View Full Version : molq vi pomognete mi
dwanewane
06-21-2016, 19:39
Zdraveite mnogo sum pritesnena !!!!! Lqtoto zapochna horata hodqt po baseini moite priqteli sushto no men me e srtam imam mnogo kompleksi ta taka iskam da vi pomolq ako mojete bez da spamite da mi dadete nqkakva dieta
za tali qmoqta e 58 santa iskam da q namalq mnogo e 58sm molq vi kajete mi nqkakvi umrajneniq dieta imam problemi s kolenata
i za tova ne moga da pravq nqkoi neshta izkachat mi kapachkite no molq vi za syvet
Sygalqvam che pisha taka no mnogo sym pritesnena...
crazyfenka
06-22-2016, 18:03
Отваряш Google и пишеш ии бързо ще намериш ;)
Zdraveite mnogo sum pritesnena !!!!! Lqtoto zapochna horata hodqt po baseini moite priqteli sushto no men me e srtam imam mnogo kompleksi ta taka iskam da vi pomolq ako mojete bez da spamite da mi dadete nqkakva dieta
za tali qmoqta e 58 santa iskam da q namalq mnogo e 58sm molq vi kajete mi nqkakvi umrajneniq dieta imam problemi s kolenata
i za tova ne moga da pravq nqkoi neshta izkachat mi kapachkite no molq vi za syvet
Sygalqvam che pisha taka no mnogo sym pritesnena...
Как ще ти изкачат капачките!?
В по-пълните момчета / момичета няма нищо ненормално. Комплексираш се. Знаеш ли колко хора се раждат болни, деформирани, със синдроми и т.н. - малко е глупаво да се оплакваш.
Това, че си леко по-така, не означава, че трябва да се комплексираш!
Най-големите свине имат самочувствие, а ти...
И все пак... пий вода с лимон.
На колко си?
Колко си висока и колко тежиш?
baby_baby
07-04-2016, 21:53
Колко тежиш ?
Иначе пробвай диетата на Ваня Червенкова една приятелка я прави и доста отслабна