View Full Version : Как да изненадам любимия,когато той живее в другия край на България?
tengoganasdeti
05-27-2016, 06:17
Здравейте!Потърсих в нета разни подобни темички и статии,но не открих нищо задоволяващо.Въпросът е там,че живеем в различни краища на България,но все пак сме избрали да сме заедно и ми се ще да му напомня ,и по някакъв различен от думите начин ,че е важен за мен.Колкото й да ми се иска опцията аз да отида до него в момента не е възможна.Ако някой има някаква идея за нещо от рода на онези sendgift или друго ,нека сподели .
Виждали ли сте се досега? Какво си му подарявала? На по колко години сте?
Винаги можеш да пратиш нещо по куриерска фирма с платена доставка и да му дадеш номера, за да получи смс/обаждане, че има нещо за взимане. Какво, обаче, не можем да знаем. Какви са интересите му? Мисля за някакъв гравиран сувенир/бижу... Или ваша снимка/колаж в рамка. Такива работи. Нещо, за което си имате ебавката и само двамата си знаете.
Дай някаки насоки, ако питаш точно за подарък - пак казвам интереси, занимания, любим спорт, жанр литература.
tengoganasdeti
05-27-2016, 17:57
ами за момента не е нищо кой знае колко сериозно,той е на 21, аз 18.Това за колажа със снимки май най-много ми допадна ама не знам момчетата дали ги харесват тия неща.Все пак май е най-добър вариант.А по пощата ли да стане това и дали няма да му затрият някъде плика и да съм се прецакала(никога не съм пращала по пощата)
Нененене! Никаква поща! Малко ли еконти, спидита и глупости има, че ще си усложняваш живота?!
tengoganasdeti
05-28-2016, 09:03
хмм значи като си направя колажа да ида в най-близкия офис на еконт и там ще ми обяснят сиг как стават нещаата.А някаква идея как да го питам за тоочен адрес без да заподозре,защото знам квартал тва онова ама вход,поща не съм разпитвала
кви колажи, ма
прати му носени гащи
да не е на 12 години, че със снимки да го залъгваш
KaRiNa.Ni
06-11-2016, 16:55
кви колажи, ма
прати му носени гащи
да не е на 12 години, че със снимки да го залъгваш
+ ако беше на 15 да му направиш колаж със снимки ама той си е на 21 да не мислиш че ще се зарадва на този тъп подарък,намисли нещо оригинално а не тъпни