически. Тя каза, че няма проблеми, че не я интересува дали ще се получат нещата утре
или други ден. Не й е това важното, но аз се чувствам изключително зле. По принцип ми става, мастурбирам, имам сутрешна ерекция.
Моля, помогнете, дайте ми съвет, защото съм пред края.. Надявам се да не се стига до там. Никога не ми е било толкова гадно
през живота, нито, когато починаха близки, нито когато съм дължал много пари, никога... Ако има какъвто и да е начин, споделете, моля ви.

qkiq_metal
05-25-2016, 08:15
Пуши трева, не се бъзикам.

georgi22_00
05-25-2016, 08:22
Мислих си го. По принцип пуша чат пат ( 1-2 пъти/ месечно) и наистина много отпуска. Това ли е най-добрият вариант?

qkiq_metal
05-25-2016, 08:40
От това което знам помага.

qkiq_metal
05-25-2016, 08:41
По принцип тревата не само се пуши има си и други начини на приемане и пак помага.

georgi22_00
05-25-2016, 08:46
Сподели по-подробно. А и не искам да ми личи много, но както и да е, какви други начини?

qkiq_metal
05-25-2016, 09:00
Ами не съм сиг че тук е мястото където мога да пиша но се прави едно канабисово олио и др.

Amorenvivo
05-25-2016, 09:57
Здравейте. Моля за помощ. На 22 съм, не съм правил секс. Скоро си хванах приятелка и всичко е ОК с нея, много е добра,
възбужда ме. Скоро бяхме у нас, целувахме се, притесних се, че няма да ми стане и бях взел виагра, но тя не помогна.
Стана ми много гадно, сринах се психически. Тя каза, че няма проблеми, че не я интересува дали ще се получат нещата утре
или други ден. Не й е това важното, но аз се чувствам изключително зле. По принцип ми става, мастурбирам, имам сутрешна ерекция.
Моля, помогнете, дайте ми съвет, защото съм пред края.. Надявам се да не се стига до там. Никога не ми е било толкова гадно
през живота, нито, когато починаха близки, нито когато съм дължал много пари, никога... Ако има какъвто и да е начин, споделете, моля ви.

Не ти трябват,разни треви,алкохол и какво ли още не! Това е съвсем нормално случва се при 98% от момчетата,които правят секс за първи път! Всичко е до главата! Просто не можеш да се отпуснеш на макс а и това е ново преживяване за теб напълно логично е да се притесниш как ще се справиш дали ще се хареса на момичето и от тези ти мисли не ти е станал! Не е нужно да правите секс а може първоначално,за да се отпуснеш само френски ласки! За да свикнеш с голотата на телата,както и от чувството когато някой ти доставя удоволствие! То ако всички са прибягвали до треви и алкохол в първите си пъти мале,мале...no comment! Всичко трябва да става лека по лека! А не да се притискате единият като е девствен! Както за момичетата,които пускат ей така и после си задават въпроси ама аз защо не мога да свърша,защо не мога да се отпусна пък съм правила секс!

baby_baby
05-25-2016, 10:41
С времето няма да се притесняваш нормално е да ти е притеснено

TROLLDADLOLCAKE
05-25-2016, 16:40
Просто удари една бира на гладно преди това..Нямаш проблеми с малкия,споко..Всичко е в главата ти от притеснение.

desperedbob
05-25-2016, 20:37
ако приятелката ти не ти направи френска любов(лапа) е трудно или поне да ти го мачка през панталона ,помага

KaRiNa.Ni
06-07-2016, 16:36
Колко трябва да си зле за да взимаш виагра и то на 22 учудена съм...