View Full Version : Моят фейк :(
YoungBloodZ
06-14-2016, 11:20
не, просто не общувам достатъчно с момичета.
И саа много малко тези, които ми правят впечатление.
всъщност въобще не ми се води контакт с тези, които често срещам.
да не си женомразец?
Къде сбърках с нейното възпитание?
Не се хаби, Dwyd. Трудно ще се хване някой.
golemiq_korab_minava
06-14-2016, 11:23
Ако смяташ, че отговори като "това не ти се получи" е да те направят луд - няма проблем. Аз не видях нещо съществено в нейните писания, освен че момичето мисли и умее да използва добър подбор на думите, за да изглежда начетена. И най-вероятно е, не я познавам.
Отделно, че не съм виновен за чуждото злобеене за това, че някой е роб, а друг стои от горе и му се смее.
Въпросът е, че ако се постарая, и аз мога да се направя на (държащия ключовете на кутията на Пандора).. и други са се правили (на пратеници от далечни цивилизации) Ма всъщонст са хора, дето разпускат.
На теб ти казах, че си умен. Личи си. Това че за теб мнението на 20 годишни не важи, не ме интересува. Защото съм ставал свидетел на 14, 15, 16 годишни, които ти скриват топката, относно - интелекта. А аз като вляза в един друго форум за възрастни, които въртят политика, ги насирам до един. И като по-малък съм ги насирал. Възрастта не е всичко.
Не се хваля.
Това е бащата на Electra.
Въпросът е, че ако се постарая, и аз мога да се направя на (държащия ключовете на кутията на Пандора).. и други са се правили (на пратеници от далечни цивилизации) Ма всъщонст са хора, дето разпускат.
На теб ти казах, че си умен. Личи си. Това че за теб мнението на 20 годишни не важи, не ме интересува. Защото съм ставал свидетел на 14, 15, 16 годишни, които ти скриват топката, относно - интелекта. А аз като вляза в един друго форум за възрастни, които въртят политика, ги насирам до един. И като по-малък съм ги насирал. Възрастта не е всичко.
Не се хваля.
Защо продължавате да смятате, че ако някой ми противоречи ме дразни и че трябва да си доказвам думите? Моята цел в този форум отдавна приключи. Тя беше пет дни от втория ми коментар нататък и вече е само разпускане (и съответно контакти на лични съобщения). А да ми скриваш шапката относно политиката ще е трудно, ако не си в политиката, защото знам някои работи. Все пак. Казах ти, като оставяш компютъра си на ремонт, не давай акъл. Хората, които са професионалисти си знаят работата.
Отделно се замисли къде съм твърдял, че съм умен, та да се съревновавам с някого другиго? Тя вчера се опита да ме жегва и да ми джафка, че съм се самоизтъквал, а всъщност всичко, което пиша не включва мен. Това, че не схваща сарказма и иронията ми свързана с вас не е мой проблем. Когато пиша сериозно, а смятам че всеки поне средно интелигентен човек ще разбере кога е това, дори не съм споменал себе си и не се вкарвам в картинката.
Бъдете живи и здрави, затапвайте, дразнете се, избивайте си комплексите на воля - това е абсолютно ваше право. Аз също печеля своето - определено тук разпускам.
Cassandrа
06-14-2016, 11:38
Къде сбърках с нейното възпитание?
Предyпредих Ви! Защо никой не ми повярва ?
Предопредих Ви! Защо никой не ми повярва ?
Като ще се правиш на друг, поне пиши правилно, не като себя.
golemiq_korab_minava
06-14-2016, 11:51
Преди 2 години имаше един потребител, който също имаше задача да постави цел, и да си замине. И в момента имаме няколко религиозни потребителя, които поставят цел.
Нека си дигне ръката този, който е прозрял, какво е научил от целта ти.
Аз ще ти кажа какво научих. - Това, което си знаех. Преди да повториш няколко пъти, че политиците били кукли на конци, аз очаквах да каже нещо по-смисленно. Да не откриваме Америка.
Преди да кажеш, че партиите са незначителни и служещи - същото.
Преди да повториш всичко - същото.
Аз в партия не случайно не съм влязал още. В младешките им събори.
1) Няма професионалисти.
2) Има идиоти.
3) И слуги.
На кой викаш професионалист?!
Всеки който се изкачи по-стълбичката става като другите. Добродетелите му се разкъсват някъде из драките по пътя. И накрая колко хора остават?
От край време е това.
Но се появяват и нови хора. С нови идеи. И нови принципи. С нови сили.
И тези нови хора рано или късно изместват старите. Робството също не е вечно. Но няма да мине леко. Ще има трета световна преди това. Най-вероятно.
България отново ще преодолее тежкия момент , в който се е намирала много пъти. :)
Не съм аз... Чесно
Нека си дигне ръката този, който е прозрял, какво е научил от целта ти.
За да стигна от този, който бях преди 20 години до тук, това което съм в момента (на 35 съм, обявявам ви го официално, понеже само на лични съобщения на избрани хора съм го написал), изминах през толкова, колкото не можете дори да си представите. А и едва ли бихте могли. А ти очакваш да ти кажа какво са разбрали някакви дечица на по 15-20 години? Има време. Факт е, че в момента пиша с няколко души, които не пишат коментари във форума, но ми показаха страхотно образование, страхотни знания и интерес и желание да се развиват още и още. А до колкото знам още нямат 20 годишна възраст.
Знаеш ли какво може да им помогне? Знанието. Написах го на теб веднъж, моята сила не е в парите ми, не е във връзките ми. Силата ми не е в охранителите ми, не е в нищо извън главата ми - тя е в знанието. Затова не питай след десет години защо при равни условия в една държава като България, където уж НИКОЙ няма начин да се развие, едни успяват, а други не. Аз съм успял без връзки. Успях, докато съседите ме бутаха надолу. Успях, докато на светофарите ме замерваха с бутилки, защото си отварях устата на неправилнопресичащ пешеходец, докато другите се смяха надменно (после мърморят, че не им се спазват правата). И познавам още доста такива, които успяха, защото имат знание. Нищо повече. Това, че вие не разбирате какво означава знание и смятате, че просто така си философствам е абсолютно ваш проблем. Затова ще работите за 600 или 900 лв. Затова ще се чудите защо лекарите не ви обръщат внимание. Затова ще ядете дюнери по 3 лв и ще боледувате от какви ли не болести. Защото съм "тъпата чичка философ". Аз съм ви виновен, да. Абсолютно ми е все тая дали ме вземате насериозно. Получавам някакви въпроси от рода легитимен ли съм. Не съм. Приемете, че съм 20 годишен пикльо с пъпки по лицето. Работя в KFC. Ето, сега кое се променя във вашия живот от това? Нима знанието няма да ви даде отново сила? Съдите по това кой какъв е. Няма значение какъв съм. Всички тези неща, които съм ти написал, корабе, може и да ги знаеш, но не ги осъзнаваш. За пореден път ти казвам, че си от малкото, които мислят. Използвай си акъла! Не ти говоря за конспирации, не ти говоря за задкулисни игри. Интересувай се. Знанието е сила, която ти помага да повдигнеш планина.
България отново ще преодолее тежкия момент , в който се е намирала много пъти. :)
България не участва в абсолютно никакви важни събития в днешно време. Това, което беше важно от нея го няма от много отдавна. Не живей на стари лаври и на надеждата, че когато някога сме се спасявали, ще се спасим пак. Войната в световен мащаб дори не знаете за какво се води, а сте седнали да говорите за граници и държави. Такива няма.
И не ми говори за това какви ставали хората, които се изкачват по стълбичката. По коментарите ти със сигурност не си бил и на едно стъпало по тази стълбица. Аз съм на доста високо и ти гарантирам, че по пътя видях достатъчно кадърни хора. Над мен също има. И това, че има няколко фронта, не означава че всички сме зли, както явно мислите.
golemiq_korab_minava
06-14-2016, 12:17
Агарта........... Знанието, та знаниеото. Ами естествено, че знанито. И мислите.
Но ти си изгубил точно тази връзка със земните хора, които не разполагат с достатъчно капацитет.
И не винаги знанието е свързано с парите. Срещал съм боклуджии, които преди години са работили като инженери, завършили елитни университети, капитани на кораби и тнт. Има изключително начетени хора, които обаче не притежават този бизнес нюх и не са открили начин да печелят пари.
И ти повтарям за 100-тен път! Тези хора не заслужават да гният в тинята!
Колкото за войните в света. Поздрави. https://www.youtube.com/watch?v=cORIUON3zaE
Знам, че не всички сте зли. Но почти всички са се откъснали от света на хората. От там и мислите си променяте.
YoungBloodZ
06-14-2016, 12:18
кораб плс
не се прави на сериозен... знам че не си :D
Агарта........... Знанието, та знаниеото. Ами естествено, че знанито. И мислите.
Знанието, да.
Знанието е начинът, по който в разговор с някого с няколко думи и поглед да го накараш да направи това, което искаш.
Знанието е начинът, по който да пуснеш продукта си на пазара и без да инвестираш в огромна реклама, той да бъде масов и печеливш.
Знанието е силата, която ти дава хората да не те прецакват и да не си играят с теб.
Знанието е инстинкта, който ти подсказва кой те мами и кой не.
Знанието е това, което ти подсказва отсрещния какво си мисли, без да го казва и без да го показва видимо.
Знанието е шансът ти да успееш без да имаш връзки, защото можеш да накараш някой да иска това, което искаш ти.
Знанието е начинът да си успешен певец тогава, когато нямаш толкова добри гласови дарби.
Знанието, да.
Но ти си изгубил точно тази връзка със земните хора, които не разполагат с достатъчно капацитет.
Абсолютни глупости. Всеки ден имам проблем с хора, които не разполагат с достатъчно капацитет. Преди един час имах проблем именно с такива и в момента се готвят едни такси от маса пари, защото са некадърни. Не губя връзка с тях! Те са много и са навсякъде!
И не винаги знанието е свързано с парите. Срещал съм боклуджии, които преди години са работили като инженери, завършили елитни университети, капитани на кораби и тнт. Има изключително начетени хора, които обаче не притежават този бизнес нюх и не са открили начин да печелят пари.
Знанието не е нужно да бъде използвано за печелене на пари. Но знанието те прави разумен, осъзнат и адекватен човек. Знанието те прави стабилен психически. Знанието ти дава поглед над нещата, а не В нещата. Знанието не те измаря, а ти дава енергия. Знанието помага. И преди време, когато вербувах едно младо момче, той ми каза нещо много мъдро, макар да беше на 25 годишна възраст. "Успелите не са просветени, защото са успели, а са успели, защото са просветени."
И ти повтарям за 100-тен път! Тези хора не заслужават да гният в тинята!
Тези хора заслужават това, което са си постигнали. Ти отвори тема за случайните неща. Написах ти нещо там, но отново го прие с подигравка и ми се присмя. Е, аз ли съм виновен, че не си ме разбрал или че съзнанието ти не иска да приеме действителността? Нека не забравяме, че не съм открил топлата вода. Аз не говоря неща, които мисля и сам съм достигнал до тях (само някои). Има източници на информация, които дават много, ама много, знания. Просто изнасям част от нея. По скрит начин.
Колкото за войните в света. Поздрави. https://www.youtube.com/watch?v=cORIUON3zaE
И какво като ми даваш подобни клипове? Смяташ, че когато стане война ще ме изплаши танк или самолет ли? Войната я има. Просто не я виждаш. (и не ти говоря за икономическа, там баналните теории. И за рептили не говоря, моля ти се...) Знанието обаче ще ти помогне да видиш къде е войната. На метри от теб. Докато спиш, докато ядеш. Докато учиш. И докато ебеш.
Знам, че не всички сте зли. Но почти всички са се откъснали от света на хората. От там и мислите си променяте.
Мислите ни не се променят. Променя се отсяването на първичното.
Аз и ти мислим по един начин. Разликата е в една част, която ще оставя сам да се сетиш или да потърсиш и намериш къде.
Но никой не мисли като мен :)
golemiq_korab_minava
06-14-2016, 12:51
Не съм ти се подигравал, просто не знам, какво точно да сравня.
Клипчето беше обаче провокация, да. Което означава, че не мислим еднакво. Тук разликата е по-ясна. Аз искам социална среда за по- бедните на тази наша територия, а теб много не те интересува. Не вярно, че всеки заслужава. Като стане война, аз какво ще съм виновен? Като вдигнат цените, бай Иван ли ще е виновен? Виновен е този, който има възможности, но не го интересуват ближния.
А за войната. Явно трябва да има, защото забравяме какво ни е дадено.
Аз искам социална среда за по- бедните на тази наша територия, а теб много не те интересува.
Не е вярно, че не ме интересува. Интересува ме и то доста.
Не вярно, че всеки заслужава.
Как така не е вярно? Ти съгласен ли си да се бъхтиш като откачен, а някой който си вее ташаците да получава повече или дори наравно с теб? Защото аз работя по над 15 часа на ден.
Като стане война, аз какво ще съм виновен? Като вдигнат цените, бай Иван ли ще е виновен? Виновен е този, който има възможности, но не го интересуват ближния.
Спри да ми натякваш, че съм егоист. Не обичам да говоря какво съм правил и какво правя, но отново ти казавм - не се познаваме. Правя прекалено много дори, при условие че не смятам, че хората заслужават. Не съм толкова голяма гадина, за колкото сте ме взели.
А за войната. Явно трябва да има, защото забравяме какво ни е дадено.
Войната си я искате вие. Аз не искам да има войни. Те се налагат обаче, защото не си вършите работата като хора и като общество.
golemiq_korab_minava
06-14-2016, 13:08
Нищо не ти натяквам.
Общ план.
Хора работят по 15 часа къртовски труд.
Други работят 5 часа и взимат хиляди.
И не всеки заслужено го прави. Има всякакви.
Това е.
Не те обяинявам теб, не те познавам.
Трудно е да съдя някого... Много хора са виновни. Новия световен модел е виновен. Щото сме на границата.
golemiq_korab_minava
06-14-2016, 13:09
И не обвинявай обществото. То е такова каквото системата иска да е.
Съсипахте ми темата :(
Да видиш и ти магаре боб яде ли!
Да видиш и ти магаре боб яде ли!
Откъде да знам... Нямам магаре... Но както е тръгнало с тая физика.. Ще трябва да си купя :(
И не обвинявай обществото. То е такова каквото системата иска да е.
Ааа... Дойдохме си на думата.
Значи искате да се отнасяме с вас, сякаш не сте ниско ниво хора, а в същото време да не ви обвиняваме, че сте такива. Не става.
В този форум също има разделение, то е абсолютно показателен за целия свят. Има хора, с които се държа страхотно. Не съм обидил, не съм иронизирал, не съм и помислял да бъда гадина за тях. Има такива, които имат късмета, че сме само в интернет. Пък и ми мина времето да ходя да се заяждам с тъпанари.
Всеки заслужава това, което е постигнал. Аз работя 15 часа (и повече понякога), защото съм работохолик и ми доставя удоволствие. Реално имам участия във фирми, които ми носят дивиденти без да работя и пак ще имам. Означава ли, че трябва да получавам по-малко от другите, които нямат и получават 900 лв за 10 часа? Не. Изкарал съм ги, платил съм им данъците, вложил съм ги. Продължавам да получавам и продължавам да плащам данъци. Занчи е справедливо. Съжалявам. За да го направя, съм дал нещо - дал съм времето си, за да знам, за да мога, за да имам. Времето не се връща, затова си искам своето.
Има всякакви.
Щото сме на границата.
Тук съм съгласен. Но не можеш да спасиш всички, знам че го знаеш. Приеми го. Помагам на колкото мога. Лицето Х помага на други, на които аз не успявам.
Направи нещо, за да станеш лицето У, което да помага на останалите. Никой не те спира, напротив. Отделям си от времето, за да ти пиша достатъчно насоки. Разбираш ми винаги думите буквално, това е лошо. Написах ти толкова ключове, колкото в книгите на Пайк няма...
Откъде да знам... Нямам магаре... Но както е тръгнало с тая физика.. Ще трябва да си купя :(
Магарето е икономически най-стабилното животно.
Магаретата са велики създания. Слава тях.
golemiq_korab_minava
06-14-2016, 13:25
Спри да се делиш. Ти също си от обществото.
Кой ти казва, че трябва да взимаш малко ? Казах само, че има хора, работещи като роби, за едно нищо. Това е навсякъде.
Това е див капитализъм, за който говорихме.
Това е защото държавата е продадена. Няма държава. Ние сме колония. Всичко се изнася. Нямаме производство. Нямаме земеделие. Нямаме приход. Няма нищо. До 2050 ще сме... Като толкова си чел и плещил, трябва да си чел и този доклад. В прочем американското транс атлантическо икономическо споразумение на ЕС и сащ тря да е продължението. Защо ли Унгария , Франция, и други държави се вдигат? По- бедните държави с някакъв гръбнак калто се казва също ще се вдигат. Гърциа с Ципрас. Испания също. За кво мислиш че става? Защото ескалира недоволството. Айде обяснявай.
golemiq_korab_minava
06-14-2016, 13:30
Тук съм съгласен. Но не можеш да спасиш всички, знам че го знаеш. Приеми го. Помагам на колкото мога. Лицето Х помага на други, на които аз не успявам.
Направи нещо, за да станеш лицето У, което да помага на останалите. Никой не те спира, напротив. Отделям си от времето, за да ти пиша достатъчно насоки. Разбираш ми винаги думите буквално, това е лошо. Написах ти толкова ключове, колкото в книгите на Пайк няма...
Това колко даваш или аз колко ще давам, няма да промени базовите основи върху които се държи всичко. Не можеш да помогнеш на всички защото нямаш нужите знания и опит и средства. ;)
АгентМура
06-14-2016, 13:31
_)_ за всички фанатично- религиозни псета, които искат да изглеждат като аристократи. Можете да сте аристократи само в "Чата на милиардерите", мизерници.
Спри да се делиш. Ти също си от обществото.
Обществото, от което съм няма тези проблеми, за които говорим. Деление има. Ще ти покажа кога ти също се делиш, все някъде ще се издадеш, че се чувстваш недостойно да си в едно общество с някого другиго.
Кой ти казва, че трябва да взимаш малко ? Казах само, че има хора, работещи като роби, за едно нищо. Това е навсякъде.
Да се вдигнат. Два юмрука могат да направят повече от трийсет поста във форум.
Това е див капитализъм, за който говорихме.
Дивият капитализъм го правят ганьовците. Това също ти го казах. Със знанието обаче, можеш да им се противопоставиш. Гарантирам.
Това е защото държавата е продадена.
Не е продадена. Тя е подарена.
Няма държава. Ние сме колония. Всичко се изнася.
Важното се изнесе. Останалото са празни работи.
Нямаме производство.
Ами, някои се опитваме, ама обществото ни смята за мафиоти и гадни копелета.
Нямаме земеделие.
Започнахме да имаме, защото отново чакахме някой да ни оправи - в случая ЕС да влее пари.
Нямаме приход.
Имаме. Но нямаме знанието как да управляваме разходите.
Няма нищо. До 2050 ще сме...
Хоп! Ще сме? Това, което се говори е, че ще сме малцинство в нашата държава. Това ли визираш? Ако е това - защо се делиш? Да не би да ти е неудобно да си в общество с циганско население? Недей така. Равни сме.
Като толкова си чел и плещил, трябва да си чел и този доклад.
Това, което чета не са подобни глупости. Чувал съм ги в разговори просто. Това, което чета, са книги, където не ми обясняват какво ще стане през 2050, а ме насочват как да мисля, за да видя сам какво ще е 2050-а.
Впрочем американското транс атлантическо икономическо споразумение на ЕС и сащ тря да е продължението.
Няма да е продължението. Ще е може би началото. На края.
Защо ли Унгария, Франция, и други държави се вдигат?
Защото кръвните линии имат по-сериозно влияние там. Настъпват им се интересите.
По-бедните държави с някакъв гръбнак както се казва също ще се вдигат. Гърция с Ципрас. Испания също.
В по-бедните държави са малко такива глупаци като мен, които да са останали с надеждата, че ще помагат. Като се опитам да го направя, насреща си виждам вашето недоволство.
За кво мислиш че става? Защото ескалира недоволството. Айде обяснявай.
Защото светът не е такъв, какъвто смяташ, че е.
KaRiNa.Ni
06-14-2016, 13:39
Хм, предполагам KaRiNa.Ni?
Не съм фейк! И не съм влизала тук преди,не съм си писала с никого и не възнемерявам,да го правя тук съм за да пиша мнения,като ми омръзне просто ще духа не искам да завързвам приятелства,нито разговори тук. Защо всеки нов постъпил тук го мислите за фейк на някой стар?! То е ясно всеки ще се сети че не половината а всички от форума имате не 1,2 а цели 5-10 профила не знам само защо го правите.Излезте на вън сред хора общувайте,радвайте се на живота какво сте спрели над форума и гледате интрига и обида да вметнете и то в интернет,защо това не го правите в живота?! Не ви стиска и предпочитате анонимно да сте "силните" само че нашите революционери не са се плюели на думи а са го правели с дела и са водили битки за чест и за нашата свобода,а вие какво правите?! Едно голямо нищо! Сега да ни видят гордните революционери,ще се обръщат в гроба и ще си казват за тези ли си погубихме живота.
YoungBloodZ
06-14-2016, 13:40
Защо всеки нов постъпил тук го мислите за фейк на някой стар?!
щото си елементарна, Уотсън
АгентМура
06-14-2016, 13:41
щото си елементарна, Уотсън
Сложния Джери. Мизерен си, мъпет тъп. :D :D
KaRiNa.Ni
06-14-2016, 13:51
Сложния Джери. Мизерен си, мъпет тъп. :D :D
+
golemiq_korab_minava
06-14-2016, 13:54
Деленив има. И аз се деля. Но да се делиш от обществото като цяло е странно.
Да, за този доклад говорих. Който не е нужно да си го чел, за да знаеш, че на там отиваме. Все по- малко кадърни хора остават.
Два юмрука? Я пак? Кой ще удариш? Контроьорката в автобуса, която могат да я сменят по всяко време? Или боко тиквата? Хората се страхуват за хляба си. Те нямат силата с която да се изправят.
Какъв приход имаме. Нещо българско произвежда ли се. Нещо освен първичния сектор. Макар че добивът на злато не е в българска компания. Останалото се разпределя и краде от няколко души.
Такам. Ясно ми е, че сами вече и да пръднем не можем. Ципрас го сложи Путинката, но като им спряха финансите, Гърция клюмна. Ние не сме ядрена сила. За това се присъединяваме към такава. Колкото до хората... Маля ти се, те няма как да те разжерат. Те не са на твоето ниво. Трябва да действаш с хора на твоето ниво и за себв си.. Народа е стадо. Ванга също го е казала.
АгентМура
06-14-2016, 13:56
Хората имат нужна да им се инспектират ченетата, Кораб.
Деленив има. И аз се деля. Но да се делиш от обществото като цяло е странно.
Да, за този доклад говорих. Който не е нужно да си го чел, за да знаеш, че на там отиваме. Все по- малко кадърни хора остават.
Два юмрука? Я пак? Кой ще удариш? Контроьорката в автобуса, която могат да я сменят по всяко време? Или боко тиквата? Хората се страхуват за хляба си. Те нямат силата с която да се изправят.
Какъв приход имаме. Нещо българско произвежда ли се. Нещо освен първичния сектор. Макар че добивът на злато не е в българска компания. Останалото се разпределя и краде от няколко души.
Такам. Ясно ми е, че сами вече и да пръднем не можем. Ципрас го сложи Путинката, но като им спряха финансите, Гърция клюмна. Ние не сме ядрена сила. За това се присъединяваме към такава. Колкото до хората... Маля ти се, те няма как да те разжерат. Те не са на твоето ниво. Трябва да действаш с хора на твоето ниво и за себв си.. Народа е стадо. Ванга също го е казала.
Правете деца, бре, деца! Кой ви кара да гоните кариери и лично развитие в професионален план, като се притеснявате от демографското бъдеще? Ще кажете, че парите ви пречили, защото ги нямате. Едно време в кал и мизерия са отглеждали по 5-6 малчугана, а вие сега с iPhone-чето на масата мърморите, че нямате пари, за да отглеждате деца. Ама едно време хората са били необразавони, неуки. Но интелигентни. Вие сега уж сте образовани, учени... Ама интелект липсва.
И като говорих за юмруците, визирах собственото огнище. Два юмрука държава не могат да оправят, но личен проблем могат, ако друго решение не се намери. Не приканвам никого да използва насилие, но ако няма достатъчно мозък да се оправи по друг начин - и това е вариант. Всекиму според възможностите.
Не съм фейк! И не съм влизала тук преди,не съм си писала с никого и не възнемерявам,да го правя тук съм за да пиша мнения,като ми омръзне просто ще духа не искам да завързвам приятелства,нито разговори тук. Защо всеки нов постъпил тук го мислите за фейк на някой стар?! То е ясно всеки ще се сети че не половината а всички от форума имате не 1,2 а цели 5-10 профила не знам само защо го правите.Излезте на вън сред хора общувайте,радвайте се на живота какво сте спрели над форума и гледате интрига и обида да вметнете и то в интернет,защо това не го правите в живота?! Не ви стиска и предпочитате анонимно да сте "силните" само че нашите революционери не са се плюели на думи а са го правели с дела и са водили битки за чест и за нашата свобода,а вие какво правите?! Едно голямо нищо! Сега да ни видят гордните революционери,ще се обръщат в гроба и ще си казват за тези ли си погубихме живота.
Подкрепям Райна Карина :D
Подкрепям Райна Карина :D
Пич, ти си уникален. :D :D :D
deitona22
06-14-2016, 14:06
Точно така карайте се :D
Кимчен х**уЙ...абе каква е тая кофа ,баси ?
АгентМура
06-14-2016, 14:09
Dwyd96, ти си кукла на конци, собственост на inewton AKA dreamwalker. Мизерници.
golemiq_korab_minava
06-14-2016, 14:10
Правете деца, бре, деца! Кой ви кара да гоните кариери и лично развитие в професионален план, като се притеснявате от демографското бъдеще? Ще кажете, че парите ви пречили, защото ги нямате. Едно време в кал и мизерия са отглеждали по 5-6 малчугана, а вие сега с iPhone-чето на масата мърморите, че нямате пари, за да отглеждате деца. Ама едно време хората са били необразавони, неуки. Но интелигентни. Вие сега уж сте образовани, учени... Ама интелект липсва.
И като говорих за юмруците, визирах собственото огнище. Два юмрука държава не могат да оправят, но личен проблем могат, ако друго решение не се намери. Не приканвам никого да използва насилие, но ако няма достатъчно мозък да се оправи по друг начин - и това е вариант. Всекиму според възможностите.
Не може да сравняваш едно врем хората, които не са виждали белия свят, с тези от днес, които виждат как живеят в развитите общества. И аз акобях костенурка, щях да съм доволен. Но не съм. И деца с 5 лв няма да правя.
Представи си теб някой метач да те удари. После кой ще има повече сила в съда? Той или ти? А после кой ще е без заплата?
Децата са удоволствие. Биологично. Аз още не изпитвам такова. Но не там е проблема.
Спирам да пиша, защотл виждам неуважение към мен. Аз не съм вие - те. Изгубих си цял ден.
Dwyd96, ти си кукла на конци, собственост на inewton AKA dreamwalker. Мизерници.
Агенте, ние с тебе кога...?
Кимчен х**уЙ...абе каква е тая кофа ,баси ?
Това е интернет версията на Северна Корея :)
Мура... dreamwalker не съществува :)
АгентМура
06-14-2016, 14:14
Агенте, ние с тебе кога...?
Когато се превърнеш от шибано долно псе в човешко същество. Даже и тогава няма гаранция.
АгентМура
06-14-2016, 14:15
Това е интернет версията на Северна Корея :)
Мура... dreamwalker не съществува :)
inewton AKA dreamwalker
Не може да сравняваш едно врем хората, които не са виждали белия свят, с тези от днес, които виждат как живеят в развитите общества. И аз акобях костенурка, щях да съм доволен. Но не съм. И деца с 5 лв няма да правя.
В такъв случай, циганите които споменахме по-рано, как ги правят и защо ще направят българите малцинство? Кой трябва да се намеси според теб?
Представи си теб някой метач да те удари. После кой ще има повече сила в съда? Той или ти? А после кой ще е без заплата?
Ако ме удари пръв, какво значение има пред съда аз кой съм и той кой е? Ако има доказатества за това, че съм невинен - той ще си понесе последиците. А аз отдавна контролирам желанията си да ударя някого, та да изляза виновен в съда. Отделно няма как да стане. Което ми напомня за един случай преди две години, когато приятелката ми беше бутната доста агресивно в една дискотека в Слънчев бряг от един "нацепен" батка с брада и гола глава, който беше три глави над мен. Отидох и просто му казах да внимава, защото може да стане бела, а той ме блъсна и посегна да ме удря, а охранителите го изнесоха с юмруци. Дискотеката не е моя, не съм познат на собственика и охранителите нямат НИКАКВА идея какъв съм и що съм. Те си свършиха работата просто. Стигнеше ли се до съд, аз нямам какво да доказвам.
Децата са удоволствие. Биологично. Аз още не изпитвам такова. Но не там е проблема.
Докато смяташ, че децата са удоволствие, ще си стоиш малцинство в която и държава да си.
Спирам да пиша, защотл виждам неуважение към мен. Аз не съм вие - те. Изгубих си цял ден.
Абсолютно не проявявам неуважение към теб, напротив. Пиша и отговарям на всеки твой пост, ако не забелязваш. Това смятам, че ти говори предостатъчно.
inewton AKA dreamwalker
Не ми се вярва.
АгентМура
06-14-2016, 14:18
Не ми се вярва.
Защото си мъпет, затова.
Защото си мъпет, затова.
Ок, мис Пиги :)
Ок, мис Пиги :)
Dwyd, с някого от форума разбираш ли се? Агресивен тип, такъв. :D
АгентМура
06-14-2016, 14:22
мизерен Двид хахахаха
Dwyd, с някого от форума разбираш ли се? Агресивен тип, такъв. :D
Аз със всички се разбирам :D И съм против агресията :D
golemiq_korab_minava
06-14-2016, 14:28
В такъв случай, циганите които споменахме по-рано, как ги правят и защо ще направят българите малцинство? Кой трябва да се намеси според теб?
Ако ме удари пръв, какво значение има пред съда аз кой съм и той кой е? Ако има доказатества за това, че съм невинен - той ще си понесе последиците. А аз отдавна контролирам желанията си да ударя някого, та да изляза виновен в съда. Отделно няма как да стане. Което ми напомня за един случай преди две години, когато приятелката ми беше бутната доста агресивно в една дискотека в Слънчев бряг от един "нацепен" батка с брада и гола глава, който беше три глави над мен. Отидох и просто му казах да внимава, защото може да стане бела, а той ме блъсна и посегна да ме удря, а охранителите го изнесоха с юмруци. Дискотеката не е моя, не съм познат на собственика и охранителите нямат НИКАКВА идея какъв съм и що съм. Те си свършиха работата просто. Стигнеше ли се до съд, аз нямам какво да доказвам.
Докато смяташ, че децата са удоволствие, ще си стоиш малцинство в която и държава да си.
Абсолютно не проявявам неуважение към теб, напротив. Пиша и отговарям на всеки твой пост, ако не забелязваш. Това смятам, че ти говори предостатъчно.
Циганите живеят на гета и имат свои собствени правила. Трудно се отделят от своите, защото взаимно се подкрепят. Не познавам обаче културен циганин, който да прави по 5 деца и да не се интересува от развитието им и доброто им бъдеще. Много цигани също напускат държавата и не са съгласни да работят за нищо.
Да, децата са чувство. Като желанието за любов. Необходимост за социална среда. Младите не правим деца на 20 именно поради липса на подходящи стабилни условия на средата. Ти на 15 що не направи?
Точмо така. Метача ще го осъдят , защото е едно нищо, едно безпомощно същество. Защото няма пщадвокани. Ето за това няма да те удари. Оправдано. И щото е тъп, ще си се мъчи. За това хората разчитат и на друга опора. Не само на себе си. Не всеки може. ;)
Циганите живеят на гета и имат свои собствени правила. Трудно се отделят от своите, защото взаимно се подкрепят. Не познавам обаче културен циганин, който да прави по 5 деца и да не се интересува от развитието им и доброто им бъдеще. Много цигани също напускат държавата и не са съгласни да работят за нищо.
Да, децата са чувство. Като желанието за любов. Необходимост за социална среда. Младите не правим деца на 20 именно поради липса на подходящи стабилни условия на средата. Ти на 15 що не направи?
На 35 съм и още нямам дете. И причината не е финансова или нежелание за отговорност. При мен нещата стоят по по-различен начин. Ако трябваше обаче да зависи от мен, щях да бъда баща на 20, да. А вече на поне 3.
Точмо така. Метача ще го осъдят , защото е едно нищо, едно безпомощно същество. Защото няма пщадвокани. Ето за това няма да те удари. Оправдано. И щото е тъп, ще си се мъчи. За това хората разчитат и на друга опора. Не само на себе си. Не всеки може. ;)
Това не отговаря на въпроса, аз когато мога да си позволя адвокати, защо няма да го ударя, ако ме дразни? Нали той няма да го направи от страх. А при мен каква е причината?
golemiq_korab_minava
06-14-2016, 14:43
Човеколюбие. Обаче сс визирах него. Ти и да го удариш, няма да те осъдят. Е, вече , ако вярваш в задробния живот е друго..
А синдикатите вършат ли си работата или се подчиняват отново на тези с парите?
Виж, аз не искам равенство. Не се ли постигне някакъв компромис, толерантност и помощ към по- слабите- войни ще има вечно.хаха.
Човеколюбие. Обаче сс визирах него. Ти и да го удариш, няма да те осъдят. Е, вече , ако вярваш в задробния живот е друго..
Не е така. Ще ме осъдят, ако има доказателства за действията ми. Не си мислете, че всичко ни е простено. Приятел полицай ми е писал акт за превишена скорост. Аз го накарах, но това е друга тема. :D Наистина си мислите, че всичко ни е простено. Да, за наглите педали с 2 лева в джоба - съгласен съм. Те са ганьовци.
А синдикатите вършат ли си работата или се подчиняват отново на тези с парите?
Имам някои близки и познати от синдикатите, там е мътна... Не питай. Но има хора с идеали, със сигурност.
Виж, аз не искам равенство. Не се ли постигне някакъв компромис, толерантност и помощ към по-слабите - войни ще има вечно.
Трябва да разберете, че проблемът не е местната война, а глобалната. Когато тя спре, местните ще са мечтания рай. А тях ще ги има при всякакви условия.
golemiq_korab_minava
06-14-2016, 15:01
Чакай малко. В съдът побеждава този, който има по- добри адвокати и власт. В някои случаи и съдиите се подкупват. Но, ако ти не бе човек, ами мутра, мафия, щеше да направиш друго.
Глобалната отново е заради липса на равенство и желание на различни сили за господ.
Имам усещане, че дори да се вградят технологии за вечна енергия и роботи, хората ще намерят за какво да се избиват. Защото има интерес всеки да се има за повече. Роботите пък ще работят само за 1% население. За да се регулира броя ни . това е др тема.
Чакай малко. В съдът побеждава този, който има по- добри адвокати и власт.
Какво да чакам, приятелю. В съда побеждава този, който има доказателства за правотата си. Ако в реална ситуация съм крив, а другия прав, но в съда той няма нужните доказателства, а аз обратното - ще спечеля. В случая с един удар на улицата и маса свидетели, какво да доказвам? Това е хипотетична ситуация, в която за да не се занимаваме и да ме съди за глупости, мога просто да му дам 200 лв и да ме остави на мира. Мога и да му отвърна и да стане "си ебало меча". Мога просто да го подмина, за един удар ли съм? Проблемите ми са толкова големи, че само с някакъв случаен човек ще ми се занимава...
В някои случаи и съдиите се подкупват. Но, ако ти не бе човек, ами мутра, мафия, щеше да направиш друго.
Мафията е отражение на обществото. В нормално развита държава мафията спазва кодекс, който тук виждам само от някои по-тъмни фигури в бизнеса, но този кодекс май е повече заради страх, а не заради чувство на отговорност. Съдиите се подкупват във всички случаи, но не това трябва да се прави. Хората трябва да се научат да си носят отговорността. Ако не си силен характер и се поддават на агресия - ще плащаш глоби или в по-тежки случаи ще лежиш в затвор. Това какви хора има няма нужда да се обсъжда. То е ясно, че има такива, които се измъкнаха, както Стависки.
Глобалната отново е заради липса на равенство и желание на различни сили за господ.
Войната е част от архетипа закодиран в съзнанието на човека. Човекът е създаден по време на война. Човекът е развил своя потенциал по време на война (войни). Не можеш да изтръгнеш нещо от ниво несъзнавано. Докато не преминете на по-високо ниво, ще живеете така. Вече започнах да ти говоря директно, че се ошашавих.
Имам усещане, че дори да се вградят технологии за вечна енергия и роботи, хората ще намерят за какво да се избиват. Защото има интерес всеки да се има за повече. Роботите пък ще работят само за 1% население. За да се регулира броя ни . това е др тема.
Сега разбираш ли защо ти казвах, че политиците са кукли на конци? Понеже като напиша нещо такова, веднага хората си мислят, че визирам някакви тайни кръгове и прочее други конспирации. Не. Те са си нормални хора. И като нормални хора, можеш да ги манипулираш без да знаят. И да правят това, което ти искаш, карайки ги те да го искат, за да пречат на тези, които не го искат. Чакай, че се обърках...
golemiq_korab_minava
06-14-2016, 16:02
В съда много доказателства могат да се замажат. В съда няма 1 осъден български политик. В Белене са умрели пък много невинни хора, активисити и всякакви. Правата на човека са само една измислица. Законите също се пишат в защита на едни и против други. Бедния чистач можеш да му стъжниш живота, да не се лъжем. Ако не ти - друго човек. Както Путин се справя с олигарите. Има грешка, няма грешка.
Мафията в нормално развитата държава се държи под контрол, а в държави, където контролът е загубен, съответно и корупцията е по-голяма. Ако в Германия могат да си позволяват съответните суми, тук цари арнархия. Както направиха вече и в Украйна.
Човекът винаги е воювал, няма как да не се съглася. И мравките го правят. Но ако на власт имаш достатъчно мъдри хора, от всички страни, войните щяха да се избягват, възмножно. И също толкова лесно може да се предизвикат.
Давам ти сцеанарии. - Главнокомандващия на велика империя решавата да вкара в пълна готовност Западния военен окрък на учения. В същото време се предизвикват умишлено няколко големи атентата. В настъпилата паника, отделни войскови части окупират части вражеската страна. По телевизията главата обявява, че страната му нападната. Бият църковните камбани и поповете призовават за обща мобилизиация. Никой не е разбрал какво всъщност е станало. Всички скачат в защита на отечеството .. И ей такива ти ми лесни манипулации, колкото щеш.;)
Обърка се за политиците. Политици има от всякакъв характер... Според теб политиците се командват от скрити фигури, които били в тайна?
YoungBloodZ
06-14-2016, 16:08
Много дълги любовни писма започнахте да си пишете :D
АгентМура
06-14-2016, 16:10
надменно малоумно тъпо псе
golemiq_korab_minava
06-14-2016, 16:11
все един от нас трябва да спре.
Нас ни е създал ненормалник, защото от спорът ни излиза, че всички сме гадни кипилита
надменно малоумно тъпо псе
Майска роза.
YoungBloodZ
06-14-2016, 16:15
все един от нас трябва да спре.
Нас ни е създал ненормалник, защото от спорът ни излиза, че всички сме гадни кипилита
Не бе пишете си няма лошо: )
АгентМура
06-14-2016, 16:18
Майска роза.
Обсебено от хомосексуалистското ми предствавление, надменно и тъпо, псе.
Обърка се за политиците. Политици има от всякакъв характер... Според теб политиците се командват от скрити фигури, които били в тайна?
Корабе, следи ми мненията, че започваш да ме дразниш. :lol:
Никой никого не командва. Знаеш ли какво ще стане, ако някой от високопоставените политици получи директна заповед, че трябва да направи нещо? Манипулацията е цял раздел и се изучава с години. Опитах се да ти го поясня няколко пъти, ама ти си много твърдоглав, бре! Това е хубаво, има плюсове, ама започнах да се умарям. :D
golemiq_korab_minava
06-14-2016, 16:33
Корабе, следи ми мненията, че започваш да ме дразниш. :lol:
Никой никого не командва. Знаеш ли какво ще стане, ако някой от високопоставените политици получи директна заповед, че трябва да направи нещо? Манипулацията е цял раздел и се изучава с години. Опитах се да ти го поясня няколко пъти, ама ти си много твърдоглав, бре! Това е хубаво, има плюсове, ама започнах да се умарям. :D
ОФФФФФФФФФФФФФ Ами ти дали ще ги манипулираш или ще използваш друг начин да те послушат, е едно и също. Аз питах кои са тези хора, които манупулирали? Тоест от тях да зависи?
И не смяташ ли, че има политици, които знаят как да се предпоазват, защото и те са учили раздела за манипулацията и познават доста манипулатори?
Argatha.
Causa finita.Струва ми се, че грешиш, чадо :D!
П.С. Пичове, 13 страници само за ден, докато аз бачкам. Имате прекалено много свободно време.
Струва ми се, че грешиш, чадо :D!
П.С. Пичове, 13 страници само за ден, докато аз бачкам. Имате прекалено много свободно време.
Ако знаеш как ме е яд,че не можах да си уча по термодинамика... Утре двойна доза.
deitona22
06-14-2016, 18:16
Ако знаеш как ме е яд,че не можах да си уча по термодинамика... Утре двойна доза.
Ти не беше ли в семинарията ? Или грешно съм разбрал
anonymous990763
06-14-2016, 18:17
грешно съм разбрал
.
Преди е бил.
Завърших. Само че не отидох в Богословския.
deitona22
06-14-2016, 18:48
Завърших. Само че не отидох в Богословския.
Сега вече са ми смешни шегите на Ким чен :D
deitona22
06-14-2016, 18:48
Преди е бил.
Ти за всички ли знаеш всичко,баси.Като divergenta си
Като divergenta СИ
Ахахахахах.
Сега вече са ми смешни шегите на Ким чен :D
Той си мисли, че е забавен като си избива комплексите върху мен.
АгентМура
06-14-2016, 18:59
-Дрийми!
- https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p160x160/225674_188324394853085_4903045045855182933_n.jpg?o h=399f445b102d4fa7a9a8a918bb7131f0&oe=58057CB0
deitona22
06-14-2016, 20:17
Бе на мен ми е забавно :D
ОФФФФФФФФФФФФФ Ами ти дали ще ги манипулираш или ще използваш друг начин да те послушат, е едно и също. Аз питах кои са тези хора, които манупулирали? Тоест от тях да зависи?
И не смяташ ли, че има политици, които знаят как да се предпоазват, защото и те са учили раздела за манипулацията и познават доста манипулатори?
Петър и Гошо са приятели от малки. Петър става депутат. Гошо е близък приятел на Петър. Гошо е вербуван. Петър чете учебници в университета и книги от библиотеките, Гошо чете книги, които ги няма в библиотеките.
Петър поддържа близки отношения с Гошо. Гошо получава задача да влияе на Петър за даден закон, защото той е важен за някоя цел на ордена. Петър прави каквото си иска. Ебе курви. Пуши пури. Ходи на почивки. Само се грижи за закона, който смята, че неговия приятел е дал като съвет. Съвет. Няма заповед. Няма заплаха. Няма конспирация. Когато Петър настъпи линията, Гошо знае къде трябва да се натисне, за да може Петър пак да се върне в правия път.
Гошо си живее нормален живот. Получава 35 000 на година. Кара Тойота и не се притеснява, че камерите го снимат по телевизията, интервюта го правят известен и папараци го дебнат на плажа. Гошо е никой. Петър е важна клечка.
golemiq_korab_minava
06-14-2016, 21:34
Гошо е вербуван.
Чете книги, които ги няма в библиотеката.
Получава задача да влияе.
Това групировка ли е? Избирате си депутат, намирате приятелите му, и го почвате?
:Д
Яко.
Иначе горкия Петър, ако насочат внимание на медиите към банковите му сметки..
Добре. А Хитлер как е действал? Как елиминира всяка конкуренция?
Гошо за съжаление не го може. Няма ораторски качества. Не може да сплотява. ;)
А ако Петър има сигурността на настъпи линията и се скара с Гошо? Когато петър например държви всички медии и има цяла куп хора зад гърба си?
golemiq_korab_minava
06-15-2016, 09:48
Всъщност като се замисля, Петър не трябва да има цял куп хора зад гърба си. Защото ще го предават. Трябва да има няколко, които да познава добре. И още няколко, които първите не познават. Подобно нещо. Петър ще възложи задачи на тези няколко души, а другите ще ги следят. Останалите да не знаят нищо, да са само изпълнители.
Аз се отнасям по-сериозно към теб, уважавай разговора и го прави ти също. Отдавна съм спрял ироничните закачки към теб, както и да те баламосвам с празни приказки. Ако искаш, мога да върна стария си начин на държание към теб, за мен не е проблем.
Това беше елементарен пример. Не задълбавай, логични са отговорите на въпросите ти. На някои дори сам си си отговорил - тук и в други твои постове.