View Full Version : Вашите правят ли секс и как го приемате?
Не знам, как да започна или защо подхващам тази тема, но вие чували ли сте някога вашите да правят секс? На мен ми се повръща, само като си го помисля. Тя майка ми е на 40 години и си има втори мъж, който е по-голям от нея с 4 години. И са заедно отпреди няколко години, но някак си не си го представям. Онзи ден ровя в шкафа с чорапи и намирам презервативи и после ми се сгади просто... Знам, че е тъпо, мислех, че вече са старички малко за тия неща. Как го приемате вие? Аз просто не мога... Такава съм си.
TROLLDADLOLCAKE
05-28-2016, 01:16
Гади ти се,защото го прави с чужд човек,който ти не възприемаш и може би никога няма да възприемеш като родител (баща) по редица основателни за теб причини.
dimitar_ak
05-28-2016, 18:59
Хората са сексуално активни и на далеч по-голяма възраст. Бъди сигурна, че майка ти го прави
Естествено, че друсат леглото чак сега ли го установи, че и старичка ако за теб е 40 годешна не знам просто. Просто не го мисли и се радвай, че е щастлива и се обичат
divergent
05-28-2016, 19:32
Моля, кажи ми, че или си трол, или си на 12.
deitona22
05-28-2016, 19:46
Моля, кажи ми, че или си трол, или си на 12.
Трол на 12 е :D.Доволна ?
divergent
05-28-2016, 20:01
Трол на 12 е :D.Доволна ?
теб пък кой те пита? :D
Те и баба ми и дядо ми го правят (освен ако дядо ми не лъже). Но пък и да не го правят заедно, баба ми със сигурност го прави с друг. За информация на и над 70 са.
Тя за родителите пита...
Те и баба ми и дядо ми го правят (освен ако дядо ми не лъже). Но пък и да не го правят заедно, баба ми със сигурност го прави с друг. За информация на и над 70 са.
Тя за родителите пита...
Баба ти е рупси :(
deitona22
05-28-2016, 20:43
теб пък кой те пита? :D
Ами никой,ама нали искаш това да каже,таа го/я замествам :Д
Не знам, как да започна или защо подхващам тази тема, но вие чували ли сте някога вашите да правят секс? На мен ми се повръща, само като си го помисля. Тя майка ми е на 40 години и си има втори мъж, който е по-голям от нея с 4 години. И са заедно отпреди няколко години, но някак си не си го представям. Онзи ден ровя в шкафа с чорапи и намирам презервативи и после ми се сгади просто... Знам, че е тъпо, мислех, че вече са старички малко за тия неща. Как го приемате вие? Аз просто не мога... Такава съм си.
Това е нормална човешка нужда.
вие чували ли сте някога вашите да правят секс? На мен ми се повръща, само като си го помисля.Слава Богу не съм чувал, не искам да чувам и не ме интересува!
Просто не мисли за това пич :)!
Слава Богу не съм чувал, не искам да чувам и не ме интересува!
представям си те как ставаш на 50 години и отиваш да питаш баща си
'тате, как се правят бебетата'
'тате, как се правят бебетата'
Няма да стане така, защото в 21-ви век хората се раждат готови.
но някак си не си го представям.
Като цяло няма и нужда да си го представяш. :D
Не виждам какво лошо има в това хората да правят секс?
Все едно майка ти да ти забрани да правиш секс, защото ти си нейното "детенце" и тя, милата, не си го представя просто. Погледни го от тази страна и дано осъзнаеш колко смешно звучиш.
'тате, как се правят бебетата'Аз отдавна знам как се правят бебетата, а ти вместо да си представяш мен, иди питай твоя баща как се правят 8)!
Все едно майка ти да ти забрани да правиш секс, защото ти си нейното "детенце" и тя, милата, не си го представя просто.Колкото и да ти се струва странно, пълно е с такива майки :D!
BlauMeise
05-29-2016, 19:07
О боже, мило дете, възрастните хора си имат и водят сексуален живот, колкото и да не ти харесва. Майка ти е на 40. Млада жена и да не ти харесва тя си е сексуално активна. Ще минат годините ще го разбереш. Сексът не е само за 15-16 годишните, хората го правят на всяка възраст и това си е естествено. Не приемай нещата по този начин. На тези години човек има нужда от това. Сексът не е само удоволствие, той е общуване и друг вид близост между партньорите така да се изразя. Майка ти едва ли иска да те нарани по някакъв начин. Опитай се да я разбереш, дръж се като възрастен, а не като 9 годишно. Ти като навършиш 40 представяш ли си да останеш завинаги на сухо?
baby_baby
05-30-2016, 08:41
Нз не искам и да знам това си е нормално нещо и е виждам нещо лошо
KaRiNa.Ni
06-07-2016, 16:30
Нормални човешки нужди...това че са ни родители не значи че трябва да се погнусяваме,така сме се родили всички на тази ЗеМя.
candyQueen
06-09-2016, 13:16
Че наистина какво лошо има хората да правят секс. Нашите също правят секс и съм ги чувала доста пъти, това си е нужда разбира се. Вече друг въпрос е, че не ти е приятно кой е мъжът с който майка ти го прави. Но не си мисли в никакъв случай че хората след 40 секс не правят :ДД
dwanewane
06-10-2016, 18:23
huahuahuahau