Влез

View Full Version : За момичета

Stefani69
06-28-2016, 22:23
Здравейте, на 17 съм, имам гадже от 2години правим секс всичко е наред, но от известно време той иска да му пусна отзад, но аз не искам, казах му го но той настоява, та въпроса ми е дали много боли и т.н. Ако някоя от вас е пробвала, нека ми обясни. Благодаря предварително.

Gabriela321
06-28-2016, 22:41
боли, но само първите 2-3 пъти
също като вагиналния секс, но аналния доставя много по-голямо удоволствие и на двамата

като цяло аналния секс се прави от момчето - ако той не знае как се прави, няма да доведе до разтърсващи оргазми

П.П. и не забравяй(те), че преди анален секс има подготовка!

baby_baby
06-29-2016, 08:38
Ако те обича ще те разбере

И ако продължава да те кара го зарежи

Pug_306
06-29-2016, 08:44
Не е така .... Как може да зарежи някой, само защото човека иска да пробва.... Глупости, дай му и няма страшно :)

Dwyd96
06-29-2016, 08:47
Абе ЛАЙНЯНА работа...

baby_baby
06-29-2016, 09:42
Не е така .... Как може да зарежи някой, само защото човека иска да пробва.... Глупости, дай му и няма страшно :)

Как че не е така точно така си е никога не бих била с човек , който ме кара да правя неща , които не искам

inewton
06-29-2016, 10:50
Как че не е така точно така си е никога не бих била с човек , който ме кара да правя неща , които не искам

Поне като пишеш не го прави на селски.

baby_baby
06-29-2016, 10:52
Поне като пишеш не го прави на селски.

Пиша както си искам и не ме интересува дали е "селски" или "градски"

tori
06-29-2016, 11:01
Между другото да - тоя път съм ЗА мнението на бейбито. Ако не можеш/не искаш да дадеш нещо на човека до себе си, нека иде да си го намери другаде. Има хора и хора, съответно ако ти имаш някакви морални ограничения за нещо, все на някоя ще ѝ липсват такива. Най-естественото нещо на света е да позволиш на някого да си намери щастието (в секса) при друг и да си кажете "чао" или да си отворите връзката. И аз бих постъпила по този начин, ако някой ми настоява аадски много за нещо.

inewton
06-29-2016, 11:10
Пиша както си искам и не ме интересува дали е "селски" или "градски"

Пиши си, ама после не се учудвай, че те наричат/наричаме тъпа.

ДОТА
06-29-2016, 11:12
най-лесно е да му кажеш
че само тия с малки пишки
искат да оправят отзад
с фактите не може да се спори

Ivaaaaa
06-29-2016, 11:23

ми, то и аз искам да пробвам някои неща (хипотетично). ама вие ще се разпищите баш кат момиченца при идеята. пак двойни стандарти.

DarkTemplar
06-29-2016, 17:18
ми, то и аз искам да пробвам някои неща (хипотетично). ама вие ще се разпищите баш кат момиченца при идеята. пак двойни стандарти.
(Хипотетично) си намери някой, който няма да се разпищи.

KaRiNa.Ni
06-29-2016, 22:23
Здравейте, на 17 съм, имам гадже от 2години правим секс всичко е наред, но от известно време той иска да му пусна отзад, но аз не искам, казах му го но той настоява, та въпроса ми е дали много боли и т.н. Ако някоя от вас е пробвала, нека ми обясни. Благодаря предварително.

Като имаш гадже от толкова време трябва да си разбрала,що за стока е и да си направиш извода дали да продължиш с него.

DarkTemplar
06-30-2016, 17:06
^Определено.

Rabalka
07-01-2016, 05:47
Ште ти хареса ама използвайте некъв лубрикнат или бебшко олио