Влез

View Full Version : Да и дам ли шанс?

TheMan9191
06-09-2016, 20:27
С приятелката ми сме заедно от половин година, като от няколко дни сме в така наречената 'почивка'. Тя го пожела. Утре трябва да се видим и да поговорим за нас, какво ще правим, как ще я караме, ще бъдем ли заедно и т.н. Каза ми, че чувствата и отихнали леко, което е възможно и при мен е леко така, но все още я обичам, пък и знам, че и тя ме обича. Обаче има едно но, проблема е, че я хванах 2 пъти да ме лъже през тези дни. Казва нещо пък после я "хващам", че е с едно момче, уж добър приятел, но той не я приема само като приятел. Сигурен съм, че ме е излъгала, въпреки че не си призна за първият път. Което страшно ме нарани и обиди. Не знаех къде се намирам, болеше ме всичко. А тя знаеше, че ако разбера (а аз разбрах), ще бъда много зле. Но тези неща ме доведоха на мисълта, че и друг път може да ме е лъгала. По принцип не навиждам лъжата и тя го знае, но въпреки това имам силни чувства към нея, дори и сега.

Сега се чудя какво да правя, ако утре ми каже, че иска да сме заедно. Колкото и да е смотано да чакам на нейното решение. Не знам какво да правя, дали да и дам шанс? Искам утре като поговорим и като отворя тази тема за лъжите искам да си признае за това, да се извини, ако трябва. Въпреки, че не вярвам, че ще го направи. Вие какво смятате по темата?

M****
06-09-2016, 20:32
...

Сега се чудя какво да правя, ако утре ми каже, че иска да сме заедно. ...
Не се чуди и не го мисли. Маймунката вече се е хванала за друг клон.

TheMan9191
06-09-2016, 20:35
Не се чуди и не го мисли. Маймунката вече се е хванала за друг клон.

Все пак винаги ми е казвала, че никога не би имала нищо с него, по простата причина, че винаги го е приемала за приятел и до там. Въпреки, че той е влюбен в нея. Бях я питал какво ще прави през това време, което тя иска. Каза, че искала да е само и ми каза, след като я питах, че няма да излиза с него, но...

Не мога да я разбера, знам че ме обича сигурен съм. Поне до онзи ден бях сигурен. През тези дни се бяхме видяли и видях колко и е трудно и нея, че с мен и е по-лесно. Видях го в очите и пък и тя го спомена. Отделно имаше доста целувки и прегръдки, които знам, че бяха истински. Познавам я, но така както я познавам, знам колко е инатеста, и колко държи на нейното си. И точно затова не се събрахме през тези дни, в които се видяхме.

KaRiNa.Ni
06-09-2016, 20:37
От 6 месеца сте заедно и вече си почивате един от друг уау представям си какво ще е ако имате 1,2 годишна връзка.Има момчета с които може да си само и единствено приятел,които са малко такива.Просто щом чувствата охладняват явно е време за раздяла и всеки да си търси щастието,което заслужава.

TheMan9191
06-09-2016, 20:42
Почивката беше по нейно желание. Защото аз съм я бил наранил. Наистина постъпих леко тъпо и прибързано, но наистина хора не е постъпка за която да мислиш дали искаш да бъдеш с човека. Бях и се ядосал за нещо и така стана, не съм го искал. Но наистина не мисля, че причината беше толкова голяма. Пък и сама ми каза, че взела решението спонтанно още докато се прибирала.

Zahariev
06-10-2016, 16:20
Бил съм в същото положеение :) В крайна сметка не излезе нищо.

TheMan9191
06-10-2016, 17:11
Бил съм в същото положеение :) В крайна сметка не излезе нищо.

То с всичко става тей, накрая нищо.

dwanewane
06-10-2016, 18:18
brat zaebi q taq putka nqma smisyl da se mychish :D :D

Ceckka
06-10-2016, 19:38
А защо никой не погледна от страна на момичето?
Може нещо в нейния живот да се променило, все пак всичко се случва. Според мен и ти и тя сте доста объркани от ситуацията. На мен също ми се е случвало. Опитай се да разбереш защо е поискала тази "почивка" от връзката ви.
А колкото до другото момче... Възможно е между тях да се е случило нещо неочаквано и това да е повлияло на връзката ви.
Късмет! :)

KaRiNa.Ni
06-10-2016, 22:54
brat zaebi q taq putka nqma smisyl da se mychish :D :D

+