Влез

View Full Version : Нещо различно! Пък тя е прекрасна ..

prekrasnae
06-04-2016, 22:40
Запознах се с едно момиче преди няколко месеца, наранено и захвърлено дори от семейството си.. след две години и половина връзка, наранена не беше излизала с момче 7 месеца, никой не уважава нейното мнение, нито приятелите й нито семейството й.. Аз бях първото момче, с което излезе и все още съм. поопознах я и разбрах, че трябва да съм човека, който ще я кара да чувства специална, който ще уважава нейното мнение, нейното място, ще й дава сила и ще я подкрепя да продължава напред. Всичко вървеше супер, изненадвах я, ту с някое шоколадче, сладоледче или някое друго цвете.. Харесваше ми много, докато една нощ се позаядохме и накрая дойде до нас, в 2 през нощта, просто за да ми се извини, тогава ме докосна много, защото никое момиче не е правило такъв жест към мен, ценен и голям! Започна да ми обръща много внимание, всичко вървеше.. една вечер и оставих пред вратата изкуствена роза, шоколад и бележцица, много им се зарадва,а и това ми беше целта, както и на всяко такова мое деяние към нея. Накъсах и цветчета, розичка и подарих, за рождения ден и взех една голяма мечка и букет рози, доста изтъркано нали..( няма да ви казвам колко рекети направих на наще за да събера парите :D ) Преди това й подарих едно миньонче, защото много ги обича, и дойде момента. Видяхме се, признах й всичко и ми каза, че просто не ме възприема така както аз нея.. Изсмях се, и попитах тогава, защо беше всичко това, защо беше цялото внимание, което ми даде? Всички зарибявки защо бяха ? И тя каза, че се е опитала да има нещо към мен, но просто не се е получило..
Не се отказах, но и тя не спираше да ми обръща внимание и да се държи с мен повече от добре. Накрая пак стигнахме до тази тема и резултата беше същия..
С допълнението, че я е страх историята с бившия й да не се повтори, страх я е да не бъде наранена отново, не допуска никой до себе си. Просто я е страх, и си мисля, че точно това, може да е подтиснало чувствата които съм сигурен, че е изпитала, но със страха и тревогата ги е унищожила.. Но тя е прекрасна. Винаги съм искал точно такова момиче, за външен вид няма да говоря, прелестна е! Но като характер... на всеки достоен пожелавам такъв човек като нея! Толкова разбрана, толкова добра, толкова възпитана.. възпитанието .. то ме привлече най-много, но и толкова наранена и изплашена..Всяко едно преживяване с нея беше като детско, деца по на 19 години.. Много сладко! И когато пак ми каза 'не', си казах, че ще направя един последен жест към нея.. Закачих й едно голямо плюшено сърце на вратата, за което съм много благодарен на приятеля, който беше с мен! Зарадва се разбира се, потърси ме.. Пак се стигна до никъде, получи се едно притискане.. Задълбочихме темата, същата нощ й и каазах, че мога да й позволя да ме убие, да ме смачка, че съм готов да изтърпя всичкатаболка, а тя ми каза, че е плашещо, тогава я отблъснах.. Направих грешката да й кажа тези, гадни и силни думи .. Много пъти ми и е казвала, че съм уникално за нея момче, много важен, че я карам да се чувства специална и че я подкрепям и т.н
Има и друго:
Изучавам езика на тялото, и всяка нейна дума е противоположна не действията й!
С действия съвсем нормални и забележими, до такива от езика на тялото, ми показва, че има нещо към мен!
Тя го знае. Казах й , че действията и говорят обратното на това, което ми казва, сега не се виждаме и имам чувството, че е защото просто се крие. Защото се самоиздава без да го осъзнава. Или просто я е страх, просто още е наранена, няколко пъти се оставяхме окончателно, без да се търсим повече, но аз не мога. Всеки път я търся. Осъзнавам, че не трябва, но всичко отвътре ме тласка към нея и да не се отказвам. Вярвам, че аз съм човека, че аз съм този, който ще разбие всяка стена около нея. Казват, че този, който търпи много - е много възнаграден!
Сладко ми е да ме боли за нея, защото тя заслужава, умее да цени! А в днешно време не е никак лесно да попаднеш на такъв човек.
Това е сбъдната моя мечта и много мъчи въпроса, като не мога да я имам, защо живота ми я даде?
Трябва да се боря ли? За да ми покаже, че не винаги ще получавам това, което искам? Или просто иска да му дърпам ушите :D
Дори преди да излезем за първи път ме отряза цели 13 пъти :D След всички не-та, продължавам да вярвам, че мога.
Че мога да я имам, че мога да й се докажа, и не просто го вярвам, а знам, че трябва, интуиция ли е, сърце ли е и двете ли са, но не мога да приема и да допусна това, че една мечта е пред мен, а аз не мога да я хвана.. Или просто трябва да изтърпя всичко, за да бъде прекрасно по-късно ?
С нея!
Такава жена ви трябва!
Смея да твърдя, че е жена, защото е!
Толкова хубави дни прекарани заедно, красиви месеци.
Искам да разкажа, на всички колко я искам и колко е прекрасна за мен!
Искам пред целия свят да го разкажа!
Да се боря ли ?
Да продължавам ли да й показвам, че аз съм този, който няма да я предаде?
Вие бихте ли се отказали от човека, който винаги сте търсили, когато той твърди, че не ви иска?
Грешка ли чувството ми, че не трябва да се отказвам? Надеждата, че ще успея и волята, която ме държи?
Или просто желанието да я имам и да j покажа какво е спокойна и разбрана любов, ще ме убие и тя няма да ме иска и ще се откажа и ще стана педал :D
Не мога да оставя нещата така! Искам я!
Извинявам се ако имам грешки!
Благодаря за отделеното време!

jghgh
06-05-2016, 05:58
Не, не и не. 13 пъти рязане и не се усещаш? Няма да я бъде твоята. И впрочем, точно защото даваш всичко за нея, никой не обича такива хора. Бъди боклук и повече ще ти провърви, по принцип.

Другото: момичето иска внимание и все тая какво ти казва. Един човек можеш да го разбереш по действията, тя нека си говори каквото иска. Не си уникално момче за нея, нито нищо. Един жест да ти е направила, едно подаръче, някаква жертва за теб? Или само взима, взима, взима. Не че нещо ти е длъжна де, ти на своя воля я обсипваш с подаръци и жестове, но все пак замисли се, ако много те обичаше, нямаше ли да е реципрочно.

Общо взето се държиш като глупак в момента.

prekrasnae
06-05-2016, 07:56
Напълно го осъзнавам това и си много прав!
Просто нещо отвътре ме кара.. не спирай, не спирай. Глупост е да.

Agartha
06-05-2016, 07:57
Не, не и не. 13 пъти рязане и не се усещаш? Няма да я бъде твоята. И впрочем, точно защото даваш всичко за нея, никой не обича такива хора. Бъди боклук и повече ще ти провърви, по принцип.

Другото: момичето иска внимание и все тая какво ти казва. Един човек можеш да го разбереш по действията, тя нека си говори каквото иска. Не си уникално момче за нея, нито нищо. Един жест да ти е направила, едно подаръче, някаква жертва за теб? Или само взима, взима, взима. Не че нещо ти е длъжна де, ти на своя воля я обсипваш с подаръци и жестове, но все пак замисли се, ако много те обичаше, нямаше ли да е реципрочно.

Общо взето се държиш като глупак в момента.

Ебе му се бре, ти сякаш не си треперил като си искал да боднеш и две не виждаш.

Niakoitam
06-05-2016, 08:07
А защо пък тогава е отишла в 2 през ноща в тях да му се извинява? Това не значи ли, че толкова я е глождило от скарването им, че просто не е могла да дочака деня за да го направи?
Според мен я е страх. И за излизанията, а още повече за връзка.
Авторе с риск да я загубиш действай, но не само с подаръчета и признания. Щом не се е отдръпнала и от признанията ти. Щом си близо до нея имаш повече свобода на действието. Уж случайни докосвания, бъзици, галене при различни поводи, прегръдки, ако ти позволи и целувки, по бузите или направо по устата. Но плавно и търпеливо. Бъди много търпелив Пристягай все повече хватката. Ако те отблъсне по негласно я разхлаби малко и пак започни да пристягаш докато или нещата не се получат или не те отблъсне съвсем грубо и винаги може да се измъкнеш с репликата, че просто си се бъзикал.Бъди нагло типче...
Аз не съм от най-опитните в любовта, но тази идея нагледно в момента ми я показва една "кака".
Друг е въпроса, че при нас е просто заради бъзика и не се цели нищо повече от забавлението и аз умишлено на моменти си се държа по-дръпнато...:)

prekrasnae
06-05-2016, 08:59
А защо пък тогава е отишла в 2 през ноща в тях да му се извинява? Това не значи ли, че толкова я е глождило от скарването им, че просто не е могла да дочака деня за да го направи?
Според мен я е страх. И за излизанията, а още повече за връзка.
Авторе с риск да я загубиш действай, но не само с подаръчета и признания. Щом не се е отдръпнала и от признанията ти. Щом си близо до нея имаш повече свобода на действието. Уж случайни докосвания, бъзици, галене при различни поводи, прегръдки, ако ти позволи и целувки, по бузите или направо по устата. Но плавно и търпеливо. Бъди много търпелив Пристягай все повече хватката. Ако те отблъсне по негласно я разхлаби малко и пак започни да пристягаш докато или нещата не се получат или не те отблъсне съвсем грубо и винаги може да се измъкнеш с репликата, че просто си се бъзикал.Бъди нагло типче...
Аз не съм от най-опитните в любовта, но тази идея нагледно в момента ми я показва една "кака".
Друг е въпроса, че при нас е просто заради бъзика и не се цели нищо повече от забавлението и аз умишлено на моменти си се държа по-дръпнато...:)

Позволява ми, докосвам я, хващам я за ръцеете докато сме седнали, гъделичкам я, точно тогава си я гушкам, стискам си , радвам й се, и тя ме е хващала за ръцете, тя също е била инициатор на много действия!
НО след като направих тези, признания, пак ми позволява да я докосвам, но тя не го прави. Казва,че не иска аз да страдам заради нея, че тя е виновна, че нещата са се развили така, самообвинява се за ситуацията. Мисля, че вече не е като до скоро, защото не иска аз да задълбочавам чувствата си, докато тя не е сигурна в себе си и все още дупката в нея зее. Мисля, че трябва да й дам сигурност и да й покажа, че аз няма да я предам, колкото и време да отнеме.
Опитва се, да се държи по отдръпнато, но виждам колко добре се държи докато си говорим,
Благодаря за отговора, защото ме надъхва много!

Agartha
06-05-2016, 09:06
prekrasnae, като се разделите направи нов ник kuchkae и пиши тема, там ще се изредим всички да я нахраним. За съпорта, не за друго.

jghgh
06-05-2016, 12:20
Пиши след някакво време как са се развили нещата.
Не искам да съм песимист, но ми се струва, че от тези момичета, които просто се кефят на мъжкото внимание, т.е. няма нищо против да й се обясняваш, да я гушкаш и т.н., но на нея не й се дава нищо от себе си.

От моя опит какво съм разбрала: всички тия шикалкавения, "ама не съм сигурна", "ама не знам какво искам", са равни на НЕ (дори самото момиче да не го осъзнава). Иска ли те някой, ще разбереш. Действия >>> а не думи.

Agartha, аз съм момиче.

Agartha
06-05-2016, 16:14
Agartha, аз съм момиче.

Извинявай. В такъв случай вече знаеш, че като ни се ебе, няма сила, дето да ни спре.

Zahariev
06-05-2016, 17:06
Седни и си поговори с нея не сте на 12. Тия ходения по задника може да и харесват и за това до някаква степен да ти откликва. Не се отказва но не бъди и наивен говори с нея и разреши ситуацията един път завинаги. :) УСПЕХ!

TheMan9191
06-05-2016, 18:35
Според мен трябва да спреш да я търсиш. Поне за момента. Дай и време, защото и трябва, трябва да помисли. Ти си яко забит в френд зоната. Търси момче като теб, но не и теб... Нека да помисли тя самата над всичко това, което се е случило и си правил за нея. Знаеш ли, може и да и излезнат чувства и да започнеш да и липсваш. Ти повече няма какво да направиш, тя съвсем ясно знае какви са твоите чувства и намерения към нея. Топката е в нея. Колкото повече насилваш нещата толкова по зле става, най-много да я загубиш и като познат. Обикновено така става в тези случаи.

П.С. Много хубави думи, наистина, малко са момчетата като теб и мен (с ръка на сърцето мога да кажа, че доста приличам на теб). Успех ти желая :))

prekrasnae
06-05-2016, 20:08
Повече от прав си, но просто не мога да не я търся, всъщност мога. Но се измъчвам така..
Благодаря за хубавите думи, рядкост е просто днес някой да бъде истински!

Agartha
06-05-2016, 20:18
Аз съм истински. Ама никой не ме приема. Плача.

KREED
06-05-2016, 23:48
Те хората ти обясниха как стоят нещата, ама ако още не си сигурен - ИЗПОЛЗВА ТЕ!
По-точно ѝ харесва да ѝ обръщаш внимание, да я глезиш, да ѝ подаряваш разни неща и прощавай френския ми, да ѝ облизваш дупето след акане. Това, мой човек, не е мъжко. Не искам да те обиждам, напротив, споделям ти как според мен стоят нещата. Ти явно и сам го осъзнаваш и не знам тогава какво мамка му се чудиш? Оставяй я на произвола и това е. Няма какво да се мъчиш.

tori
06-06-2016, 04:23
^ +1000000000000000

GuardianAngel
06-07-2016, 08:55
Пиши след някакво време как са се развили нещата.
Не искам да съм песимист, но ми се струва, че от тези момичета, които просто се кефят на мъжкото внимание, т.е. няма нищо против да й се обясняваш, да я гушкаш и т.н., но на нея не й се дава нищо от себе си.

От моя опит какво съм разбрала: всички тия шикалкавения, "ама не съм сигурна", "ама не знам какво искам", са равни на НЕ (дори самото момиче да не го осъзнава). Иска ли те някой, ще разбереш. Действия >>> а не думи.

Agartha, аз съм момиче.

Веднъж да съм и съгласен с анализа ...

Ако нещата продължавт така ще страдаш..казвам ти го опит такива дето искат внимание са пълни боклуци и ти ебават майката,не им гледай милите очички...взимат всичко и си тръгват,без да са ти обещали нищо все пак сте само приятели.