Влез

View Full Version : На 15 съм и искам да се изнеса от вкъщи възможно ли е???

Иван2000
06-13-2016, 10:17
Наистина се нуждая от помощ. Живея с майка ми и баща ми. С баща ми се разбирам а с майка ми изобщо и за жалост майка ми е глава на семейството. Аз съм отличник, свиря на цигулка и съм лауреат на много международни конкурси, а майка ми постоянно ми натяква колко съм мързелив и как едва ли не абсолютно всичко дължа на нея. Като бях малък също бях жертва на нейният психически и физически тормоз. Сега вече не издържам повече и искам да сложа край на това. На 5 минути от вкъщи имаме друго жилище и моята идея е да отида да живея там сам. Баща ми и майка ми са против и твърдят че е незаконно защото нямам пълнолетие. Вярно ли е това и има ли някакъв начин да стане.
Моля ви за отговор разчитам на вас!!!

Dwyd96
06-13-2016, 11:52
Ако пейките в градския парк са удобни е съвсем възможно....

Не схващам логиката ти... Искаш да покажеш на майка си, че всичко което си постигнал не е благодарение на нея и на баща ти... И за целта ще се преместиш да живееш сам в друго ТЯХНО жилище...

Де юре непълнолетен няма как да живее сам, де факто е възможно :D То в БГ законите са за да се нарушават.

KaRiNa.Ni
06-13-2016, 12:11
Когато станеш на 25-30 години и трябва да се справяш сам ще те видим как ще искаш помощ от мама и тати,ама сега сте големи герои като хулите майките и бащите ви...да те не са ти дали живот,не са те отгледали и не продължават да го правят.От пубертета започвате да ставате луди.

Electrа
06-13-2016, 12:46
Орест трябва да види това.