Влез

View Full Version : Компютъра ми сам се рестартира, стигне до картинката Windows и се рестартира...

Berti
06-26-2016, 07:52
Като включа компа и ми излиза едно
System console
И пише
Tcg is enabled
1023M system ram passed
512 kb l2 cache
System bios shadowed
Video bios shadowed
Fixed disk 0: st380815AS
Atapi cd-rom: Philips drom6316
Mouse initialized
Event log message, enter setup to view
WARNING
ERROR
02B0: diskette drive a error

Pres F1 to resume.

Не знам преди дали е писало същото
Ама знам че като пусна компа и зарежда малко и издаде един пискащ звук и аз цъкам ф1 и той зарежда ама сега пак така и като цъкна ф1 излиза онова start Windows safe mode и тнт,
След като цъкна на start Windows normally (пробвах с всички опции) зарежда до логото на Windows точно преди да изпише Welcome се рестартира и почваме от начало... какъв дае проблема и как да го оправя...

Terminator009
06-26-2016, 09:07
System console
И пише
Tcg is enabled
1023M system ram passed
512 kb l2 cache
System bios shadowed
Video bios shadowed
Mouse initialized
WARNING
ERROR

Pres F1 to resume.

Ама знам че като пусна компа и зарежда малко и издаде един пискащ звук и аз цъкам ф1 и той зарежда ама сега пак така и като цъкна ф1 излиза онова start Windows safe mode и тнт,
След като цъкна на start Windows normally (пробвах с всички опции) зарежда до логото на Windows точно преди да изпише Welcome се рестартира и почваме от начало... какъв дае проблема и как да го оправя...

Решенията са много:
-хвърляш го през терасата
-взимаш един чук и го разбиваш
-псуваш компютъра, докато го риташ
-заведи го на ремонт

KaRiNa.Ni
06-27-2016, 07:32
System console
И пише
Tcg is enabled
1023M system ram passed
512 kb l2 cache
System bios shadowed
Video bios shadowed
Mouse initialized
WARNING
ERROR

Pres F1 to resume.

За преинсталиране ти е просто е трябвало,да обърнеш повече внимание преди да ти се появи този непоправим,за теб проблем.

Dwyd96
06-27-2016, 14:36
Преинсталирай уиндоуса :D

KondioVarvarina
06-30-2016, 17:33
Не мисля, че е баш за преинстал. Пробвай първо от инсталационно CD "Repair Windows" и там има една опция да сканира за проблеми при стартиране

Dwyd96
07-02-2016, 09:15
Не мисля, че е баш за преинстал. Пробвай първо от инсталационно CD "Repair Windows" и там има една опция да сканира за проблеми при стартиране

И прави това на всеки 2 месеца .... -.-

Тва е по-тъпа опция и от refresh-а на уиндоус 8.1 :D

qkataa_123
07-18-2016, 16:58
System console
И пише
Tcg is enabled
1023M system ram passed
512 kb l2 cache
System bios shadowed
Video bios shadowed
Mouse initialized
WARNING
ERROR

Pres F1 to resume.

Преди няколко дена и на мене така ми стана лаптопа но аз сама си го оправих :) но според мене си занеси компютъра за преинсталирване на Windows .....но може да опиташ следния начин....значи оставаш си компютъра един ден без да го включваш обаче и кабелите ги изключваш после на другия ден като го вклучиш и започваш да търсиш опцията Възстановяване на системата (тази опция се намира в менюто Старт в раздел Програми) и като натиснеш там ти показва за коя дата точно искаш да възстановиш системата и ти избираш най ранната дата а после ти се рестартирва сам компа и ти трябва да изчакаш няколко минути и си готов...... По този начин аз си оправих лаптопа но безмалко да си го занеса за преинсталирване но ти ако искаш го занеси няма да е лошо :) Дано съм ти помогнала поне малко

mincheto
07-18-2016, 18:24
Теглиш си уин 10 и нямаш проблеми аз съм с него и не ми трябва дори антивирусна той си има.

qkataa_123
07-19-2016, 05:13
Теглиш си уин 10 и нямаш проблеми аз съм с него и не ми трябва дори антивирусна той си има.

Зависи много какъв е компа му ако забива много или пък е много слаб и си изтегли уин 10 още повече ще му затормози системата ,според мене уин 10 е за много силни компютри и лаптопи ама незнам може неговия да е силен :_

Pug_306
07-19-2016, 09:09
С 1 гб рам как да сложи уин 10 ? По скоро е за 98 или XP. Да не си барал някъде из биоса и да си сменил мястото за бутване на компютъра ? Провери си настройките там как са !