View Full Version : Да и дам ли шанс?
TheMan9191
06-09-2016, 20:27
С приятелката ми сме заедно от половин година, като от няколко дни сме в така наречената 'почивка'. Тя го пожела. Утре трябва да се видим и да поговорим за нас, какво ще правим, как ще я караме, ще бъдем ли заедно и т.н. Каза ми, че чувствата и отихнали леко, което е възможно и при мен е леко така, но все още я обичам, пък и знам, че и тя ме обича. Обаче има едно но, проблема е, че я хванах 2 пъти да ме лъже през тези дни. Казва нещо пък после я "хващам", че е с едно момче, уж добър приятел, но той не я приема само като приятел. Сигурен съм, че ме е излъгала, въпреки че не си призна за първият път. Което страшно ме нарани и обиди. Не знаех къде се намирам, болеше ме всичко. А тя знаеше, че ако разбера (а аз разбрах), ще бъда много зле. Но тези неща ме доведоха на мисълта, че и друг път може да ме е лъгала. По принцип не навиждам лъжата и тя го знае, но въпреки това имам силни чувства към нея, дори и сега.
Сега се чудя какво да правя, ако утре ми каже, че иска да сме заедно. Колкото и да е смотано да чакам на нейното решение. Не знам какво да правя, дали да и дам шанс? Искам утре като поговорим и като отворя тази тема за лъжите искам да си признае за това, да се извини, ако трябва. Въпреки, че не вярвам, че ще го направи. Вие какво смятате по темата?
...
Сега се чудя какво да правя, ако утре ми каже, че иска да сме заедно. ...
Не се чуди и не го мисли. Маймунката вече се е хванала за друг клон.
TheMan9191
06-09-2016, 20:35
Не се чуди и не го мисли. Маймунката вече се е хванала за друг клон.
Все пак винаги ми е казвала, че никога не би имала нищо с него, по простата причина, че винаги го е приемала за приятел и до там. Въпреки, че той е влюбен в нея. Бях я питал какво ще прави през това време, което тя иска. Каза, че искала да е само и ми каза, след като я питах, че няма да излиза с него, но...
Не мога да я разбера, знам че ме обича сигурен съм. Поне до онзи ден бях сигурен. През тези дни се бяхме видяли и видях колко и е трудно и нея, че с мен и е по-лесно. Видях го в очите и пък и тя го спомена. Отделно имаше доста целувки и прегръдки, които знам, че бяха истински. Познавам я, но така както я познавам, знам колко е инатеста, и колко държи на нейното си. И точно затова не се събрахме през тези дни, в които се видяхме.
KaRiNa.Ni
06-09-2016, 20:37
От 6 месеца сте заедно и вече си почивате един от друг уау представям си какво ще е ако имате 1,2 годишна връзка.Има момчета с които може да си само и единствено приятел,които са малко такива.Просто щом чувствата охладняват явно е време за раздяла и всеки да си търси щастието,което заслужава.
TheMan9191
06-09-2016, 20:42
Почивката беше по нейно желание. Защото аз съм я бил наранил. Наистина постъпих леко тъпо и прибързано, но наистина хора не е постъпка за която да мислиш дали искаш да бъдеш с човека. Бях и се ядосал за нещо и така стана, не съм го искал. Но наистина не мисля, че причината беше толкова голяма. Пък и сама ми каза, че взела решението спонтанно още докато се прибирала.
Zahariev
06-10-2016, 16:20
Бил съм в същото положеение :) В крайна сметка не излезе нищо.
TheMan9191
06-10-2016, 17:11
Бил съм в същото положеение :) В крайна сметка не излезе нищо.
То с всичко става тей, накрая нищо.
dwanewane
06-10-2016, 18:18
brat zaebi q taq putka nqma smisyl da se mychish :D :D
А защо никой не погледна от страна на момичето?
Може нещо в нейния живот да се променило, все пак всичко се случва. Според мен и ти и тя сте доста объркани от ситуацията. На мен също ми се е случвало. Опитай се да разбереш защо е поискала тази "почивка" от връзката ви.
А колкото до другото момче... Възможно е между тях да се е случило нещо неочаквано и това да е повлияло на връзката ви.
Късмет! :)
KaRiNa.Ni
06-10-2016, 22:54
brat zaebi q taq putka nqma smisyl da se mychish :D :D
+