View Full Version : Карате ли половинката си да си бърка в дупето?
Това е сериозен въпрос. Има хора с фетиши разни, къде карат другия или другата да си бъркат в дупето с пръсти и така се възбуждат, за да започнат сексуалния акт.
Но тук не говорим за бъркане преди анален секс, а чисто и просто масажиране и галене.
Е?
Amorenvivo
06-04-2016, 21:33
Твоят въпрос може да е сериозен,ама за коментарите в темата се съмнявам! ;дд А относно въпроса ти моят отговор е НЕ!
Твоят въпрос може да е сериозен,ама за коментарите в темата се съмнявам! ;дд А относно въпроса ти моят отговор е НЕ!
Не мога да разбера хората, които биха приели нещата на шега и биха се разлигавили...
Аз също не карам моите половинки да си бъркат по дупетата. Нали после ще ме пипнат с тая ръка? Пък душове не вземаме, понеже е против религиозните ни принципи.
Не мога да разбера хората, които биха приели нещата на шега и биха се разлигавили...
Аз също не карам моите половинки да си бъркат по дупетата. Нали после ще ме пипнат с тая ръка? Пък душове не вземаме, понеже е против религиозните ни принципи.
Мюс ли си?
Не. Вярваме в чистотата на тялото и че то не трябва да се мие. Бог ни пречиства отвътре и отвън.
Не. Вярваме в чистотата на тялото и че то не трябва да се мие. Бог ни пречиства отвътре и отвън.
От коя секта идваш?
Свидетелите на Последния душ.
Свидетелите на Последния душ.
Личи ти.
Как може!? От форум с толкова хора само четирима правоверни да има.
АгентМура
06-05-2016, 06:05
Личи ти.
Арогантен.
Личи ти.
Някъде нещо държавата не си е свършила работата. Нали принципно е нейна отговорността за всичко, как беше - държавата не ми дава, що аз да давам.
Не ме съди мене, аз съм продукт на обществото, в което живеем. Толкова мога и до тук ми опират възможностите. Плюс това от време на време нарушавам обедите. Пускам по една вода да измия кирта.
KaRiNa.Ni
06-07-2016, 15:49
Най-редовно.