View Full Version : правата на 16 годишен тийнейджър
tomi0123
06-20-2016, 21:43
Здравейте приятели.
Моят проблем може да ви се стори малко странен, но наистина се нуждая от вашата помощ.
Аз съм момче гей на 16годишна възраст. Имам си приятел който е пълнолетен.
Наще знаят за него, не спурат да ме тормозят и заплашват, че ако продължа
Ще го осъдят. Въпросът ми е тъй като съм на 16 без мои показания и съгласие могат ли да го осъдят ?
Благодаря предварително!
Педерасти нямат права, особено пък непълнолетните !
KaRiNa.Ni
06-21-2016, 10:26
Здравейте приятели.
Моят проблем може да ви се стори малко странен, но наистина се нуждая от вашата помощ.
Аз съм момче гей на 16годишна възраст. Имам си приятел който е пълнолетен.
Наще знаят за него, не спурат да ме тормозят и заплашват, че ако продължа
Ще го осъдят. Въпросът ми е тъй като съм на 16 без мои показания и съгласие могат ли да го осъдят ?
Благодаря предварително!
За първи път чувам че искат да осъдят някакъв си гей било то и пълнолетен:D Не могат да го осъдят ти не си малолетен а непълнолетен,както следва че сам може да си избереш с кого да имаш връзка дори и да пуснат жалба,само ще ви разкарват за нищо понеже твоите показания са най-важни.
tomi0123
06-21-2016, 14:46
А да те попитам понеже си по разбирателна от по горния потребител...
До колкото се сещам братовчедка ми беше на 17 и реши да избяга с приятеля и..
Техните отидоха да я вземат с полиция но не успяха защото тя каза че било доброволно
Аз сега ако живея с него могат ли да ме вземат от него тъй като не съм малолетен а непълнолетен.?
KaRiNa.Ni
06-21-2016, 16:28
А да те попитам понеже си по разбирателна от по горния потребител...
До колкото се сещам братовчедка ми беше на 17 и реши да избяга с приятеля и..
Техните отидоха да я вземат с полиция но не успяха защото тя каза че било доброволно
Аз сега ако живея с него могат ли да ме вземат от него тъй като не съм малолетен а непълнолетен.?
Не могат да те вземат,ако живееш с него защото пак е доброволно,но ако беше малолетен нямаше да се считат твоите показания и щеш не щеш щяха да те принудят,да скъсаш връзки с него.Но няма от какво да се притесняваш никой на сила не може да ти забрани или да ти казва какво да правиш.