View Full Version : Познаваме ли вече любовта?
Elleonoraa
06-15-2016, 17:18
Здравейте, никога не съм писала в този форум а и рядко имам време. Интересно ми е да видя чужди мнения за любовта. Какво за вас е тя? Моля безсмислени коментари да не се пишат. Благодаря предварително! :)
грижа, внимание, обща визия за нещата.. нежност, потъване и плуване в очите на другия.
такива неща 8-)
в реалния живот любовта иска доста неща. не е безусловна.
nIkEnCeTy_bE
06-15-2016, 19:57
Много сложно чувство. Понякога си мисля дали и аз мога да я изпитам, така, както винаги съм мислела, че мога. Струва ми се, че просто се изпитва. Говоря за истинската любов, единствената сродна душа. Не че другото не е любов, но вярвам, че веднъж срещаш човек, който преобръща живота ти. Като цяло любовта за мен е внимание, грижа, точно без условие - да даваш, без да искаш да получаваш в замяна и това да ти е достатъчно, малките неща. Не мога да го обясня - чувства се, според мен, и то от истинските познавачи.
KaRiNa.Ni
06-15-2016, 21:47
Любовта е силно чувство,което много хора го бъркат с привързаността и харесването.Любовта те кара винаги да си щастлив дори и в моменти на гняв или нещо лошо което ти се е случило.Тя те кара да си по-малко лош и всичко ти се вижда че е прекрасно независимо хората и заобикалящият ни свят пълен с омраза и завист.Който изпитва любов зло не мисли.Пърхащите пеперудки в стомаха,когато любимия ти звънне за да се видите или просто да си поговорите,подаръци без повод и т.н всичко това е любовта тя не може да се опише,но може да се преживее за да се убеди човек какво е да си влюбен и обичан.