Влез

View Full Version : Сайт за обувки

candyQueen
06-09-2016, 14:34
Здравейте :))

Искам да питам някой купувал ли е обувки от сайта ivon.bg. Харесала съм си едни сандали от там, като немога да намеря подобни никъде другъде - http://ivon.bg/sandali-visok-tok/modni-cherni-candali-c-c-zlaticti-elementi-na-vicok-tok-i-platforma.html Та мисълта ми е, сигурен ли е сайта, коректни ли са при доставкаата и далии може да се очаква несътветствие на номерата ?

Благодаря

KaRiNa.Ni
06-09-2016, 17:31
Във всеки един магазин не онлайн,когато отиваш да си взимаш обувки винаги номерата не съответсват,само да има изключение от 2,3 пъти дето могат да ти напаснат твоя номер.А за такива обувки като тези в сайта там номерата са още по-трагични аз нося 38 номер обувки,а отивам в бутиков магазин поне 3,4 чифта обувки 38,37 номер мерих е братче не ми стават големи ми са после мерих 36 е точно по-мярка...Съветвам те да не си взимаш обувки от нито един сайт най-добре си е отиваш в магазини в твоя град мериш и взимаш.Ако си поръчаш онлайн,и не ти стане имаш период на връщане и ги заменяш с друг номер но представи си че и другия номер не ти стане,ще стане дълга и широка а за връщането на стока се доплаща.

Зайче..
06-09-2016, 20:14
Поръчай ги с опция преглед и тест, ако предлагат такава (не съм разгледала обстойно сайта и нямам представа).
Не съм съгласна, че номерата пасват рядко - аз често си поръчвам и до сега съм имала проблем само с едни еспадрили, за които така и не успях да си взема парите (понеже уж можело да се върнат, но се оказаха супер некоректни).

candyQueen
06-10-2016, 12:04
Благодаря момичета... и на мен не ми се искаше онлайн на се влюбих в тези, а точно същите трудно ще намеря. Знам, че не се ли оцели номерацията се влиза в един безкраен цикъл, но ще помисля пак преди да поръчвам :)