View Full Version : Проблеми във връзката всеки ден
Здравейте, имам връзка с едно момиче от година и малко, която се протече идеално с малки изключения - раздяли, скандали и какво ли още не. Така де, дойдоха тези два месеца МАЙ и ЮНИ и нещо започна да се случва, имаше слухове как единия говорел нещо за другия и общо взето се разделихме. Понеже слуховете бяха за мен, тоест, че аз съм наговарял простотиите, успях да ги преборя и наскоро пак се събрахме. Дотук добре, идва и тежката част. Докато бяхме разделени сега, за да разбера кой е пуснал слухчетата разговарях с доста хора, към които спада и една моя стара забивка, за която гаджето ми знае. Взе ми телефона и видя обажданията към нея, като си помисли, че има нещо и се изпокарахме, като тя ми заяви, че не иска да е с мен и е наистина сериозна. Какво мога да направя, че да й докажа обичта си и това, че е единствена? Благодаря предварително за съветите ви. :)
TheMan9191
06-12-2016, 07:17
Заедно сте повече от година и някои чул слухове, че другия ги казал, и вярвате на тях? Никакво доверие ли си нямате бе? А и раздяли, скандали не са малки изключения, пич. Но щом толкова пъти сте се разделяли и събирали отново и този път така ще стане. Но наистина какво доверие ти има тя след като вярва на тези слухове, а и сега, че си почнал да се зарибяваш с няква бивша.
Не знам, тя просто не ми вярва, скъсвам се да я убеждавам, тя нито ми обръща внимание, нито нищо. Просто не знам..
TheMan9191
06-12-2016, 07:55
Не виждам какво можеш да направиш след като със сигурност повече от 1 път си и казал истината, а тя не вярва. Което е тъпо и странно за година и нещо връзка да ти няма толкова доверие. Остави я за малко, не я притискай и нека тя сама те потърси. Просто няма какво друго да направиш.
Тя не вижда аз какво изпитвам към нея явно .. Просто въпреки всичко вместо да се откажа не спирам да се занимавам, защото иначе когато се съберем и е нещо идеално..
baby_baby
06-12-2016, 12:06
Не се занимавай няма смисъл да сте заедно след като си нямате доверие то това е най-важното в една връзка
З
ahahahah готин аватар, евала