View Full Version : Не мога да си възбудя
Здрасти! Не мога да се възбудя. Жена съм. Когато се докосвам нищо не става. Само когато мисля за секс става до някаква стипен и после пак изчезва. Някакви препоръки?
DarkTemplar
06-19-2016, 09:22
Човек първо си мисли за секс и после се докосва, не обратното. Препоръка - намери си момче.
Какво очакваш жена си а жените не мастурбират,като мъжете:)
DarkTemplar
06-19-2016, 09:47
Да, те мастурбират, но по друг начин. Обаче твърде малко от тях си го признават.
baby_baby
06-21-2016, 08:57
Нормално като мислиш за секс да "става нещо" мисли и за неща , които те възбуждат
KaRiNa.Ni
06-21-2016, 09:07
Да, те мастурбират, но по друг начин. Обаче твърде малко от тях си го признават.
+
Прав си.
Не познавам момиче, което да е казвала "аз не го правя". Ми аз пък го правя почти всеки ден. И другите тъй.
DarkTemplar
06-21-2016, 10:22
Не познавам момиче, което да е казвала "аз не го правя". Ми аз пък го правя почти всеки ден. И другите тъй.
Аз пък познавам доста, които отричат. Познавам и такива, които наистина не го правят, не преиграват.
DarkTemplar
06-21-2016, 10:50
Разни хора, разни идеали.
Definitely_Not_a_Troll
06-21-2016, 11:36
Ела у насз да тйе науча как да сйе възбодихш ;))) по един хашаш ща ти предложа.
на масаж с хубав край би ли отишла
Идеята е яка, но не и с непознат.
ще разпитам къде има и за жени и ще те взема с мен
стига да си съгласна
LoadRunner
06-21-2016, 20:53
Идеята е яка, но не и с непознат.
а то не е ли това якото
с непознат