PDA

View Full Version : Възможно ли е и мен да ме зареже за игрите?

drbr100chadyra
06-08-2016, 20:04
Здравейте, само да кажа, че съм на 18 и никога съм нямала гадже (най-големият срам). Та, всичко май започна миналата година горе-долу по това време. С най-добрата ми притялка сме в един клас и в една компания с други две момичета от друго училище. Та, миналата година, ходихме в тяхното училище като имат спорт, за да ги виждаме и ние съответно се запознахме с класа им. Тогава се запознах с едно момче от техния клас, което ми направи хубаво впечатление, но си имаше прителка и си го избих от главата. След тов тази моя приятелка се зарибяваше с едно друго момче от техния клас и миналата година към края на юни месец отидохме с техния клас на еко парк и малк ослед това тръгнаха, но това не е толкова важно. Та, тогава този младеж (с хубавото впечатление) вече беше необвързан, били скъсали и тогава си говорихме някакви неща, но дотам. Не беше нищо кой знае какво.
В началото на декември месец ми прати покана във фейсбука, бях го забравила съвсем и си викам "къв е тоя дето ми праща приятелство?". След 3 дена някъде след това го засякох в едно приложение (уиспър), беше някво мега рандом. И си писахме няколко пъти през декември месец и няколк месеца след това. Като си пишехме, разговорът обаче някакси умираше, нямам никаква представа как ставаше това. Малко съм срамежлива, ама как така нищо не може да ми каже, а усещам, че има към мен. Преди няколко дена бях на еидн купон и си бях пийнала малко и ми писа и си викам " ех как можа точно сега да пишеш?". Не писах пълни простотии, ама не беше едно от най-смислените неща. На него явно му беше някво забавно, защото като умираше разговрът, след 20 минути пак пишеше и сиговорихме някакви неща. Та, аз му казах, че не съм в нас и към 3 ми писа да ме пита дали съм се прибрала и ми стана доста миличко, някой да се интересува такова нещо. Накрая ми писа нещо и аз му сийнах, без да му отговоря. По-късно пак и от няколк дена си пишем. Освен това и двамата гледаме ГоТ и в понеделник и вторник не си го изтеглих и той ме врънкаше. И се оказа, че днес в замундата го махнали и си викам " ее сега ме кани у тях на замунда & айляк (бг версията на нетфликса)". Да, ама не. В арената го имаше.
А и забравих да кажа принципно най-добрата ми приятелка ме караше да не се занимавам с него, защото бил някакъв геймър и тази предишната му го зарязала за това, защото не и обръщал никакво внимание. А тази приятелката ми от неговия клас дето ми каза, че се бил променил, обаче на нея з апреценки на хората не и вярвам. Всъщност, аз на нито една от двете не вярвам, докато аз не видя дадено нещо не мога да повярвам. От няколк дена ми е някакво приятнокато си пиша с него, но не знам дали си заслужава. Ако наистина и мен ме заебе за игрите? Също така, мен ми е някак неудобно да си призная тоеа на някой, че никога не съм имала гадже...

KaRiNa.Ni
06-08-2016, 20:10
Уау обърках се докато чета...

KREED
06-08-2016, 22:30
Лелееее... И на живо ли така се изказваш? Егати обърканата мисъл, човек.
Към темата сега - няма нищо срамно в това, че си си нямала гадже. Супер детско звучи това: "Също така, мен ми е някак неудобно да си призная тоеа на някой, че никога не съм имала гадже..." Е, кво толкова? Казваш и готово. Ако човекът, който стои отсреща е свестен, ще го приеме съвсем нормално. Ако те харесва, ще те приеме такава, каквато си. Същото важи и за теб - ако го харесваш, ще приемеш, че е геймър и това е.

Възможно ли е и мен да ме зареже заради игрите? Ебати тъпотията...

Ако смяташ, че момчето си заслужава, давай!

Аз лично не смятам, че игрите ще бъдат особено голям проблем ако понечите да станете "гаджета". Ако пък видиш, че заради игрите не ти обръща достатъчно внимание - сядате, разговаряте, казваш му къде е проблема и сте чук!