View Full Version : Кво става тука бе момичета ???
LudiqZaek
06-22-2016, 21:13
Здравейте, искам да ви попитам какво да правя с момите. Направих си експеримент с 2 момичета, за който само най-добрият ми приятел знаеше. С едната се държах мило и с уважение (1) , а с другата грубо и не уважавах нищо, което казваше (2) . Резултатите са следните: накарах най-добрия ми приятел да ги попита какво мислят за мене момиче (1) каза, че съм путка, а момиче (2) каза, че съм грубиянин и не заслужавам момиче до себе си. Как трябва да се държа, защото вече наистина не ви разбирам женското племе ???
може би и двете не ти харесват правописа
Fisherman
06-22-2016, 21:50
за това както е рекъл Марк Твен,зимаш си едно куче и си живеете заедно с кучето
LudiqZaek
06-22-2016, 21:51
Това с кучето е лесно, но аз искам сериозна връзка а всичките момичета са некви странни ...
ако кучето е относително грамотно
няма да ти е никак лесно
LudiqZaek
06-22-2016, 21:54
Има и такива случаи.
АгентМура
06-22-2016, 22:05
Набий един здрав шамар на екземпляр #1, която те е нарекла "путка", и се извини за грубото си отношение спрямо екземпляр #2!
LudiqZaek
06-22-2016, 22:13
Това е лесна работа, но после какво, явно не харесват "добрите момчета" как да се държа с тях тогава ?
Мн яко. Събери ги на едно място, кажи им кво им се е случило и ги питай кво по дяволите им се върти в главите :)
Като се замисля, лафа "хем боли, хем сърби" описва ситуацията перфектно.
Сигурно, щото всяка е индивидуалност и предпочита различни неща и сигурно, щото никой не харесва крайностите.
подкрепям ива, всяко момиче е различно, няма формула, която да дейтсва за всеки един човек, просто бъди себе си, мен пък ми писна от мъже, които се правят на мили или лоши, когато започнеш да не се правиш на нищо и се държиш с момичетата нормално, тя любовта сама ще те намери
когато започнеш да не се правиш на нищо и се държиш с момичетата нормално
Именно... за повечето сякаш е по-добре човек нищо да не прави и като цяло да не му пука.
Именно... за повечето сякаш е по-добре човек нищо да не прави и като цяло да не му пука.
ако говориш за жени, които не си знаят стойността, да, те биха били привлечени от бездействие и игнор
KaRiNa.Ni
06-23-2016, 09:06
Здравейте, искам да ви попитам какво да правя с момите. Направих си експеримент с 2 момичета, за който само най-добрият ми приятел знаеше. С едната се държах мило и с уважение (1)! , а с другата грубо и не уважавах нищо, което казваше (2) . Резултатите са следните: накарах най-добрия ми приятел да ги попита какво мислят за мене момиче (1) каза, че съм путка, а момиче (2) каза, че съм грубиянин и не заслужавам момиче до себе си. Как трябва да се държа, защото вече наистина не ви разбирам женското племе ???
Всяко момиче е индивидуално,но определено повечето от момичетата искат някоя батка,дето да им казва какво да правят един вид да са робини и после всички мъже били еднакви,всички мислели само за едно нещо да ама не аз имам връзка с прекрасно момче,което не е батка а съвсем нормално момче...подарява цветя всеки път,прави подаръци без повод било то и от сърце,изслушва ме дори и когато съм лоша и т.н и това за мен е идеала за мъж! Неуравновесените и слаби психически жени искат батки,а жените които знаят какво искат и са психически здрави,уравновесени и могат да постигнат сами целите си искат романтични мъже,които да ги карат да се чувстват специални и обичани.
baby_baby
06-23-2016, 09:14
Зависи на какво момиче ще попаднеш някое харесва момчета точно как държание номер 2 а други с номер 1
Всяко момиче е индивидуално,но определено повечето от момичетата искат някоя батка,дето да им казва какво да правят един вид да са робини и после всички мъже били еднакви,всички мислели само за едно нещо да ама не аз имам връзка с прекрасно момче,което не е батка а съвсем нормално момче...подарява цветя всеки път,прави подаръци без повод било то и от сърце,изслушва ме дори и когато съм лоша и т.н и това за мен е идеала за мъж! Неуравновесените и слаби психически жени искат батки,а жените които знаят какво искат и са психически здрави,уравновесени и могат да постигнат сами целите си искат романтични мъже,които да ги карат да се чувстват специални и обичани.
хехехехе, ти трябва да си от Бургас
Резултатите са следните: накарах най-добрия ми приятел да ги попита какво мислят за мене момиче (1) каза, че съм путка, а момиче (2) каза, че съм грубиянин и не заслужавам момиче до себе си. Как трябва да се държа, защото вече наистина не ви разбирам женското племе ???Много хубав експеримент :)! Следващия път, ако имаш излишни пари, можеш да ги включиш в експеримента и да видим какво ще стане! (1) пак ще те мисли за "путка", докато (2) ще те мисли за "готин" и може дори да я ебеш :D!
LudiqZaek
06-23-2016, 21:39
То това е въпроса, че аз не работа принц хаха, не искам да ме обичат заради парите и не искам само едното ебане, а искам нещо сериозно, но както в по-горните коментари със следващите момичета ще съм себе си, да видя какво ще стане хаха.
ако говориш за жени, които не си знаят стойността, да, те биха били привлечени от бездействие и игнор
Не става въпрос бездействие тип "страх ме е да те хвана за ръката"...
GuardianAngel
06-24-2016, 05:39
Според мен вече си пробвал да си себе си,не се е получило и точно това те довело до този експеримент.
Направило ми е впечатление една закономерност..всичко е въпрос на физическо привличане,няма ли го ,няма няма близко допускане.
Също така хората когато харесват някой..му дават не на базата на това че заслужава,а на базата на това ,че им се иска това да е човека и в съзнанието ви те го издигат на пиадестал,дават му качества които той няма..просто защото съответният човек ги привличаи много им се иска.
Според мен проблема с двете момичета, е че не ги привличаш.Ако ги привличаше едната щеше вече да да е с теб,ако не и двете .Тази която отблъскваш щеше да те гони като побъркана,а другата щеше с благоговение да приема милото ти държание....
Това което се опитвам да кажа ,е че твоето държание в ситуация в която привличаш човека срещу теб и в ситуация в която не го привличаш води до две различни развръзки.Кой каквото иска да си говори разковничето е в привличането...държал съм се с хора супер мило и кат мега идиот и все едно и също като не ги привличаш.
Много хубав експеримент :)! Следващия път, ако имаш излишни пари, можеш да ги включиш в експеримента и да видим какво ще стане! (1) пак ще те мисли за "путка", докато (2) ще те мисли за "готин" и може дори да я ебеш :D!
чудех се кога ли Грозния ще каже нещо за пари :D :D :D
Може просто да си грозен.
deitona22
06-24-2016, 06:22
Може просто да си грозен.
Много сме груби нещо.
Според мен грешката ти е, че търсиш логика в действията на жени... :D
nIkEnCeTy_bE
06-24-2016, 08:16
Според мен вече си пробвал да си себе си,не се е получило и точно това те довело до този експеримент.
Направило ми е впечатление една закономерност..всичко е въпрос на физическо привличане,няма ли го ,няма няма близко допускане.
Също така хората когато харесват някой..му дават не на базата на това че заслужава,а на базата на това ,че им се иска това да е човека и в съзнанието ви те го издигат на пиадестал,дават му качества които той няма..просто защото съответният човек ги привличаи много им се иска.
Според мен проблема с двете момичета, е че не ги привличаш.Ако ги привличаше едната щеше вече да да е с теб,ако не и двете .Тази която отблъскваш щеше да те гони като побъркана,а другата щеше с благоговение да приема милото ти държание....
Това което се опитвам да кажа ,е че твоето държание в ситуация в която привличаш човека срещу теб и в ситуация в която не го привличаш води до две различни развръзки.Кой каквото иска да си говори разковничето е в привличането...държал съм се с хора супер мило и кат мега идиот и все едно и също като не ги привличаш.
Еми, много ясно! Айде, стига сте изкарвали, че в мисленето на жените няма никаква логика. Всичко е до първоначално впечатление и привличане.
YoungBloodZ
06-24-2016, 08:27
Всичко е до привличане.
и финанси
anonymous990763
06-24-2016, 08:29
Според мен грешката ти е, че търсиш логика в действията на жени... :D
Ето го верния отговор за тази тема.
GuardianAngel
06-24-2016, 08:38
и финанси
Разбира се че ако имаш двама души, които те привличат ще избереш този ,които те привлича и има пари..такъв е живота всеки избира това което е по-доброто за него.Грозно е ,но такива сме си хората.
GuardianAngel
06-24-2016, 08:39
Ето го верния отговор за тази тема.
Жените нямат логика,,освен тази за привличането... :P
YoungBloodZ
06-24-2016, 08:41
Разбира се че ако имаш двама души, които те привличат ще избереш този ,които те привлича и има пари..такъв е живота всеки избира това което е по-доброто за него.Грозно е ,но такива сме си хората.
не го написа правилно... мисля че имаше предвид че ако имаш двама души и единия те привлича пък другия има пари - ще избереш този с парите (за жените)
anonymous990763
06-24-2016, 08:43
не го написа правилно... мисля че имаше предвид че ако имаш двама души и единия те привлича пък другия има пари - ще избереш този с парите (за жените)
Не не. Правилно си го написа.
nIkEnCeTy_bE
06-24-2016, 08:47
и финанси
За да спечели една жена, мъжът се нуждае само от три неща - изключителен интелект, страхотно чувство за хумор и абсолютна увереност, че ще бъде в състояние да го направи. Парите нямат нищо общо с този списък - все пак не бъркайте лова с покупката.
deitona22
06-24-2016, 08:50
Айде, стига сте изкарвали, че в мисленето на жените няма никаква логика. Всичко е до първоначално впечатление и привличане.
Определено някои жени нямат логика в мисленето.А да те попитам,защо след като има привличане и впечатление,не отговаряш във фб като ти пиша ? (знаеш кой съм ;0 )
nIkEnCeTy_bE
06-24-2016, 08:51
Определено някои жени нямат логика в мисленето.А да те попитам,защо след като има привличане и впечатление,не отговаряш във фб като ти пиша ? (знаеш кой съм ;0 )
Не бъркай привличането и впечатлението с това, за което аз говоря. Защото, очевидно, темата е насочена в съвсем друга посока и ти го знаеш. :)
YoungBloodZ
06-24-2016, 08:52
Не не. Правилно си го написа.
не съм съгласен!
deitona22
06-24-2016, 08:53
Не бъркай привличането и впечатлението с това, за което аз говоря. Защото, очевидно, темата е насочена в съвсем друга посока и ти го знаеш. :)
Извода от темата общо взето е,че както и да се държиш с дадено момиче,то все ще е недоволно.И пак не ми отговори на въпроса.
nIkEnCeTy_bE
06-24-2016, 08:54
Извода от темата общо взето е,че както и да се държиш с дадено момиче,то все ще е недоволно.И пак не ми отговори на въпроса.
Еми не, просто можете да приемете, че не винаги има привличане и просто даденото момиче може да не ви харесва. Зависи от супер много неща - донякъде от вашето държание, донякъде от това какво иска момичето и т.н.
deitona22
06-24-2016, 08:57
Еми не, просто можете да приемете, че не винаги има привличане и просто даденото момиче може да не ви харесва. Зависи от супер много неща - донякъде от вашето държание, донякъде от това какво иска момичето и т.н.
Това е заобиколен отговор на моя въпрос..така го написа,че хем да е свързано с темата,хем да ми отговориш.Даденото момиче,може просто да си каже директно ,не е толкова трудно.И доколкото имам наблюдения,много рядко едно момиче знае какво иска.
nIkEnCeTy_bE
06-24-2016, 09:02
Това е заобиколен отговор на моя въпрос..така го написа,че хем да е свързано с темата,хем да ми отговориш.Даденото момиче,може просто да си каже директно ,не е толкова трудно.И доколкото имам наблюдения,много рядко едно момиче знае какво иска.
Ти имаш такива наблюдения, други - други.
GuardianAngel
06-24-2016, 09:02
Извинявай че се намесвам в диалога ви,но мисля че изпусна мисълта ми одеве...когато привличаш някое момиче,държанието ти е без значение тя просто си те харесва..тя се влюбва в очите, гласът ти и прочие..придва ти качества които дори нямаш защото те желае и желае да си момчето за нея.
deitona22
06-24-2016, 09:04
Ти имаш такива наблюдения, други - други.
И какви са моите наблюдения ? Ако искаш да ги чуеш,в смисъл реалните ми в конкретния случаи с теб..знаеш кой съм ,пиши ми :)
Извинявай че се намесвам в диалога ви,но мисля че изпусна мисълта ми одеве...когато привличаш някое момиче,държанието ти е без значение тя просто си те харесва..тя се влюбва в очите, гласът ти и прочие..придва ти качества които дори нямаш защото те желае и желае да си момчето за нея.
В същност не съм чел какво си писал,но си прав.Нашия диалог е породен от общуване извън форума,тъй като се познаваме лично.
anonymous990763
06-24-2016, 09:06
В същност не съм чел какво си писала,но си права.Нашия диалог е породен от общуване извън форума.Н
Писал.*
nIkEnCeTy_bE
06-24-2016, 09:10
Даааа!
deitona22
06-24-2016, 09:17
За жалост си прав..
anonymous990763
06-24-2016, 09:26
не съм съгласен!
Защото?
YoungBloodZ
06-24-2016, 09:33
Защото?
защото има много златотърсачки
anonymous990763
06-24-2016, 09:40
защото има много златотърсачки
Не разбирам защо се оплаквате постоянно все едно, че сте вечно губещият пол. Проблеми има и при двата пола.
YoungBloodZ
06-24-2016, 09:42
Проблеми има и при двата пола.
тук вече съм съгласен!
deitona22
06-24-2016, 09:50
тук вече съм съгласен!
Айде,и аз съм съгласен.
golemiq_korab_minava
06-24-2016, 09:52
жена на средна възраст търси човек, който вече е стъпил на здраво, защото това говори много за качествата му, а вече и за деца мисли. На 18 е друго.
nIkEnCeTy_bE
06-24-2016, 10:16
Не разбирам защо се оплаквате постоянно все едно, че сте вечно губещият пол. Проблеми има и при двата пола.
Именно. Аз забелязвам една неувереност и комплекси, които избиват точно в тази посока. Най-лесно е да кажеш, че момичетата не знаят какво искат, че всичко е за пари и т.н.
Това с кучето е лесно, но аз искам сериозна връзка а всичките момичета са некви странни ...
Каква сериозна връзка, ти не си ли на 14?
GuardianAngel
06-24-2016, 10:44
Темата има един друг аспект,който не споменахме...има хора който не се толкова привлекателни(малко по-грозни в очите на другите) и въпреки че някои от тях имат супер яки характери и понякога са много по стойностни и човечни от по-привлекателните,те просто цял живот губят...те хвърлят много повече чувства и усилия за да имат връзка и накрая пак губят..няма ли сексуално привличане няма нищо тва е положението...много е тъжно това...защото цял живот доказване и въпросът аз достатъчно добър ли съм,с какво той/тя е по добър от мен ?
Ами с нищо ,просто природа...но от тук се получават комплекси и теми подобни на тази и неразбиране между момичета и момчета.
Парите не са основни,характера е бонус..всичко е въпрос на сексуално привличане.Жалко но факт.
Maleficus
06-24-2016, 10:58
Именно. Аз забелязвам една неувереност и комплекси, които избиват точно в тази посока. Най-лесно е да кажеш, че момичетата не знаят какво искат, че всичко е за пари и т.н.
Така е ! Знаете какво искате. Аз затова и черпя всеки път като съм на заведение с хубаво момиче, поне знам за какво си плащам като се запътим до колата после :D Авторе, проблема ти е, че търсиш ! Остави ги те да те търсят, покажи стойност и покажи, че си господар на съдбата си, малко игнор и бъди готов да бъдеш малко щедър... Недиректната проституция е по скъпа от легитимната хахаха Има и свестни момичета, но нали знаеш, всяка казва: " Не съм като другите", пък луфта й правопропорционален на размера на дефицита в портфейлите на мъжете, с които е била :D От научна гледна точка, жената просто инстинктивно търси ресурси и човек способен да се грижи за нея, да осигури възможно най добра среда за създаване на семейство.. Както и да се държиш, трябва да показваш потенциал иначе, малко мъчно...
YoungBloodZ
06-24-2016, 11:05
Така е ! Знаете какво искате. Аз затова и черпя всеки път като съм на заведение с хубаво момиче, поне знам за какво си плащам като се запътим до колата после :D Авторе, проблема ти е, че търсиш ! Остави ги те да те търсят, покажи стойност и покажи, че си господар на съдбата си, малко игнор и бъди готов да бъдеш малко щедър... Недиректната проституция е по скъпа от легитимната хахаха Има и свестни момичета, но нали знаеш, всяка казва: " Не съм като другите", пък луфта й правопропорционален на размера на дефицита в портфейлите на мъжете, с които е била :D От научна гледна точка, жената просто инстинктивно търси ресурси и човек способен да се грижи за нея, да осигури възможно най добра среда за създаване на семейство.. Както и да се държиш, трябва да показваш потенциал иначе, малко мъчно...
цитираш никенцету_бе и се съгласяваш че не всичко е пари и после казваш че "жената просто инстинктивно търси ресурси и човек способен да се грижи за нея"
ок :D
nIkEnCeTy_bE
06-24-2016, 11:09
Темата има един друг аспект,който не споменахме...има хора който не се толкова привлекателни(малко по-грозни в очите на другите) и въпреки че някои от тях имат супер яки характери и понякога са много по стойностни и човечни от по-привлекателните,те просто цял живот губят...те хвърлят много повече чувства и усилия за да имат връзка и накрая пак губят..няма ли сексуално привличане няма нищо тва е положението...много е тъжно това...защото цял живот доказване и въпросът аз достатъчно добър ли съм,с какво той/тя е по добър от мен ?
Ами с нищо ,просто природа...но от тук се получават комплекси и теми подобни на тази и неразбиране между момичета и момчета.
Парите не са основни,характера е бонус..всичко е въпрос на сексуално привличане.Жалко но факт.
Но пък и за всеки влак си има пътници. Но повечето момчета в такива случаи е лесно да кажат, че жените не ги разбират, само защото виждат, че не се получава n-ти пъти и решават, че проблема е в другите. Никой не би се променил/а доброволно, но отношението е важно. Но е факт, че привличането е много важно. И не знам защо момичетата трябва да сме виновни, че не харесваме дадено момче, колкото и да е мило, добро и т.н. Защо просто не приемем, че търсим друго и в момента не искаме това момче?!
nIkEnCeTy_bE
06-24-2016, 11:11
Абе стига бе, чудя се как момиче на 16-17-18 години ще иска ресурси... колко жалко. Или онази темата за по-богата ми приятелка... пък те на по 14, ти смятай... аз не мога да повярвам на какви хора/ситуации се натъквате. Аз ли съм наивна или не срещам такива отношения?
Maleficus
06-24-2016, 11:25
цитираш никенцету_бе и се съгласяваш че не всичко е пари и после казваш че "жената просто инстинктивно търси ресурси и човек способен да се грижи за нея"
ок :D
Еми така е, не всичко е пари, живота е безценен, дето го хвърляш по жени дето просто те смучат като сокче, докато ти свършат ресурсните сокове, но пак казвам има и свестни жени... Там някъде.. Впрочем той няма да е малък вечно, ще порасне и ще осъзнае същото, ако не се вземе в ръце сега.
deitona22
06-24-2016, 11:30
Защо просто не приемем, че търсим друго и в момента не искаме това момче?!
Кажете го това! Не е трудно!Да ще му стане гадно и тъпо,но по-добре отколкото като ви попита да излезете и вие да съгласите ,а после тотален игнор!
GuardianAngel
06-24-2016, 11:56
Но пък и за всеки влак си има пътници.
Има си да...само че колко пъти влака спира на твоята гара ? Знаеш ли ,че на гарите на някои хора не спира никога ?
Е ти нямаш такъв проблем за това не го разбираш и дано не ти се налага, че тогава ще има още теми във форума.
nIkEnCeTy_bE
06-24-2016, 12:03
Тук идва вече волята и нуждата от промяна, защото много неща влияят - освен отношението, средата и т.н.Дай сега да седим и да се съжаляваме, вместо да правим нещо по въпроса. Имах предвид като цяло, че човек първо трябва да погледне в себе си и след това да обвинява, че всички момичета били златотърсачки, само защото той няма опит и не му се получава. И да, вярвам, че за всеки влак си има пътници, защото аз го изпитах и на своя гръб, но видях грешката в себе си и след като я "преработих" се получи. И продължавам да поправям грешките си, за да се чувствам аз окей.
Maleficus
06-24-2016, 12:24
Тук идва вече волята и нуждата от промяна, защото много неща влияят - освен отношението, средата и т.н.Дай сега да седим и да се съжаляваме, вместо да правим нещо по въпроса. Имах предвид като цяло, че човек първо трябва да погледне в себе си и след това да обвинява, че всички момичета били златотърсачки, само защото той няма опит и не му се получава. И да, вярвам, че за всеки влак си има пътници, защото аз го изпитах и на своя гръб, но видях грешката в себе си и след като я "преработих" се получи. И продължавам да поправям грешките си, за да се чувствам аз окей.
Явно наистина не знаеш какво е да си мъж и сама :D Вярвам винаги е имало желаещи, дори и грозни, дори и само заради факта, че си жена, без да броим другото. Ние обичаме жената заради нея, ние не очакваме, тя да е меринджейка и да има 5 златни медала и тнн.. Просто ако е хубава или ни кара да се чувстваме добре поне се влюбваме, Вие наричате нас повърхностни, заради това... Човек не е ли тялото си ? Какво повече от тялото си е човек ? Не е ли красотата знак, че човек е здрав ? Следователно ние обичаме Вас, заради Вас,просто ви приемаме, искаме да запазим тази красота, да се грижим за нея, затова и страдаме повече масово след това . Докато Вие ни гледате по различен начин.. Ние постоянно се конкурираме едни с други, правим ужасни неща понякога, за да изглеждаме по вървежни, за да придобием ресурси и успех, защото ние сме безлични във вашите очи, вие ни оценяте преди всичко, по това, което сме постигнали и можем да постигнем, какво имаме или може би ще имаме и да ако сме хубави е бонус, но просто бонус. Не всеки влак има пътници, някои пътници немогат да си позволят билета дори и да дойде. По скоро, че всеки мост има мъже е по реалистично :D
YoungBloodZ
06-24-2016, 12:29
интересно защо не отговори на коментара на deitona22?
nIkEnCeTy_bE
06-24-2016, 12:34
интересно защо не отговори на коментара на deitona22?
Защото с него има как да се разберем. Това достатъчно ли ти е?
nIkEnCeTy_bE
06-24-2016, 12:36
Явно наистина не знаеш какво е да си мъж и сама :D Вярвам винаги е имало желаещи, дори и грозни, дори и само заради факта, че си жена, без да броим другото. Ние обичаме жената заради нея, ние не очакваме, тя да е меринджейка и да има 5 златни медала и тнн.. Просто ако е хубава или ни кара да се чувстваме добре поне се влюбваме, Вие наричате нас повърхностни, заради това... Човек не е ли тялото си ? Какво повече от тялото си е човек ? Не е ли красотата знак, че човек е здрав ? Следователно ние обичаме Вас, заради Вас,просто ви приемаме, искаме да запазим тази красота, да се грижим за нея, затова и страдаме повече масово след това . Докато Вие ни гледате по различен начин.. Ние постоянно се конкурираме едни с други, правим ужасни неща понякога, за да изглеждаме по вървежни, за да придобием ресурси и успех, защото ние сме безлични във вашите очи, вие ни оценяте преди всичко, по това, което сме постигнали и можем да постигнем, какво имаме или може би ще имаме и да ако сме хубави е бонус, но просто бонус. Не всеки влак има пътници, някои пътници немогат да си позволят билета дори и да дойде. По скоро, че всеки мост има мъже е по реалистично :D
Да, факт е, че изискваме много и сме претенциозни, което аз не го харесвам. Едно е да знаеш какво искаш, друго е да имаш твърде високо самочувствие. Ама да казваш, че "вие сте безлични в нашите очи, само защото сте добри, а не някакви лоши момчета" говори за вашето ниско самочувствие. Според мен, човек се променя във всеки един етап от живота си и ако срещнете хора, които не отговарят на вашите чувства, не означава, че няма да ги срещнете никога.
deitona22
06-24-2016, 12:37
Защото с него има как да се разберем. Това достатъчно ли ти е?
Как? Помогни ми,защото ме затрудняваш малко...Не че имаш голямо желание да се разберем.(извинявам се че се отклонявам от темата !!)
LudiqZaek
06-24-2016, 12:52
Видях много мнения, от които повечето бяха верни. Не бих казал, че съм грозен. Имаше едно момиче, което беше влюбено в мен , но просто не я харесах и не исках да и разбивам сърцето, затова спрях да си общувам с нея. Попринцип съм пълен идиот пред приятелите ми и само това момиче ме хареса такъв какъвто съм. Върша всякакви глупости и сигурно повечето момичета ме възприемат като дете. Явно там е грешката. Познавам и много курви на по 14-15-16, които наистина искат момчета с пари, не ги интересува дали са красиви или грозни, важното са парите. Има и много свестни момичета, но го осъзнавам твърде късно. Интелигентно момче съм си, не съм чак толкова уверен 70/100 ми е увереността, но просто незнам къде греша, напоследък спрях да се държа като идиот и пак не съм срещнал никоя, която да има симпатии към мен.
LudiqZaek
06-24-2016, 12:54
Каква сериозна връзка, ти не си ли на 14?
На 10 съм и си харесвам едно момиче от детската градина. Аре стегай се ...
nIkEnCeTy_bE
06-24-2016, 13:29
Видях много мнения, от които повечето бяха верни. Не бих казал, че съм грозен. Имаше едно момиче, което беше влюбено в мен , но просто не я харесах и не исках да и разбивам сърцето, затова спрях да си общувам с нея. Попринцип съм пълен идиот пред приятелите ми и само това момиче ме хареса такъв какъвто съм. Върша всякакви глупости и сигурно повечето момичета ме възприемат като дете. Явно там е грешката. Познавам и много курви на по 14-15-16, които наистина искат момчета с пари, не ги интересува дали са красиви или грозни, важното са парите. Има и много свестни момичета, но го осъзнавам твърде късно. Интелигентно момче съм си, не съм чак толкова уверен 70/100 ми е увереността, но просто незнам къде греша, напоследък спрях да се държа като идиот и пак не съм срещнал никоя, която да има симпатии към мен.
Скоро ще я намериш. ;)
За да спечели една жена, мъжът се нуждае само от три неща - изключителен интелект, страхотно чувство за хумор и абсолютна увереност, че ще бъде в състояние да го направи. Парите нямат нищо общо с този списък - все пак не бъркайте лова с покупката.
интересно ми е дали и децата си ще лъжеш така някой ден :Д
действай инстинктивно
ще му хванеш цаката с времето
на мен със женските ми се получава на магия
така и не ми е ясно съзнателно как го правя :D
и аз си правя един експеримент наречен дълготрайна връзка :D
Maleficus
06-24-2016, 16:49
и аз си правя един експеримент наречен дълготрайна връзка :D
Кондомите са ти сребърните куршуми, дано винаги имаш достатъчно !
Maleficus
06-24-2016, 16:56
Скоро ще я намериш. ;)
Бялата лястовица :D
със следващите момичета ще съм себе си, да видя какво ще стане хаха.Нищо няма да стане! Това не работи!
Според мен проблема с двете момичета, е че не ги привличаш.
Кой каквото иска да си говори разковничето е в привличането...държал съм се с хора супер мило и кат мега идиот и все едно и също като не ги привличаш.Поклон за тоя пост :)! Точно така стоят нещата 8)!
Може просто да си грозен.Напълно е възможно, поне при мен случаят е точно такъв :(.
За да спечели една жена, мъжът се нуждае само от три неща - изключителен интелект, страхотно чувство за хумор и абсолютна увереност, че ще бъде в състояние да го направи. Парите нямат нищо общо с този списък - все пак не бъркайте лова с покупката.Защо пишеш неща, които и сама не вярваш - защо мислиш че ще се вържем на тия глупави и фалшиви клишета?! Всеки знае, че не са истина 8)!
защо след като има привличане и впечатление,не отговаряш във фб като ти пиша ? (знаеш кой съм ;0 )Айде аз ще ти отговоря вместо нея, на разбираем език - защото не те харесва! Очевидно няма нито привличане, нито впечатление (поне не добро)! Дано съм помогнал в превода на посланието ѝ или по-скоро липсата на такова :D!
Даденото момиче,може просто да си каже директно ,не е толкова трудно.Жена почти никога няма да ти каже директно такова нещо! Освен ако тя не ти е просто приятел, при това близък!
когато привличаш някое момиче,държанието ти е без значение тя просто си те харесва..тя се влюбва в очите, гласът ти и прочие..придва ти качества които дори нямаш защото те желае и желае да си момчето за нея.Поклон и вечна слава за тоя пост :)!
жена на средна възраст ... а вече и за деца мисли.Жената "на средна възраст", обикновено вече има поне 1-2 деца!
има хора който не се толкова привлекателни(малко по-грозни в очите на другите) и въпреки че някои от тях имат супер яки характери и понякога са много по стойностни и човечни от по-привлекателните,те просто цял живот губят...те хвърлят много повече чувства и усилия за да имат връзка и накрая пак губят..няма ли сексуално привличане няма нищо тва е положението.
Парите не са основни,характера е бонус..всичко е въпрос на сексуално привличане. Жалко но факт.Самата истина!
Авторе, проблема ти е, че търсиш ! Остави ги те да те търсят...Така ще си умре девствен!
Но пък и за всеки влак си има пътници.Поредното тъпо и невярно клише! Ти нещо друго можеш ли де измислиш?!
Имаше едно момиче, което беше влюбено в мен , но просто не я харесах и не исках да и разбивам сърцето, затова спрях да си общувам с нея."Който подбира - мастурбира!" :D
Интелигентно момче съм си...Това няма да ти помогне с жените, помни ми думата!
nIkEnCeTy_bE
06-24-2016, 20:05
Всяко нещо, което съм казала, го мисля. Не съм глупава, може би съм наивна. А онова нещо, което го написах, ви го копирах. Иначе до последно ще вярвам, че е толкова нелепо това с парите.
аз се държа така както си се държа
не съм такъв който би играл роля за да се хареса на някоя
ако не се приемаме такива каквито сме няма смисъл
deitona22
06-24-2016, 20:47
аз се държа така както си се държа
не съм такъв който би играл роля за да се хареса на някоя
ако не се приемаме такива каквито сме няма смисъл
Съгласен съм !!!!
Не съм глупава
силно се съмнявам напоследък
nIkEnCeTy_bE
06-25-2016, 07:13
силно се съмнявам напоследък
Не, за разлика от вас аз не съм толкова крайна и винаги виждам другата гледна точка.
Terminator009
06-25-2016, 07:24
Здравейте, искам да ви попитам какво да правя с момите. Направих си експеримент с 2 момичета, за който само най-добрият ми приятел знаеше. С едната се държах мило и с уважение (1) , а с другата грубо и не уважавах нищо, което казваше (2) . Резултатите са следните: накарах най-добрия ми приятел да ги попита какво мислят за мене момиче (1) каза, че съм путка, а момиче (2) каза, че съм грубиянин и не заслужавам момиче до себе си. Как трябва да се държа, защото вече наистина не ви разбирам женското племе ???
Покажи им кой е шефът.
силно се съмнявам напоследъкАз вече даже не се съмнявам :D!
за разлика от вас аз не съм толкова крайна и винаги виждам другата гледна точка.не мислА 8)!
deitona22
06-25-2016, 14:09
Аз вече даже не се съмнявам :D!!
Грубичко грубичко.
Maleficus
06-25-2016, 16:03
Който вижда светлина в края на тунела... Вероятно е девствен и ще остане такъв за известно време, докато и той най сетне не я види :D
светлината в края на тунела не е добро нещо ако вървиш по релсите
светлината в края на тунела не е добро нещо ако вървиш по релситеКакто и че няма пътници за товарния влак :D!
Както и че няма пътници за товарния влак :D!
защо се мислиш за товарен влак ?
nIkEnCeTy_bE
06-25-2016, 18:02
Грубичко грубичко.
Не може да ме обиди, спокойно хахахах
deitona22
06-25-2016, 18:07
Не може да ме обиди, спокойно хахахах
Знам,но не ме кефи като чета такива неща за хора които познавам.
nIkEnCeTy_bE
06-25-2016, 18:23
Знам,но не ме кефи като чета такива неща за хора които познавам.
Еми да, по принцип. Сега, ако бях някоя кифла, щях да ти кажа тука да говориш добри неща за мен, че нали съм тъпичка. хахахахха
Сега, ако бях някоя кифла, щях да ти кажа тука да говориш добри неща за мен
но понеже не си кифла
само му намекна
deitona22
06-25-2016, 19:05
Еми да, по принцип. Сега, ако бях някоя кифла, щях да ти кажа тука да говориш добри неща за мен, че нали съм тъпичка. хахахахха
Аз така и иначе не говоря лоши неща.
но понеже не си кифла
само му намекна
Бая грешно тълкуваш написаното.
YoungBloodZ
06-25-2016, 19:07
но понеже не си кифла
само му намекна
то за теб всички са кифли
келеш
nIkEnCeTy_bE
06-25-2016, 19:19
Те тука всички умеят да слагат етикети. ;д Повечето, защото имат страшни комплекси. Не ви ли е тъпо, че на по 25-26 пишете по форумите някакви пълни глупости?!
deitona22
06-25-2016, 19:22
Те тука всички умеят да слагат етикети. ;д Повечето, защото имат страшни комплекси. Не ви ли е тъпо, че на по 25-26 пишете по форумите някакви пълни глупости?!
Аа тук вече ще нападнат доста..стигат ми разправиите с дота ;д
nIkEnCeTy_bE
06-25-2016, 19:23
Аз и без това мисля наистина да не влизам вече - нагледах се. :)
YoungBloodZ
06-25-2016, 19:24
25-26? дота е набор на втората световна
deitona22
06-25-2016, 19:33
Влизай...весело е.
Terminator009
06-25-2016, 19:50
Но пък и за всеки влак си има пътници. Но повечето момчета в такива случаи е лесно да кажат, че жените не ги разбират, само защото виждат, че не се получава n-ти пъти и решават, че проблема е в другите. Никой не би се променил/а доброволно, но отношението е важно. Но е факт, че привличането е много важно. И не знам защо момичетата трябва да сме виновни, че не харесваме дадено момче, колкото и да е мило, добро и т.н. Защо просто не приемем, че търсим друго и в момента не искаме това момче?!
Момичетата имате прекалено много претенции.Даже мога да кажа, че искате мъже като този:
http://prntscr.com/bl04rc
deitona22
06-25-2016, 20:16
Момичетата имате прекалено много претенции.Да мога да кажа, че искате мъже като този:
:D :D :D
Не ви ли е тъпо, че на по 25-26 пишете по форумите някакви пълни глупости?!
ми не всички гоним развитие в сферата на продаване на гащи
Момичетата имате прекалено много претенции.Даже мога да кажа, че искате мъже като този:
не случайно снимката му е до кръста
Terminator009
06-25-2016, 20:26
не случайно снимката му е до кръста
Няма крака човекът.
deitona22
06-25-2016, 20:27
ми не всички гоним развитие в сферата на продаване на гащи
Какъв е проблема в това какво работи човек? Не всеки може да има твойта работа(ако работиш де) или пък някаква високоплатена.Адски тъпо заяждане.
Няма крака човекът.
демек според теб жените искат мъже без крака?
Какъв е проблема в това какво работи човек? Не всеки може да има твойта работа(ако работиш де) или пък някаква високоплатена.Адски тъпо заяждане.
черньо, на социални помощи ли си
или обираш магазини за алкохол
Terminator009
06-25-2016, 20:31
Може и това да искат.То повечето жени гледат три неща:
1.Мускули и тяло.
2.Пари.
3.Крака може да няма, ама к*р...
Може и това да искат.То повечето жени гледат три неща:
1.Мускули и тяло.
2.Пари.
3.Крака може да няма, ама к*р...
тва гледат курвичките с 18 думи в речника
Няма крака човекът.
:lol:
Искаше да каже, че Фикрет няма здрави крака.
https://www.youtube.com/watch?v=uxnYo0DGKRE&feature=youtu.be&t=32
deitona22
06-25-2016, 20:34
черньо, на социални помощи ли си
или обираш магазини за алкохол
Какво,като те затапят и обиждаш,защото не можеш да измислиш нищо умно?
Terminator009
06-25-2016, 20:35
:D
Terminator009
06-25-2016, 20:36
тва гледат курвичките с 18 думи в речника
Всяка иска да опита от торта ,,Фики''.
Всяка иска да опита от торта ,,Фики''.
Не е вярно.
Какво,като те затапят и обиждаш,защото не можеш да измислиш нищо умно?
за умните неща ми трябва време, черньо
не всички сме бързи като негрите
Terminator009
06-25-2016, 20:37
Не е вярно.
?
Terminator009
06-25-2016, 20:41
Не всички искат.
Е, има и примерни момичета.
deitona22
06-25-2016, 20:43
за умните неща ми трябва време, черньо
не всички сме бързи като негрите
Нали ти беше черен бе? Или пак лъжеш като дърто цигане? Просто приеми че си затапен и изглеждаш адски малоумно и спри да ми отговаряш! :) Би изглеждал поне малко по-Ентелегентен!
Terminator009
06-25-2016, 20:47
Тази мелодия ми се заби в ума и не мога да се отърва от нея. :D
Просто приеми че си затапен и изглеждаш адски малоумно и спри да ми отговаряш!
негър с колело
U Jin Soo
06-25-2016, 21:10
Най-добре е да бъдеш себе си, защото точно тази твоя индивидуалност те прави различен и привлекателен за други момичета. Така както нежния пол може да се държи мило, наивно и т.н. и ти можеш да се държиш добронамерено, грубо и т.н., но това ще е до едно време. После ще ти писни да бъдеш някой друг. Радвай се, че си уникален, а и много е хубаво това, че си си направил експеримент. По този начин си опознал още две момичета от този свят, предстоят още много. Според мен, когато ти тръпне, значи си заслужава, иначе, колкото и да е хубава, миличка... Единствено чувствата ти могат да ти помогнат в този случай, отдай им се, за да ги разбереш и давай по-смело :) .
защо се мислиш за товарен влак ?Аз не съм казвал такова нещо, но факта че го каза ти, значи го мислиш! А и като се замисля, никоя пътничка не ще да се качи :(. Значи е така.
Знам,но не ме кефи като чета такива неща за хора които познавам.Това не е просто познанство, поне не и за теб, ще ти се да е нещо повече.
ако бях някоя кифла, щях да ти кажа тука да говориш добри неща за менЕ добре че не го каза :D!
Най-добре е да бъдеш себе си, защото точно тази твоя индивидуалност те прави различен и привлекателен за други момичета.Клишета идващи от една незряла жена, които нямат нищо общо с действителността!
пичове, съжалявам, че ще ви го кажа, ама в 90% от случаите, момичетата не се кефят на фики
ако си здрав най-доброто, на което можеш да се надяваш е някоя с около 3-4 години по-малка от теб да има daddy issues и да ти се кефи. Нищо стойностно няма да постигнеш. Най-много да боднеш някоя тъпа путка на морето и твай.
deitona22
06-25-2016, 22:44
ако си здрав най-доброто, на което можеш да се надяваш е някоя с около 3-4 години по-малка от теб да има daddy issues и да ти се кефи. Нищо стойностно няма да постигнеш. Най-много да боднеш някоя тъпа путка на морето и твай.
От опит ли знаеш това ?(не се заяждам)
Maleficus
06-26-2016, 07:25
Тц тц тц, как ни въ и срам ве, изгонихте аристокрацията ! Сига тука стана едно кремвирш парти, от кен, до народен ! Не си тръгвай моме, може да не си особено умна или мъдра, ама поне си жена и думите ти имат повече сила, над плазмодиите ! Така поне ще става шоу, да гледаме да се доказват кой кремвирш е по пресен от другите :D
Terminator009
06-26-2016, 08:39
пичове, съжалявам, че ще ви го кажа, ама в 90% от случаите, момичетата не се кефят на фики
Ок, ама исках да кажа, че се заглеждат по батки.
пичове, съжалявам, че ще ви го кажа, ама в 90% от случаите, момичетата не се кефят на фикиМа верно ли :shock:?!
ако си здрав най-доброто, на което можеш да се надяваш е някоя с около 3-4 години по-малка от теб да има daddy issues и да ти се кефи. Нищо стойностно няма да постигнеш. Най-много да боднеш някоя тъпа путка на морето и твай.Това да не е малко?! Мен това би ме устройвало идеално 8)!
От опит ли знаеш това ?(не се заяждам)
нещо такова. Смисъл, до един период се кефят на някви педали с плочици и причесчици, след това осъзнават някви неща и спират да се кефят на подобни неща, а тези, които продължават да си се кефят са малки лигли, които не си заслужават.
адекватните момичета не се
anonymous990763
06-26-2016, 13:57
Малко неща са по-отблъскващи от това.
deitona22
06-26-2016, 14:30
Прав си,но са рядкост..
Terminator009
06-26-2016, 14:39
Рядкост са.Особено сегашните тийнейджърки.
Terminator009
06-26-2016, 14:39
Малко неща са по-отблъскващи от това.
Кое е отблъскващо?
anonymous990763
06-26-2016, 14:49
Кое е отблъскващо?
Нали знаеш колко голямо е желанието на едно дете да спука балон с игла като види такъв?
Рядкост са.Особено сегашните тийнейджърки.
хубавата стока е рядкост
хубавата стока е рядкост
Май, май.
Terminator009
06-26-2016, 15:47
Нали знаеш колко голямо е желанието на едно дете да спука балон с игла като види такъв?
Да?
Maleficus
06-26-2016, 15:50
Слушайте сега момчета, когато съотношението мъже/жени е приблизително 50/50 %, мъжете са подложени на огромен натиск да се конкурират и жените поставят по трудно достижими стандарти, за да бъдат с някои, тоест много мъже -> по-голям избор за жените->повече мъже склонни да правят глупости и да продават душата си за по-евтино–>поевтиняване на мъжкото месо като цяло, тоест по честа подмяна на говедата->поскъпване на жената, поради високото търсене, но малкото предлагане -> красиви мъже с двукраки прасета ->повече самоубийства, най вече от мъже, защото не могат всички да покрият стандартите за "вървежен", за да намерят и те малко щастие и тннн. :D Мъжете са скъпи само след война, защото като се избием половината и тогава жените трябва да се конкурират за нас, тоест нашето съществуване не е толкова лесно, както и да го погледнеш :D П.П Когато се държиш прекалено мило с една жена, ти и казваш: " Вземи ми всичко ! Аз съм лесен и може да не даваш нищо в замяна ! Ползвай ме и ме замени за някои, които всъщност те възбужда и на които си склонен да доставяш удоволствие, даже и да дава по-малко от мен ! " П.П ДА жените стават свестни, ама след като почне да им изчезва красотата, разбират, че трябва да са с някои, защото вече няма да имат такъв избор както преди(говорим за красивите и желаните)
Прав си,но са рядкост..Просто търсите оправдания и обяснения: 90% от момичетата били повърхностни лигли, които търсят нацепените батки, а "свестните" 10% са рядкост и само те са способни да оценят такива готини пичове като вас :razz:!
адекватните момичета не сеА по кво се заглеждат "адекватните"?!
Малко неща са по-отблъскващи от това.А теб какво те привлича и по какво се заглеждаш? Само недей да почваш с "характера", защото вече ще стане прекалено клиширано :)!
жените стават свестни, ама след като почне да им изчезва красотата, разбират, че трябва да са с някои, защото вече няма да имат такъв избор както преди (говорим за красивите и желаните)Точно заради търсенето и предлагането, почти всяка жена (дори застаряваща) има избор от мъже и то доста голям!
Точно заради търсенето и предлагането, почти всяка жена (дори застаряваща) има избор от мъже и то доста голям!
тва ли ти е оправданието
жените не те избират
може би грешиш
и трябва да си търсиш мъж
Terminator009
06-26-2016, 18:01
Просто търсите оправдания и обяснения: 90% от момичетата били повърхностни лигли, които търсят нацепените батки, а "свестните" 10% са рядкост и само те са способни да оценят такива готини пичове като вас
Мисли го, както си искаш.Чак пък 90% не сме казали.
А по кво се заглеждат "адекватните"?!
по мен :cool:
deitona22
06-26-2016, 18:39
по мен :cool:
Тц,по мен :D
Тц,по мен :D
и кът те няма по мен
Terminator009
06-26-2016, 18:46
и кът те няма по мен
Най-вече по мен :D
deitona22
06-26-2016, 18:47
и кът те няма по мен
тц,ти пиеш бира ,немаш време
тц,ти пиеш бира ,немаш време
не пич просто заемам поза лешояд
deitona22
06-26-2016, 19:02
не пич просто заемам поза лешояд
Разсмя мА :D
Разсмя мА :D
демек кацам на бара и чакам мършите да се напият :D
deitona22
06-26-2016, 19:32
демек кацам на бара и чакам мършите да се напият :D
:D пак е стратегия...или пиеш докато станат хубави?
Слушайте сега момчета, когато съотношението мъже/жени е приблизително 50/50 %, мъжете са подложени на огромен натиск да се конкурират и жените поставят по трудно достижими стандарти, за да бъдат с някои, тоест много мъже -> по-голям избор за жените->повече мъже склонни да правят глупости и да продават душата си за по-евтино–>поевтиняване на мъжкото месо като цяло, тоест по честа подмяна на говедата->поскъпване на жената, поради високото търсене, но малкото предлагане -> красиви мъже с двукраки прасета ->повече самоубийства, най вече от мъже, защото не могат всички да покрият стандартите за "вървежен", за да намерят и те малко щастие и тннн. :D Мъжете са скъпи само след война, защото като се избием половината и тогава жените трябва да се конкурират за нас, тоест нашето съществуване не е толкова лесно, както и да го погледнеш :D П.П Когато се държиш прекалено мило с една жена, ти и казваш: " Вземи ми всичко ! Аз съм лесен и може да не даваш нищо в замяна ! Ползвай ме и ме замени за някои, които всъщност те възбужда и на които си склонен да доставяш удоволствие, даже и да дава по-малко от мен ! " П.П ДА жените стават свестни, ама след като почне да им изчезва красотата, разбират, че трябва да са с някои, защото вече няма да имат такъв избор както преди(говорим за красивите и желаните)
съотношението е 1000 мъже към 1099 жени, ако правилно помня от последното преброяване. Целия ти пост е безсмислен.
Maleficus
06-27-2016, 16:57
съотношението е 1000 мъже към 1099 жени, ако правилно помня от последното преброяване. Целия ти пост е безсмислен.
И как това не е приблизително 50 на 50 ? Тоест 1000 към 1099, следователно всичко, което казах не е вярно ! Защо няма повече учени като теб ей ! Щяхме да намерим лек против рака, спина, щяхме да спрем войните, да създадем космически кораби, които могат да ни закарат далеч, да създадем истинска утопия, ала уви, учените стигат до заключения по бавно от това и всъщност, когато се опитват да оборят аргумент използват добре обмислен контра аргумент, а не 2+2= 4, следователно краставица.... Но хей, не на всеки му е писано да бъде учен, трябва да има и доброволци за експериментите все пак :D
съотношението е 1000 мъже към 1099 жени, ако правилно помня от последното преброяване. Така е, но това е цялото, а не по възрастови групи 8)! Виж каква е продължителността на живота при мъжете и при жените и ще разбереш какво означава това!
Ма верно ли :shock:?!
Това да не е малко?! Мен това би ме устройвало идеално 8)!
Човече, за 10-ти път ще ти кажа, че никой не харесва помиярите. Включително момичетата/жените. Повечето искат да бъдат оценени, а оценката на бездомник относно храната в скъп ресторант не е особено стойностна. Демек, твоя поклон не значи нищо за никого, щото се покланяш на всеки.
LoadRunner
06-27-2016, 20:36
Човече, за 10-ти път ще ти кажа, че никой не харесва помиярите. Включително момичетата/жените. Повечето искат да бъдат оценени, а оценката на бездомник относно храната в скъп ресторант не е особено стойностна. Демек, твоя поклон не значи нищо за никого, щото се покланяш на всеки.
защо спориш с Ренде? цяла статия има написана за грозното ренде
ти имаш обаче тоя навик
преди си беше хванал големия кораб
ма и това ще ти писне
И как това не е приблизително 50 на 50 ? Тоест 1000 към 1099, следователно всичко, което казах не е вярно ! Защо няма повече учени като теб ей ! Щяхме да намерим лек против рака, спина, щяхме да спрем войните, да създадем космически кораби, които могат да ни закарат далеч, да създадем истинска утопия, ала уви, учените стигат до заключения по бавно от това и всъщност, когато се опитват да оборят аргумент използват добре обмислен контра аргумент, а не 2+2= 4, следователно краставица.... Но хей, не на всеки му е писано да бъде учен, трябва да има и доброволци за експериментите все пак :D
мне, ти просто си глупак и лафиш тъпотии : )
Човече, за 10-ти път ще ти кажа, че никой не харесва помиярите. Включително момичетата/жените. Повечето искат да бъдат оценени, Поредните кухи клишета, с които всъщност се опитваш да кажеш много банални неща - че трябват пари 8).
твоя поклон не значи нищо за никого, щото се покланяш на всеки.И на кой се покланям?! Объркал си се нещо!
И как това не е приблизително 50 на 50 ? Тоест 1000 към 1099, следователно всичко, което казах не е вярно !Проверете съотношението на мъже:жени по възрастови групи и после елате пак да дрънкате глупости 8)! Резултатът няма да ви хареса!