Влез

View Full Version : ДЕВСТВЕНА и БРЕМЕННА??

desita.p
06-21-2016, 07:56
Здравейте! С приятеля ми правихме анален секс с презерватив преди 2 седмици, но преди аналния той си допираше члена до вагината. Девствена съм, никога не сме правили вагинален. Съмнява ме единствено предсеменната течност. Възможно ли е да се забременее от нея ако си девствена. А и плюс това в последните 2 дни имам болки в яйчниците..на какво се дължи? Ако е възможно и "евентуално съм бременна мога ли да махна бебето с противозачатъчни след като са минали 2 седмици? Ако не може с хапчета с какво може. Също и колко струва приблизително прегледа при гинеколог и мога ли да отида без родител? Много ще съм благодарна ако някой ми отговори на тези въпроси и моля за адекватни отговори. Благодаря ви предварително :) .

АгентМура
06-21-2016, 08:02
Света Богородица!

baby_baby
06-21-2016, 08:14
По-добре не правете секс като нямате грам сексуална култура

KaRiNa.Ni
06-21-2016, 10:20
Здравейте! С приятеля ми правихме анален секс с презерватив преди 2 седмици, но преди аналния той си допираше члена до вагината. Девствена съм, никога не сме правили вагинален. Съмнява ме единствено предсеменната течност. Възможно ли е да се забременее от нея ако си девствена. А и плюс това в последните 2 дни имам болки в яйчниците..на какво се дължи? Ако е възможно и "евентуално съм бременна мога ли да махна бебето с противозачатъчни след като са минали 2 седмици? Ако не може с хапчета с какво може. Също и колко струва приблизително прегледа при гинеколог и мога ли да отида без родител? Много ще съм благодарна ако някой ми отговори на тези въпроси и моля за адекватни отговори. Благодаря ви предварително :) .

Ти поглеждаш ли малко какво си написал/а ?! От предсеменната течност,не може да се забременее освен ако не си някоя,като циганките дето от най-малкото хващат. Ти си девствен/а а аз съм Мерелин Монро;) Нямате край с измислените простотии,които ръсите във форума. Няма как да се забременне,като си девствена набийте си го всичките тролчета,дето искате да привлечете внимание.

howland
06-21-2016, 11:10
Всъщност е напълно възможно да се случи.

solo_
06-21-2016, 11:19

Химията се поема до 72 часа.

Ще забременееш, ако спермата влезе вътре.

Definitely_Not_a_Troll
06-21-2016, 11:31
Имаш спин ;)))) от личен опит тйи го казсвам.

Pug_306
06-21-2016, 11:52
Бременна си, този форум е живия пример, има доста тийнове, които са направени в ануса на майките си ... Последният пост е на ярък такъв пример !

Definitely_Not_a_Troll
06-21-2016, 12:56
И аз така мислиа .. многу тролове и глопави хора има в този саит. Как сйе раждат такиз хоръ брйех

dwanewane
06-21-2016, 19:47
qba ne samo se ebavate s momicheto !!!!!!!!!!!! Vij prosto otidi s priqtelq si na ginekolg aborta e kym 200 300 leva mislq i shto da ne ti go napravqt bez roditel ima mn ludi doktori koito se podkupvat !!!