PDA

View Full Version : Кво да правя .....

..A..
06-15-2016, 21:53
Здравейте,момче на 16 години съм и не съм имал успешна връзка от 1 година може би,та започнах да си пиша с едно момиче от 7 дни и тя седи на линия,НО не ми пише,писах и и тя седеше на линия и и казах - Защо не ми пишеш има ли нчкъв проблем ? Тя каза че имала работа а е 00;35 ,не си харесва никой ,поне така ми каза и и си нма приятел,та какво да правя? Много я харесвам и се опитвам да завържа разговор,но се чувствам досаден..

KaRiNa.Ni
06-15-2016, 22:01
Щом няма интерес към теб по-добре се оттегли.Има много момичета други в нета а за на живо да не говорим понякога е така че първите няколко дни може да имаш огромно желание да си пишеш и говориш с даден човек и когато ти свършат въпросите и темите с дадения човек да ти омръзне,така че не я вини а продължавай напред.

s0k4e
06-16-2016, 05:08
Остави я не и пиши , ако тя има интерес към теб ще ти пише ;) Иначе наистина може да си е имала работа ;) Гледаи и те да те търсят да имат интерес не само ти към тях ;) Щом само ти я търсиш няма смисъл търси си друга

inewton
06-16-2016, 05:50
Тя каза че имала работа а е 00;35

Може да се пипа, melón.

haritov
06-16-2016, 07:09
покани я на среща

или искаш скайп секс?

на мен не би ми било пречка че си има приятел

все пак не съм ревнив

bubaduc
06-16-2016, 07:11
не и досаждай, повярвай ми, ако има чувства към теб, ще ти го покаже, остави момичето на мира

ДОТА
06-16-2016, 07:14
не и досаждай, повярвай ми, ако има чувства към теб, ще ти го покаже, остави момичето на мира

освен ако не го обича тайно
в продължение на цяла година
хе

bubaduc
06-16-2016, 11:07
освен ако не го обича тайно
в продължение на цяла година
хе

това е извънреден случай ;)

Anity111
07-10-2016, 14:33
Явно не се интересува от теб. Ако имаше интерес към теб щеше да ти пише ;) по-добре си намери друго момиче :) успех.

dwanewane
07-10-2016, 15:31
Здравейте,момче на 16 години съм и не съм имал успешна връзка от 1 година може би,та започнах да си пиша с едно момиче от 7 дни и тя седи на линия,НО не ми пише,писах и и тя седеше на линия и и казах - Защо не ми пишеш има ли нчкъв проблем ? Тя каза че имала работа а е 00;35 ,не си харесва никой ,поне така ми каза и и си нма приятел,та какво да правя? Много я харесвам и се опитвам да завържа разговор,но се чувствам досаден..

Абе бро !! За кво ти е ся сериозна връзка толко си малък ! Не та знам спортуваш ли или не !! Ама земи си купи цигарки ходи на кефенца по барове ! Стегни си тялото макар че си пушач ! Пуши наргиленца качвай яки снимки у фейса и така момичето ще си дойде брат ! Ако имаш някви пари вземи си скутерче да си блъскаш навсякъде с мотора ! Така може да лепнеш няква путка откъде да си сигурен !! ПОСЛУШАЙ БАТКО СИ И ЩЕ СЕ ОПРАВИШ

Trustmeimalawyer
07-10-2016, 15:49
Просто не я закачай. Момичета бол. Много ми е странно защо си втълпявате, че на всяка цена трябва да си имате приятелки. Живей си живота пък ако има да става то ще си стане.