Влез

View Full Version : Убийство и чисто досие

Qjo
06-03-2016, 16:25
Възможно ли е след написване на "невинно" убийство в досието ми, то да бъде изтрито оттам? Непълнолетен съм.
И това възможно ли е да стане легално? Дори и нелегално да е, няма значение... просто искам да знам дали е възможно.
Питам, понеже като порасна и си търся работа, никой нормален работодател няма да сключи трудов договор с убиец (макар и невинен убиец). Никой не го интересува каква и историята зад това убийство - невинно ли е, какви са били мотивите, застрашен ли си бил, а видят ли го директно ще ми затворят вратата. Това означава, че бих могъл да започна работа само при някой познат :( И някой оттук разбира ли ги тия неща? Дали се плаща за чисто досие, какви там неща трябва да вършиш, че да го получиш...

Ще ви помоля само за сериозни отговори!

Благодаря.

П.С. Още не съм го направил, но в най-скоро време...

prosto_chovek
06-04-2016, 10:40
Много гледаш Под прикритие.

Agartha
06-04-2016, 10:41
Защо? Просто човек.

Qjo
06-04-2016, 13:32
Много гледаш Под прикритие.

Аз не гледам това.

Помолих за сериозни отговори.

Грозния
06-04-2016, 17:23
"невинно" убийствоЯ обясни какво означава това :D?

Qjo
06-04-2016, 17:45
Я обясни какво означава това :D?

наистина ли не знаеш?
"невинно" убийство e когато убиеш човек при при превишаване на пределите на неизбежната отбрана

fanton1
06-04-2016, 20:56
Разкарвам се, не ни трябва още един задръстеняк.

prosto_chovek
06-04-2016, 21:47
Защо? Просто човек.

Щот само на иво андонов и куката им се разминава така.

solo_
06-04-2016, 23:32
Тези неща се купуват от правителството Съединени американски щати и CZ.

Грозния
06-05-2016, 09:08
наистина ли не знаеш?
"невинно" убийство e когато убиеш човек при при превишаване на пределите на неизбежната отбранаНе разчитай, в повечето случаи това няма да мине в съда.

Qjo
06-05-2016, 11:39
Не разчитай, в повечето случаи това няма да мине в съда.

няма да мине, ако умишлено си убил някого, а в съда кажеш, че е било при самозащита
но ако убиеш някого, при самозащита + има предостатъчно доказателства за това деяние, то вече е ясна работата

аз само попитах дали е възможно избягване на записването на деянието в досието ми
и ако това стане, има ли начин да се премахне?

Грозния
06-05-2016, 17:59
при самозащита + има предостатъчно доказателства за това деяниеА ако доказателствата, че е било при самозащита не са достатъчно, ще те вкарат в затвора!

аз само попитах дали е възможно избягване на записването на деянието в досието ми
и ако това стане, има ли начин да се премахне?В свидетелството за работа пише дали си ОСЪЖДАН, а не дали си бил подсъдим!

Qjo
06-05-2016, 18:14
Бъди на 100% сигурен, че доказателствата ще ги има

да в свидетелството пише дали съм бил осъждан
но пише, и че е било при УБИЙСТВО! Та кой ще сключи трудов договор с убиец макар и невинен убиец...

имам и още един въпрос: при доказване на пълни доказателства, че е било при самозащита, направо те пускат, или все пак ти дават минимално наказание?

Грозния
06-05-2016, 18:36
да в свидетелството пише дали съм бил осъждан
но пише, и че е било при УБИЙСТВО!"Осъждан" значи с влязла в сила присъда!

Pug_306
06-06-2016, 06:20
Невинно убийство - абе ей трол, я се стегни малко !

Agartha
06-06-2016, 09:16
Каза човекът, който ще гледа как убиват близките му и после ще се поклони смирено.

KaRiNa.Ni
06-07-2016, 20:17
Няма как едно убийство,да е невинно...но убийство при самозащита има само че не ги ебе дали той щял да те убие и за това си се защитил,за тях си оставаш убиец.При каквато и да е присъда се намира трудно работа,не може с щракане на пръсти и да ти се изчисти,само ако си някой биг бос може да ти се размине все пак такава ни е държавата...

Electrа
06-07-2016, 21:12
Не знам на кой свят живееш, за какво ти е да убиваш когото и да е било, кармата си върши работата.

npp
06-08-2016, 00:05
Възможно ли е след написване на "невинно" убийство в досието ми, то да бъде изтрито оттам? Непълнолетен съм.
И това възможно ли е да стане легално? Дори и нелегално да е, няма значение... просто искам да знам дали е възможно.
Питам, понеже като порасна и си търся работа, никой нормален работодател няма да сключи трудов договор с убиец (макар и невинен убиец). Никой не го интересува каква и историята зад това убийство - невинно ли е, какви са били мотивите, застрашен ли си бил, а видят ли го директно ще ми затворят вратата. Това означава, че бих могъл да започна работа само при някой познат :( И някой оттук разбира ли ги тия неща? Дали се плаща за чисто досие, какви там неща трябва да вършиш, че да го получиш...

Ще ви помоля само за сериозни отговори!

Благодаря.

П.С. Още не съм го направил, но в най-скоро време...

вече си се издал, сега органите на реда лесно ще могат да разберат кой си и къде си, а може би вече са те разбрали и само чакат да се издъниш, имай предвид, че в затвора можеш да станеш още по-голям престъпник, или пък да те съсипят, плюс това присъдата за убийство може да бъде доживотна, а непълнолетните ги чакат да станат пълнолетни и тогава ги преместват в затворите за пълнолетни

какво е направило лицето, което искаш да убиеш?, Исус е казал, че е по-добре да отвръщаш с добро, макар и да те убият, отколкото със зло, дори и ако живееш сто години

Agartha
06-08-2016, 08:16
Ей такива хора ми трябват. Да ги бия, те да ми се усмихват с библия в ръка. :D

razmzk
06-09-2016, 15:41
Подобно нещо освен да ти провали живота, друго не може да стане :)

АгентМура
06-09-2016, 15:45
Много искам да извърша едно убийство аз... :smt029

bicycle
06-15-2016, 18:19
Намали филмите и се запознай със законите хаха.
Невинно убийство, а? Знаеш ли колко много обстоятелства трябва да са на лице, че да бъде един човек признат за невинен? Акъл море, глава шамандура.

Еlmо
06-15-2016, 20:20
Елмо уби Голямото пиле.
Елмо е в затвора.
Помогнете на Елмо.

P.Escobar
06-15-2016, 21:01
Snimka i adres. Parite mojesh da mi gi dadesh lichno ;) ;) ;)

Еlmо
06-15-2016, 21:05
Snimka i adres. Parite mojesh da mi gi dadesh lichno ;) ;) ;)

Елмо те очисти.
Как така си тук?