Влез

View Full Version : ЛЮБОВ ЛИ Е? Истина ли е,че има любов? Да? Моята история. :)

Christopher951
06-01-2016, 10:44
Здравейте на всички! Днес реших да споделя една за мен болна тема,тъй като не съм го правил.
В моята история се разказва за една истински ,луда и болезнена ЛЮБОВ,МЪКА,ТЪГА,БОЛКА... :)
Всичко започна на 24.04.2012г. Тогава бях див , малък , недорасъл, но винаги исках и търсих - истинската любов.
Имах връзка 6месеца ,след това се отказах от момичетата защото мислех,че всяка си играе с мен , давах от себе си но не получавах и малко внимание. След като се отказах и отчаях ето,че дойде и този ден 24.04.2012г. Излязох с приятели да се поразходим , както си вървяхме ,смеехме и веселихме от другия край на тротоара минаваше едно момиче , просто за миг забравих - приятелите си, дъха, живота. Тя имаше уникални очи, усмивка, коса. Гледахме се , тя ми се усмихна , аз също , подминахме се но аз се обърнах , тя също и продължаваше да ми се усмихва ,както и аз! Веднага след това и намерих фейсбука и реших вечерта да и пиша. Писахме си няколко дни, след това я поканих да излезем на разходка , тъй като бяхме от един квартал, тя се съгласи. Настъпи часът да излизаме, бях много нервен не знаех какво да облека, беше голямо избиране. Разбира се излязох по-рано да се разходя , из квартала за да не закъснея. Дойде време да ходя към мястото на срещата , видяхме се ,разходихме се , говорихме си за всичко , гушкахме се , целувахме се. Беше прекрасно! Кофти,че бяхме твърде малки, след месец тя не ми обръщаше внимание, аз все е изненадвах , чаках само да се видим ,пренебрегваше ме, аз пак чаках ,отменях срещи и т.н. Мина се 1г. нещата се поотпуснаха, но тя все излизаше с други момчета , нямах нищо против, но взе да се натиска с тях , пак и прощавах. Мина се 1г и 8месеца ,вече порасна. Бяхме нон стоп заедно , неразделни , тя буквално живееше вкъщи при мен. Готвихме си , тренирахме заедно , всичко... 3г бяхме заедно , накрая ме остави заради друго момче , нямал съм време за нея а имах , просто организирах всичко което искаше тях, купих мотор да обикаляме , след това го правих. Правил съм много неща , ставал съм в 4;30 да разходя кучето , да се изкъпя и да бягам до другия край на квартала , да си хвана нейният рейс , да пътувам с нея , само и само да я видя и , да съм с нея. Оставях приятелите си да пътуват без мен. Помня,че на първият и рожден ден и в 00;00 бях отишъл до тях с 25рози и още 2 подаръка , няма да ги споменавам. Събирал съм пари и съм работил за нея. Лишавах се от всичко заради нея.. вече близо 2г не сме заедно. Не мога да си намеря момиче , което да обичам наистина. Останаха ли свестни? Има ли все още такива , който искат истинска любов а не пари и скъпи коли? Жал ме е,че тя стана такава... :) Съжалявам , ако има грешки , доста бързах да го напиша. Който иска да научи повече за мен и историята ми , може да ми пише. Благодаря за вниманието! :)

AnarchyBoy
06-01-2016, 11:09
Да не мислиш, че си първия с разочарование? Попаднал си на евтин парцал, всички сме го правили. Света не свършва.
Move on please.

Christopher951
06-01-2016, 11:16
Така е , не съм се разочаровал. Просто в днешно време няма стойностни хора! Рядко да срещнеш, благодаря за мнението ! :)

jghgh
06-01-2016, 17:43
обаче това е една мила история и се радвам, че си я изпитал и си могъл да изживееш такива хубави емоции
надявам се че ще срещнеш момиче, което искрено ще оцени твоите усилия (и на моменти престараване) и ще иска да направи същото и тя

Грозния
06-01-2016, 18:11
...след месец тя не ми обръщаше внимание, аз все е изненадвах , чаках само да се видим ,пренебрегваше ме, аз пак чаках ,отменях срещи и т.н. ...тя все излизаше с други момчетаЕто тук е трябвало да спреш и да изхвърлиш тоя...

евтин парцал... и да продължиш живота си! Поне еба ли я?

обаче това е една мила история ... такива хубави емоцииКое и е "милото" на тая история и какви са "хубавите" емоции за него :shock:?! Всичко това може да наречеш "хубаво" и "мило", само ако и ти самата си...

евтин парцал, като описания от автора!!!

Rakshy
06-02-2016, 01:58
дори няма да си правя труда да чета, но take away-a, който искам да си вземеш е, че не си уникален, пичага. Живота е скапан, масата жени/момичета, също. Но пък не трябва да се разочароваш и трябва да си продължиш, защото все някога трябва да намериш тази, която е твоя

п.с. същото се отнася и за противоположния пол

Seattle
06-02-2016, 04:36
Звучи ми като ситуацията на един познат. Истината е че си станал неин парцал и един вид досадник: ходиш подир нея постоянно, не я оставяш да е сама, променяш си плановете заради нея, оставяш си приятелите заради нея и т.н. Не го казвам като обида, а като урок, който както аз научих по трудния начин едно време, така и този моя познат ще научи скоро, така и ти. Ти си се променил до такава степен че на нея този променен човек по скоро не и е харесал. Работата се е поуправяла малко като сте били разделени и после същата песен пак на ново. Да, ти си влюбен до уши, но тя не е, факт който си пропуснал да забележиш точно поради това че си влюбен до уши. Едва ли е единственото нещо което си пропуснал да забележиш, просто помисли за всичките компромиси които си правил и било ли е редно да ги правиш. Такива връзки са обречени на провал, радвай се че е свършило. Ако се опита да се върне, съветвам те да внимаваш какво ще решиш да правиш.

Сега си помисли дали някой от твоите приятели не ти е казвал или намеквал колко лошо ти влияе тази връзка. Ако имаш такъв, той е истински приятел.

Сега вече се съсредоточинад себе си, забавлявай се, излизай. Върни си живота който си имал преди нея, до колкото е възможно. Дето се вика, почни от начало.

baby_baby
06-02-2016, 09:48
Има такива момичета още просто не спирай да търсиш аз мисля че за добро е станало така щом те е зарязала заради друг

divergent
06-02-2016, 13:18
Помня,че на първият и рожден ден и в 00;00 бях отишъл до тях с 25рози и още 2 подаръка , няма да ги споменавам.
Вие сте двойка откакто се е родила ли?
Шегата настрана. Всеки е срещал неблагодарни хора. Влюбен си до уши в някого, правиш всичко за него, но той не го оценява и те приема за даденост. Даваш много, но не получаваш нищо в замяна. Накрая страдаш само ти, а на човека отсреща не му пука, докато не дойде времето, в което осъзнава, че ти си го правил най-щастлив и трудно ще намери друг, който да го обича като теб.
Запази хубавите спомени, не съжалявай, нищо не си изгубил, тя е изгубила теб. Заслужаваш момиче, което за те оцени и ще го намериш рано или късно. Горе главата и евала, че още има такива хора като теб!

AnarchyBoy
06-02-2016, 13:36
http://i.imgur.com/MyzwCZJ.jpg
ЖивотнУ.

Не бе верно как може да са минали две години (т'ва е адски много време) и да ревеш за очевиден парцал..
Казва ти го човек преживял подобно нещо, не си заслужава да се вайкаш и тръшкаш нищо няма да промениш, всички са парцали, такива и ще си останат. ;)
С времето свикваш и отминава всичко.. Идват нови хора някои качествени други утайки, отсейваш к'вото можеш и така цел живот.. Евентуално просто започваш да COPE-ваш with life и се радваш на малките неща.

LoadRunner
06-02-2016, 17:16
не знам какво си писал но по заглавието
истината е че за някои хора има любов за други няма и това също зависи от някои външни фактори както и от финанси естествено но не на последно място
защото парите работят единствено за собственото ти самочувствие (това го казвам като превантивна мярка ако случайно дойде онзи лунатик грозния и почне да се оплаква)
никога не може да си щастлив или влюбен ако не си в мир със себе си и не приемеш живота си такъв какъвто е

Christopher951
06-02-2016, 18:57
Благодаря на всички,че отговорихте! Наистина ще се замисля за всичко в живота. Благодаря ви отново! :)

Zahariev
06-04-2016, 13:50
Не трябва да съжаляваш за това нещо .. Очевидно още от началото не е държала истински на теб и все е трябвало да правиш нещо за да и угодиш ... ще си позволя да използвам един вулгарен израз "Еби и майката" съсредоточи се върху живота си той е пред теб и не свършва с нея ... ще имаш и друга любов просто още явно не е дошъл момента .. Аз живях с приятелката си 4 години и половина и се разделихме преди 8 месеца.. гадно е но такива нещо се случват не се отчайвай и давай смело напред!!

Грозния
06-04-2016, 16:41
защото парите работят единствено за собственото ти самочувствие (това го казвам ако случайно дойде грозния)Това да не би да е малко :shock:?!

anonymous990763
06-04-2016, 16:47
Това да не би да е малко :shock:?!

Има и други начини за вдигане на самочувствието.

Грозния
06-04-2016, 17:19
Има и други начини за вдигане на самочувствието.Да... секс например :D!

KaRiNa.Ni
06-07-2016, 17:13
Когато любовта ти ебава майката на всичко.:D