Влез

View Full Version : Ах, този чаровник...

GirlOnFire13
05-25-2016, 16:56
Влюбена съм в момче, което е четири години по-голям от мен(той е на 17, а аз на 13).Харесвам го от почти година, но тъй като живее в чужбина с родителите си успях да го видя само още веднъж, след като разбрах, че имам чувства към него.Видях го миналата година на рожден ден (познавам го от преди, но от този рожден ден всичко се промени).Висок, чаровен, мил...момчето, което има място във всичките ми сънища от тогава.На рождения ден си разменяхме погледи, но никой нямаше смелост да проговори на другия.Докато говорех с братовчед ми той ме гледаше.Направи ми впечетление, че по едно време се опита да се приближи по-близо до мен(на общата снимка).След рождения ден се видяхме още веднъж и имах чувството, че се гледахме 1 минута.Мъчението от това, че не го бях виждала толкова време ще приключи на 30ти Юни (рожденият ден) и нямам търпение да го видя...гледам негови снимки и видеа, в които го има, но нямям търпение да видя очите му отново наживо...! Почват обаче и притесненията ми дали и той ме е харесал, ще ме хареса ли, ще се сближим ли.....искам да му се харесам...! Според Вас въпреки малката информация, която ви дадох (аз, не че имам и по-голяма де) дари ме е харесал? Също така дайте идеи как да го впечетля, също и как да се облека, така че да е подходящо за рожден ден? Благодаря!

Amorenvivo
05-25-2016, 17:07
Момчетата на тази възраст харесват големи какички и ги привличат силно ако беше на 19-20 години щеше да те хареса но ти си все още на 13 много,много незряла във всички отношения! И обратно момчетата от 22-25 нагоре харесват такива малки момичета,като теб! Всичко е сбъркано в този свят! Надявам се да те е харесал,но нищо не може да кажеш когато два пъти сте се виждали! Ако те покани самостоятелно да излезете само ти и той това е явен знак че те харесва и че му е приятно в твоята компания,но само от погледи нищо не се знае! И те съветвам,да не гледаш много,много негови снимки и видеа,така ставаш едва ли не обсебена от него и нищо чудно да ти каже че си лапе,което си е навило на пръста,че трябва непременно да стане гадже с него!

golemiq_korab_minava
05-26-2016, 12:54
попадаш във възрастовата граница, в която още си малка.

baby_baby
05-26-2016, 21:15
Това че те гледа нищо не значи и че се е приближил нормално щом се снимате

Според мен ако те е харесал ще направи първата крачка

ДОТА
05-26-2016, 21:17

а според мен, ако има малко мозък
ще направи крачка в обратната посока

solo_
05-27-2016, 00:02
а според мен, ако има малко мозък
ще направи крачка в обратната посока

Няма такива мъже.

Zahariev
06-04-2016, 14:41
Много си малка за него ... това че те е гледал и сте се снимали на обща снимка нищо не значи според мен :)

Зайче..
06-04-2016, 20:53
Дали те е харесал няма как да знаем.
Облечи се за рождения ден, както би се облякла на рожден ден, на който той не би присъствал (т.е. не се престаравай и бъди себе си във всяко отношение). Когато се видите там, може да отидеш при него и да поговорите, като разговора е непринуден (не задълбавай, че човек като се притеснява понякога бълва прекалено много глупости). Ако разговора тръгне добре и видиш, че има интерес от негова страна (т.е. не се чуди как да те отсвири), можеш след няколко дни да му пишеш и да го питаш дали иска да излезете някъде. И това е, с което мога да помогна.
Честно казано не е задължително, че ще се получи, но можеш да пробваш и ако се държиш естествено (според мен) има шанс да те хареса. Само не се лигави и не се прави на много пораснала и "отворена", защото това доста отблъсква.
Успех. :)

Niakoitam
06-05-2016, 08:45
Това че те гледа нищо не значи и че се е приближил нормално щом се снимате

А пък според мен вие често на това разчитате? :D

Ако е по-срамежлив, по стеснителен и/или по-неуверен естествено, че може да не направи първата крачка дори и да е лудо влюбен в нея...:)

KaRiNa.Ni
06-07-2016, 17:17
Момчетата на тази възраст харесват големи какички и ги привличат силно ако беше на 19-20 години щеше да те хареса но ти си все още на 13 много,много незряла във всички отношения! И обратно момчетата от 22-25 нагоре харесват такива малки момичета,като теб! Всичко е сбъркано в този свят! Надявам се да те е харесал,но нищо не може да кажеш когато два пъти сте се виждали! Ако те покани самостоятелно да излезете само ти и той това е явен знак че те харесва и че му е приятно в твоята компания,но само от погледи нищо не се знае! И те съветвам,да не гледаш много,много негови снимки и видеа,така ставаш едва ли не обсебена от него и нищо чудно да ти каже че си лапе,което си е навило на пръста,че трябва непременно да стане гадже с него!

+