Влез

View Full Version : Карате ли половинката си да си бърка в дупето?

Agartha
06-04-2016, 21:22
Това е сериозен въпрос. Има хора с фетиши разни, къде карат другия или другата да си бъркат в дупето с пръсти и така се възбуждат, за да започнат сексуалния акт.

Но тук не говорим за бъркане преди анален секс, а чисто и просто масажиране и галене.

Е?

Amorenvivo
06-04-2016, 21:33
Твоят въпрос може да е сериозен,ама за коментарите в темата се съмнявам! ;дд А относно въпроса ти моят отговор е НЕ!

Agartha
06-04-2016, 21:55
Твоят въпрос може да е сериозен,ама за коментарите в темата се съмнявам! ;дд А относно въпроса ти моят отговор е НЕ!

Не мога да разбера хората, които биха приели нещата на шега и биха се разлигавили...

Аз също не карам моите половинки да си бъркат по дупетата. Нали после ще ме пипнат с тая ръка? Пък душове не вземаме, понеже е против религиозните ни принципи.

solo_
06-04-2016, 22:36
Не мога да разбера хората, които биха приели нещата на шега и биха се разлигавили...

Аз също не карам моите половинки да си бъркат по дупетата. Нали после ще ме пипнат с тая ръка? Пък душове не вземаме, понеже е против религиозните ни принципи.

Мюс ли си?

Agartha
06-05-2016, 05:53
Не. Вярваме в чистотата на тялото и че то не трябва да се мие. Бог ни пречиства отвътре и отвън.

inewton
06-05-2016, 05:55
Не. Вярваме в чистотата на тялото и че то не трябва да се мие. Бог ни пречиства отвътре и отвън.

От коя секта идваш?

Agartha
06-05-2016, 05:57
Свидетелите на Последния душ.

inewton
06-05-2016, 06:03
Свидетелите на Последния душ.

Личи ти.

Как може!? От форум с толкова хора само четирима правоверни да има.

АгентМура
06-05-2016, 06:05
Личи ти.

Арогантен.

Agartha
06-05-2016, 06:30
Личи ти.

Някъде нещо държавата не си е свършила работата. Нали принципно е нейна отговорността за всичко, как беше - държавата не ми дава, що аз да давам.

Не ме съди мене, аз съм продукт на обществото, в което живеем. Толкова мога и до тук ми опират възможностите. Плюс това от време на време нарушавам обедите. Пускам по една вода да измия кирта.

KaRiNa.Ni
06-07-2016, 15:49
Най-редовно.