PDA

View Full Version : Когато си пораснало лапе...

KriMil92
06-16-2016, 18:29
Всичко води до тийн проблем, дори и подминал и заминал тийн годините. Все пак, ми трябва малко съвет. Миналата година покрай общи познати се запознах с едно момиче. Започнахме да се виждаме, да излизаме, да си пишем всеки ден и се сближихме доста. Излязохме няколко пъти на "среща", но така и не направих първата крачка, нито тя и така и си остана. Все пак обаче си паснахме, няма да обяснявам, но може да се каже, че има химия. Преди 1-2 седмици бяхме у тях на "парти", но приключи рано и към 1 всички си бяха заминали и останахме двамата. Беше доста странно, говорихме си, тя хем държеше да остана да си говорим и стоях до сутринта, но нищо не се случи освен, че си приказвахме. Тогава разбрах, че с нея трябва да опитаме и след няколко разговора с нотка намеци, тя или аз все бяхме заети и нямаше кога да се видим и изведнъж започна сякаш да игнорира намеците ми, че искам да се видим само двамата да поговорим, намеците, че е красива и т.н. и рязко спира да ми пише. Обаче се случва нещо друго, ако преди си пишехме свободно и като се виждахме не си говорехме почти докато сме в компания, сега е доста по-въодушевена като се видим, но ми пише по рядко. Та, общо взето сигурно и аз я обърквам, пишем си, каня я да излезем, излизаме, нищо не се случва.

Та общо взето объркана работа, но съм решил, че няма да стане така и трябва да поговорим. Та въпроса ми е, как и какво да ѝ кажа. Тъй като уж има желание да се видим, но все и излиза нещо (не че я следя, но знам, че не си измисля само и само да не се видим), когато се видим сме в компания и не можем да останем сами, а фейсбук да ѝ кажа, че изпитвам нещо към нея и, че искам да опитаме....малко тъпо ми е, но...Кажете какво се очаква да кажа, да я попитам, дали да я изненадам просто и да няма как да не ми отдели 15 минути или да и кажа/да я попитам по фейсбук какво мисли. Какво да ви кажа, не съм първа младост, но опита ми куца. Все казвам нещо което не трябва :lol:

ДОТА
06-16-2016, 19:50
в цялата история нямаше една цица
кога ще се научите да пишете интересно

bubaduc
06-16-2016, 20:04
в цялата история нямаше една цица
кога ще се научите да пишете интересно

влязох само да прочета мнението ти
струваше си

s0k4e
06-16-2016, 20:54
Еми ти си мъжът , направи първата крачка ако мислиш че има интерес към теб.. Ако искаш я пробвай не и пиши пръв не я търси известно време виж дали има интерес към тебе . От опит глава не боли ;) пробвай пък каквото стане , по гадно ще ти е ако оставиш така нещата и ще съжеляваш после че няма да си знаел какво е можело да стане ;)

ДОТА
06-16-2016, 21:04
влязох само да прочета мнението ти
струваше си

пу, уж имаше мач и не трябваше да четеш тук