Влез

View Full Version : Писна ми...

sadxsoul
06-09-2016, 15:02
Здравейте. Не знам за кой раздел съм с моя проблем, но се надявам да не ме упрекват относно това.
Нямам представа откъде да започна... толкова много ми се насъбра за тази година, чувствам се ужасно. На 17 съм и знам, че е нормално да имам тъжни моменти, но просто... стигнах дотам, че нямам щастливи такива.
Всичко започна миналата година. Събрах се с едно момче, много бях влюбена, бяхме четири месеца заедно. Той ми изневери и ми го сервира на "нашия празник", датата, на която правехме точно четири месеца. Една седмица преди това ми беше сервирал още една новина, която няма да споделям, да кажем, че явно ме е използвал и за самозаблуждение, че не е нещо... както и да е. Разби ми сърцето и ме заряза все едно не съм му била никаква. Бях съсипана.
В последствие, разбрах, че най-близката ми приятелка ме е лъгала за всичко и ми е говорела зад гърба заедно с хората от общата ни компания... реших да не правя драма и да създавам спорове, просто не говорих с нея или с другите ми уж приятели никога повече. Останах напълно сама, не излизах от вкъщи цялата лятна ваканция, нямаше с кого, другите ми приятели, които бяха двама-трима, ме зарязаха също, защото вече не съм гадже на "...... с 1000 лайка във Фейсбук". Всички започнаха да ме тъпчат, хората от града ми познават бившия ми, като ме видят, все аз съм грозната, нескопосаната, отвратителната, защото съм изпуснала толкова уникално момче. Изляза ли навън сякаш всички ме сочат с пръст и ми се подиграват едва ли не.
На 16-тия си рожден ден тази година бях напълно сама и разстроена. В училище един от съседния клас ми се подигра пред всички на рождения ми ден, държа се отвратително с мен, сякаш съм някакво нищожество. Вечерта празнувах с нашите и на масата се разплаках, много се притесниха, но нищо не им казах и просто си се наревах хубаво.
Сега продължавам да съм все така сама, всички ме смятат за загубенячка и пълна жалкарка. Бившият ми не ме оставя намира, през седмица-две ми пише да сме си запазва ли приятелските отношения, защото му е гузно, че постъпи с мен по такъв начин. Не приемам нищо...
Имах връзка... за 5 дни, съответното момче искаше да ме вкара единствено в леглото, за да не си "умре девствен". Когато разбрах, го зарязах.
Родителите ми вече са постоянно на работа, дори не се засичаме вкъщи, не ме питат какво става с мен, как съм, толкова са заети... бившият ми продължава да си живее живота с всичките си приятели и да си кара кефа, нали той е перфектният? Толкова е щастлив.
Единственото нещо, в което постигаме някакви резултати, е училището, но отдавна шестиците отгоре до долу не ме правят щастлива.
Понякога искам да се самоубия, но нямам нужната смелост. Чувствам се толкова ужасно...

Грозния
06-09-2016, 18:22
Поредният турски сериал :D!

повторението на 1375 епизод

П.С. Емоционално и психически нестабилна си, почни да се занимаваш с нещо сериозно 8)!

KaRiNa.Ni
06-09-2016, 20:44
Това което ти се е случило трябва да те направи още по-силна. И не трябва да се самозъжаляваш,хората са такива жестоки и не разбират какво им е на другите,само когато се случи на тях тогава си дават сметка как са могли да са правили такива жестоки постъпки.Вземи живота си в ръце и продължи напред,ще видиш че всичко ще се оправи но за целта не трябва да се обръщаш назад,колкото и жестоко да е било миналото живей в бъдещето.

KREED
06-10-2016, 11:00
Абе знам, че ще си кажеш "Лесно е да се каже.", ама заеби всекиго. Да не ти пука за мнението на другите. За каквато искат да те смятат. На теб това не трябва да ти пука! Само се замисли що за приятели са това, щом за такава глупост спират да дружат с тебе. Аз лично бих го приел това като подарък. На мен такива "приятели" не са ми нужни! Смятам, че и на теб не са ти. И правилно си реагирала щом си разбрала, че "приятелката" ти те е лъгала - ставаш, усмихваш се и заминаваш. Забравяш ги и това е. Хората щом видят, че ти се разстройваш от техните нападки, те ще продължават да търсят начини да се подиграват с теб и да те осмиват. Не им давай да го правят и не им доставяй това удоволствие.
Също така съм съгласен с поста над моя и мисля, че трябва да се вслушаш и в него.

Надявам се да съм ти помогнал и я карай по-ведро. Светът не е свършил. Това е малка част от живота ти и след време ще бъде стар и избледнял спомен. :)

s0k4e
06-15-2016, 13:34
Започни да тренираш ще имаш много + в живота може и да си намериш нови фр-та които и те тренират и да тренкате заедно като цяло промени средата си ;) и да не ти пука поне знаеш че тия не са ти приятели ;)