Влез

View Full Version : Съвети!

Desiiv
06-20-2016, 22:30
Здравейте! Моята история е малко дълга и объркана,на 17 съм и преди 3 месеца горе-долу бях заедно с едно момче от класа ми,преди да се съберем бяхме най-добри приятели,но нещата между нас станаха по-сериозни и така след не много време ми предложи.Бяхме заедно 1 месец почти докато бившия ми приятел не се появи пак с който имахме много дълга-дълга история.Пишех си с него зад гърба на моя приятел и чувствата ми към него избледняваха и се появявяха пак към бившия ми.Един ден просто станах и реших,че искам да промена всичко,оставих момчето и се върнах при бившия ми приятел.Бяхме заедно не повече от 2 месеца докато не започна да се държи ужасно с мен и се разделихме и тогава си спомних защо се бяхме...И точно в този момент осъзнах какво съм изгубила и предала.. Опитах се да си го върна,но напразно не искаше дори да ми даде шанса да покажа,че съм се променила и няма да го изоставя отново.Нямаше ми грам доверие.Мина месец почти откакто се опитах и той си намери друго момиче,но не след дълго разбрах,че още му липсвам и че ме е обичал и едвам ме е преживял,но няма шанс пак да направи тази грешка,защото си мисли,че пак ще го предам.Погледите ни се засичат по време на часовете,чувам разни неща и забелязвам последните седмици как постоянно ме наблюдава продължително.Мъча се ден след ден като знам,че съм направила грешка и няма какво да направя,но има ли надежда?

Пецонатор
06-22-2016, 20:33
Момчето е афектирано, все още го боли, покажи му че искаш да излекуваш раните, които си му нанесла, да нещата няма да са същите, но ако те обича ще ти даде поне един шанс, и след време може да се оправят нещата... като забрави... но недей да имаш особени надежди...