Влез

View Full Version : Без Презерватив

ДОСКИВ
06-19-2016, 12:14
Как сте? такаа, Правихме го без презерватив няколко пъти. На пръв поглед всичко беше наред. Нямаше фалове и изцепки. Първия път реших да не рискувам и по едно време го извадих и се докарах на ръчна върху нея. Изкарах го 2 минути преди да свърша. Втория път беше дългичък, от рода на 45-50 минути. Можех си съвсем спокойно още, но спряхме и отново свърших извън нея за да съм сигурен, че всичко си е по реда. Така и беше. И в двата случая при усет на по-голяма възбуда го изкарвах за успокоение и всичко се получаваше, сигурно и заради това издържах толкова много. Изглежда единственото нещо което ме притеснява е предсеменната течност. Голяма ли е възможността да забременее от тази течност АКО се е отделила? Предвид всичко бях си спокоен, внимавах, не съм рискувал по никакъв начин и мога да кажа че каквото е зависело от мене съм го направил за да не забременее. Ако има опитни в "без презерватив" кажете ако има още нещичко което трябва да се знае за да внимаваме. Запознат съм с всичко относно болести и тези отговори и мнения от рода дали съм наясно с риска, да наясно съм. Нещото което ми отбягва е тази предсеменна течност. Може и нещо за ескапел да споделите. Предпочитам да пиша тука отколкото да чета нахвърлени мнения в гугъл. Вярвам че тука има доста опитни по тази тема и това хапче. Надявам се на адекватни отговори, благодаря :) !

an7raks
06-19-2016, 12:18
Само между тековете задължително го мий и, ако можеш - пикай. Иначе, като че си направил всичко като хората, но риск винаги има.

Rêver
06-19-2016, 12:26
Само между тековете задължително го мий и, ако можеш - пикай. Иначе, като че си направил всичко като хората, но риск винаги има.

+ всеки който иска да го прави без предпазни средства,трябва да знае че риск винаги има и трябва много да се внимава по-опитните винаги след като свършат след това задължително се изпишква и го измива добре за втория тек а тези по-неопитните си мислят че веднъж като са свършвали и като го вкарат пак няма опасност,но така колко мъже са станали бащи по-този невинен начин дори и една капка да попадне във вагината ще забременее.

Omega
06-19-2016, 14:42
Лошата новина е, че си повярвал, че си го направил както трябва. Остатъци остават след 1-вото свършване и след това даже неволно изпускаш. Не си мисли, че е задължително да имаш ерекция след 1-вия път за да я оплодиш. Ми освен да ти честитя :)

an7raks
06-19-2016, 15:43
Не си мисли, че е задължително да имаш ерекция след 1-вия път за да я оплодиш.
Интересно ми е как ще стане номера без да има ерекция.

ДОСКИВ
06-19-2016, 17:12
Само да вметна, между първия и втория акт имаше около 6 часа разлика, а между втория и третия 3-4 часа.

an7raks
06-19-2016, 17:25
Е, предполагам за тея 6 часа все си пикал веднъж, та едва ли има проблеми. Аз имах предвид, ако са веднага един след друг.
И все пак - прецени си дали можеш да избереш между това да гледаш дете(особено от конкретното момиче) или да убиеш такова. Щото дори на презервативите не им дават 100% надеждност, та направи си сметката без.

_ivi_
06-20-2016, 14:10

Точно!

baby_baby
06-21-2016, 08:17
Просто момичето да си следи овулацията

KaRiNa.Ni
06-28-2016, 13:59
Дори и не си направих труда да прочета по-нататък,като сте толкова недъгави в секса защо го правите?!

KokoDjambo
06-28-2016, 15:28
Дори и не си направих труда да прочета по-нататък,като сте толкова недъгави в секса защо го правите?!

Охо фейка се прави на разбирач!