Desiiv
06-20-2016, 22:30
Здравейте! Моята история е малко дълга и объркана,на 17 съм и преди 3 месеца горе-долу бях заедно с едно момче от класа ми,преди да се съберем бяхме най-добри приятели,но нещата между нас станаха по-сериозни и така след не много време ми предложи.Бяхме заедно 1 месец почти докато бившия ми приятел не се появи пак с който имахме много дълга-дълга история.Пишех си с него зад гърба на моя приятел и чувствата ми към него избледняваха и се появявяха пак към бившия ми.Един ден просто станах и реших,че искам да промена всичко,оставих момчето и се върнах при бившия ми приятел.Бяхме заедно не повече от 2 месеца докато не започна да се държи ужасно с мен и се разделихме и тогава си спомних защо се бяхме...И точно в този момент осъзнах какво съм изгубила и предала.. Опитах се да си го върна,но напразно не искаше дори да ми даде шанса да покажа,че съм се променила и няма да го изоставя отново.Нямаше ми грам доверие.Мина месец почти откакто се опитах и той си намери друго момиче,но не след дълго разбрах,че още му липсвам и че ме е обичал и едвам ме е преживял,но няма шанс пак да направи тази грешка,защото си мисли,че пак ще го предам.Погледите ни се засичат по време на часовете,чувам разни неща и забелязвам последните седмици как постоянно ме наблюдава продължително.Мъча се ден след ден като знам,че съм направила грешка и няма какво да направя,но има ли надежда?