Влез

View Full Version : Кандидатстване в Англия

boby-boby
06-19-2016, 10:59
Здравейте,
Много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете с някои въпроси , които ме измъчват. Много искам са завърша висшето си образование в London Metropolitan University , и по-точно искам да уча Международно бизнес право, но ме притеснява това ,че дипломата ми се очертава около 5,33. Някой от вас бил ли е приет с толкова? И в кои университети имам шанс да ме приемат (по възможност в Лондон)? Ще карам изпит да ielts през август, но много ме притеснява дипломата.

KaRiNa.Ni
06-19-2016, 21:37
Не си ли пълен отличник няма как да отидеш там. То ако беше така всеки с 4,00 щяха да ходят там и да се правят на много проспериращи със знания.

tunika
06-20-2017, 07:58
Здравейте, работя с няколко колежа и университет в Лондон, който предлага специалността от която се интересувате. Там не изискват определена оценка от средното образование, нито някакъв сертификат за владеене на езика, влиза се с изпит и интервю. Ако се интересувате ми пишете на tkozlodzhova@gmail.com

John_Doe123
06-23-2017, 11:32
Не, малък е балът.

ةتشضل انزفث
06-23-2017, 12:07
Не си ли пълен отличник няма как да отидеш там. То ако беше така всеки с 4,00 щяха да ходят там и да се правят на много проспериращи със знания.

ако има пари и чист двойкар да е , ректор ще го направят