Влез

View Full Version : Какво ви задушава във връзката

apple8
06-22-2016, 03:18
Какво ви задушава момичета,какво ви кара да се отдръпнете от човека до вас?

Maleficus
06-22-2016, 12:51
Какво ви задушава момичета,какво ви кара да се отдръпнете от човека до вас?

Ще ти кажа, макар и да не съм момиче. Основно ги кара да се дръпнат това, че има по добри от мъжа с които излизат, че мъжа не се държи достатъчно мъжествено и жената се смята за повече от него, по скъпа ( А жените не могат да бъдат с някои под тях по правило), че мъжа не предоставя същите услуги, които е предоставял досега или пък другия предоставя повече от тях и тнн. Знам, че звучи някак просто и примитивно, но и хората сме животни и имаме свойте инстинкти, женския е да си предостави възможно най добра среда за създаване на семейство, затова и много от жените целят да забият някои богат и успешен.

baby_baby
06-23-2016, 11:14
Мен ме задушава :
Това че иска постоянно да сме заедно

Ревността

Проверки на телефони

Оказването какво да правя и какво не

И най-тъото е да напусна работата , която харесвам

solo_
06-23-2016, 11:29
И най-тъото е да напусна работата , която харесвам

Каква професия? http://i.imgur.com/g9mZI6O.gif Това не е никаква професия!
Ще бъде професия, ако ти дадат истински пари. Ти изобщо способнО ли си да мислиш? Ако беше способно да мислиш, щеше да разбереш, че на никое момче няма да му е приятно, ако има приятелка-стриптизьорка. http://i.imgur.com/g9mZI6O.gif
(Това е за жени, които гонят кариера в Америка - там са истинските пари)
(Ако момчето работи подобна професия, тогава няма проблем)

Ако искаш да се занимаваш с това, трябва да отидеш в Америка.

Ти си неработоспособно, предполагам.

baby_baby
06-23-2016, 13:15
Каква професия? http://i.imgur.com/g9mZI6O.gif Това не е никаква професия!
Ще бъде професия, ако ти дадат истински пари. Ти изобщо способнО ли си да мислиш? Ако беше способно да мислиш, щеше да разбереш, че на никое момче няма да му е приятно, ако има приятелка-стриптизьорка. http://i.imgur.com/g9mZI6O.gif
(Това е за жени, които гонят кариера в Америка - там са истинските пари)
(Ако момчето работи подобна професия, тогава няма проблем)

Ако искаш да се занимаваш с това, трябва да отидеш в Америка.

Ти си неработоспособно, предполагам.

Соло не ми се прави на много умен нито ме познаваш нито нищо а теб всички тук те знаеме що за стока си

и танцьорка не е стриптизьорка

гледай си 18-те фалшиви профила и стига си ни занимавал с детското си мислене

solo_
06-23-2016, 13:20
Соло не ми се прави на много умен нито ме познаваш нито нищо а теб всички тук те знаеме що за стока си

Ще ми кажеш ли отговорите?

http://math-bg.com/wp-content/uploads/2010/09/02_mat_vhoden-BULVEST.pdf

Setaabrat
06-23-2016, 13:20

и танцьорка не е стриптизьорка

гледай си 18-те фалшиви профила и стига си ни занимавал с детското си мислене

Шшш няяя ми закачаш жената щот са разправяме

baby_baby
06-23-2016, 14:29
:д почва се с фейк профилите :д

Maleficus
06-23-2016, 15:15
Добре, разбрахме.... Соло е инфантилен идиот, пък бейби си вади парите с крака и уста, сега може ли да се върнем към темата ? ( впрочем мисли да сменяш кариерата, защото един ден ще се събудиш като сбръчкана слива, без пари и до теб, ще лежи бай Иван сбръчкания кръчмар, дето обича да пие и да бие танцьорки :D )

solo_
06-23-2016, 15:23
Добре, разбрахме.... Соло е инфантилен идиот, пък бейби си вади парите с крака и уста

Второто.

Agartha
06-23-2016, 15:25
Задушава ги причината за най-искрените сълзи.

KaRiNa.Ni
06-25-2016, 09:53
Караме да се отдръпна от човека,когато се мисли за философ,когато се мисли за нещо повече от другите и вместо само съвети,да ти се бърка в живота без да ти е баща,майка или някой от семейството.Не ми харесват момчетата тип,аз съм най-готиния мен всичките момичета ме харесват,само че аз харесвам определени момичета.И едва ли не да се опитва да те променя по негов си прототип.

LoadRunner
06-25-2016, 10:54
Караме да се отдръпна от човека,когато се мисли за философ,когато се мисли за нещо повече от другите и вместо само съвети,да ти се бърка в живота без да ти е баща,майка или някой от семейството.Не ми харесват момчетата тип,аз съм най-готиния мен всичките момичета ме харесват,само че аз харесвам определени момичета.И едва ли не да се опитва да те променя по негов си прототип.

щом мислиш така значи е породено от някаква форма на отритнатост в детството ти от определен тип хора
и най-вероятно се мислиш за тъпа или са ти го показали и не ти е харесало или се мислиш за грозна и са ти го казвали и пак не ти е харесало
следователно хейтваш тея хора

Setaabrat
06-25-2016, 17:16
:д почва се с фейк профилите :д

Фейк си ти щот та знам къф си ве копеле :D имал съм приятелка танцьорка по клубовете и знам кфо е да не мислиш че хората щи повярват че си такъв
Танцьорките няят време да се занимават и да висат по цели нощи тука кат тебе
танцьорките не са тъпи кат тебе гейче
толкова години не си промени писането написал си че си жена ама не пишеш коментари като жена а като мъж който се опитва да прилича на жена и се опитва да мисли като такава :D
Танцьорка си когат аз стана китаец ти си,си прост безработен гей дет му е кеф да трупа мнения и то от най-тъпите

jghgh
06-25-2016, 21:33
ако харесваш много някого, трудно ще те отдръпне, дори да прави някви странности, щото в една връзка човек оставя място на другия да бъде себе си и нещата се обговарят и решават, а не просто - не ми изнася, тръгвам си. нещо в тоя дух.

jghgh
06-25-2016, 21:39
Ще ти кажа, макар и да не съм момиче. Основно ги кара да се дръпнат това, че има по добри от мъжа с които излизат, че мъжа не се държи достатъчно мъжествено и жената се смята за повече от него, по скъпа ( А жените не могат да бъдат с някои под тях по правило), че мъжа не предоставя същите услуги, които е предоставял досега или пък другия предоставя повече от тях и тнн. Знам, че звучи някак просто и примитивно, но и хората сме животни и имаме свойте инстинкти, женския е да си предостави възможно най добра среда за създаване на семейство, затова и много от жените целят да забият някои богат и успешен.

btw това е добро мнение,дам