View Full Version : Мноого голямо закъснение на цикъла
mariq_98
05-29-2016, 10:28
Здравейте! Чудя се дали някой е имал същия проблем, като моя. Вече 53дни не ми идва. По принцип ми идва към 40-тия чист ден, но сега няма никой. Направих си 3 теста-отрицателни. Видяло се е, че ще ходя на лекар, но възможно ли е това закъснение да е заради стрес покрай изпити, точно когато трябваше да ми идва ходех на зъболекар и ми слагаха адски много упойки, а пиех и много болкоуспокояващи. Нямам симптоми нито за бременност(нак-големия ми страх), нито симптоми за цикъл. Какво мислите? Имал ли е някой такъв проблем и какво се е оказало?
baby_baby
05-30-2016, 08:45
Възможно е да е от много много неща но най-добрите отиди по-бързо на гинеколог защото това не е нормално
Amorenvivo
05-30-2016, 09:23
Нормално е защото цикъла може да ти закъснява от много неща,не само от бременност! От смяна на климата,от стрес,от здравословни проблеми може да ти закъснява,така че това не е голям проблем! Но ако искаш да си сигурна отиди на гинеколог,не е нещо болезнено!
mikity_sladky
05-30-2016, 09:44
Ами пазете се от забременяване. След това и да пишете във форума тука няма смисъл. Да гадаем ли ? Правите си кефа, после може ли да съм бременна ?!... Какво питаш вече. Да си внимавала!
Нормално е защото цикъла може да ти закъснява от много неща,не само от бременност! От смяна на климата,от стрес,от здравословни проблеми може да ти закъснява,така че това не е голям проблем! Но ако искаш да си сигурна отиди на гинеколог,не е нещо болезнено!
+++
mariq_98
05-30-2016, 16:47
Пазила съм се, моля без изказвания от типа "Да си се пазила!", за да питам за други причини псвен бременност значи има защо :) Ще отида на лекар тази седмица, благодаря на всички, които потвърдиха, че бременността не е единствената причина :)
divergent
05-30-2016, 17:52
Смяна на климата, стрес, лекарства, храни или разни вещества - фактори много. Най-добре отиди на лекар, за да си по-спокойна.
Amorenvivo
05-30-2016, 21:01
Когато един,двама са написали идентични коментари няма смисъл от повтарящи се коментари! Когато нямате какво да коментирате по-добре недейте да го правите!
divergent
05-30-2016, 21:20
Когато един,двама са написали идентични коментари няма смисъл от повтарящи се коментари! Когато нямате какво да коментирате по-добре недейте да го правите!
Не ме бий де, само за климата съм се повторила! :D
Amorenvivo
05-31-2016, 20:51
Не ме бий де, само за климата съм се повторила! :D
Хахахах няма да те бия! Коментара ми се отнасяше за всеки не за определен човек!