PDA

View Full Version : Искате лоялност, безгранична любов и винаги да бъдете посрещани с радост ?

Maleficus
06-26-2016, 21:26
Тогава, си вземете куче или котка ! Жените са скъпо удоволствие, пълно с интриги и полу-истини и рядко биха ви дарили с тези неща ! По изгодно е да си плащаш за удоволствията, поне картите са на масата и знаеш какво даваш и какво получаваш в замяна :D

ДОТА
06-26-2016, 21:28
от Ямбол ли си

Maleficus
06-26-2016, 21:31
от Ямбол ли си

Не

ДОТА
06-26-2016, 21:33
значи Бургаския

Ivaaaaa
06-26-2016, 21:39
Ми чукай мъже, бе.

Electrа
06-26-2016, 21:41
Ми чукай мъже, бе.

Така може да си докара синини.

Maleficus
06-26-2016, 21:45
Ми чукай мъже, бе.

Тц тц тц, аз говоря за любов, па тя къде отклони темата.. Тц тц тц, ама какво да се прави, това е единственото свястно нещо ,което момичетата могат да ви предложат, другото се заплаща допълнително :D

Electrа
06-26-2016, 21:51
Тц тц тц, аз говоря за любов, па тя къде отклони темата.. Тц тц тц, ама какво да се прави, това е единственото свястно нещо ,което момичетата могат да ви предложат, другото се заплаща допълнително :D

Продължавай да се самосъжаляваш, някой може и да ти обърне внимание.

Ivaaaaa
06-26-2016, 21:53
Това е защото любовта и сексът вървят ръка за ръка в моите представи. Тъй че под "чукай", разбирай също и "обичай".

ДОТА
06-26-2016, 21:54

като гледам ти му обръщаш

Electrа
06-26-2016, 21:56
като гледам ти му обръщаш

Ти също го правиш без да си от женски пол, но аз не те коментирам, нали.

ДОТА
06-26-2016, 21:58
Ти също го правиш без да си от женски пол, но аз не те коментирам, нали.

ако го бях съветвал да скочи от блок и той скочи
тогава може да ме даваш като пример

Maleficus
06-26-2016, 22:00

Отдааавна не се самосъжалявам, но радвам се, че стигаш до такова заключение, тъкмо реших, че ще кажеш нещо умно, па вече да не се надявам :D

Electrа
06-26-2016, 22:01
ако го бях съветвал да скочи от блок и той скочи
тогава може да ме даваш като пример

Добре, съседе, разбрахме се.

Electrа
06-26-2016, 22:01
Отдааавна не се самосъжалявам, но радвам се, че стигаш до такова заключение, тъкмо реших, че ще кажеш нещо умно, па вече да не се надявам :D

Ако кажа нещо умно, няма да ме разбереш, та затова не се и мъча.

Maleficus
06-26-2016, 22:03
Ако кажа нещо умно, няма да ме разбереш, та затова не се и мъча.

Тя и науката е стигнала до такова заключение и е обърнала вниманието си към по постижими цели, откриване на лек против рак, намиране на планета подобна на нашата и тнн, не се напъвай, хора сме ще те разберем.. :D

Electrа
06-26-2016, 22:07
Тя и науката е стигнала до такова заключение и е обърнала вниманието си към по постижими цели, откриване на лек против рак, намиране на планета подобна на нашата и тнн, не се напъвай, хора сме ще те разберем.. :D

Ще се опитам да ти го кажа с прости думи: Намираш това, което търсиш. Ако търсеше интелигентни и чистосърдечни индивиди от женски пол, щеше да ги намериш. Очевидно не търсиш такива и е време да си направиш интроспекция, само тогава ще разбереш, че проблемът е в теб. Време е да се научиш, че е по-лесно да промениш себе си, отколкото хората около теб.

Maleficus
06-26-2016, 22:28
Ще се опитам да ти го кажа с прости думи: Намираш това, което търсиш. Ако търсеше интелигентни и чистосърдечни индивиди от женски пол, щеше да ги намериш. Очевидно не търсиш такива и е време да си направиш интроспекция, само тогава ще разбереш, че проблемът е в теб. Време е да се научиш, че е по-лесно да промениш себе си, отколкото хората около теб.

От малък мечтая да съм картоф, обличам се като картоф, търкалям се като картоф, говоря като картоф, ама жените пак не ме искат, пък аз съм себе си както всички са ме съветвали :D Впрочем, мили момичета няма, винаги има уловка и винаги се полагат нечовешки усилия и ресурси, уверил съм се лично и да права е, здравето на една връзка зависи изцяло от умението на мъжа да държи жената задоволена, не обратната :D

Ivaaaaa
06-27-2016, 08:45
Ама нали ти дадох идея. Обичай мъже щом жените са толкова трудни, лъжливи и неблагодарни.

divergent
06-27-2016, 09:56
Поредната тема, в която се споделя, че всички жени са еднакви, гадни, мръсни и долни. :D Спрете с тва промиване на мозъци, щото после се чудите откъде толкова педали.

solo_
06-27-2016, 10:09
Тогава, си вземете куче или котка ! Жените са скъпо удоволствие, пълно с интриги и полу-истини и рядко биха ви дарили с тези неща ! По изгодно е да си плащаш за удоволствията, поне картите са на масата и знаеш какво даваш и какво получаваш в замяна :D

Страдаш...

Maleficus
06-27-2016, 10:18
Ама нали ти дадох идея. Обичай мъже щом жените са толкова трудни, лъжливи и неблагодарни.

Ми, тъй като съм хетеросексуален, като чели нямам голям избор освен да се примиря, че сте лъжливи и неблагодарни, за трудни не сте, колкото и да ви се иска. Мерси за стойностния съвет обаче, ще си го принтирам и ще си го сложа на стената, при другите велики коментари от хора постигнали нещо, макар че смятам, че всички те ще бледнеят пред тези стойностни думи. Благодаря ти ! :D

Maleficus
06-27-2016, 10:22
Поредната тема, в която се споделя, че всички жени са еднакви, гадни, мръсни и долни. :D Спрете с тва промиване на мозъци, щото после се чудите откъде толкова педали.

Скъпо момиче, всички сме различни, но всички сме и животни, а всяко животно си има инстинкти, тоест дори ние имаме инстинкти, които ни правят еднакви и ни карат да действаме подобно. Мъжа иска да се докаже, за да събере възможно най много ресурси и успех, за да впечатли някое момиче, а жената иска да привлече възможно най успешен партньор, които да може да и достави достатъчно ресурси, за да създаде семейство. Нашото сложно Аз, е изградено на основата на примитивни инстинкти. За разлика от всички, които казват : "Жените са еднакви" Аз имам аргумент... Не всички генерализации са неправилни, неправилни са най вече тези направени, въз основата само на личния опит.

divergent
06-27-2016, 10:42
Скъпо момиче, всички сме различни, но всички сме и животни, а всяко животно си има инстинкти, тоест дори ние имаме инстинкти, които ни правят еднакви и ни карат да действаме подобно. Мъжа иска да се докаже, за да събере възможно най много ресурси и успех, за да впечатли някое момиче, а жената иска да привлече възможно най успешен партньор, които да може да и достави достатъчно ресурси, за да създаде семейство. Нашото сложно Аз, е изградено на основата на примитивни инстинкти. За разлика от всички, които казват : "Жените са еднакви" Аз имам аргумент... Не всички генерализации са неправилни, неправилни са най вече тези направени, въз основата само на личния опит.

Скъпо момче, въпреки разликата, че имаш аргументи, твърдиш ли, че жените са еднакви?

Electrа
06-27-2016, 10:49
От малък мечтая да съм картоф, обличам се като картоф, търкалям се като картоф, говоря като картоф, ама жените пак не ме искат, пък аз съм себе си както всички са ме съветвали :D Впрочем, мили момичета няма, винаги има уловка и винаги се полагат нечовешки усилия и ресурси, уверил съм се лично и да права е, здравето на една връзка зависи изцяло от умението на мъжа да държи жената задоволена, не обратната :D

Ето видя ли, казах ти го с прости думи и ти не разбра, представи си, ако бях използвала сложни думи, какво щеше да е.

Maleficus
06-27-2016, 10:56
Скъпо момче, въпреки разликата, че имаш аргументи, твърдиш ли, че жените са еднакви?

Твърдя, че мнозинството от момичета действат подобно, мотивирани от същите стимули, но има и изключения, но след като казах това, автоматично 90 % на 100% от момичетата, ще се определят като изключенията :D Както всяко живо биологично същество, ние сме мотивирани в основата си от успешното ни възпройзводство и продължаването на живота, всичко по сложно от това е надградено над този основен принцип, а както знаем дървото започва от корените.. Дори всяко дърво да има различни листа, плодове и цветя, винаги има корени и винаги играят една и съща роля, да позволят съществуването на тези листа и плодове. П.П Да това за мнозинството и изключенията важи и за мъжете

Electrа
06-27-2016, 10:57
Твърдя, че мнозинството от момичета действат подобно, мотивирани от същите стимули, но има и изключения, но след като казах това, автоматично 90 % на 100% от момичетата, ще се определят като изключенията :D Както всяко живо биологично същество, ние сме мотивирани в основата си от успешното ни възпройзводство и продължаването на живота, всичко по сложно от това е надградено над този основен принцип, а както знаем дървото започва от корените.. Дори всяко дърво да има различни листа, плодове и цветя, винаги има корени и винаги играят една и съща роля, да позволят съществуването на тези листа и плодове

Посредствен си и търсиш посредствени като себе си. Какво се оплакваш? Всичко тръгва от теб. Познавам момичета, които са били медалисти в различни олимпиади, но с тях не би тръгнал, нали? Защото не ти изнася.

solo_
06-27-2016, 10:58
Maleficus, защо си толкова афектиран?

Maleficus
06-27-2016, 11:07
Ето видя ли, казах ти го с прости думи и ти не разбра, представи си, ако бях използвала сложни думи, какво щеше да е.

Мило момиче, да променяш себе си е може би едно от най нежеланите качества, които една жена търси, каквато и да е тя. Все пак, как може един мъж да бъде желан ако няма собствена идентичност и не я брани ? Плюс повечето връзки се разпадат в момента, когато мъжа се промени и загуби това, за което е бил желан. Ако търсиш ще намериш е оптимистично казано, по реално е, ако се конкурираш и си успешен, ще намериш може би. :D П.П Накратко най голям шанс има този, които не се променя, само за да бъде с дадена жена, а се променя, за да бъде по успешен за себе си.

Electrа
06-27-2016, 11:08
Мило момиче, да променяш себе си е може би едно от най нежеланите качества, които една жена търси, каквато и да е тя. Все пак, как може един мъж да бъде желан ако няма собствена идентичност и не я брани, плюс повечето връзки се разпадат в момента, когато мъжа се промени и загуби, това за което беше желан ? Ако търсиш ще намериш е оптимистично казано, по реално е, ако се конкурираш и си успешен, ще намериш може би. :D

Много си зле, дори не адресираш това, което ти пиша, и не ми отговаряш на въпросите, а ми говориш за съвсем друго, за да отклониш темата и да си баеш своето. Предлагам да си развиеш уменията за четене и разбиране.

YoungBloodZ
06-27-2016, 11:09
Много си зле

Кармен, не с лошо!

divergent
06-27-2016, 11:13
Твърдя, че мнозинството от момичета действат подобно, мотивирани от същите стимули, но има и изключения, но след като казах това, автоматично 90 % на 100% от момичетата, ще се определят като изключенията :D Както всяко живо биологично същество, ние сме мотивирани в основата си от успешното ни възпройзводство и продължаването на живота, всичко по сложно от това е надградено над този основен принцип, а както знаем дървото започва от корените.. Дори всяко дърво да има различни листа, плодове и цветя, винаги има корени и винаги играят една и съща роля, да позволят съществуването на тези листа и плодове. П.П Да това за мнозинството и изключенията важи и за мъжете

Добре, добре, измъкна се, така може. :D

Maleficus
06-27-2016, 11:22
Посредствен си и търсиш посредствени като себе си. Какво се оплакваш? Всичко тръгва от теб. Познавам момичета, които са били медалисти в различни олимпиади, но с тях не би тръгнал, нали? Защото не ти изнася.

Еми ти вече си преценила какъв съм, че не ставам и да споря с теб е малко излишно,все пак каквото и да кажа, ще минава през призмата на твоето заключение и ще излиза като оправдание :D

Ivaaaaa
06-27-2016, 11:32
А и си неграмотен.

Maleficus
06-27-2016, 12:21
А и си неграмотен.

Дубре кака, в сайт дето момичетата масово пишат на маумунийцъ, аз съм най неграмотния. Впрочем човек може да е безупречно грамотен и пак да е идиот, грамотността не е задължително признак за мозък :D Пък и нормално, в българско училище съм учил, при хора дето не им е мястото да преподават, пълно чудо си е, че пиша що годе добре. Поне се старая, за разлика от много други. :D

tori
06-27-2016, 13:29
Начи, до момента сичко разбрах - че си бътхъртнат, че са те наранили, ебавали са се с теб, едно-друго. Че нямаш на кого да се оплачеш. А темата за кво е? Да не би да рекламираш развъдник за кучета? Щото е кажи-речи добра реклама да оплюеш нещо, а после да дадеш уж добра алтернатива. Смисъл... Би ти се получило, ако беше дал номер и адрес, за да си вземе и Грозния кутренце и да е щастлив. Плюс още няколко кретена, които са изморени от жените.

Maleficus
06-27-2016, 13:58
Начи, до момента сичко разбрах - че си бътхъртнат, че са те наранили, ебавали са се с теб, едно-друго. Че нямаш на кого да се оплачеш. А темата за кво е? Да не би да рекламираш развъдник за кучета? Щото е кажи-речи добра реклама да оплюеш нещо, а после да дадеш уж добра алтернатива. Смисъл... Би ти се получило, ако беше дал номер и адрес, за да си вземе и Грозния кутренце и да е щастлив. Плюс още няколко кретена, които са изморени от жените.

Здравей Тори, радвам се, че поне дамите сте солидарни една към друга, където една там всички като рояк оси, чудя се дали до края на деня ще събера всички активни момичета от раздел любов. :D Впрочем, защо всички стигате до заключението, че щом някои оплюва връзките, задължително не може да си намери момиче ? Някои от нас могат да си намерят момичета, ама не са задоволени само да получават секс, все пак мъжете имат и други нужди, колкото и да ви се струва странно дами и да имаш другар, които не би ви предал и не би създавал интриги и драми е безценно нещо :D

Terminator009
06-27-2016, 14:02

Ти можеш ли със сложни?

solo_
06-27-2016, 14:13
Ти можеш ли със сложни?

Може.

Грозния
06-27-2016, 18:44
Намираш това, което търсиш.Говориш типично като жена.

Ако търсеше интелигентни и чистосърдечни индивиди от женски пол, щеше да ги намериш.Такива са голяма рядкост и вече са заети. Дори да не са заети, това не означава, че те нямат изисквания или че ще го харесват!
Говориш за търсене на жена, като за пазаруване от мола!

Очевидно не търсиш такива...Очевидно е, че не е намерил, но това не означава че не е търсил! Явно не можеш да направиш разликата!

тогава ще разбереш, че проблемът е в теб.Винаги е така и той най-вероятно вече го е разбрал - просто не го харесват!

Познавам момичета, които са били медалисти в различни олимпиади, но с тях не би тръгнал, нали?А те биха ли тръгнали с него?

да си вземе и Грозния кутренце и да е щастлив.Не съм зоофил, сори, tori :D! Така че кучето не решава проблема.

Ivaaaaa
06-28-2016, 16:35
Здравей Тори, радвам се, че поне дамите сте солидарни една към друга, където една там всички като рояк оси, чудя се дали до края на деня ще събера всички активни момичета от раздел любов. :D Впрочем, защо всички стигате до заключението, че щом някои оплюва връзките, задължително не може да си намери момиче ? Някои от нас могат да си намерят момичета, ама не са задоволени само да получават секс, все пак мъжете имат и други нужди, колкото и да ви се струва странно дами и да имаш другар, които не би ви предал и не би създавал интриги и драми е безценно нещо :D

аман от репресирани мъже ;д
добре, не се заяждам, но какво предлагаш ти в замяна? i mean, пускаш някаква провокативна идиопатска тема и как очакваш да ти се отговори? та, говориш в клишета как всички са еднакви повърхностни материалистки (липсват ми времената :о, когато жените се чувстваха неразбрани и използвани), обаче ти къв си, смис, не мислиш ли, че това е само в твоята глава; не е твое огледално отражение? ъ? аз знам, че има И такива, но явно съм се заобградила със светни хора за разлика от теб и за разлика от теб, аз не виждам само грозното. мисля, че тези качества, които уж плюеш у всички жени са именно присъщи на теб.

golemiq_korab_minava
06-28-2016, 17:09
Както електра написа с прости думи, трябва да се промени съзнателно, за да можеш да търсиш в правилна посока, а от второстепенното развитие, да бъдеш сам харесан и привличан от качественото.. Изписна да подчертае, че не може да промениш основата на личността, но имаш възможност да изградиш нова представа за света, чрез вграждане (отваряне) на нов тип, така да се каже - схема на мислене, цел. Това не означава,че трябва да се нагласяш към кухите лейки, които са по-голяма част. Но не трябва да се съсредоточаваш само в отрицатлното, защото в такъв случай ще се мислиш негативно.

Най-трудно обаче е да промениш околните. Да им влияеш по различни начини, което изисква много.

LoadRunner
06-28-2016, 17:35
явно съм се заобградила със светни хора
хаха браво
явно аз съм останал с друго впечатление

Ivaaaaa
06-28-2016, 17:48
:X

Terminator009
06-28-2016, 17:55
аман от репресирани мъже ;д
добре, не се заяждам, но какво предлагаш ти в замяна? i mean, пускаш някаква провокативна идиопатска тема и как очакваш да ти се отговори? та, говориш в клишета как всички са еднакви повърхностни материалистки (липсват ми времената :о, когато жените се чувстваха неразбрани и използвани), обаче ти къв си, смис, не мислиш ли, че това е само в твоята глава; не е твое огледално отражение? ъ? аз знам, че има И такива, но явно съм се заобградила със светни хора за разлика от теб и за разлика от теб, аз не виждам само грозното. мисля, че тези качества, които уж плюеш у всички жени са именно присъщи на теб.

Коментираме някои жени, които го правят. Има такива, но не знам защо толкова те засяга, ако не си една от тях.

Грозния
06-28-2016, 19:06
говориш в клишетаТи и Electra сте ненадминати в това :D!

аз знам, че има И такиваМи има... някакви си 80-90% :razz:!

аз не виждам само грозното:shock:

трябва да се промени съзнателно, за да можеш да търсиш в правилна посока, а от второстепенното развитие, да бъдеш сам харесан и привличан от качественотоХората не се променят, особено след определена възраст! Какво значение има той какви харесва, след като него не го харесват?!

Има такива, но не знам защо толкова те засяга, ако не си една от тях.Явно се е разпознала в описанието.

ДОТА
06-28-2016, 19:08
А и си неграмотен.

a i si negramoten*

GuardianAngel
06-29-2016, 06:06
Итс алл абоут секс,кво толкова го мислите.Това е простичката истина , ако един човек не те привлича, дори и с пари не става или ако става се намира още един който да допълва друтият аспект.Между другото власта и парите също възбуждат.

Има едно нещо което хората пропускат,хората обичат секса с даден човек ,а не самият човек.Разбирате ли,хората рядко се влюбват преди да правят секс с някой,но много често след като правят секс с някой те се влюбват в него...защото обичат секса, и то точно с този човек.
Много често хората със сериозна връзка и любовник ,не могат да се разделят с любовника заради страста с него,а не защото го обичат.Едното им носи удоволствие а другото сигурност,кой иска да се раздели и с двете ?
Както каза някой по горе,свястните хора са свястни ,но и те имат тон изисквания...тва че си добър и свестен човек няма да ги накара да се влюбят в теб.И честно казано свястните хора се занимават с развалени поради причината, че на подсъснателно ниво искат да помогнат ги да поправят,да ги спасят ,мислят че с добрината си те ще са изключението в живота на 80-90 процента от тези развалени.Хората искат да им е ИНТЕРЕСНО и трудно,искат емоции и преживявания,но най вече секс.Хората обичат да обичат секса а не толкова човека.Свестните и нормални хора са скучни и няма да приемат друг такъв...
Всички които си имат приятел/ка ..всичко е станало заради привличането физическото,не си мислете, че е заради добрият ви характер.Да факт понякога и храктера привлича,но много рядко.
Грозен ако обичаш спести поредният коментар за само парите плс.

YoungBloodZ
06-29-2016, 06:13
Итс алл абоут секс,кво толкова го мислите.Това е простичката истина , ако един човек не те привлича, дори и с пари не става или ако става се намира още един който да допълва друтият аспект.Между другото власта и парите също възбуждат.

Има едно нещо което хората пропускат,хората обичат секса с даден човек ,а не самият човек.Разбирате ли,хората рядко се влюбват преди да правят секс с някой,но много често след като правят секс с някой те се влюбват в него...защото обичат секса, и то точно с този човек.
Много често хората със сериозна връзка и любовник ,не могат да се разделят с любовника заради страста с него,а не защото го обичат.Едното им носи удоволствие а другото сигурност,кой иска да се раздели и с двете ?
Както каза някой по горе,свястните хора са свястни ,но и те имат тон изисквания...тва че си добър и свестен човек няма да ги накара да се влюбят в теб.И честно казано свястните хора се занимават с развалени поради причината, че на подсъснателно ниво искат да помогнат ги да поправят,да ги спасят ,мислят че с добрината си те ще са изключението в живота на 80-90 процента от тези развалени.Хората искат да им е ИНТЕРЕСНО и трудно,искат емоции и преживявания,но най вече секс.Хората обичат да обичат секса а не толкова човека.Свестните и нормални хора са скучни и няма да приемат друг такъв...
Всички които си имат приятел/ка ..всичко е станало заради привличането физическото,не си мислете, че е заради добрият ви характер.Да факт понякога и храктера привлича,но много рядко.
Грозен ако обичаш спести поредният коментар за само парите плс.

падаш ми в очите :lol:

Terminator009
06-29-2016, 07:18
Явно се е разпознала в описанието.

Пролича си, щом се е засегнала толкова много. Вече спря и да пише.

GuardianAngel
06-29-2016, 09:02
падаш ми в очите :lol:

Сефте :lol:
Замери ме с нокията.

tori
06-29-2016, 10:50
Че аз къде казах, че не можеш да си намериш?! Аз казах, че би ти сее получила рекламата за развъдник на кутрета, ако беше дал номер и адрес. Па щом си уморен и не ти стига тва, което ти се дава от другия пол в общия случай, вземи си куче или стани гей. Тва не го казах, щот вече е споменато.

Ivaaaaa
06-29-2016, 11:20
Коментираме някои жени, които го правят. Има такива, но не знам защо толкова те засяга, ако не си една от тях.

извинявай, ама ти малоумен ли си? очевидно е, че не е НЯКОИ жени. каква всевишна логика, не писах, защото нямам време, представи си. кво трябва да ме засегне, бе, даун? такова си клише.

golemiq_korab_minava
06-29-2016, 11:47
извинявай, ама ти малоумен ли си? очевидно е, че не е НЯКОИ жени. каква всевишна логика, не писах, защото нямам време, представи си. кво трябва да ме засегне, бе, даун? такова си клише.

Ивче. Не се ядосвай. Пий една чаша студена вода. Сложи малко лимон, за профилактика. Развей си косата. Запомни дали е изворна или минерална.

Maleficus
06-29-2016, 16:00
Ивче. Не се ядосвай. Пий една чаша студена вода. Сложи малко лимон, за профилактика. Развей си косата. Запомни дали е изворна или минерална.

Ако не те послуша, ще трябва да я приспим, съжалявам :D Впрочем, правилна посока няма, правилни жени/мъже също, то е малко като уличните наркотици, почти винаги не са чисти и трябва малко на доверие да се набуташ и колкото по разумен си, толкова по малко вероятно е да умреш :D Пък любовта в природата е сделка, в коята мъжа предлага: Сигурност, защита и ресурси, срещу секс.. Набутка както и да го погледнеш и не е като мъжете да нямаме нужда от стабилна половинка, компания, ама сме масово третирани като резервни гуми, защото просто има голям избор гуми, почти винаги има по добри от нас, масово предлагаме нашите услуги суупер евтино, предлагаме топките си на чиния за най малкото и женския инстинкт е такъв, пък не виждам и много жени да му се противопоставят, тези които се и държат на мъжете си, дори при по добър избор, са едно изключително малцинство, което силно уважавам. Не съм песимист, по скоро съм реалист, веднъж като съм схванал как работят нещата, няма как да се залъжа пак с дисни фантазията :D

Terminator009
06-29-2016, 17:19

Кой го казва? Тази, която използва най-много клишета. Сори, ама ако искаш да ме засегнеш, мен никой не може да ме. Сама показваш възпитанието си, което не е добро. И те моля да започнеш да пишеш разбираемо, тъй като не разбрах какво искаш да ми кажеш.

Terminator009
06-29-2016, 17:23
Ако не те послуша, ще трябва да я приспим, съжалявам :D Впрочем, правилна посока няма, правилни жени/мъже също, то е малко като уличните наркотици, почти винаги не са чисти и трябва малко на доверие да се набуташ и колкото по разумен си, толкова по малко вероятно е да умреш :D Пък любовта в природата е сделка, в коята мъжа предлага: Сигурност, защита и ресурси, срещу секс.. Набутка както и да го погледнеш и не е като мъжете да нямаме нужда от стабилна половинка, компания, ама сме масово третирани като резервни гуми, защото просто има голям избор гуми, почти винаги има по добри от нас, масово предлагаме нашите услуги суупер евтино, предлагаме топките си на чиния за най малкото и женския инстинкт е такъв, пък не виждам и много жени да му се противопоставят, тези които се и държат на мъжете си, дори при по добър избор, са едно изключително малцинство, което силно уважавам. Не съм песимист, по скоро съм реалист, веднъж като съм схванал как работят нещата, няма как да се залъжа пак с дисни фантазията :D

Говориш все едно е пазар.

Electrа
06-29-2016, 17:44
Изхождайки от изписаните екзистенциални разсъждения, подозирам, че авторът на темата не се е разбирал добре с майка си и рядко или никога не е общувал пълноценно с представители на срещуположния пол.

AmxModx
06-29-2016, 17:45
Изхождайки от изписаните екзистенциални разсъждения, подозирам, че авторът на темата не се е разбирал добре с майка си и рядко или никога не е общувал пълноценно с представители на срещуположния пол.

Давай, Юнг, направи му психопрофил.

haritov
06-29-2016, 17:48
момичета не му давайте съвети да се чука мъже че може да се наложи и него да дупча накрая

Electrа
06-29-2016, 17:50
момичета не му давайте съвети да се чука мъже че може да се наложи и него да дупча накрая

Не шибай всичко що има пулс, for hell's sake, имай някакви стандарти.

haritov
06-29-2016, 17:51
Не шибай всичко що има пулс, for hell's sake, имай някакви стандарти.

понякога шибам и тва без пулс споко

Electrа
06-29-2016, 17:54
понякога шибам и тва без пулс споко

Бързо, някой да даде медал на това момче.

Maleficus
06-29-2016, 17:55

Нищо подобно, разбирам се с нея и отделно съм бил, както в краткотрайни, така и в дълготрайни връзки, като едната е над 4 години, сигурно съм имал пълноценни разговори с противоположния пол :D Впрочем, ако едно момче няма майка, поради някаква причина, повреден ли е или все още има надежда за него ? :D

Electrа
06-29-2016, 17:57
Нищо подобно, разбирам се с нея и отделно съм бил, както в краткотрайни, така и в дълготрайни връзки, като едната е над 4 години, сигурно съм имал пълноценни разговори с противоположния пол :D

Кхъм-кхъм, не ти вярвам.

haritov
06-29-2016, 17:58
Бързо, някой да даде медал на това момче.

а няма нужда правя го за кеф :D

Грозния
06-29-2016, 17:58
Па щом си уморен и не ти стига тва, което ти се дава от другия пол в общия случай, вземи си куче или стани гей.Когато не получава нищо от "другия пол", по-полезно щеше да е да го посъветваш да отиде на проститутка, а не да си вземе куче или да става гей! В несъстоятелния ти съвет, се долавя презрение. С кучето не може да прави секс, както и да не иска да (го) чука друг мъж! Проститутката ако е добра, поне може да осигури секс и илюзия за любов, докато траят парите.

очевидно е, че не е НЯКОИ жени90% 8)

такова си клише.Твърде много говориш за себе си - невъзпитано е мила :)!

...
няма как да се залъжа пак с дисни фантазията :DМного си прав брат :)! Само да те предупредя, че Ivaaa [июФкааа], гради представата си за света предимно от филмите на Дисни :D!

Тази, която използва най-много клишета.Именно - целият ѝ живот е едно клише, може да се каже, че тя направо живее в клишето :razz:!

Сама показваш възпитанието си, което не е добро.Целият форум отдавна ѝ знае възпитанието или по-точно неговата липса 8)!

Говориш все едно е пазар.То си е точно пазар 8)! Аз например съм грозна стока с изтекъл срок на годност, която никоя не иска, дори безплатно и която накрая просто ще бъде изхвърлена на боклука :( .

Maleficus
06-29-2016, 18:01
Кхъм-кхъм, не ти вярвам.

Еми нормално, ти вече си стигнала до заключението, преди да опознаеш човека, типично за всеки добър психолог.. Браво, заслужи си една близалка ! :D

AmxModx
06-29-2016, 18:05
Еми нормално, ти вече си стигнала до заключението, преди да опознаеш човека, типично за всеки добър психолог.. Браво, заслужи си една близалка ! :D

махни го този забавен аватар, и отивай да учиш биология и генетика че така като те гледам... :cry: стига си пускал подобни теми, а направи нещо полезно
не знам от какво тесто си замесен :D но ако наиситна ти е толкова тежко, вземи си инжектирай potassium chloride и всичко да се приключва
не знам с каква цел е тази тема, но определено и просташка
както виждаш, само едни и същи образи (особено тази девствената) пишат в тази тема - нито има нормални постове, нито нищо!
През лятото всяка двойка отива на море и НИКОЙ не се интересува от тази тема, която прилича на degloving

Maleficus
06-29-2016, 18:17
махни го този забавен аватар, и отивай да учиш биология че така като те гледам... :cry: стига си пускал подобни теми, а направи нещо полезно
не знам от какво тесто си замесен :D но ако наиситна ти е толкова тежко, вземи си инжектирай potassium chloride и всичко да се приключва
не знам с каква цел е тази тема, но определено и просташка
както виждаш, само едни и същи образи (особено тази девствената) пишат в тази тема - нито има нормални постове, нито нищо!
През лятото всяка двойка отива на море и НИКОЙ не се интересува от тази тема, която прилича на degloving

Извинявам се, че тази тема не подхожда на Вашите интелектуални вкусове господарке, другия път ще питам първо Вас дали може, преди да изразя личното си мнение по дадена тема ! :D

Ivaaaaa
06-29-2016, 18:19
Кой го казва? Тази, която използва най-много клишета. Сори, ама ако искаш да ме засегнеш, мен никой не може да ме. Сама показваш възпитанието си, което не е добро. И те моля да започнеш да пишеш разбираемо, тъй като не разбрах какво искаш да ми кажеш.

първо, се запознайте с думата 'клише'. ще се радвам да се аргументирате с адекватни примери за моето шаблонизиране. що ви казвам, че сте такива ли? ми щото сте като старо вмирисало сирене, което е стандартизирано по БДС - едни и същи необозрими заключения за живота, базирани на твърде многото сийнване от фейсбук кифлите, които са ви таргетната група; липсата на реален опит, защото явно е по-удобно да си останеш в зоната на лесния секс, който всъщност не е лесен за вас, защото сте лузъри по рождение. еми, сори. махнете си задника от лицето и спрете да си смучете пенисите. ще видите, че света не е само гениталии. амин.

golemiq_korab_minava
06-29-2016, 18:22

пишеш като 14 годишно момиченце за момчетата

Maleficus
06-29-2016, 18:25
пишеш като 14 годишно момиченце за момчетата

Оооо заби ме, предавам се, не мога да оборя този аргумент, но от добрата страна, поне ще се разбирам добре с децата :D

GuardianAngel
06-29-2016, 18:31
Оооо заби ме, предавам се, не мога да оборя този аргумент, но от добрата страна, поне ще се разбирам добре с децата :D

Мда ще ги направиш хейтъри от малки...
Нали ти обясних всичко е въпрос на привличане ..всички други теории дето развиваш са глупости и някви мега изключения..

Terminator009
06-29-2016, 18:33
първо, се запознайте с думата 'клише'. ще се радвам да се аргументирате с адекватни примери за моето шаблонизиране. що ви казвам, че сте такива ли? ми щото сте като старо вмирисало сирене, което е стандартизирано по БДС - едни и същи необозрими заключения за живота, базирани на твърде многото сийнване от фейсбук кифлите, които са ви таргетната група; липсата на реален опит, защото явно е по-удобно да си останеш в зоната на лесния секс, който всъщност не е лесен за вас, защото сте лузъри по рождение. еми, сори. махнете си задника от лицето и спрете да си смучете пенисите. ще видите, че света не е само гениталии. амин.

Запознат съм много добре с думата ,,клише''. Не съм те питал защо ми казваш, че съм такъв, защото не ме интересува как си ме обидила. -_- Мисля, че не ме познаваш, за да ми говориш за мисленето ми за живота. Ако говориш за кифлите от фейсбук, ти сигурно си една от тях. Не бих се учудил много. Моя задник е махнат от лицето ми, но ти не си махаш твоя от моето лице.

haritov
06-29-2016, 18:35
не иначе честно извън майтапа като гледам какво пишат момчетата тук не се изненадвам че сте ръкоблудници

Terminator009
06-29-2016, 18:36
не иначе честно извън майтапа като гледам какво пишат момчетата тук не се изненадвам че сте ръкоблудници

XD

just_like_smile
06-29-2016, 18:42
Аман от псевдо философи, психолози и интелектуалци.
Съжалявам, но не можах да сдържа мнението си.

just_like_smile
06-29-2016, 18:45

Аман от псевдо философи/ки, психолози/ки и интелектуалци/ки.
Съжалявам :Д

Terminator009
06-29-2016, 18:48
Съжалявам :Д

Колко пъти трябва да го напишеш? Разбрахме, че ти е омръзнало. Ако не ти изнася, знаеш какво да правиш. Просто не четеш темата.

just_like_smile
06-29-2016, 18:50
Колко пъти трябва да го напишеш? Разбрахме, че ти е омръзнало. Ако не ти изнася, знаеш какво да правиш. Просто не четеш темата.
Еми искам да им го кажа.
Що?

Terminator009
06-29-2016, 18:54
Еми искам да им го кажа.
Що?

Нищо против това. Всеки има право на мнение, но го пишеш два пъти.

just_like_smile
06-29-2016, 18:56
Нищо против това. Всеки има право на мнение, но го пишеш два пъти.

Еми бях пропуснала да отбележа към кого е насочено мнението ми. ;)

Terminator009
06-29-2016, 18:57

Ок

LoadRunner
06-29-2016, 19:05

щом си пишеш сега значи си четеш постоянно
не разбирам защо не се поотпуснеш малко и не си казваш кво мислиш без да те интересува кой ще обидиш или кой ще те спъне
помня те

Ivaaaaa
06-29-2016, 19:12
Запознат съм много добре с думата ,,клише''. Не съм те питал защо ми казваш, че съм такъв, защото не ме интересува как си ме обидила. -_- Мисля, че не ме познаваш, за да ми говориш за мисленето ми за живота. Ако говориш за кифлите от фейсбук, ти сигурно си една от тях. Не бих се учудил много. Моя задник е махнат от лицето ми, но ти не си махаш твоя от моето лице.

ехоооо, излагам теориите си, след като ти си позволи да изложиш своите персонално към мен. знам, че те карам много, но чети и осмисляй.

и тъй като видях, че бътхъртналия ъглимен пак иска да го бътхървтам, ще му кажа, че дори да притежава класата, парите и красотата на бекъм, пак не бих му позволила да се доближи дори до сополът ми по време на ангина. прекалено отблъскващ си с този селски болен манталитет и този гнилостен аромат, който се носи от вътрешната ти страна. i mean, нали казват, че не е важно да си красив отвън, а отвътре, пък ти си ендотруп. не знам къв трябва да си, за да си девствен толкова години и да продължаваш да обвиняваш околния свят за това, че си загубеняк и колко тъп трябва да си, за да не разбереш, че очевидно има разминаване в ценностната ти система с тази на свестните БЕЛИ хора /нямах предвид нищо расистко/. каква примитивна подчовешка форма на живот трябва да си щом остта на животът ти се върти около това да ЕБЕШ? земи си инжектирай тестостерон, пък може и да дойде мъжкото в теб.

LoadRunner
06-29-2016, 19:15
Пише се оста ама както и да е, знам че си неграмотна.
Иначе много добре казано.

ДОТА
06-29-2016, 19:16
ехоооо, излагам теориите си, след като ти си позволи да изложиш своите персонално към мен. знам, че те карам много, но чети и осмисляй.

и тъй като видях, че бътхъртналия ъглимен пак иска да го бътхървтам, ще му кажа, че дори да притежава класата, парите и красотата на бекъм, пак не бих му позволила да се доближи дори до сополът ми по време на ангина. прекалено отблъскващ си с този селски болен манталитет и този гнилостен аромат, който се носи от вътрешната ти страна. i mean, нали казват, че не е важно да си красив отвън, а отвътре, пък ти си ендотруп. не знам къв трябва да си, за да си девствен толкова години и да продължаваш да обвиняваш околния свят за това, че си загубеняк и колко тъп трябва да си, за да не разбереш, че очевидно има разминаване в ценностната ти система с тази на свестните БЕЛИ хора /нямах предвид нищо расистко/. каква примитивна подчовешка форма на живот трябва да си щом остта на животът ти се върти около това да ЕБЕШ? земи си инжектирай тестостерон, пък може и да дойде мъжкото в теб.

гуш

golemiq_korab_minava
06-29-2016, 19:19
фишермен да не те е зарязал, точно в рибарски момент.

just_like_smile
06-29-2016, 19:31
щом си пишеш сега значи си четеш постоянно
не разбирам защо не се поотпуснеш малко и не си казваш кво мислиш без да те интересува кой ще обидиш или кой ще те спъне
помня те
Еми както казах с псевдо и мними психолози, философи и интелектуалци главно от женски пол не ми се разправя. Прекалено предвидими са, четенето е по - забавно.
:D :D :D

LoadRunner
06-29-2016, 19:47
по-забавно е да четеш? какво забавно има в това да четеш
мисля че си от тоя тип уж деликатни хора дето се притесняват дали случаайно няма да обидят някой
винаги съм мислел че това е дълбоко погрешно

Terminator009
06-29-2016, 19:48

Толкова много опити да ме засегнеш без резултат.

just_like_smile
06-29-2016, 19:55
по-забавно е да четеш? какво забавно има в това да четеш
мисля че си от тоя тип уж деликатни хора дето се притесняват дали случаайно няма да обидят някой
винаги съм мислел че това е дълбоко погрешно
Погрешно е да.

GuardianAngel
06-29-2016, 20:07
Кифленско мислене

Ива не е кифла колкото и да ти се иска,просто тя ти каза, че не всички жени са еднакви както и не всички мъже ...толкова ли е трудно да го разберем всички ? Ако почнем с тва мъжете са такива ...жените са такива...до никъде няма да стигнем.Момичето ти каза спокойно ,но ти продължи да хейтиш.Момичето е свястно,обаче ти продължи без да и зачиташ мнението да даваш етикети,провокира характера и ,които не търпи простоии и тя си сипа.Обаче аз искам да те питам какво разбираш ти под свястна жена ? Тази която те харесва и е с теб е свястна ? А тази която не е с теб и не те харесва е кифла така ли ?
Нека ти кажа следното,жените които са кифли имат огромни изисквания без покритие,жените които са стойностни имат големи изисквания защото знаят ,че си тежат на мястото и знаят какво дават.Искат момичетата най -доброто за себе си ,просто е.Дори ти искаш най-доброто за себе си,какво толкова се очудваш ? И не защитавам жените ,защото не съм страдал от тях напротив просто такъв е живота и трябва да се поставиш на мястото на другия за да видиш от къде изхожда.А в случая всеки иска най-доброто за себе си и иска по-добър живот, кое му е трудното за схващане ?

Terminator009
06-29-2016, 20:14
Ива не е кифла колкото и да ти се иска,просто тя ти каза, че не всички жени са еднакви както и не всички мъже ...толкова ли е трудно да го разберем всички ? Ако почнем с тва мъжете са такива ...жените са такива...до никъде няма да стигнем.Момичето ти каза спокойно ,но ти продължи да хейтиш.Момичето е свястно,обаче ти продължи без да и зачиташ мнението да даваш етикети,провокира характера и ,които не търпи простоии и тя си сипа.Обаче аз искам да те питам какво разбираш ти под свястна жена ? Тази която те харесва и е с теб е свястна ? А тази която не е с теб и не те харесва е кифла така ли ?
Нека ти кажа следното,жените които са кифли имат огромни изисквания без покритие,жените които са стойностни имат големи изисквания защото знаят ,че си тежат на мястото и знаят какво дават.Искат момичетата най -доброто за себе си ,просто е.Дори ти искаш най-доброто за себе си,какво толкова се очудваш ? И не защитавам жените ,защото не съм страдал от тях напротив просто такъв е живота и трябва да се поставиш на мястото на другия за да видиш от къде изхожда.А в случая всеки иска най-доброто за себе си и иска по-добър живот, кое му е трудното за схващане ?

Аз й казах, че не говоря за всички момичета. За мен свестни са тези, които няма да те измамят един ден. Не карам никое момиче да ме харесва, ако не иска. Само това ще ти кажа.

Грозния
06-29-2016, 20:57
пишеш като 14 годишно момиченце за момчетатаТи не беше ли също девствен :D!?

Съжалявам :ДНа юфката всичко ѝ е "псевдо" - само простотията ѝ е истинска :D!

i mean, нали казват, че не е важно да си красив отвън, а отвътре, пък ти си ендотруп.юФка... пълна си клишета като тиква със семе!

щом остта на животът ти се върти около това да ЕБЕШ?Животът на всички хора се върти (или се е въртял) около това. Фройд го е казал доста преди мен 8).

земи си инжектирай тестостерон, пък може и да дойде мъжкото в теб.Аз тестостерон си имам, ти май си мечтаеш моето мъжко да дойде (to come) в теб :razz:!

golemiq_korab_minava
06-29-2016, 21:26
разликата между нас е може би в две нива
комуникацията не може да се осъществи

Ivaaaaa
06-30-2016, 06:29
Аз й казах, че не говоря за всички момичета. За мен свестни са тези, които няма да те измамят един ден. Не карам никое момиче да ме харесва, ако не иска. Само това ще ти кажа.

не, каза ми, че съм се засегнала, защото съм се припознала, видиш ли. ми и аз мога да ти кажа същото по отношение на моите думи. видях, че си дете. простено ти е.

Еми както казах с псевдо и мними психолози, философи и интелектуалци главно от женски пол не ми се разправя. Прекалено предвидими са, четенето е по - забавно.

тоз пък. още един кандидат за клуба на абонираните репресирани полу/девственици. кво ви става, бе? просто реши да си плясеш аумното мнение, без каквито и да е обяснения? боже хд

фишермен да не те е зарязал, точно в рибарски момент.

така и не разбрах защо продължаваш да апострофираш всеки мой пост, макар че те помолих да не го правиш. ревнуваш ли?

гуш

ше се сетиш ти.

Пише се оста ама както и да е, знам че си неграмотна.
Иначе много добре казано.

<3

ахаххаха, ъглимен, толкова си жалък. само да те светна, че тези смеещи се емотиконки, въобще не личи да са смях от твоя страна, напротив. ама си вярвай, хих <3

just_like_smile
06-30-2016, 08:20
тоз пък. още един кандидат за клуба на абонираните репресирани полу/девственици. кво ви става, бе? просто реши да си плясеш аумното мнение, без каквито и да е обяснения? боже хд

Алооо, аз само че съм жена. О.О
Ама като даже това не можа да го разбереш какво да говорим повече. Ще си пускам мнението както и когато преценя, а в случая ти пишеш романи без мисъл. Аз ти се радвам, да знаеш.
Нищо, трябва да има и псевдо философи/ки, че иначе няма да е интересен животът.
:)

Ivaaaaa
06-30-2016, 13:53
Алооо

сигурно така си подвиквате по козите на село?
не ме интересува какво си. ок, провокирай ме, ама мамка му, кажи 'писанията ти са безсмилени, ти си такава, такава и такава, ЗАЩОТО...'. запозната съм с идеята на форума, не бой са. ама твоето е безпочвен хейт. от позицията на какВО се вживяваш да ме назоваваш като псевдоинтелектуалка? комплекси ли надушвам? ари бегай да пасеш.

ДОТА
06-30-2016, 15:26
ше се сетиш ти.

кво да се сетя
беше се ядосала
няма да тръгна да те
успокоявам с шамари
за тва с гуш

just_like_smile
06-30-2016, 15:53
не ме интересува какво си. ок, провокирай ме, ама мамка му, кажи 'писанията ти са безсмилени, ти си такава, такава и такава, ЗАЩОТО...'. запозната съм с идеята на форума, не бой са. ама твоето е безпочвен хейт. от позицията на какВО се вживяваш да ме назоваваш като псевдоинтелектуалка? комплекси ли надушвам? ари бегай да пасеш.

Пишеш като комплексарка за това. Надушвам промитите мозъци от километри. Разбра ли ме сега? :D
На живо едва ли ще си толкова надъхана.
И само да ти кажа, че най - голямото клиширано словосъчетание е това за селото, селяните, козете и овцете, което отново лъха комплекси. И само да вмъкна, че за някои чужденци България е едно голямо селов сравнение с тяхните държави, даже и София, така че...

Maleficus
06-30-2016, 15:59

Давай Ивее, покажи им на комплексираните, какво е да нямаш комплекси ! :D

ДОТА
06-30-2016, 16:07
И само да вмъкна, че за някои чужденци България е едно голямо селов сравнение с тяхните държави, даже и София, така че...

следващия път по-добре не вмъквай
че сигурно ще тръгнеш да сравняваш българите
с кралските особи и как те ни смятали за нищо

just_like_smile
06-30-2016, 16:11

Я, по - добре си вземи дъъълга почивка на някой остров, на Бали, на Малдивите или някое друго екзотично местенце така за един - два месеца да си полекуваш нервите, че не е лесно да си комплексарка на разположение по всяко време, особено в сайт като този.
Весело лято ти желая. ;)

Ivaaaaa
06-30-2016, 16:13
Пишеш като комплексарка за това. Надушвам промитите мозъци от километри. Разбра ли ме сега? :D
И само да ти кажа, че най - голямото клиширано словосъчетание е това за селото, селяните, козете и овцете, което отново лъха комплекси. И само да вмъкна, че за някои чужденци България е едно голямо селов сравнение с тяхните държави, даже и София, така че...

даже в софия вика, ахахаххахах. кво, дадох ти насока с една думичка и реши да я приватизираш ли? на живо съм мило същество, което всички обичат, обаче тези всички не са идиопатични дауни, с които да се разправям. аз пък да вмъкна, че съществува разлика между селянина и селтака. комплексите са си твои. няма нищо лошо и срамно в това да живееш в тази малка териториална единица. друг е въпросът, че цветущи подвиквания тип 'алоооу' вонят на селчовски лайф стайл.

just_like_smile
06-30-2016, 16:15
следващия път по-добре не вмъквай
че сигурно ще тръгнеш да сравняваш българите
с кралските особи и как те ни смятали за нищо

Мдааа аз бях тази, която започна да говори за овцете и козите и как им се подвиква на село, така че напълно си прав да ме упрекваш. Ако желаеш може да ми послушаш и ти по - горния съвет, ако ли не, има предостатъчно села за отдих и лечение на нервите. Весело лято и на теб! :D :D :D

Ivaaaaa
06-30-2016, 16:15
Я, по - добре си вземи дъъълга почивка на някой остров, на Бали, на Малдивите или някое друго екзотично местенце така за един - два месеца да си полекуваш нервите, че не е лесно да си комплексарка на разположение по всяко време, особено в сайт като този.
Весело лято ти желая. ;)

още един път ме цитирай хд
пмс. мерси, че си на разположение.

Maleficus
06-30-2016, 16:16
кво да се сетя
беше се ядосала
няма да тръгна да те
успокоявам с шамари
за тва с гуш

ПАУЗА ЗА РЕКЛАМА !
Ето го белия рицар с бял кон, той за жената най верен тампон ! Гарантиран комфорт, високопопивателна способност, удобен размер, инструмент винаги на разположение да попие Вашите мръсотии на изгодна цена ! ! Тампони ДОТА, цар на тампоните !
Кауууфлааанд ! :D

just_like_smile
06-30-2016, 16:18
даже в софия вика, ахахаххахах. кво, дадох ти насока с една думичка и реши да я приватизираш ли? на живо съм мило същество, което всички обичат, обаче тези всички не са идиопатични дауни, с които да се разправям. аз пък да вмъкна, че съществува разлика между селянина и селтака. комплексите са си твои. няма нищо лошо и срамно в това да живееш в тази малка териториална единица. друг е въпросът, че цветущи подвиквания тип 'алоооу' вонят на селчовски лайф стайл.

Казах приятна почивка между добре ароматизираните ти окултурени човекоподобни прадеди приятелчета и приятно лекуване на нервите и възприятията ти. Дано ти стигнат един два месеца, че ще се усети липсата ти тука! Приятно прекарване и весело лято ти желая! ;)

Ivaaaaa
06-30-2016, 16:25
на теб приятно пасене :)

Maleficus
06-30-2016, 16:29

На живо, тя е мило момиче, което всички обичат , но в себе си, тя криеше мрачна тайна, която никои, не знаеше, а тези които я откриеха, последното нещо, което виждаха е отражението на луната в нейните бели дълги зъби. Премиерата на " Хрониките на Иваааа" Тази неделя в 20:00 часа :D

Ivaaaaa
06-30-2016, 16:34
май някой прекалява с хипохромозомните филми.

ДОТА
06-30-2016, 16:36
Мдааа аз бях тази, която започна да говори за овцете и козите и как им се подвиква на село, така че напълно си прав да ме упрекваш. Ако желаеш може да ми послушаш и ти по - горния съвет, ако ли не, има предостатъчно села за отдих и лечение на нервите. Весело лято и на теб! :D :D :D

сега се сетих коя си
беше питала преди време
дали да пуснеш на някъв
и беше попитала след като
този същия ти го беше вкарал половината

та от теб тръгна 'половин ебане'

just_like_smile
06-30-2016, 16:41
сега се сетих коя си
беше питала преди време
дали да пуснеш на някъв
и беше попитала след като
този същия ти го беше вкарал половината

та от теб тръгна 'половин ебане'

Абе, майна,
ти май си в комбина с оная добрата и послушната, ама само пред мъжа и подвижната касичка - прасенце.
Нищо чудно ти да си и резервната гума.
Аре бегайте да си играете с куклите или с културните човекоподобни с кралски аромат и са лекувайте както вие си знаете.

Ivaaaaa
06-30-2016, 16:54
ахахахахахаххаха, бътхърт, майна.

golemiq_korab_minava
06-30-2016, 17:02
така и не разбрах защо продължаваш да апострофираш всеки мой пост, макар че те помолих да не го правиш. ревнуваш ли?

Защото отдавам повече на внимание на хората, които харесвам. В случая, или случаите, те апострофирам, защото виждам нещо нередно. И то не е, че не си права, ами скачаш да се ядосваш на неща без значение.

LoadRunner
06-30-2016, 17:07
все още мисля че си нещо като умствено изостанал

GuardianAngel
06-30-2016, 17:36

Алооо, аз само че съм жена. О.О
Ама като даже това не можа да го разбереш какво да говорим повече. Ще си пускам мнението както и когато преценя, а в случая ти пишеш романи без мисъл. Аз ти се радвам, да знаеш.
Нищо, трябва да има и псевдо философи/ки, че иначе няма да е интересен животът.
:)

Не чухме мнението ти по темата ,а мнението ти за Ива, а тя мрази простотията тъй като повечето мнения по темата са необосновани и без да се вземе гледната точка на другата страна,всички я нападнаха и ти реши да се включиш ли ?
Не ни казвай какво мислиш за нея, а какво нередно видя в нейното мнение ,обоснови се недей нареждай ей така с думи на вятъра без покритие,защото тогава си излиза чисто хейтване, на което тя ти отвърна подобаващо..нз какво друго си очаквала.И все пак ти твърдиш, че си по- интелигентно момиче от Ива, кажи нещо смислено и различно от "познаването на промитите мозъци от километри".Видяхме до сега ,че можеш да храниш ,покажи защо си повече, дай ни по-правилна гледна точка,нали си по съвършенна ?

Грозния
06-30-2016, 18:39
ахаххаха, ъглимен, толкова си жалък. само да те светна, че тези смеещи се емотиконки, въобще не личи да са смях от твоя страна, напротив. ама си вярвай, хих <3юФка, много си се изнервила, пак ли минаха 28 дни :razz:?

кво да се сетя
беше се ядосалаАма чак през форума ѝ личи :D!

най - голямото клиширано словосъчетание е това за селотоюФката вади клише след клише, а това че се е сетила за селото, може да е защото ѝ е домъчняло за родното място :)! Тя живее в "софията" отскоро :D!

България е едно голямо село ..., даже и София, така че...Така е, защото в София има най-много селяни в сравнение с което и да е друго населено място в България!

Давай Ивее, покажи им на комплексираните, какво е да нямаш комплекси ! :DТя показва на комплексарите, какво е да имаш още повече комплекси :)!

Весело лято ти желая. ;)След 4-5 дена ще ѝ мине, и след 28 дена пак ще дойде във форума :D!

на живо съм мило същество, което всички обичатПахахахахахааааа... Е НЕ, ЧЕСТНО хахахахаха :razz:!
Аз пък на живо съм Дейвид Бекъм 8) :D!

'алоооу' вонят на селчовски лайф стайл.Всеки твой пост вони на селски лайфстайл, не само отделни думи!

пмсПред... ли... колко дни минаха вече? Скоро ли ще ти свърши?

Ива, а тя мрази простотиятаИскаш да кажеш, че юФката мрази себе си ли :shock:?! Това не съм го очаквал, но може би е истина :)!

Terminator009
06-30-2016, 18:51

Това за селото го казва на всеки втори. На мен включително :D

LoadRunner
06-30-2016, 18:57
Аз пък на живо съм Дейвид Бекъм 8) :D!

ти на живо си 168 сантиметрово анорексиче и съм сигурен че ива ще ти счупи злобната очилата тиква без много много да се задъхва, после с основание ще си грозен щото ще ти счупи плесенясалите зъби
ти освен че си силно комплексиран си и тъп, такива ръбати обиди могат да се чуят само от някой лопатар
инвестирай времето си в малко учене, върви изкарай някой колеж поне, в софията е пълно ::д
да спориш с човек с лопата е обречено
ренде

Ivaaaaa
06-30-2016, 19:06
благодаря ви, моНчета <3

аз само ще кажа, че е достатъчно да видиш сексуалният живот на тези, които са обединени под общо мнение (?) и ще прецениш колко адекватна е цялата работа всъщност - 40-годишния девственик, фифтифък, 13-годишно хлапе и многократно (само)прецакван свободен електрон. потрес. ъглимен, ти си болен.

ДОТА
06-30-2016, 19:29
И само да вмъкна, че за някои чужденци България е едно голямо селов сравнение с тяхните държави, даже и София, така че...

Първата европейска цивилизация е живяла по българските земи
Край столичния квартал Слатина бяха открити най-големите къщи от времето на неолита
http://www.blitz.bg/news/article/424659

Maleficus
06-30-2016, 19:37
благодаря ви, моНчета <3

аз само ще кажа, че е достатъчно да видиш сексуалният живот на тези, които са обединени под общо мнение (?) и ще прецениш колко адекватна е цялата работа всъщност - 40-годишния девственик, фифтифък, 13-годишно хлапе и многократно (само)прецакван свободен електрон. потрес. ъглимен, ти си болен.

Така рече Света Ива, закрилница на не-комплексираните хора. На колене грозен ! Амиииин ! :D

Terminator009
06-30-2016, 19:39
Така рече Света Ива, закрилница на не-комплексираните хора. На колене грозен ! Амиииин ! :D

Това нейно мнение звучи като описание на екип.

Fisherman
06-30-2016, 19:39
не бих му позволила да се доближи дори до сополът ми по време на ангина

пророних сълза

Terminator009
06-30-2016, 20:01
Ако искаш връзка - трябва да правиш това всеки час от денонощието. Трябва да поддържаш огънят от началото на връзката ви, държейки я постоянно на пръсти и 'в движение'. В днешните връзки няма място за отдаденост, защото тогава връзката става скучна. Ако не поддържаш 'огъня', тя ще ти изневери или ще те разкара рано или късно, защото днешните момичета са пристрастени към силните емоции, които идват в началото на нова връзка. Те са пристрастени към постоянна стимулация и не искат това да спира, освен ако обстоятелствата не ги принудят.

Имаш право

Грозния
06-30-2016, 22:18
ти на живо си ...Трънчо, ти да не си домашния любимец на юФката? Тя сигурно си има златна рибка - това на аватара ти ли си, докато тя те държи и те показва пред света :)? Аз пък си мислех, че рибите са неми :shock: :D!

обединени под общо мнение (?) и ще прецениш колко адекватна е цялата работа всъщност - 40-годишния девственик, фифтифък, 13-годишно хлапе и многократно (само)прецакван свободен електрон. потрес. ъглимен, ти си болен.Я пак? Кой - кой е в тоя турски сериал :)?

Така рече Света Ива, закрилница на не-комплексираните хора. На колене грозен ! Амиииин ! :DПо-скоро Нейно Простачество юФката, водач и идол на всички знайни и незнайни простаци :razz:!

Животът е маскарад. Всичко се върти около това да накараш хората да те мислят за някой друг.
...
Самата истина! Поклон и за останалото от този пост :)!

Ivaaaaa
07-01-2016, 13:52
какво жалко подобие на човешко същество под формата на биологичен отпадък.

KREED
07-01-2016, 14:30
Животът е маскарад. Всичко се върти около това да накараш хората да те мислят за някой друг. Дори най-'успешните' до някаква степен, макар и малка, трябва да се преструват. Обаче някои хора трябва напълно да преобразят себе си, да се превърнат в нещо тотално дисасоциирано от това, което всъщност са, за да се впишат в нормата. А човек не може да живее така задълго.

Ако искаш що-годе хубава работа, трябва да се интересуваш за компанията и да се преструваш, че това е мястото, което цял живот си търсил. Трябва да покажеш някакво изкривено чувство за лоялност преди дори да са ти платили първата заплата и да накараш интервюиращия да си мисли, че ще останеш там за много дълго време. Трябва да се правиш, че не правиш това само заради парите (при положение, че те са единствената причина да работиш). Ако си честен за всичко това по време на интервюто ще си изкараш толкова много минуси, че дори да си гениален в това, което вършиш, няма да компенсираш и всичко това е само защото искаш да се изхранваш и да имаш подслон.

Ако случайно те приемат на работа, трябва да се правиш, че колегите ти са невероятни хора. Да поддъраж имидж на човек, който е много заинтересуван от техния живот. В противен случай те започват да говорят против теб и до месец си изхвърчал.

И накрая, ако търсиш секс, трябва да се преструваш, че всичко, което едно момиче казва, всяко едно неадекватно мнение, което има, е интересно. Понякога ще ти бъде изключително трудно да задаваш някакви въпроси на простотиите, които редовно излизат от устата на средностатистическата девойка. Това чувство ми е познато. За да успееш, трябва постоянно да играеш двойна игра : трябва да вятващ, че искаш да правиш секс с нея (разбира се), за да изглеждаш заинтересова, но и че не ти пука( а ти пука) за да не излгеждаш отчаян. Трябва да вярваш, че тя е много интересна (успех с това), за да участваш в дискусията, но и че не е (тва е лесно), за да я бъзикаш. Трябва да вярваш, че си част от нормата и имаш най-плебейските интереси, за да изградиш рапорт, но и че не си (това е лесно), за да поддържаш някаква мистерия около своята личност. Маската ти трябва да бъде перфектна, защото в момента, в който момичето усети, че ти не попадаш в нейния идеал - тя те разкарва и си намира някой друг тъпкач.

Ако искаш връзка - трябва да правиш това всеки час от денонощието. Трябва да поддържаш огънят от началото на връзката ви, държейки я постоянно на пръсти и 'в движение'. В днешните връзки няма място за отдаденост, защото тогава връзката става скучна. Ако не поддържаш 'огъня', тя ще ти изневери или ще те разкара рано или късно, защото днешните момичета са пристрастени към силните емоции, които идват в началото на нова връзка. Те са пристрастени към постоянна стимулация и не искат това да спира, освен ако обстоятелствата не ги принудят.

Всико това е постижимо, но с времето става все по-трудно да поддържаш този маскарад. Трудно е да лъжеш себе си и не си заслужава да го правиш само за да си част от някаква идеализирана норма, в която никой реално не успява да се впише. Това е най-голямата ирония, мисля.

Прекланям се пред тези слова!

Maleficus
07-01-2016, 14:36

Еми Иве, ти поставяш невъзможни изисквания, за да бъде човек, качествено човешко същество в твойте очи, i mean трябва да ти допада как изглежда, как говори и как мисли, ако не отговаря на изискванията ти, той е автоматично биологичен отпадък, досущ как едно малко дете разделя възрастните на тъпчовци и добри хора, но по малко по сложен начин :D

Terminator009
07-01-2016, 14:38

Каква омраза

LoadRunner
07-01-2016, 18:47
каква омраза
това е деликатен начин да каже че е едно много миризливо и нахално лайно

Грозния
07-01-2016, 21:54
Еми Иве, ти поставяш невъзможни изисквания, за да бъде човек, качествено човешко същество в твойте очи, i mean трябва да ти допада как изглежда, как говори и как мисли, ако не отговаря на изискванията ти, той е автоматично биологичен отпадък, досущ как едно малко дете разделя възрастните на тъпчовци и добри хора, но по малко по сложен начин :DюФката приписва на други хора собствените си недостатъци, защото знае че няма как да се отърве от тях! И друг път съм го казвал - един ден аз може и да еба, дори да е платена проститутка, но юФката ще си остане и умре проста - това е факт и няма земна сила, която да го промени (и тя го осъзнава) :D!

ДОТА
07-01-2016, 21:56
И друг път съм го казвал - един ден аз може и да еба, дори да е платена проститутка

казваш го така сякаш някоя би ти пуснала безплатно

YoungBloodZ
07-01-2016, 21:56
един ден аз може и да еба

а защо не го направиш още утре?

ДОТА
07-01-2016, 21:58
а защо не го направиш още утре?

пари събира

Terminator009
07-02-2016, 05:52
каква омраза
това е деликатен начин да каже че е едно много миризливо и нахално лайно

Ти или си неин адвокат, или си я харесваш, или вече сте се минали един другиму.

LoadRunner
07-02-2016, 07:34
Ти или си неин адвокат, или си я харесваш, или вече сте се минали един другиму.

а аз защо не виждам четвъртото предположение?

Terminator009
07-02-2016, 09:13

O, да, ти си неин приятел.

ДОТА
07-02-2016, 09:56

щото може да брои само до три

Ivaaaaa
07-02-2016, 11:08
юФката приписва на други хора собствените си недостатъци, защото знае че няма как да се отърве от тях! И друг път съм го казвал - един ден аз може и да еба, дори да е платена проститутка, но юФката ще си остане и умре проста - това е факт и няма земна сила, която да го промени (и тя го осъзнава) :D!

не, държа се така само с теб и подхуманоидните ти съмишленици. не мога да променя факта, че си неудачник, но поне се опитвам да те накарам да го проумееш, което е повече, отколкото заслужаваш.

Maleficus
07-02-2016, 13:05
не, държа се така само с теб и подхуманоидните ти съмишленици. не мога да променя факта, че си неудачник, но поне се опитвам да те накарам да го проумееш, което е повече, отколкото заслужаваш.

Грозен, ние сме недостойни, подхуманоидни същества, защо спорим с това перфектно цицесто божество, като даже не сме достойни да бъдем под нейната сянка, недостойни да оближем стъпалата й, камоли пък да говорим ?! Нашите думи са като сол върху прясна рана, пред нейните прекрасни слова, като послание директно от най високия кръг на рая, към клет депресиран човек, жаден за вдъхновителни думи .. Ще си издялкам картоф, в твоя образ Ивее, в знак на възхищение, о перфектно същество с цици ! Грозен, ако си казал още нещо, против моя идол, ще насъскам инквицицията срещу теб, внимавай ! :D Спри да бъдеш еретик, бъди мъж и отстъпи, пред очевадното интелектуално превъзходство ! НА КОЛЕНЕЕЕЕЕ !

sladko geiche
07-02-2016, 13:14
болен! :D

Terminator009
07-02-2016, 13:14

Тъкмо си мислех, че няма да се появиш. :D Чудих се къде беше толкова време. Може би си измисляла новите си агресивни мнения.

Terminator009
07-02-2016, 13:18
щото може да брои само до три

Ти пък и до 0 не можеш да броиш, така че млъквай.

just_like_smile
07-02-2016, 15:09
Тъкмо си мислех, че няма да се появиш. :D Чудих се къде беше толкова време. Може би си измисляла новите си агресивни мнения.
Била е най - вероятно на визитация при добре ароматизираните човекоподобни прадеди, но кралския аромат не и понесъл за дълго, пък и атмосферата е била подтискаща джунглоподобна...

Terminator009
07-02-2016, 15:24
Била е най - вероятно на визитация при добре ароматизираните човекоподобни прадеди, но кралския аромат не и понесъл за дълго, пък и атмосферата е била подтискаща джунглоподобна...

:D

Ivaaaaa
07-02-2016, 15:53

дори храненето ти е инвалидизирано и половинчато if u know what i mean XD

поздрав
https://www.youtube.com/watch?v=t2f5en5hMUU

Terminator009
07-02-2016, 16:13
дори храненето ти е инвалидизирано и половинчато if u know what i mean XD

поздрав
https://www.youtube.com/watch?v=t2f5en5hMUU

Поне храни с нещо за разлика от теб.

just_like_smile
07-02-2016, 16:20
Такива сложни словосъчетания ни проумявЪм. Ни мъ бива нито по бългърски, нито по мътематика, нито по каквуту и дъ било. За тува подобрйе ни съ занимавай повече!

Ivaaaaa
07-02-2016, 16:27
Поне храни с нещо за разлика от теб.

за теб само нескуик, моето момче. и без това трудно се отучи от майчиното мляко и стомахчето ти не би смляло храната за възрастни :)

фифтифък, ти толкова си и можеш.

Terminator009
07-02-2016, 17:07
за теб само нескуик, моето момче. и без това трудно се отучи от майчиното мляко и стомахчето ти не би смляло храната за възрастни :)

фифтифък, ти толкова си и можеш.

Казва го възрастната. Чичко паричко за теб специално има напитка за възрастни-натурално мляко (мъжко производство). Това е любимото ти. Всеки ден го пиеш.
ПП:Мерси, че ми даде идеята с млякото.

LoadRunner
07-02-2016, 19:16
Такива сложни словосъчетания ни проумявЪм. Ни мъ бива нито по бългърски, нито по мътематика, нито по каквуту и дъ било. За тува подобрйе ни съ занимавай повече!

има един М***
запознай се с него
много ще си паснете
че и ше си пътувате
ма го е сррам да ти каже та аз да ти кажа да му пишеш
ама само ако имаш желание естествено

Грозния
07-02-2016, 22:50
>---------------------*--------------------<

Посвещение в просташко звание

По силата на умствените и духовни качества дадени ми от Бога
аз Грозния

П Р О В Ъ З Г Л А С Я В А М

Нейно ниЗко Простачество юФка Първа

за
върховна простакеса на форума
и всички други виртуални реалности до които тя има достъп

да предвожда и вдъхновява всички знайни и незнайни простаци,
срещу всякакви прояви на култура, възпитание и духовно усъвършенстване

както и

Херцог Тр... *задраскано* LoadRunner

за верен паж, страж и домашен любимец
на Нейно ниЗко Простачество,
върховната простакеса на teenproblem
и всички други виртуални реалности до които тя има достъп
да и помага във всяко дело!

По силата на настоящия документ, кардинал inewton, папа Лицемер
може да ви КУРоняса официално в посветените ви титли!

>---------------------*--------------------<

Terminator009
07-03-2016, 06:06
Ай, честито и на двамата!!!

LoadRunner
07-03-2016, 09:47
джудженце не знам тва че пишеш в стила на М* прави ли те М или М ти е идол, тва няма значение защото и двамата сте еднакво тъпи
много старание за нищо, пак 0лева стойност на поредното ти мнение
бая хуй си изял като ученик, то не ти личи, ти направо си го заявяваш как системно са те изнасилвали в кенефите на даскало :д

Terminator009
07-03-2016, 11:18
джудженце не знам тва че пишеш в стила на М* прави ли те М или М ти е идол, тва няма значение защото и двамата сте еднакво тъпи
много старание за нищо, пак 0лева стойност на поредното ти мнение
бая хуй си изял като ученик, то не ти личи, ти направо си го заявяваш как системно са те изнасилвали в кенефите на даскало :д

Стойността на мнението му е много повече от твоята. А ти си оригинален като турски анцуг.

Грозния
07-03-2016, 16:54
...системно са те изнасилвали в кенефите на даскало :дЗа това ли си мечтаеш, докато зяпаш профила на Марио във фейсбука :shock: :D? А Трънчо?

то не ти личи, ти направо си го заявявашТи си го заяви сам 8), ама аре да запазиш гейфантазиите за себе си :razz:!

А ти си оригинален като турски анцуг.Евала :)! Ако не му го беше казал, сам нямаше да се сети :D!

LoadRunner
07-03-2016, 18:12
впечатляваща картинка, приличате на банда миризливи пъпчиви аутсайдери злословещи в голямото междучасие докато ръфат солети залепени на парното
грозното джудженце окрилено от капка защита, за пръв път в живота му

Terminator009
07-03-2016, 18:18
впечатляваща картинка, приличате на банда миризливи пъпчиви аутсайдери злословещи в голямото междучасие докато ръфат солети залепени на парното

Ти си злобно копеленце, което се опитва да ни садне, но със затапки от 30-те години на 20-ти век. Миризливи ли? Казва го рибата, чийто аквариум не е чистен от 30 години и човек се чуди как живееш в такава мизерия.

Ivaaaaa
07-03-2016, 19:48

то май стана безсмислено да им се натяква колко ментално увредени са. генетичните болести са нелечими.

ДОТА
07-03-2016, 19:52
то май стана безсмислено да им се натяква колко ментално увредени са. генетичните болести са нелечими.

гуш и след това муш

Ivaaaaa
07-03-2016, 19:55
<3

LoadRunner
07-03-2016, 20:21
аз не се задълбочавам в много много с 10 годишни терминатори и пъпчиви грозници рендета дето с тях се спори до някъде
иначе отдавна да съм му подул джуката
с такива само на тоя език говоря

Грозния
07-03-2016, 21:46
...злословещи...http://komentator.bg/wp-content/uploads/2015/07/koj.bmp

http://www.reactiongifs.com/r/Tom-Cruise-crazy-laugh.gif

Миризливи ли? Казва го рибата, чийто аквариум не е чистен от 30 години и човек се чуди как живееш в такава мизерия.Взели са му аквариума (сигурно Н.н.П. юФката) и сега го държи в найлоново пликче :D!

Terminator009
07-04-2016, 04:54

Както казват хората ,,И на тъпите не им е лесно''. Ама то бива да си тъпа, но ти вече прекаляваш.

Terminator009
07-04-2016, 04:55
Взели са му аквариума (сигурно Н.н.П. юФката) и сега го държи в найлоново пликче :D!

За да й е под ръка робът.

Ivaaaaa
07-04-2016, 06:49
Иронията, брат. Съжалявам за липсващите ти хромозоми.

Maleficus
07-04-2016, 11:18
Ивааа, Иваа... Така разсъждаваш, че ако нямаше пуси, никои нямаше да те защитава :D Поне когатo някои, защити някое момче, то го прави, защото е казал нещо интелигентно и смислено или дори се е пошегувал по смешен начин, в другите случай тълпата го заравя в обиди, пък на тебе ти куца и интелектуалното и хумора, ти реално само обиждаш, единственото нещо в твоя полза е, че си момиче и това изглежда е достатъчно за белите рицари, дето попринцип са готови да си отрежат лявото ухо да видят момиче голо и сигурно ти изглежда готино как пишеш, но звучиш като гето проститутка.. #СъпортДаПуси (СДП)

Terminator009
07-04-2016, 15:57
Иронията, брат. Съжалявам за липсващите ти хромозоми.

Опитваш се да изглеждат умна, но не ти се получава. По-добре почни да четеш някоя книга, отколкото да пишеш безмислени коментари, пълни с обиди. Отчаяни хора като теб се защитават само по този начин. Говориш пълни глупости, които показват единствено колко си проста. Мозъкът ти е като тефлонов тиган – нищо не залепва. Говориш много за това, че грешим, но кой знае каква си в живота. Залагам, че си поредната к*рва, готова на всичко за шепа пари.

Terminator009
07-04-2016, 15:58
Ивааа, Иваа... Така разсъждаваш, че ако нямаше пуси, никои нямаше да те защитава :D Поне когатo някои, защити някое момче, то го прави, защото е казал нещо интелигентно и смислено или дори се е пошегувал по смешен начин, в другите случай тълпата го заравя в обиди, пък на тебе ти куца и интелектуалното и хумора, ти реално само обиждаш, единственото нещо в твоя полза е, че си момиче и това изглежда е достатъчно за белите рицари, дето попринцип са готови да си отрежат лявото ухо да видят момиче голо и сигурно ти изглежда готино как пишеш, но звучиш като гето проститутка.. #СъпортДаПуси (СДП)

Сигурен съм, че LoadRunner и ДОТА се състезават за това кой ще я види пръв гола. Поради тази причина й правят голяма защита.

LoadRunner
07-04-2016, 17:38
Сигурен съм, че LoadRunner и ДОТА се състезават за това кой ще я види пръв гола. Поради тази причина й правят голяма защита.

аууу ква била работата, значи затова защитаваш грозния като твойта кучка
чак сега се разбра че искаш да видиш грозния гол паахахха
е айде честито, като си пръснете задниците и се разберете кой ще е мъжа в семейството
дано джуджето пропее след като му пуснеш че парите вече не са важни

just_like_smile
07-04-2016, 17:55
Самата истина О.О

LoadRunner
07-04-2016, 17:58
тая тема е станала сборен клуб на аутисти
очевидно сега го разбрах

Ivaaaaa
07-04-2016, 18:16
леле, потресена съм колко жлъч и грозота таят в себе си. не разбирам защо 10-годишният терминатор се опитва да разсъждава, когато единствените му реални отношения с жена са тези с майка му и не разбирам защо другият убитак продължава да се обръща към мен /вниманието ми ли търси о.о/ след като тактично подминах словоизлиянията му от крайния аутистичен спектър няколко пъти. никога не съм претендирала с интелигентността си /тя си е вродена част от мен и не виждам смисъл да я споменавам, хих/ и не разбирам защо се опитват да ме засегнат при условие, че собственият им правопис е на ниво прогимназия, структурата и логиката на изреченията са тип 'синдром на даун', а речниковият запас може да се конкурира с този на някоя плеймейтка. някак... нагло и нахално е.

ДОТА
07-04-2016, 18:26

Ако защитавах всяка, която искам да видя гола
нямаше да ми остане време да се подигравам на теб
а виждаш, че го правя

Грозния
07-04-2016, 19:47
леле, потресена съм колко жлъч и грозота таят в себе си.
http://i.makeagif.com/media/10-31-2015/jsHZ4n.gif

никога не съм претендирала с интелигентността си /тя си е вродена част от менСама си противоречиш! В медицината това се нарича биполярно разстройство :D!

собственият им правопис е на ниво ...
https://lh3.ggpht.com/iRTC4iHwdxB0XcGViPIhodV-l5iuV9vuh7BSi1MXcqt22N5ItpyUWrDlTMLN3C63G6hk=h900

Завиждаш мила и ти личи 8)!

нагло и нахално е.И аз това казвам :D!

GuardianAngel
07-04-2016, 20:20
Баси,направо съм потресен колко много злоба и жлъч могат да излеят ''мъже '' върху едно момиче вместо да се държат като мъже и да я игнорират ако не е права...баси и всичко това заради факта че каза ''не всички жени са еднакви...''(което всъщност е самата истина).Кво ви става ве,дръжте се на ниво кви са тея детинщини....после момичетата ви били виновни...

fanton1
07-04-2016, 20:26
Защо се дъвчате по някви теми и какво постигате с това? Допринася ли по някакъв положителен начин за съществуването ви? Доказвате ли нещо пред някого?

Da dokazvame vsichko pred vojda, a ti pederme dolno zakusnqvash s tvoite zaduljeniq kum carskiq instrument

АгентГлазура
07-04-2016, 21:03
https://lh3.ggpht.com/iRTC4iHwdxB0XcGViPIhodV-l5iuV9vuh7BSi1MXcqt22N5ItpyUWrDlTMLN3C63G6hk=h900
!

пхахахахах баси дивича хахах

на майка ви путката хахха

Ivaaaaa
07-05-2016, 18:27
девствената курва продължава да ме провокира. 'мила' викай на въображаемото ти гадже.

LoadRunner
07-05-2016, 18:44
не разбра ли че е от онези силно комплексираните дето като не му обръщаш внимание и почва да те обижда ма всъщност го е яд че пак не му се е получило и всъщност те обвинява за неудачния си живот поради незнайни причини и жадува да му обърнеш внимание

Maleficus
07-05-2016, 18:47
девствената курва продължава да ме провокира. 'мила' викай на въображаемото ти гадже.

Ива, чието единствено постижение в живота, е че е жена срещу грозния, който е гуру с лявата ръка ! Нека най умния отстъпи, защото да спориш с жена, използвайки логика е като да научиш коза да свири на йоника :D Впрочем, скъпа да, опитвам се да привлека вниманието ти, все пак като редих боб, видях, че всъщност си ми сродната душа и че ни е писано да направим 5 деца, които всъщност ще са част от ритуала за призоваване на сатаната и дори числото не е случайно, защото трябва да се образува пентаграма, в центъра на която трябва да жертваме девствена бургазлийка, което от самосебе си е чудо да съществува все още, защото те всички са девствени или почти запазени като ги питаш :D Не можеш да избягаш от съдбата !

ДОТА
07-05-2016, 18:49
девствената курва продължава да ме провокира.

ще търпиш, щото си единствената тук
която може да набие

Maleficus
07-05-2016, 18:50
не разбра ли че е от онези силно комплексираните дето като не му обръщаш внимание и почва да те обижда ма всъщност го е яд че пак не му се е получило и всъщност те обвинява за неудачния си живот поради незнайни причини и жадува да му обърнеш внимание

Бисквитка, за доброто кученце, винаги близо до стопанките си, добро момче ! Тъкмо се чудех, кой е тоя на профилната ми снимка :D

Ivaaaaa
07-05-2016, 19:15
ще търпиш, щото си единствената тук
която може да набие

спорно е. още раста иии пораснах :oops:

Ива, чието единствено постижение в живота, е че е жена срещу грозния, който е гуру с лявата ръка ! Нека най умния отстъпи, защото да спориш с жена, използвайки логика е като да научиш коза да свири на йоника :D Впрочем, скъпа да, опитвам се да привлека вниманието ти, все пак като редих боб, видях, че всъщност си ми сродната душа и че ни е писано да направим 5 деца, които всъщност ще са част от ритуала за призоваване на сатаната и дори числото не е случайно, защото трябва да се образува пентаграма, в центъра на която трябва да жертваме девствена бургазлийка, което от самосебе си е чудо да съществува все още, защото те всички са девствени или почти запазени като ги питаш :D Не можеш да избягаш от съдбата !

изтъкан си от комплекси и предразсъдъци. нямам за цел да те обиждам, но наистина ми е жал за теб. сигурно е кофти да живееш в такъв имагинерен и омразен свят. докато си мислиш, че всеки мъж защитил женска, дали от кавалерство /розови очила/ или просто е съгласен с позицията й, значи й се подмазва с цел да използва отверстието й, значи си нещастник по няколко причини, които е излишно да изброявам, но основното е, че мислиш, че една женска може да ти послужи единствено като одобрена дупка, от което следва, че пък този модел, който представяш като вероятен е именно твоя собствен. единственото хубаво за теб в цялата ситуация е, че ще имаш здрави ръце, или поне тази, която ти е по-удобна.

Maleficus
07-05-2016, 19:38

изтъкан си от комплекси и предразсъдъци. нямам за цел да те обиждам, но наистина ми е жал за теб. сигурно е кофти да живееш в такъв имагинерен и омразен свят. докато си мислиш, че всеки мъж защитил женска, дали от кавалерство /розови очила/ или просто е съгласен с позицията й, значи й се подмазва с цел да използва отверстието й, значи си нещастник по няколко причини, които е излишно да изброявам, но основното е, че мислиш, че една женска може да ти послужи единствено като одобрена дупка, от което следва, че пък този модел, който представяш като вероятен е именно твоя собствен. единственото хубаво за теб в цялата ситуация е, че ще имаш здрави ръце, или поне тази, която ти е по-удобна.

Впрочем наистина се надявам да не си мислиш, че кавалерството е породено от алтруистични мотиви 90% от случайте :D Но да нормално е да те защитават мъже, но само да не си мислиш, че е защото винаги си права, че тази наивност е трудно лечима :D

ДОТА
07-05-2016, 20:10

на тия години къде още растеш

Terminator009
07-05-2016, 20:17
аууу ква била работата, значи затова защитаваш грозния като твойта кучка
чак сега се разбра че искаш да видиш грозния гол паахахха

Отчаяно искаш да ме затапиш, но с него не сме обратни. Ако искаш да си избиваш собствените комплекси, го направи някъде другаде. Не подозирах, че си хермафродит. Страшно ме разочароваш. :D

ДОТА
07-05-2016, 20:19
Отчаяно искаш да ме затапиш, но с него не сме обратни. Ако искаш да си избиваш собствените комплекси, го направи някъде другаде. Не подозирах, че си хермафродит. Страшно ме разочароваш. :D

само един въпрос имам
как и двамата сте решили, че не сте обратни
с жена не сте били, пък си допадате един друг
сякаш си четете мислите

fanton1
07-05-2016, 20:19
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/583441-Vojda-!?p=11472756#post11472756

Terminator009
07-05-2016, 20:20
Баси,направо съм потресен колко много злоба и жлъч могат да излеят ''мъже '' върху едно момиче вместо да се държат като мъже и да я игнорират ако не е права...баси и всичко това заради факта че каза ''не всички жени са еднакви...''(което всъщност е самата истина).Кво ви става ве,дръжте се на ниво кви са тея детинщини....после момичетата ви били виновни.. .

Тя момиче ли била? :o И като е момиче да й дадем да ни стъпче едно хубаво. Браво!!! Отлични разсъждения имаш... Ако искаш да знаеш, не съм слагал всички жени под общ знаменател. Това, че някои го приемат навътре, е лично техен проблем, а не мой.

fanton1
07-05-2016, 20:22
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/583441-Vojda-!?p=11472756#post11472756 .

Terminator009
07-05-2016, 20:26
само един въпрос имам
как и двамата сте решили, че не сте обратни

Ей така... Ти как реши, че не сваляш Iva? Гледам ти коментарите и големи гушкания си правите (нищо против).

fanton1
07-05-2016, 20:27
Wojda ?!
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/583441-Vojda-!?p=11472756#post11472756

Terminator009
07-05-2016, 20:28
Wojda ?!

Видях я и даже коментирах :D

fanton1
07-05-2016, 20:29
Видях я и даже коментирах :D

Nishto, drugite moje da ne q vidqt
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/583441-Vojda-!?p=11472819#post11472819

Terminator009
07-05-2016, 20:31
Nishto, drugite moje da ne q vidqt
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/583441-Vojda-!?p=11472819#post11472819

Мисля, че скоро целият форум ще я види с тази реклама, която правиш. :D

fanton1
07-05-2016, 20:31
Мисля, че скоро целият форум ще я види с тази реклама, която правиш. :D

Siguren, ne e li malko ??

fanton1
07-05-2016, 20:33
Opa zabravih pak da dam linka ... http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/583441-Vojda-!?p=11472819#post11472819

Terminator009
07-05-2016, 20:33
Siguren, ne e li malko ??

Вече сложи линка на всички места във форума. :D

fanton1
07-05-2016, 20:34
Вече сложи линка на всички места във форума. :D

Na purvoto ne sum .. sram znam, ama ne mi dava da vlqza tam
Vij ogledai se kude ne sum i shte razberesh

LoadRunner
07-05-2016, 20:35
Отчаяно искаш да ме затапиш, но с него не сме обратни.

ахаа, значи вече си го проверил
т.е. искаш да кажеш че си му се надупил пък той е избягал

Terminator009
07-05-2016, 20:37

О, куче, най-накрая се появи. Нямах предвид това. Просто предполагам (нещо, което очевидно ти не можеш).

fanton1
07-05-2016, 20:37

Uj da http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/583441-Vojda-!?p=11472819#post11472819

LoadRunner
07-05-2016, 20:40
Нямах предвид това.

аааа хахах
сега като го написа и ти повярвах

Terminator009
07-05-2016, 20:44
аааа хахах

Радвам се, че си поумнял. Скоро трябва да се отделиш от краката на стопанката си. Влияe ти зле. :D

fanton1
07-05-2016, 20:45
аааа хахах

Wow sega li go widq ?? - http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/583441-Vojda-!?p=11472819#post11472819

Terminator009
07-05-2016, 20:49
Речта ли си измисляш? Недей, защото Ива ще ти помогне. Няма да чакам дотогава. :D

fanton1
07-05-2016, 20:50
Речта ли си измисляш? Недей, защото Ива ще ти помогне. Няма да чакам дотогава. :D

Imame druga rabota za teb, nqma sa chakash - http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/583441-Vojda-!?p=11472819#post11472819

LoadRunner
07-05-2016, 20:54
Радвам се, че си поумнял.

ма ти май наистина си много спрял
добре, ще ти говоря като на малоумен занапред

fanton1
07-05-2016, 20:56

Davai navsichki taka i bez tova sme tupi http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/583444-Аман?p=11472874#post11472874

Terminator009
07-05-2016, 20:58

Прав си, че трябва да спра да си пиша с бавноразвиващи като теб. Какво да се прави, че си роб и освен бавно, не можеш да говориш по друг начин с хората, защото стопанката ти няма да ти пусне.

LoadRunner
07-05-2016, 20:58
Не съм хомо.
:lol:
спокойно
всеки вече ти вярва
обаче знам кой ще ти се зарадва
еспада

Terminator009
07-05-2016, 21:00
:lol:
спокойно
всеки вече ти вярва
обаче знам кой ще ти се зарадва
еспада

Питай майка си. Тя най-добре знае какъв съм.

fanton1
07-05-2016, 21:00
Питай майка си. Тя най-добре знае какъв съм.

Pokaji mu tigre - http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/583444-Аман?p=11472874#post11472874

LoadRunner
07-05-2016, 21:01
хлебарка?
хомосексуална хлебарка?

Terminator009
07-05-2016, 21:03
хлебарка?
хомосексуална хлебарка?

Излъгала те е. Какво да се прави, че мисли за теб и не иска да си тъжен. Това, че си хомосексуалист, не означава, че и другите трябва да са.

fanton1
07-05-2016, 21:04
Излъгала те е. Какво да се прави, че мисли за теб и не иска да си тъжен. Това, че си хомосексуалист, не означава, че и другите трябва да са.

A taka nabii go http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/583441-Vojda-!?p=11472819#post11472819

Terminator009
07-05-2016, 21:07
Човек, който избива комплексите си върху другите. Няма какво повече да се занимавам с хора като теб вече. Утре ще се разправям с роб като теб.

fanton1
07-05-2016, 21:08
Човек, който избива комплексите си върху другите. Няма какво повече да се занимавам с хора като теб вече. Утре ще се разправям с роб като теб.

Wow, tova zabolq, http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/583441-Vojda-!?p=11472819#post11472819

Грозния
07-06-2016, 18:53
девствената курва продължава да ме провокира. 'мила' викай на въображаемото ти гадже.Пак си нервна мила, дори когато човек се държи мило с теб, а даже не са минали 28 дни от последния път. Ти постоянно ли си така :D? Хапни си грозденце и дано не ти е кисело, че ще се вкиснеш още повече :)!

онези силно комплексираните дето като не му обръщаш внимание и почва да те обижда ма всъщност го е яд че пак не му се е получилоТрънчо, така ли стана с теб и Марио :shock: :razz:?!

Отчаяно искаш да ме затапиш, но с него не сме обратни. Ако искаш да си избиваш собствените комплекси, го направи някъде другаде. Не подозирах, че си хермафродит. Страшно ме разочароваш. :DОстави LoadRunnera да гей-фантазира :D!

И като е момиче да й дадем да ни стъпче едно хубаво. Браво!!!Падат си хората по садо-мазо, сигурно е затова :D!

т.е. искаш да кажеш че си му се надупил пък той е избягалЕто пак - на тоя LoadRunner само гейски работи са му в главата :razz:!

хлебарка?
хомосексуална хлебарка?...почна да фантазира и за гей-порно с животни :shock:!

Terminator009
07-06-2016, 20:08
!
Остави LoadRunnera да гей-фантазира :D!
Падат си хората по садо-мазо, сигурно е затова :D!
Ето пак - на тоя LoadRunner само гейски работи са му в главата :razz:!
...почна да фантазира и за гей-порно с животни :shock:!

Накъде отива светът с хора като LoadRunner... http://prikachi.com/images.php?images/348/8826348c.png

ДОТА
07-06-2016, 20:44
грозния не е гей
толкова хърбави и грозни обратни няма
дори и при тях има някъв лимит на грозотията