Влез

View Full Version : Губя най- добрата си приятелка

angel_S
05-31-2016, 22:16
Здравейте, аз съм момиче на 15 години. С най- добрата ми приятелка се познаваме оге отцдетската градина, но станахме близки чак след 4 клас. Всичко вървеше добре до тази година, когато се разделихме и отидохме в различни училища, защото нея не я приеха при мен. Тя си намери нови приятели, които явно ни заместиха. Под ние имам в предвид още едно момче с което станахме приятели покрай нея. И така те напълно ни заместиха, а тя започна да говори за нас, че те са и по- важни и какво ли още не. Неи естествено ги намразихме и се скарахме малко с нея, но без никакъв резултат, защото тя беше готова да се откаже от нас, но ние понеже не искаме да я загубим нищо не направихме. В момента тя пак излиза с тях и има дни, в които аз просто си седя сама у дома. Тогава ми става много гадно, но това е положението.
Тя знае, че ме пренебрегва и не и е приятно нито пък на мен. Аз не искам да я губя... А нейните нови приятелки дори не ги познавам много добре.. знам само, че много се лигавят и тя също, когато е с тях. Но все пак може да се опитам да се сприятеля с тях. Но нищо няма да е същото... Аз искам да си е при нас както преди беше..

Dwyd96
06-01-2016, 04:52
Винаги можеш да я отвлечеш и да си я пазиш в мазето само за себе си :)

Що не се сприятелиш с нейните приятелки или пък да си намериш нови?

fanton1
06-01-2016, 08:23
Шише.

АгентМура
06-01-2016, 08:23
Шише.

Защо вършиш това, Тони?!

fanton1
06-01-2016, 08:25
Урна.

inewton
06-01-2016, 15:35
Това ти е най-малкият проблем.

Аз предлагам да започнеш от правописа и граматиката. Ако не, започвай да носиш пари вкъщи.

angel_S
06-01-2016, 20:19
Съжалявам за грешките, но писах от телефона и от там не виждам какво пиша... а доколкото за предложението да се сприятеля с приятелките и.. ще бъде малко трудно, но ще се опитам да изляза с една от тях и ще видим какво ще стане...

inewton
06-01-2016, 20:39
Приятелството не е едностранно "притегляне". Ако тя вече не те иска, отпиши я. Ще намериш други, може би по-добри.

Amorenvivo
06-04-2016, 06:28
Има толкова много хора с които може да станеш приятел с тях! А ти се вайкаш,за една "приятелка" от детството! Хората се променят,това трябва да го знаеш! Рано или късно всеки поема по своя път и ти няма как да задържиш някой на сила при теб! Няма незаменими хора най-вече приятелите!

Ceckka
06-12-2016, 17:52
Бях в подобна ситуация преди години. Също като теб първоначално се сърдех и не я разбирах защо избира тях пред мен? После започнах с опити да се присъединя към тяхната групичка, но нещо не се получи. :D (Много различни бяхме.) Звънях й, пишех й, за да се видим, но нищо. И вече само се поздравяваме. Тя си има тия "добри приятелки", а аз излизам с момчета.

П.С. Момчетата са по-добри приятели. Момичетата винаги ще си бъдат кучки. :)

qkataa_123
06-14-2016, 15:31
И при мене в момента е същото !!! Най добрата ми фр ме заряза заради друго момиче....отначало ми стана много гадно защото ги виждах постоянно заедно а те изобщо не ме отразяваха но свикнах с тази мисъл и си намерих други приятели с които да се движа...моя съвет към теб е и ти да се опиташ да си намериш други приятелки !!! успокой се знам какво е ама...такива са обстоятелствата!! Дано да съм ти помогнала поне мъничко :) :)