obey_swagmaster
06-06-2016, 20:37
Моля ако темата не е на правилното място нека модераторите да я преместят. Та такаа ето я моята история. Аз съм момче на 14 години и откакто влезнах в новото училище се наложи да пътувам с градски транспорт. Но ето от тук започва и интересното. Още от началото на годината в рейса пътувах едно момиче, което аз разбира се харесах. Като цяло досега не съм си имал гадже и нямам много опит в "зарибяването" с момичета. Таа нека се върнем и на основното. Това момиче наистина ми хареса. Оттогава до сега я харесвам и почти всеки ден мисля за това. Обаче има и една малка подробност - когато пътуваме в рейса, тя през голяма част от времето седи и ме гледа и аз това не знам как да го разбера. Всеки път е така. Но проблемът е друг - не пътуваме втория срок много често заедно и скоро свършва учебната година, което означава, че аз трябва да действам. Но не знам как да стане това. Единият вариант е да ида при нея и да действам с класическия номер "Колко е часа" и след това да се запознаем. Другият е да ида при нея и директно да й кажа, че я харесвам. Моля ви казвайте какво да правя, защото аз съм доста срамежлив и съм сигурен, че после ще съжалявам. Ааа и още една подробност - изглежда ми и интелигентна, защото често говори с някой я по телефона я на живо и доста умело борави с езика така да го наречем. Моля ви помагайте, защото е много сладка и не искам и този път да се проваля както останалите пъти.