View Full Version : Харесвам го въпреки, че нямам шанс с него
Здравейте ! Аз съм момиче на 13.
От началото на вторият срок харесвам едно момче. По- голям от мен е с 2 години. Мда, сигурно не знача много за него, но той за мен е ЦЕЛИЯТ СВЯТ ! Знам, знам, на 13 съм не разбирам много от любов, но съм сигурна, че той е първата ми истинска любов. Когато ми се усмихне или само ме погледне .. цялата се разтрепервам ^-^ Не мога да изразя как се чувствам когато го видя. И му признах .. с бележка (не искам да казвам какво пишеше в нея от страх същото това момче да влезне във форума и да се сети, че тази статия е за него). Иии след тази бележка дълго време го игнорирвах, чакайки той да дойде и да ми каже какво мисли.. Е той не го направи.. Почти всяка нощ плаках от страх да не си мисли, че съм някакво побъркано лапе, което не знае какво му е в главата. Писах му и той ми каза, че съжалява, че не изпитва същото към мен. Беше ми наистина тъпо, въпреки, че знаех, че така ще стане. След този разговор пак почнахме да се поздравяваме по коридорите. Писах му на 2-3 седмици от страх че му досаждам, но наистина много исках да говоря с него. Просто имах нужда да говоря за чувствата си, защото мислех, че той не се интересува въобще. Въпреки, че не говорихме за това, а разменяхме скучни чатове от сорта на - кп - - как си - и т.н. се чувствах добре. Появиха се някои проблеми в даскало с едно момиче, за което бях виновна аз. Не всички знаеха, че аз съм виновна за това, но той имаше заподозрения и ми писа гадни неща ... и аз ревах, щото мислех, че той ме мрази .. и разказах на няколко фрта.. и след това той ми писа, казвайки, че не ме мрази ... ии мда това мина. И до сега си казваме само здравей по коридорите и това е.
Просто ми е тъпо, защото нямам шанс с него, но продължавам да го харесвам. Какво да правя ?!?!?!
Само че не виждам какво ни засягат нас твоите любовни тегоби. На 13 си (освен ако не си трол), гледай си ученето, не на чий да се начекнеш.
Ако си циганка прави каквото искаш. Всъщност и да не си, пак прави каквото искаш. Плебеите си остават плебеи.
Maleficus
05-31-2016, 19:15
Само че не виждам какво ни засягат нас твоите любовни тегоби. На 13 си (освен ако не си трол), гледай си ученето, не на чий да се начекнеш.
Ако си циганка прави каквото искаш. Всъщност и да не си, пак прави каквото искаш. Плебеите си остават плебеи.
Драги деца, ето един пример за така наречената, "българска аристокрация", забележете разликите, как вместо да си мълчи интелигентно или поне да каже нещо смислено и полезно, си избива комплексите като излага умствения си недостатък на показ. Успешните хора не си губят времето с простосмъртните, това не е един от тях :)
Elmira^^
05-31-2016, 19:28
Shanon, малка си(не че аз съм много много голяма, ама..) да се тревожиш за това въпросното момче и да си пилееш нервите. Вместо да плачеш, се усмихвай. Продължи напред, просто не се е получило. А с него поддържай добри взаимоотношения и след време, кой знае може да се получи.
ПС: Надявам се да съм ти помогнала^^
Щом не изпитва чуства към теб няма какво да направиш по въпроса, чувствата са много сложни и не се променят лесно, ще е най-добре да разбереш, че няма как да се получи и няма смисъл да си губиш времето с него.
Драги деца, ето един пример за така наречената, "българска аристокрация", забележете разликите, как вместо да си мълчи интелигентно или поне да каже нещо смислено и полезно, си избива комплексите като излага умствения си недостатък на показ. Успешните хора не си губят времето с простосмъртните, това не е един от тях :)
Много глупости бърбори не му обръщай внимание ..
YoungBloodZ
05-31-2016, 20:40
Щом не изпитва чуства към теб няма какво да направиш по въпроса, чувствата са много сложни и не се променят лесно, ще е най-добре да разбереш, че няма как да се получи и няма смисъл да си губиш времето с него.
ти пък кво коментираш? трол
ти пък кво коментираш? трол
От кога съм трол ?
YoungBloodZ
05-31-2016, 20:42
От кога съм трол ?
от винаги
от винаги
Ами ако не съм ? Ами ако другите са ? Твоите "близки" хора са тролове ?
Било забавно да спориш :D
YoungBloodZ
05-31-2016, 20:44
Ами ако не съм ? Ами ако другите са ? Твоите "близки" хора са тролове ?
аз нямам близки хора във форума
всеки е потенциален трол до доказване на противното
аз нямам близки хора във форума
всеки е потенциален трол до доказване на противното
Значи и ти си трол ? Не си доказал обратното.
YoungBloodZ
05-31-2016, 20:48
Значи и ти си трол ? Не си доказал обратното.
аз на когото трябва съм доказал
аз на когото трябва съм доказал
Крадец вика дръжте крадеца ..
Точно това си ..
Amorenvivo
05-31-2016, 20:52
Крадец вика дръжте крадеца ..
Точно това си ..
Колко сбъркани хора има! Не се занимавай с хора под твоето ниво! Ти си трол а той какво е?! Не знам как се нарича човек с много профили
Колко сбъркани хора има! Не се занимавай с хора под твоето ниво! Ти си трол а той какво е?! Не знам как се нарича човек с много профили
Имам 1 профил, и ме мислят за трол .. каква логика само ...
Amorenvivo
05-31-2016, 20:58
Имам 1 профил, и ме мислят за трол .. каква логика само ...
Големи уникуми са! Не знам какъв е този YoungBloodZ в единият си профил се представя за мъж в един от другите си профили се представя за жена и ме хейтва,това си е злобата а после ще пише че другите били тролове и прочие,да се погледнат първо себе си тогава да тръгват да "говорят" приказки от 1001 нощ!
YoungBloodZ
05-31-2016, 21:00
Големи уникуми са! Не знам какъв е този YoungBloodZ в единият си профил се представя за мъж в един от другите си профили се представя за жена и ме хейтва,това си е злобата а после ще пише че другите били тролове и прочие,да се погледнат първо себе си тогава да тръгват да "говорят" приказки от 1001 нощ!
я ми се скарай! :lol: харесва ми когато хората мислят че имам повече от 1 профил тук 8)
Накрая ще ми омръзне да обяснявам че не съм трол и ще почна да хейтвам всички на ред ..
я ми се скарай! :lol: харесва ми когато хората мислят че имам повече от 1 профил тук 8)
Извратеняк ... друго не мога да кажа ..
YoungBloodZ
05-31-2016, 21:04
Извратеняк ... друго не мога да кажа ..
така става като си глупав и няма какво да кажеш
така става като си глупав и няма какво да кажеш
От къде знаеш дали съм глупав или не ? Ами ако не съм и обиждаш без да знаеш ? Това че света ти е крив и момичетата не те харесват не значи, че трябва да си изкарваш злобата тук..
Amorenvivo
05-31-2016, 21:10
Накрая ще ми омръзне да обяснявам че не съм трол и ще почна да хейтвам всички на ред ..
Хахах спокойно ти си трол а мен този хермафродит ме мисли за мъж без да е доказал! Смятай колко е зле човека мъж-жена!
YoungBloodZ
05-31-2016, 21:11
От къде знаеш дали съм глупав или не ? Ами ако не съм и обиждаш без да знаеш ? Това че света ти е крив и момичетата не те харесват не значи, че трябва да си изкарваш злобата тук..
ти не знам що си мислиш че не съм усетил още от самото начало кой ти е другия профил и не знам защо си мислиш че на другия профил съм ти изпратил дори частичка вярна информация за мен
това че си педал и педофил и че никой не те иска си е твой проблем
ти не знам що си мислиш че не съм усетил още от самото начало кой ти е другия профил и не знам защо си мислиш че на другия профил съм ти изпратил дори частичка вярна информация за мен
това че си педал и педофил и че никой не те иска си е твой проблем
Аз не си мисля такова нещо :lol: :lol: и да такъв съм проблем ли имаш ?
YoungBloodZ
05-31-2016, 21:15
Аз не си мисля такова нещо :lol: :lol: и да такъв съм проблем ли имаш ?
дарлинг, знаеш че съм хомофоб
дарлинг, знаеш че съм хомофоб
А ти знаеш ли ,че съм изнасилвач ? Не само педофил ?
YoungBloodZ
05-31-2016, 21:18
знам че нищо не става от теб :D все тая къв си
едн ъф стори
спирам да ти пиша... не заслужаваш вниманието ми
бб
Amorenvivo
05-31-2016, 21:19
Той като е хермафродит може да го изнасилиш,така добре да му запълниш дупките да си трайка хахахах! Само предложение!
знам че нищо не става от теб :D все тая къв си
едн ъф стори
спирам да ти пиша... не заслужаваш вниманието ми
бб
Леле, загубената избяга ...
Той като е хермафродит може да го изнасилиш,така добре да му запълниш дупките да си трайка хахахах! Само предложение!
Имам други планове ..
KaRiNa.Ni
06-11-2016, 16:38
Това мили хлапета не е истинска любов,нито е любов само...чисто харесване си е.Когато единия има чувства на харесване,а на другия не му пука си е гадно от където и да го погледнеш,но ще пораснеш и ще разбереш може би някой ден какво означава любов и разбито сърце.