PDA

View Full Version : Проблеми във връзката всеки ден

bobsi2
06-12-2016, 07:07
Здравейте, имам връзка с едно момиче от година и малко, която се протече идеално с малки изключения - раздяли, скандали и какво ли още не. Така де, дойдоха тези два месеца МАЙ и ЮНИ и нещо започна да се случва, имаше слухове как единия говорел нещо за другия и общо взето се разделихме. Понеже слуховете бяха за мен, тоест, че аз съм наговарял простотиите, успях да ги преборя и наскоро пак се събрахме. Дотук добре, идва и тежката част. Докато бяхме разделени сега, за да разбера кой е пуснал слухчетата разговарях с доста хора, към които спада и една моя стара забивка, за която гаджето ми знае. Взе ми телефона и видя обажданията към нея, като си помисли, че има нещо и се изпокарахме, като тя ми заяви, че не иска да е с мен и е наистина сериозна. Какво мога да направя, че да й докажа обичта си и това, че е единствена? Благодаря предварително за съветите ви. :)

TheMan9191
06-12-2016, 07:17
Заедно сте повече от година и някои чул слухове, че другия ги казал, и вярвате на тях? Никакво доверие ли си нямате бе? А и раздяли, скандали не са малки изключения, пич. Но щом толкова пъти сте се разделяли и събирали отново и този път така ще стане. Но наистина какво доверие ти има тя след като вярва на тези слухове, а и сега, че си почнал да се зарибяваш с няква бивша.

bobsi2
06-12-2016, 07:42
Не знам, тя просто не ми вярва, скъсвам се да я убеждавам, тя нито ми обръща внимание, нито нищо. Просто не знам..

TheMan9191
06-12-2016, 07:55
Не виждам какво можеш да направиш след като със сигурност повече от 1 път си и казал истината, а тя не вярва. Което е тъпо и странно за година и нещо връзка да ти няма толкова доверие. Остави я за малко, не я притискай и нека тя сама те потърси. Просто няма какво друго да направиш.

bobsi2
06-12-2016, 08:05
Тя не вижда аз какво изпитвам към нея явно .. Просто въпреки всичко вместо да се откажа не спирам да се занимавам, защото иначе когато се съберем и е нещо идеално..

baby_baby
06-12-2016, 12:06
Не се занимавай няма смисъл да сте заедно след като си нямате доверие то това е най-важното в една връзка

Rakshy
06-13-2016, 01:32
З

ahahahah готин аватар, евала